ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ο Σωκράτης και η λεπτή τέχνη του τρολαρίσματος... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

relativer77730 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 10:21:31
Καλημέρα σε όλους.
Φίλε Κώστα με αποκάλεσες μέγα δάσκαλο.
Το ότι δέν έχω παραστείσει τον μέγα δάσκαλο το μαρτυρούν τα γραπτά μου. Αυτά έχω δηλώσει σχετικά.
Σε αντίθεση με αυτούς δέν είμαι μυημένος στα απόκρυφα μυστικά του πνευματισμού, αλλά είμαι ένας ερευνητής όπως πιθανώς και εσύ.

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 10:39:29
Καλά δέν διαβάζετε τίποτα από όσα γράφει ο συνομιλητής σας; Βγάζετε αυθέρετα συμπεράσματα και προσάπτετε ότι σας αρέσει Και θεωρείτε ότι αυτό δέν είναι τρολάρισμα;
Κώστα δέν μου τα λές καλά.

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 10:46:04
quote:
Καλά δέν διαβάζετε τίποτα από όσα γράφει ο συνομιλητής σας;
Μπααα εμποδίζουν οι κόμποι.
Θα τους δεις παρακάτω.

relativer777Νέο Μέλος
30/05/2018, 10:49:22
Φίλε Ηλία τρολάρεις τον Red bul για να είσαι αρεστός στο παρεάκι;
Χμ... Δέν άλλαξες όπως μου είπες αλλού. Έμεινες ο ίδιος. Κρίμα!

30/05/2018, 11:15:59
quote:
Φίλε Ηλία τρολάρεις τον Red bul για να είσαι αρεστός στο παρεάκι;
Χμ... Δέν άλλαξες όπως μου είπες αλλού. Έμεινες ο ίδιος. Κρίμα!

Ο Ηλίας μια χαρά τα είπε.
Δεν τρολάρει κανείς τον ΜπεντΡουλ/ΡεντΜπούλ whatever...

Μόνος του μπήκε για χαβαλέ. Χαβαλέ κάνουμε όλοι μας έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο καιρό.

Τώρα τον έπιασε μια λόξα με τους ορισμούς.
Και με τα λεξικά του Μπαμπινιώτη.

Αυτός πρωτοισχυρίστηκε ότι είμαστε Τρολ, εγώ , ο Κοστ, κλπ.

και βεβαίως δεν είναι εις θέσιν να διαχωρίσει τον αυθεντικό Τρολά από μια χαβαλετζίδικη και ενδεχομένως ειρωνική συμπεριφορά, η οποία όμως έχει μια βάση.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

30/05/2018, 11:20:50
Relativer, έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις/προβάλλεις τις ιδέες σου και υπάρχει μάλιστα και ολόκληρη κατηγορία με 'Βιβλιοπαρουσιάσεις' στο esoterica όπου μπορείς να παρουσιάσεις το σύγγραμμά σου.

Από εκεί και πέρα το πρόβλημα πού είναι;
Εάν δέχτηκες μια-δυο ειρωνίες προ καιρού σού έχω ήδη εξηγήσει ότι οφείλεται σε έναν 'δασκαλίστικο' και απαξιωτικό τόνο που υιοθέτησες.

Edited by - kost on 30/05/2018 11:21:45

ilias1990Μέλος
30/05/2018, 11:34:48
Relativer777, ευθύνομαι γι'αυτά που λέω και όχι γι'αυτά που αντιλαμβάνεσαι. Μου λες κιόλας ότι τρολλάρω τον bed rull για να είμαι αρεστός; Τι συμπεράσματα είναι αυτά; Όπως σου έγραψε και ο Πυθαγόρας, ο bed rull μάλλον για να κάνει χαβαλέ ήρθε.

Κατά τα άλλα, πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα για κλικες/παρέες κτλ. Όταν έρχεσαι σε ένα φόρουμ, καλό είναι να διαβάζεις πρώτα κάποια πράγματα για να έχεις μια ιδέα του "τι παίζει". Την κριτική να την αφήνεις για αργότερα, αν χρειαστεί κιόλας.

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 11:53:21
quote:
Αυτός πρωτοισχυρίστηκε ότι είμαστε Τρολ, εγώ , ο Κοστ, κλπ.
Είσαι ψεύτης! Εσύ πρωτοϊσχυρίστηκες ότι είμαι εγώ τρολ όταν εσύ τρολάριζες. Με ψυχανεμίσματα. Ξέχασες;

Να ένας κόμπος.

Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 12:02:21

Bed RullΜέλος
30/05/2018, 12:06:20
quote:
Όπως σου έγραψε και ο Πυθαγόρας, ο bed rull μάλλον για να κάνει χαβαλέ ήρθε.
Καθαρή πρωτογενής βλακία. Δεν στηρίζεται πουθενά.
Ψυχανέμισμα.
Χαβαλές είναι, ας μη δώσουμε σημασία στα γραπτά του γιατί μας τρίβουν στα μούτρα την βλακία μας.
Δηλαδή ακριβώς αυτό: Αυτό λοιπόν που κατά την γνώμη μου θα έκανε - και υποθέτω ότι το ίδιο έκανε ο Σωκράτης - θα ήταν να φέρνει τους άλλους αντιμέτοπους με τους κόμπους που ήδη υπάρχουν.
Αντιμέτοπους με την βλακία τους. Αυτό είναι που τρελαίνει τους βλάκες. Δεν έχουν με ποιον να τα βάλουν. Και "καθαρίζουν" όποιον τους την υποδεικνύει. Ως τρολ φυσικά.

κομπος

Edited by - Bed Rull on 30/05/2018 12:13:18

30/05/2018, 12:11:33
quote:
Είσαι ψεύτης! Εσύ πρωτοϊσχυρίστηκες ότι είμαι εγώ τρολ όταν εσύ τρολάριζες. Με ψυχανεμίσματα. Ξέχασες;
Να ένας κόμπος.

Αδιόρθωτε εξυπνοβλακάκο κουτοπόνηρε...

Δείξε μου βρε σούργελο πού σε πρωτοείπα τρολ
στο αρχικό σου θέμα από εκεί που ξεκίνησε η όλη ιστορία:

http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=12393&whichpage=1&ARCHIVE=

εγώ πρωτοβλέπω τη λέξη τρολ/τρολάρισμα

στο μήνυμά σου:

quote:
Απεστάλη: 01/05/2018, 14:15:33

Τρολαρισμα?

Την οποία με ερωτηματικό απευθύνεις προς εμάς (δηλ. ότι ασκούμε τρολάρισμα, ή σε τρολάρουμε) εκτός και αν είναι ρητορικό το ερώτημα και έχεις αυτογνωσία οπότε εννοείς ότι "τρολάρισμα"? δηλ. μήπως σας τρολάρω? (ενν.εσύ ο γράφων)

Μιλάμε και γ@μώ τις αξιοπιστίες στους ισχυρισμούς σου.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "