ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

λίλιθ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/06/2003, 12:02:37
λόγια -φίλοι μου- που μου θυμήσουν μιά παραβολή, ποιός ξέρει από που...

ζήτα! μοιάζει με πέτρα που ρίχνεις στη λίμνη η ευχή σου...
και σαν πέτρα,
στον πάτο θα πάει,
και θα εκπληρωθεί το ζητούμενο!

αλλά γιά κοίτα, ανόητοι άνθρωποι...
βάζουν παλάμες, μιά πάνω στην άλλη, σειρά,
κάτω από την πετρα
μέσα στο νερό
και ο δρόμος της πέτρας, της θέλησης,
από μιά απλή ευθεία διαδρομή
δαίδαλος γίνεται!

ποιός γνωρίζει τελικά αν θα φτάσει
στον προορισμό της...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

ΤΑΟΜέλος
24/06/2003, 12:10:20
Το Συμπαν δεν κρινει,συνομωτει προς οφελος αυτου που επιθυμουμε.Για αυτο ο πολεμιστης εχει το θαρρος να κοιταζει τις σκιες τις ψυχης του και αναρωτιεται μηπως ζηταει κατι λανθασμενο για τον ιδιο. Και δινει παντοτε μεγαλη προσοχη σε αυτο που σκεφτεται. Απο τον" Πολεμιστη του Φωτος" του προαναφερομενου P.Coelho.

nNoeΜέλος
24/06/2003, 13:18:12
Εξοχη η παρεμβαση σου Ταο,με την μεταφορα των λογων αυτων,που κρυβουν μια σημαντικοτατη παρατηρηση.Το συμπαν δε κρινει.Εγκειτε σε μας να ειμαστε σιγουροι τι ζηταμε ,ποιος θα ωφεληθει απο αυτο,εγκειτε σε μας να ειμαστε σαφεις και οσο γινεται ξεκαθαροι.Πολλες φορες παιρνουμε κατι παραπλησιο απ αυτο που ζηταμε,η δε παιρνουμε τιποτα.Κ ομως..αν εξετασουμε ολες τις πλευρες μας,δωσουμε σημασια στις σκιες μας,τοτε θα δουμε οτι πηραμε οτι ακριβως ζητησαμε.

nNoe

24/06/2003, 13:44:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
συνομωτει προς οφελος αυτου που επιθυμουμε

ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ....
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ........

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

nNoeΜέλος
24/06/2003, 15:04:33
χμμμ...Avatargr......
Απαλη και υσηχη αυτη η σημαντικη διαφορα,αναμεσα στο επιθυμω και το ζηταω.AΥτη η παρατηρηση σου φιλε μου,εμβαθυνει στο θεμα πολυ.Μοιαζει με κατι που εχει γυρισμενη τη πλατη του και θα ακολουθει τη ζωη του εσαει,και εγκειτε σε σενα να συνομιλησεις μαζι του..Πολλες φορες ειναι καθοριστικη ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΑΛΛΑ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ για το τι θα λαβουμε..
Αν παμε να κανουμε προταση αυτο που επιθυμουμε,εκει φαινεται ποσο καθαρο ειναι αυτο που ζηταμε.Αν δεν ειναι πολυ καθαρο,ισως βρεθουμε μπροστα σε μια αναντιστοιχια αυτου που επιθυμουμε σε σχεση μ αυτο που ζηταμε.Γιαυτο και εχουν συμβολικη αλλα πολυ μεγαλη σημασια οι παραινεσεις για να εξεταζουμε τις σκιες μας.Αυτες ειναι καθοριστικες πολλες φορες και μεσα τους κρυβουν τις εξηγησεις γιατι δεν ικανοποιεται παντα οτι επιθυμουμε...Καπου εκει,συμπληρωνονται οι λογοι και γινονται πιο πληρεις..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ παντως οξυτατη αντιληψη,και καθαρη καρδια...
Να στε καλα ολοι

nNoe

ΤΑΟΜέλος
24/06/2003, 21:46:32
AVATARGR-Πως ειναι δυνατο να επιθυμει η καρδια κατι τοσο ζωηρα και αληθινα και να μη βρισκει ανταποκριση..Οντας αφιερωμενος καποιος στην αναζητηση μιας ιδεας,μιας αναγκης πως γινεται εωτελη να οδηγηθει σε αυτη?Πανω απο ολα το ζητα απο τον εαυτο του. nNoe,γεια χαρα ,καιρο ειχαμε να τα πουμε.Σας χαιρετω.

25/06/2003, 14:17:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ηΝΟΕ ΚΑΙ ΤΑΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ηΝΟΕ.....

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΕΤΕ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ.

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Knight MIXAILΜέλος
25/06/2003, 14:28:53
Αγαπητοι φιλοι,
αναφερθηκε οτι πρεπει πρωτα να γνωρισουμε τον
εαυτο μας,και κατα συνεπεια να γνωρισουμε "τι"
ζηταμε αλλα και το "πως", το "που" κλπ.
Θα ηθελα να προσθεσω ακομα μια διασταση.

"Δωσετε και θελει δοθει σε σας"
Να αρχισουμε να προσφερουμε στον συνανθρωπο,
αυτο που ζητουμε να λαβουμε.
Να πραγματοποιουμε σημερα, το αυριο.
Αν σκεπτομαστε συνεχεια, να γινει πρωτα 'αυτο'η
'εκεινο', για να πραξω ΜΕΤΑ εγω αναλογα....
Σε διαφορετικη ομως περιπτωση, το ζητουμενο
δημιουργειται, μεσα μας- για να το προσφερουμε-
και μετα γυρω μας -ως αποτελεσμα του σπορου που ριξαμε.

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

ΤΑΟΜέλος
25/06/2003, 16:10:09
Θα ηθελα να προσθεσω οτι η Θεια Λειτουργια μας προτρεπει πρωτα να δωσουμε δωρεαν και επειτα να λαβουμε...Και αυτο εχει σημασια.

Hui-NegΝέο Μέλος
25/06/2003, 19:42:34
Μακάριοι οι μεγαλόψυχοι οι οποίοι δίνουν απο το έλλειμα της ψυχής τους αυτό που μπορούν, γιατί σ' αυτούς θα δοθεί το περίσσευμα της Ολόφωτης Παρουσίας. Αυτοί θα κληρονομήσουν την Ουράνια Βασιλεία

living every day is like drinking a bottle of God's Whiskey

VerenikiΝέο Μέλος
01/07/2003, 10:25:25
Λίλιθ
Σκέφτηκες -έστω και μεταφορικά- πως η πέτρα που θα ρίξεις στη λίμνη,ναι μεν θα βουλιάξει,όμως θα διαταράξει την γαλήνη του νερού....
Γνωστό νομίζω,αυτο που λέει,αρκεί ένα πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα,για να προκληθεί ανεμοστρόβιλος αλλού...πολύ πιο μακριά...