- Σε αναγνώριση της αντίπαλης σχολής. Μια προσπάθεια αναγωγής. Μεγεθών. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Στους τοπους δυναμης ακομη λεγεται οτι υφιστανται χωροχρονικες παρεμβολες με αποτελεσμα την αλλαγη της οπτικης πραγματικοτητας.
Φαίνεται πως η λέξη "χωρόχρονος" έχει ελκυστική ακουστική και γραφή και αποτελεί εφαλτήριο κάθε είδους εκμετάλλευσης του κόσμου που δε γνωρίζει το σχετικό ζήτημα. Ξέρετε τι σημαίνει να παραμορφωθεί ο χωρόχρονος ώστε να φτάσουμε στο σημείο να αλλάξει η "οπτική πραγματικότητα"; Δε θα επεκταθώ, θα προτείνω μόνο σε όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει τη λεγόμενη "Βίβλο της Βαρυτικής Φυσικής":
Τα Μαθηματικά του βιβλίου είναι αρκετά απλά (και ένας προπτυχιακός φοιτητής Μαθηματικών θα τα κατάφερνε) αλλά το βιβλίο είναι πολύ μεγάλο. Για μια πιο σύντομη αλλά και πιο προχωρημένη θεώρηση υπάρχει και το εξής:
Το βιβλίο αυτό προϋποθέτει στέρεο υπόβαθρο Διαφορικής Γεωμετρίας και Τοπολογίας. Και φυσικά υπάρχει και ο τεράστιος κατάλογος με επιστημονικές δημοσιεύσεις πάνω σε σχετικά θέματα.
quote:
Ειναι ομως περιεργο το πως εγινε ειδικα αν σκεφτεις σε τι σημειο βρισκεται.Με τι μεσα να το εκαναν οποιοι το εκαναν.
Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο με όλα αυτά. Πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς που υπό συγκεκριμένη γωνία θέασης θυμίζουν από λίγο ως πολύ πρόσωπα ή εικόνες οικείες σε εμάς τους ανθρώπους. Έχω δει κάτι παρόμοιο και αλλού και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος.
τέτοιους φυσικούς σχηματισμούς μπορούμε να δούμε πολλούς και δεν υπάρχει κάτι το παράξενο σ'αυτό
φιλε Rankett μας ερχεσαι απο που ποσο μακρια περνοντας μια προταση απο το θεμα και μας στελνεις που? να παρω και εγω 35 βιντεο και 28 βιβλια να τα ριξω στο κεφαλι σου να δουμε ποιος ξερει πιο πολλα?
εδω ειπαμε να μιλησουμε αναπτυσοντας απο μονοι μας εναν νου..οχι να πιανομαστε απο λεξεις.
δηλαδη εσυ τι λες πρωτα υπηρξε το κεφαλι στον ολυμπο και μετα η επινοηση των 12 θεων η το αντιθετο?
κατα προεκταση αυτες οι (με τα ματια του ανθρωπου) μορφες στη δυση φενικοτερα υπηρχαν πριν τον ανθρωπο και ο ανθρωπος διαμορφωσε την αντιληψη του θειου επηρεασμενος απο αυτα? η ηπηρξε ο ανθρωπος διαμορφωσε το ειναι του και επηρεασε την φυση που αυτη με τη σειρα της δημιουργησε αυτα τα εργα?
μπορει για καποιους αυτα να ειναι πολυ απλα να τα κατανοησουν και να νιωθουν τοσο οικεια με αυτες τις απαντησεις...
και κατι αλλο,επηδη καποιος εγραψε ενα βιβλιο δεν κανει το επηχειρημα του πιο ισχυρο απο την αποψη οποιοουδηποτε και οπουδηποτε....
quote:
ααα δηλαδη δεν ειναι παραξενο επηδη ειναι φυσικο φαινομενο,εχουμε κατανοησει την φυση τοσο καλα ωστε να γνωριζουμε ολες τις εκφρασεις της και ετσι να λεμε οτι δεν ειναι παραξενο..
Ποιος είπε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τη φύση;
quote:
φιλε Rankett μας ερχεσαι απο που ποσο μακρια περνοντας μια προταση απο το θεμα και μας στελνεις που? να παρω και εγω 35 βιντεο και 28 βιβλια να τα ριξω στο κεφαλι σου να δουμε ποιος ξερει πιο πολλα?
εδω ειπαμε να μιλησουμε αναπτυσοντας απο μονοι μας εναν νου..οχι να πιανομαστε απο λεξεις.
Πραγματικά εδώ σε χάνω και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
quote:
δηλαδη εσυ τι λες πρωτα υπηρξε το κεφαλι στον ολυμπο και μετα η επινοηση των 12 θεων η το αντιθετο?
Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει κάτι γι' αυτό, χωρίς να γίνει ειδική μελέτη πρώτα.
quote:
και κατι αλλο,επηδη καποιος εγραψε ενα βιβλιο δεν κανει το επηχειρημα του πιο ισχυρο απο την αποψη οποιοουδηποτε και οπουδηποτε....
Αν αναφέρεσαι στα δύο βιβλία που προανέφερα, θα σου κάνω μια ερώτηση μόνο: αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που γράφεις εδώ;
Ο Ολυμπος ειναι ενα απο τα πολυ μυστηρια βουνα λογο του υψους κλπ.Δεν θα πω κατι διαφορετικο γνωριζετε πολυ περισσοτερα πραματα οπως βλεπω και διαβαζω απο μενα.Εχω κατασκηνωσει στον Ολυμπο παλαιοτερα και δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα να μου πεις εχουν περασει και τοσα χρονια που δεν θυμαμαι να ειχα παρατηρησει κατι.
Παντος τα βουνα το εχουν αυτο το μυστηριο γυρο τους ειδικα τα ψηλα.
Edited by - Mushroom on 25/07/2007 02:33:39
λες ότι ο όλυμπος είναι μυστήριος λόγω του ύψους κλπ
ποια είναι αυτά τα "κλπ" ?
επίσης το ύψος του δεν σημαίνει μυστήριο,αν σκεφτείς ότι είναι σχετικά χαμηλό βουνό σε σχέση με άλλα βουνά του κόσμου
τι να πουν και τα ιμαλάια δηλαδή...
με φιλική διάθεση πάντα![]()
Τα λεω αυτα γιατι εχω πετυχει ατομα να λενε για τον Θεο και να τον αποδεχονται σαν δημιουργο μετα να λενε ναι ειμαστε απο του πιθηκους η' απο τα ψαρια μετα το ριχνουν στο 12Θεο και δεν καταληγουμε πουθενα.
Και ερωτω αγαπητοι μου,
Ποια ειναι τελικα τα αποκρυφα μυστικα του βουνου;
ΥΓ.Φιλε μου τα Ιμαλαϊα δεν ειναι 100,200 ή 300 χιλιομετρα απο το σπιτι μας ομως.