ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ανεξηγητος πρωινος πονοκεφαλος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ανεξηγητος πρωινος πονοκεφαλος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

demosthenis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
demosthenisΜέλος
08/03/2003, 02:03:11
δεν ξερω αν πολλοι απο εσας εχουν παρατηρησει καποιες μυστηριες ομοιοτητες στην κα8ημερινοτητα μας που μας κανουν να φαινομαστε
ιδια κομματακια του ιδιου παζλ...
πιο διευκρυνηστικος:
εχει τυχει να ξυπνησετε με τον ιδιο πονοκεφαλο 1000 και πλεον ατομων
(χωρις ιδιεταιρο προβλημα το προηγουμενο βραδυ)
...να εχετε νευρα που πηγαζουν ...στο που8ενα
...να νιω8ετε μια αντιπα8εια - συμπα8εια σε ολα χωρις να ξερετε το γιατι
...να εχετε δει το ιδιο 8εμα ονειρου με ατομα ασχετα με σας???
...απαντηστε 8ετικα για να αποφυγω το δαφνι...
και κατι αλλο-εχετε προσεξει τον ουρανο το προηγουμενο βραδυ πριν απ'ολα αυτα?

D.Β15

GreatΝέο Μέλος
08/03/2003, 02:16:11
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχουνε συμβει ολα. Για παραδειγμα για τα ονειρα δεν μου εχει συμβει ισως γιατι δεν τα θυμαμαι για να τα συζητησω. Αλλα εχω ξυπνησει με νευρα που δεν ξερω που πηγαζουνε οπως και εχω ξυπνησει με μια αντιπαθεια η συμπαθεια για ολα η πολυ χαρουμενος. Το μονο που δεν θυμαμαι ειναι αν ειχα παρατηρησει τον ουρανο το προηγουμενο βραδι.

LoucasΜέλος
08/03/2003, 10:07:15
ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ DEMOSTHENI EXOYN BAΣΗ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

demosthenisΜέλος
08/03/2003, 23:55:25
filarako λουκα μαλλον 8α την βγαλω κα8αρη...
να σε καλα...δεν ξερω αν εχεις μα8ει για ενισχυτες υπο-υπερ βραχεων
κυματων,και την χρηση τους...
great-σιγουρα 8α εχεις δει αεροπλανα που (στο τελος της ημερας-κυριος)
αφηνουν μια ασπρη γραμμη πισω...αυτο δεν ειναι αναγκη παντα να ειναι
καυσιμα...
ελπιζω να εδωσα στιγμα.

D.Β15

catΜέλος
09/03/2003, 01:03:08
Ασπρη γραμμή ....μμμμμμμμμμμμ τώρα και αν μέβαλες σε σκέψη !!!!!!!!!!!!

Λές να χρειαζόμαστε ομαδική αποτοξίνωση

Πάντος μην ανησυχής καθόλου ...αυτά τα συμπτώματα τα εχω και εγλώ με το παραπάνω.......

Τον ουρανό τόν κοιτάω΄4-5 φορές κάθε βράδυ και πρωί ...οπότε ειναι σοβαρό !!!!!!!

Τα νευρα τα εχω ανεξαρτήτος μέρας και ώρας ...την μία μπορεί να ειμαι γλυκιά και τρυφερή γατούλα (χωρίς λόγο)....και την αλλη μπορεί να γίνω χειρότερη από τίγρη (πάλι χωρίς λόγο ) και αυτό ειναι ανησυχητικό!!!

Τώρα για πονοκέφαλο με βασανίζει ανα καιρούς αρκετά συχνά ...

Τώρα αυτό για ονειρα .........εγώ βλέπω στα όνειρα μου ανθρώπους που μετά τους γνωρίζω !!!!!!!!!αυτό και αν ειναι ...

--Λοιπόν νομίζω πως πρέπει να μας κρατήσουν θέση --

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

demosthenisΜέλος
10/03/2003, 22:26:49
αγαπητη γατουλα
νομιζω οτι ξερεις αρκετα την ουσια...(καλο ειναι αυτο),
το θεμα ειναι με την πεμπτουσια τι κανουμε??????????

D.Β15

LoucasΜέλος
10/03/2003, 22:35:36
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣΠΡΗ ΓΡΑΜΗ, ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΥΠΟ-ΥΠΕΡ ΒΡΑΧΕΩΝ,ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΚΥΠΡΙΑΚΑ <<ΕΣΑΝΤΑΝΩΣΕΣ ΜΕ Τέλλοια>>..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

demosthenisΜέλος
12/03/2003, 00:46:13
loukas καλησπερα
θα στο πω και γω με βορειοηπειρωτικα...
πραζν'ξερ????????????
οτι καταλαβες δικο σου...ομως μιλαμε σ'ενα forum που ολοι εχουν
το απλο δικαιωμα του καταλαβαινω...
...λοιπον
μιλαω κα8αρα για χαλιναγωγηση συμπεριφορας...οτι ερωτησεις εχεις
σε παρακαλω να εισαι σαφης και ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Α Σ

D.Β15

LoucasΜέλος
12/03/2003, 21:45:51
ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΙ <<ΕΣΣΑΝΤΑΝΩΣΕΣ ΜΕ ΤΕΛΛΟΙΑ>> ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΕΝΕΛΩΣΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΑ(ΑΣΠΡΗ ΓΡΑΜΗ, ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΥΠΟ-ΥΠΕΡ ΒΡΑΧΕΩΝ,ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ).ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ......ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ

MaraΜέλος
12/03/2003, 23:06:49
...το να μιλαω λεγωντας ακριβως τα ιδια πραγματα ταυτοχρονα με τον συνομιλιτη μου - ακομα και ασχετα σχολια σε ασχετο χωροχρονο...
δεν ξερω αν ειναι εκτος θεματος αλλα σιγουρα ειναι κατι που μπορει πολυ ευκολα να με κανει συγκατοικο σας

bladerunnerΜέλος
13/03/2003, 00:26:25
Αγαπητέ demosthenis πλάκα πλάκα, έχω παρατηρήσει και εγώ κάποια από τα όσα ανέφερες..

Αυτό σημαίνει 2 πράγματα:
Κάτι παίζεται με αυτό που ονομάζεται ομαδικός νοητικός έλεγχος

ή

Κράτα μου μια θέση στο κελί σου στο Δαφνί για να τα λέμε...

13/03/2003, 00:27:15
Εγώ με την κυρία από πάνω πολλές φορές σε άσχετα πράγματα λέμε ακριβός την ίδια ατάκα ακόμα και μιλώντας στο τηλέφωνο σε άλλη γλώσσα πέραν τις Ελληνικής .
Το αυτό συμβαίνει όταν είμαστε εγώ η από πάνω και η κοπέλα μου λέμε , θέλουμε , κάνουμε και οι τρεις ακριβός το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή .
Ε αν δούμε και το ίδιο όνειρο τότε με κόβω να τρέχω ……

Ο Αναζητών

Apostolos

13/03/2003, 00:29:15
Επεξήγηση για τη mara μιλάω ….. μη παρεξηγηθώ κιόλας

Apostolos

elpidaΜέλος
13/03/2003, 20:33:22
Μια θεσούλα και για μένα σας παρακαλώ σε εκείνο το ευάερο ευήλιο μέρος με τους ανθρώπους με τις άσπρες μπλουζίτσες ….

Κύριε Ramoglou, νομίζω πως καλό θα ήταν χωρίς να θέλω να παραβιάσω την προσωπική σας ελευθερία, που και που να μας λέτε τα όνειρά σας … έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πέρα από το ότι μερικές φορές είναι σύμπτωση το να σκεφτόμαστε, κάνουμε, θέλουμε, κοιτάμε τα ίδια πράγματα με κάποιους ανθρώπους, τι άλλο μπορεί να είναι ή να σημαίνει αυτό το φαινόμενο ?

MaraΜέλος
14/03/2003, 01:04:31
Λογω κουρασης το μονο που θα καταφερω να κανω ειναι να απαντησω με δυο ερωτησεις...

Επικοινωνια σε καποιο αλλο επιπεδο??
Ενεργειες οι οποιες αλληλοσυμπληρωνονται ή αλληλοκαλυπτονται??

Ας προβληματιστουμε ολοι μαζι - οπως πολυ σωστα με εχει συμβουλεψει ο AVATARGR

demosthenisΜέλος
14/03/2003, 01:36:33
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΟΛΑ 8Α ΤΑ ΠΟΥΜΕ...
ΦΙΛΑΡΑ ΛΟΥΚΑ...ΤΟ ΠΡΑΖ'ΑΝ'ΞΕΡ'...ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΞΕΡΩ???
ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝ8ΡΩΠΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ...ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ????
...ΜΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...
BLADERUNNER ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ,ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΦΙΛΕ!!
ΕΛΠΙΔΑ,ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ(ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ ΑΝ ΘΕΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΑΣ!

D.Β15

MaraΜέλος
14/03/2003, 15:02:02
Φιλε Δημοσθενη προσπαθησα να ανταπαντησω στην Ελπιδα παραθετωντας 2 ερωτησεις στο γιατι μπορει να συμβαινει αυτο το φαινομενο... ουσιαστικα εκφραζωντας καποιο προβληματισμο ο οποιος μπορει να οδηγησει σε ενα βημα παρακατω ...

Θεωρω πως οι ταυτοχρονες σκεψεις απο καποια ατομα πιθανος λοιπον να οφειλετε σε καποια επικοινωνια σε καποιο αλλο επιπεδο απο αυτο που βιωνουμε την συγκεκριμενη στιγμη...

Η προβληματισμενη :)

elpidaΜέλος
14/03/2003, 15:29:39
Φίλοι μου σας ευχαριστώ, ναι με καλύψατε και με προβληματίσατε ακόμα περισσότερο.
Demosthenis θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου γιατί πιστεύω πως θα με ωφελήσει

Ενα ακόμα ευχαριστώ σε όσους με βοηθούν να ανακαλύπτω την άλλη διάσταση της ζωής και να κάνω τη ζωή μου πιο όμορφη.

demosthenisΜέλος
15/03/2003, 01:28:16
ΜΑΡΑ- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
Ο ΄΄ΟΤΕ''ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ...ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡ-ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ,ΤΩΡΑ!!!

D.Β15

17/03/2003, 06:16:41
Δημοσθένη
Αν θέλεις γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος στο θέμα ΟΤΕ για να καταλάβουμε όλοι τι θέμα θέτεις.
Ευχαριστώ.

Ο Αναζητών

Apostolos