ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

cody3060 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
strangerz2Μέλος
23/07/2010, 10:06:34
quote:
Για μένα, για σένα, για όλο τον κόσμο για να μην πεις κάποια στιγμή

.....φεύγει η ζωή τελειώνει σαν σεντόνι ξεδιπλώνει
τον εαυτό μου που τον ξέχασα το μέσα κόσμο μου που έχασα....

Η ισσοροποία είναι το ζητούμενο,όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσουμε.

Πάντως σίγουρα,μια ζωή με βόλτες στην παραλία,με μπυρίτσα κτλπ. είναι πολύ βαρετή αν έχεις μόνο αυτό ώς ζωή.Αν δέν έχεις δηλαδή έναν ανώτερο σκοπό.Η διασκέδαση είναι το δευτερεύον στοιχείο στην ζωή μας,καλό μας κάνει,αλλά δέν πρέπει να το υοθετήσουμε ώς στάση ζωής.

Εξαρτάται βέβαια και απο το τί έχει να κάνει κάποιος στην ζωή του,δέν ήρθαμε όλοι για τους ίδους σκοπούς.Η ζωή είναι υποκειμενική.

23/07/2010, 10:50:27
Εμ γι΄αυτό έχεις 210 μηνύματα μέσα σε 2 μήνες, ξέρεις το θείο σχέδιο και έχεις ως σκοπό σου να μας το διδάξεις!
Καλά δεν τα λέω ρε Καίσαρη, καλά δεν τα εξηγώ?
strangerz2Μέλος
23/07/2010, 12:07:38
pyramid
quote:
Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.

strangerz2

quote:
Για σένα,δέν σημαίνει οτι όλοι έχουμε το ίδιο σκεπτικό και προσέγγιση της ζωής.

pyramid

quote:
Για μένα, για σένα, για όλο τον κόσμο για να μην πεις κάποια στιγμή

.....φεύγει η ζωή τελειώνει σαν σεντόνι ξεδιπλώνει
τον εαυτό μου που τον ξέχασα το μέσα κόσμο μου που έχασα....

strangerz2
quote:
Η ισσοροποία είναι το ζητούμενο,όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσουμε.

Πάντως σίγουρα,μια ζωή με βόλτες στην παραλία,με μπυρίτσα κτλπ. είναι πολύ βαρετή αν έχεις μόνο αυτό ώς ζωή.Αν δέν έχεις δηλαδή έναν ανώτερο σκοπό.Η διασκέδαση είναι το δευτερεύον στοιχείο στην ζωή μας,καλό μας κάνει,αλλά δέν πρέπει να το υοθετήσουμε ώς στάση ζωής.

Εξαρτάται βέβαια και απο το τί έχει να κάνει κάποιος στην ζωή του,δέν ήρθαμε όλοι για τους ίδους σκοπούς.Η ζωή είναι υποκειμενική.

pyramid

quote:
Εμ γι΄αυτό έχεις 210 μηνύματα μέσα σε 2 μήνες, ξέρεις το θείο σχέδιο και έχεις ως σκοπό σου να μας το διδάξεις!
Καλά δεν τα λέω ρε Καίσαρη, καλά δεν τα εξηγώ?

Βλέπεις πουθενά εσύ να λέω οτι ήρθα για θείο σχέδιο? Γενικά μιλάω,βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και μετά κρίνε.

Είναι γνωστό οτι όταν δέν έχουμε κάτι να πούμε,αμέσως το πάμε σε προσωπικές επιθέσεις.

23/07/2010, 12:36:13
quote:
Γινεται την ημερα; Επισης γινεται εαν στο δωματιο ειναι και αλλος μαζι σου, και ειδικα αν ειναι ξυπνιος;

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ (Η' ΟΣΟ ΘΕΣ).
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..OK! ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

quote:
Παλαιοτερα οταν ημουν μικρος ειχα εντονα βουητα στα αυτια μου σε υπερβολικο βαθμο,

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

CHARMED

23/07/2010, 13:51:31
strangerz2
Επίσης είναι γνωστό ότι δεν γίνεται η αλεπού να είναι 100 και το αλεπουδάκι 101 αλλά μάλλον δεν έχει πέσει στην δική σου αντίληψη.

Και ένα ωραίο καλοκαιρινό τραγουδάκι από την ταινία "Η μάσκα"

Cuban Pete

υ.γ.Χαμογέλα γιατί όσο και να κρατάς χαρακτήρα οι ρυτίδες θα σε επισκεφτούν.

23/07/2010, 14:32:21
Αγαπητέ φίλε paranormal θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που έχω έτσι και αλλιώς ρωτήσει πολλές φορές άλλους. Όταν λες

quote:
Σχετικά εύκολα κατάφερα να φτάσω στο επίπεδο των δονήσεων(μια φορά με ανοιχτα μάτια!). Αλλα υπαρχει προβλημα. Μετα απο καποιες μερες με επιαναν οι δονησεις μονες τους χωρις να κανω κατι εγω.

Για να καταλάβω.. όταν είσαι στο επίπεδο των δονήσεων μπορείς να κουνήσεις το σώμα σου και να ανοίξεις τα μάτια σου;

Και αν μπορείς να ανοίξεις τα φυσικά σου μάτια.. τι βλέπεις;

Περιμένω τις απαντήσεις σου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

strangerz2Μέλος
23/07/2010, 15:12:24
Ρε pyramid,που κολλάνε όλα αυτά που λές? Γιατί το πάς στα προσωπικά και δέν μιλάς για το θέμα.Μήπως αυτό είναι υπεκφυγή?

quote:
υ.γ.Χαμογέλα γιατί όσο και να κρατάς χαρακτήρα οι ρυτίδες θα σε επισκεφτούν.

Να είσαι σίγουρη οτι γελάω,πολύ μάλιστα.

23/07/2010, 15:55:51
Σε πειράζει ..δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

strangerz2Μέλος
23/07/2010, 16:19:14
quote:
Σε πειράζει ..δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί σου..

Γειά σου φίλε Δημήτρη,μου έλειψες μπορώ να πώ.

Μπορεί αυτό που αναφέρεται αρχικά η pyramid,να φένεται άσχετο με το θέμα αλλά δέν είναι καθόλου:Φίλε, κολύμπα, κάνε βόλτες με φίλους, πιες καμιά μπυρίτσα, πήγαινε με το έτερον ήμισυ (εάν υπάρχει για τώρα) σε ένα καλοκαιρινό σινεμαδάκι και μετά βόλτα στην παραλία.........τέτοια πράγματα, κι εάν βρεις καιρό για δονήσεις αστρικής προβολής σφύρα μου.
Η λύση είναι η ζωή.

Ναι αλλά,τί είναι η ζωή για τον καθένα? Ζωή δέν σημαίνει διασκέδαση μόνο.Σκέψου όλοι οι μεγάλοι στοχαστές και επιστήμονες που αφιέρωσαν την ζωή τους για αυτά που πίστευαν,να άκουγαν αυτήν την συμβουλή και να τα άφηναν όλα για μπύρες,για μπάνια,για βόλτες και γενικά για την απόλαυση.

Δεν λέω φυσικά οτι δέν χρειάζονται και αυτά,είναι μέσα στο πρόγραμμα,εξάλου ο καθένας πράτει όπως νιώθει,η ισσορροποία είναι το κλειδί.

Αλλά όχι ρε σύ,να συμβουλεύεις κάποιον να τα παρατήσει όλα αυτά που πιστεύει,απλά επειδή έτσι την βρίσκω εγώ.Επειδή εμένα,δέν μου αρέσουν οι αστρικές προβολές και τις θεωρώ βλακείες να καρφώσω και στον άλλο το ίδιο σκεπτικό.Τί λογική είναι αυτή? Η λογική του εγωισμού?

Υποστηρίζω οτι είναι λάθος να λές στον άλλον τί να κάνει κι τί όχι.Ακόμα και αν του το λές για το καλό του.Είναι προαποφασισμένο για το ίδιο τί θα κάνει και τί όχι.Τις συμβουλές και τια παροτρύνσεις,τις παίρνουμε μόνο απο τον εαυτό μας.

Edited by - strangerz2 on 23/07/2010 16:25:48

23/07/2010, 17:54:36
Ναι σε καταλαβαίνω.. αλλα η γερόντισσα έκανε μια κίνηση μάλλον διαισθητικά..που μπορεί να είναι ωφέλιμη.
Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει κατάχρηση στο διανοητικό του κέντρο, τότε αυτό αρχίζει και κλατάρει. Αυτό που μπορεί να δώσει μια ανάσα σε αυτό, είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο κέντρο ώστε το διανοητικό να ξεκουραστεί. Αυτό μπορεί να είναι μια βόλτα στην εξοχή, το να ακούσουμε μια ωραία και χαλαρή μουσική..κάτι τέλος πάντων που να μας βοηθήσει να ξεσκάσουμε ή να μην επιβαρύνουμε άλλο το διανοητικό κέντρο.. αλλιώς η κατάρρευση δεν θα είναι και πολύ μακριά.
Ετσι από το να τρελαθουμε.. καλύτερα να το ρίξουμε λίγο έξω. Αυτό σε γενικες γραμμές. Αυτό βέβαια το να το ρίψουμε έξω έχει μια αναλογία ως προς την ποιότητα του καθενός. Κάποιος που κάνει μια εσωτερική εργασία θα το ρίξει διαφορετικά έξω από κάποιον που δεν κάνει μια εσωτερική εργασία. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

18/01/2019, 13:26:14
quote:
Το να βρει καποιος το ''πότε'' του τελους του πλανητη γη,ειναι
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Και ήρθες εσυ για να το βρεις ;

Το λεω χρόνια τωρα οτι είσαι το καλύτερο και μεγαλύτερο trollπου εχει περάσει απο εδω μέσα,
αν και οι περισσότεροι θεωρούν οτι τα πιστεύεις αυτά... ε και οπως να'χει σε βλέπουν με μια συμπάθεια...

quote:

quote:
Το να βρει καποιος το ''πότε'' του τελους του πλανητη γη,ειναι
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Και ήρθες εσυ για να το βρεις ;

Το λεω χρόνια τωρα οτι είσαι το καλύτερο και μεγαλύτερο trollπου εχει περάσει απο εδω μέσα,
αν και οι περισσότεροι θεωρούν οτι τα πιστεύεις αυτά... ε και οπως να'χει σε βλέπουν με μια συμπάθεια...

AitheroVamon,
ποιο ''troll'';
δεν εχω αφησει κανενα περιθωρειο,σε κανεναν,να με πει ''τρολ''...
γιατι ολοι καταλάβαινουν οτι ο,τιδηποτε λεω,βγαινει μεσα απο την καρδια μου!Δεν ειπα ψεμματα ποτε,δεν κοροιδεψα ποτε κανεναν,λεω παντα αυτο που πιστευω,κανω καταθεση
ψυχης και πνευματος!Το τελευταιο που μπορει καποιος να μου προσαψει ειναι οτι ''τρολαρω''!

Λοιπον,τι ''παιζει'' με το θεμα ''τηλεοραση'' και γιατι δινω τοσο βαση σε αυτη:Η τηλεοραση (ακομα και σημερα) διαμορφωνει ''συνειδησεις''.Παλιό αυτο που λεω,αλλα ετσι ειναι,μεχρι σημερα.Δεν εχει αλλαξει κατι ως προς αυτο.Δεν θα μιλήσω για την αμερικανικη τηλεοραση ουτε την (παραδειγματος χαρη) βρετανικη ή οποιουδηποτε αλλου κρατους τηλεοραση αλλα για την ελληνικη τιβι,αυτη που εκπεμπει και βλεπουμε ολοι στην Ελλαδα...

20/01/2019, 08:33:01
quote:
Το λεω χρόνια τωρα οτι είσαι το καλύτερο και μεγαλύτερο troll που εχει περάσει απο εδω μέσα,

Πιθανότατα έτσι είναι.
Τα πιστεύει δεν τα πιστεύει όμως,
τουλάχιστον δεν παρεκτρέπεται σε χοντράδες, και έχει και μια...χαριτωμενιά

quote:
AitheroVamon,
ποιο ''troll'';
δεν εχω αφησει κανενα περιθωρειο,σε κανεναν,να με πει ''τρολ''...
γιατι ολοι καταλάβαινουν οτι ο,τιδηποτε λεω,βγαινει μεσα απο την καρδια μου!Δεν ειπα ψεμματα ποτε,δεν κοροιδεψα ποτε κανεναν,λεω παντα αυτο που πιστευω,κανω καταθεση
ψυχης και πνευματος!Το τελευταιο που μπορει καποιος να μου προσαψει ειναι οτι ''τρολαρω''!

Κοίταξε, εδώ αν το δούμε τεχνικά, δεν έχεις "πει ψέματα" εάν και εφόσον πιστεύεις αυτά που λές.

Δηλαδή, όταν κάνεις μια διατύπωση του στυλ:
"Εγώ πιστεύω/νομίζω/θεωρώ ότι θα έρθει το αντίδι του χρόνου τον Αύγουστο", τότε αυτό αποτελεί μια δική σου πεποίθηση/εικασία (ασχετα αν πρόκειται για φαντασίσωση ή αρλούμπα που θα διαψευθεί στην πραγματικότητα) αλλά τυπικώς δεν λές ψέματα σε αυτή τη φάση.

Από την άλλη, όμως, τί είδους 'προφητεία' ή πρόβλεψη είναι αυτή που συνεχώς διαψεύδεται?
Τότε μιλάμε για κάποιου είδους ψέμα/κοροϊδία ή έστω φανταστική επινόηση, πάντως σίγουρα όχι για αληθές και πραγματικό γεγονός του παρόντος ή του μέλλοντος, με τους προσδιορισμούς που του θέτεις.

Αλλά και σαν τρολοπαιχνιδάκι να το δεις, καταντάει κουραστικό μετά από 12 και βάλε χρόνια, να έχουμε τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Αμα βρίσκεις εσύ το κέφι όμως, πάσο.

Είσαι κάτι σαν τον Πήτερ Παν δηλαδή, που δεν μεγαλώνει ποτέ και κάνει προφητείες για τη χώρα του Ποτέ και για ανύπαρκτα γεγονότα.

quote:
Λοιπον,τι ''παιζει'' με το θεμα ''τηλεοραση'' και γιατι δινω τοσο βαση σε αυτη:Η τηλεοραση (ακομα και σημερα) διαμορφωνει ''συνειδησεις''.Παλιό αυτο που λεω,αλλα ετσι ειναι,μεχρι σημερα.Δεν εχει αλλαξει κατι ως προς αυτο.Δεν θα μιλήσω για την αμερικανικη τηλεοραση ουτε την (παραδειγματος χαρη) βρετανικη ή οποιουδηποτε αλλου κρατους τηλεοραση αλλα για την ελληνικη τιβι,αυτη που εκπεμπει και βλεπουμε ολοι στην Ελλαδα...

Γιαλαντζή, δεν ξέρω κατά πόσο -και σε ποιους- διαμορφώνει συνειδησεις η τηλεόραση, αλλά αν περίμενες από την τηλεόραση να δεις χαϊρι, χέσε μέσα Πολυχρόνη....

Από την άλλη αν είσαι Τηλεμανής-τηλεορασόπληκτος, μπορώ να καταλάβω εν μέρει και το πού οφείλεται το αντιδο-κόλλημά σου....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Πυθαγορα,
ξερεις πότε θα σας ελεγα ψεμματα;;;
Αν ελεγα οτι ''ΓΝΩΡΙΖΩ'' πως στην ταδε ημερα θα ερθει ο Αντίχριστος,και οχι οτι ''ΠΙΣΤΕΥΩ'' οτι την ταδε μερα θα εμφανιστει ο Αντίχριστος!
Καταλαβαινεις την διαφορα;Της πιστης με την γνωση;
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα:
Στο Συμβολο της Πιστεως,εμεις οι χριστιανοι,λεμε:''Πιστευω εις ενα Θεο,πατερα,παντοκρατορα'' και οχι ''Γνωριζω εναν Θεο πατερα παντοκρατορα''!
Ποτέ μου δεν κατανοησα,γιατι χρησιμοποιουμε την λεξη ''Πιστευω'' και οχι την λεξη ''Γνωριζω''....Εμεις οι ΧΟ,εχουμε την γνωση οτι υπαρχει Θεος,δηλαδη γνωριζουμε την υπαρξη του Θεου.Γιατι λοιπον η Εκκλησια του Χριστου,γραφοντας τους στιχους του Συμβόλου,χρησιμοποιει το ρημα ''ΠΙΣΤΕΥΩ'';;;;Δεν θα επρεπε να λεεΙ το ρημα ''ΓΝΩΡΙΖΩ'';;; Και απο ''Συμβολο της Πίστεως'' να μετονομαζοταν ''Συμβολο της Γνώσεως'';;;;
Τι σκεφτεσαι επ'αυτου;

Και εδω ερχομαι να απαντησω και στον φιλο μας τον Aki42...
Λεει η Βιβλος,οτι ο Ιησους ειπε:¨''Περι δε της εκεινης μερας και ωρας,(της Δευτερας Παρουσιας) ουδεις ΟΙΔΕΝ,ουτε καν οι αγγελοι του ουρανου''...
Τι σημαινει ''ΟΙΔΕΝ'';;;
Σημαινει ΞΕΡΩ,Γνωριζω!
Τι μας λεει με αλλα λογια ο Χριστος;''Παιδες,μην την ψαχνετε την δουλεια,το πότε θα ερθω για δευτερη φορα στην γη,δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανενας!Οταν λεμε ''κανενας'',εννοουμε ΚΑΝΕΝΑΣ!
Δεν το ΄΄ΞΕΡΕΙ'' κανένας!
Αλλα,Ακη μου,εγω τι λεω απο το 2012 που γραφω στο φορουμ αυτο;;;
Οτι ξερω;;;;Οτι γνωριζω;;;
Οχι!!!!
Λεω ''Πιστευω''!!!Πιστευα το 2012,πιστευα το 2013,πιστευα το 2014,πιστευα το 2015
,πιστευα το 2016,πιστευα το 2017,πιστευα το 2018,πιστευω (τωρα) το 2019!!!ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ''ΞΕΡΩ'',ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ''ΓΝΩΡΙΖΩ''!!!!
Οποτε,το ''Περι εκεινης.....'' που να αναμασουν και αλλοι (οχι μονο εσυ) δεν εχει να κανει σε τιποτα με ΜΕΝΑ!!!
Γιατι,ΟΝΤΩΣ,δεν ''οιδα''!Αλλα,ειναι ''η πιστη μου'' οτι θα γινει ΤΟΤΕ!Οποια ημερομηνια παραθετω!!!(Χρόνια τωρα)

Εν κατακλειδι:
Δεν γνωρίζω,Ακη,πότε θα γινει η συντελεια του κοσμου, δεν το ξερω καθολου αυτο....Πιστευω ομως,οτι θα ερθει ΤΩΡΑ,γιατι εχω κανει τους υπολογισμους μου και μου βγαζουν ΤΩΡΑ!
Αν μου εβγαζαν σε 50 χρονια,ειτε σε 100 ή 200 χρονια,θα ελεγα για τοτε,αλλα απο την στιγμη που βγαζουν ΣΗΜΕΡΑ (ΤΩΡΑ),λεω για ΤΩΡΑ!
Κανενα ''ψεμμα''!Απλα ''ΠΙΣΤΗ''!!!

21/01/2019, 18:07:40
quote:
Πιστευα το 2012,πιστευα το 2013,πιστευα το 2014,πιστευα το 2015
,πιστευα το 2016,πιστευα το 2017,πιστευα το 2018,πιστευω (τωρα) το 2019

Κατά μια έννοια αυτό ακριβώς σε κάνει troll !

22/01/2019, 07:42:17
quote:
Τι μας λεει με αλλα λογια ο Χριστος;''Παιδες,μην την ψαχνετε την δουλεια,το πότε θα ερθω για δευτερη φορα στην γη,δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανενας!'Οταν λεμε ''κανενας'',εννοουμε ΚΑΝΕΝΑΣ!
Δεν το ΄΄ΞΕΡΕΙ'' κανένας!

Ά, να μπράβο.

τώρα γίνεσαι λιγότερο Γιαλαντζής και περισσότερο ΧΟ.

Αυτό είναι μια κάποια πρόοδος.

quote:
Αλλα,Ακη μου,εγω τι λεω απο το 2012 που γραφω στο φορουμ αυτο;;;
Οτι ξερω;;;;Οτι γνωριζω;;;
Οχι!!!!
Λεω ''Πιστευω''!!!Πιστευα το 2012,πιστευα το 2013,πιστευα το 2014,πιστευα το 2015
,πιστευα το 2016,πιστευα το 2017,πιστευα το 2018,πιστευω (τωρα) το 2019!!!ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ''ΞΕΡΩ'',ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ''ΓΝΩΡΙΖΩ''!!!!
Οποτε,το ''Περι εκεινης.....'

Είναι καλό που το διαχωρίζεις και το λες ευθέως και από μόνος σου.

Όμως τότε να μη σε πειράζει που λέμε για δική σου εικασία, θεώρηση, πίστη, υπόθεση, κλπ

Αυτό είναι όλο το πρόβλημά σου, και μπράβο που το είπες σε 5 γραμμές και από μόνος σου.

Όταν εμφανίζεσαι να πιστεύεις, ή να υπολογίζεις, ή να 'εύχεσαι' ή να νομίζεις ή...ή...(πάντως όχι να Γνωρίζεις ασφαλώς όπως το είπες) ότι έρχεται ένα αντίδι κάποτε, και αυτό το κάποτε το προβάλλεις στο άμεσο μέλλον κατ'επανάληψη και κατ'εξακολούθηση, και όταν δεν "σου βγαίνει" το μεταθετεις μετά από μερικούς μήνες ή τον άλλο χρόνο,
τότε όλο αυτό ξέρεις πώς λέγεται βασικά?

ΕΜΜΟΝΗ.

Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, έχεις φάει γερό κόλλημα που λέμε,και κοιμάσαι και ξυπνάς βλέποντας αντίδια γύρω σου να έρχονται συνεχώς, και να μη φτάνουν.

Γι'αυτό λέμε, αυτό πρόσεξέ το λίγο.

Για σένα κυρίως.

Εμάς, στα @@ μας τι είσαι, τι κάνεις και τί πιστεύεις, ή αν είσαι το πιο επιτυχημένο και επίμονο τρολ εδώ πέρα.

quote:
quote:

Πιστευα το 2012,πιστευα το 2013,πιστευα το 2014,πιστευα το 2015
,πιστευα το 2016,πιστευα το 2017,πιστευα το 2018,πιστευω (τωρα) το 2019

Κατά μια έννοια αυτό ακριβώς σε κάνει troll !

Kαι οι τζογαδόροι πιστεύουν ότι στην επόμενη ζαριά, ή ρουλέτα ή πόκα θα κερδίσουν, αλλά οι περισσότεροι στο τέλος παίρνουν τον πούλο και δεν έχουν ούτε λεφτά για το ταξί να γυρίσουν σπίτι τους (αν δεν το χασαν κι αυτό εντωμεταξύ...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Ειναι παραξενο αυτο που συμβαινει,αλλα συμβαινει:
Καθε φορα που ''αποτυγχανει'' μια ημερομηνια,μου ερχεται στο μυαλο.μια καινουργια!Μεχρι σημερα,εχω δωσει (καθισα και τις μετρησα)
εις το συνολο 26 ημερομηνιες!Ο Μαρτιος που μας ερχεται,ειναι η 27η στην σειρα!Οταν ειχα δωσει την πρωτη-πρωτη μου (θυμαμαι),οτι την πιστευα πολυ!Οταν δεν επαληθευτηκε,μου γεννηθηκε στο μυαλο μια δευτερη!Οταν περασε και η δευτερη,μου ηρθε μια τριτη!Χωρις να το καταλαβω πως,εφτασα στις 26!!!
Παντα,ειναι που ακολουθω ενα ''συγκεκριμενο'' μοτιβο:
Λεω στο εαυτο μου:''Α,εκει το εκανα το λαθος,τωρα πιστευω το σωστο!''
''Α,εκει ηταν ο λαθος υπολογισμος της προηγουμενης,τωρα σε αυτη,θα πεσω μεσα!''Α,αυτο μου ειχε διαφυγει πριν,τωρα θα βγω σιγουρα αληθινος!''Αλλα η ενταση που το πιστευω καθε φορα,μεγαλωνει (αντι να εξασθενει)!Σε καθε προσπαθεια,αυξανεται ο βαθμος ''πιστης'' μου,αντι να ''χαλαρωνει''!Δεν μπορω να το εξηγησω,γιατι....Κανονικα θα επρεπε,(εχοντας φαει τα μουτρα μου 26 φορες,)να μου γινει μαθημα!Αλλα εγω το πιστευω ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ!