- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Καθε φορα που ''αποτυγχανει'' μια ημερομηνια,μου ερχεται στο μυαλο.μια καινουργια!Μεχρι σημερα,εχω δωσει (καθισα και τις μετρησα)
εις το συνολο 26 ημερομηνιες!Ο Μαρτιος που μας ερχεται,ειναι η 27η στην σειρα!Οταν ειχα δωσει την πρωτη-πρωτη μου (θυμαμαι),οτι την πιστευα πολυ!Οταν δεν επαληθευτηκε,μου γεννηθηκε στο μυαλο μια δευτερη!Οταν περασε και η δευτερη,μου ηρθε μια τριτη!Χωρις να το καταλαβω πως,εφτασα στις 26!!!
Παντα,ειναι που ακολουθω ενα ''συγκεκριμενο'' μοτιβο:
Λεω στο εαυτο μου:''Α,εκει το εκανα το λαθος,τωρα πιστευω το σωστο!''
''Α,εκει ηταν ο λαθος υπολογισμος της προηγουμενης,τωρα σε αυτη,θα πεσω μεσα!''Α,αυτο μου ειχε διαφυγει πριν,τωρα θα βγω σιγουρα αληθινος!''Αλλα η ενταση που το πιστευω καθε φορα,μεγαλωνει (αντι να εξασθενει)!Σε καθε προσπαθεια,αυξανεται ο βαθμος ''πιστης'' μου,αντι να ''χαλαρωνει''!Δεν μπορω να το εξηγησω,γιατι....Κανονικα θα επρεπε,(εχοντας φαει τα μουτρα μου 26 φορες,)να μου γινει μαθημα!Αλλα εγω το πιστευω ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ!
Η απάντηση σε αυτό είναι ....
go back and repeat:
quote:
Αυτό είναι όλο το πρόβλημά σου, και μπράβο που το είπες σε 5 γραμμές και από μόνος σου.Όταν εμφανίζεσαι να πιστεύεις, ή να υπολογίζεις, ή να 'εύχεσαι' ή να νομίζεις ή...ή...(πάντως όχι να Γνωρίζεις ασφαλώς όπως το είπες) ότι έρχεται ένα αντίδι κάποτε, και αυτό το κάποτε το προβάλλεις στο άμεσο μέλλον κατ'επανάληψη και κατ'εξακολούθηση, και όταν δεν "σου βγαίνει" το μεταθετεις μετά από μερικούς μήνες ή τον άλλο χρόνο,
τότε όλο αυτό ξέρεις πώς λέγεται βασικά?ΕΜΜΟΝΗ.
Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, έχεις φάει γερό κόλλημα που λέμε,και κοιμάσαι και ξυπνάς βλέποντας αντίδια γύρω σου να έρχονται συνεχώς, και να μη φτάνουν.
Γι'αυτό λέμε, αυτό πρόσεξέ το λίγο.
Για σένα κυρίως.
Εμάς, στα @@ μας τι είσαι, τι κάνεις και τί πιστεύεις, ή αν είσαι το πιο επιτυχημένο και επίμονο τρολ εδώ πέρα.
quote:
quote:
Πιστευα το 2012,πιστευα το 2013,πιστευα το 2014,πιστευα το 2015
,πιστευα το 2016,πιστευα το 2017,πιστευα το 2018,πιστευω (τωρα) το 2019Κατά μια έννοια αυτό ακριβώς σε κάνει troll !
Kαι οι τζογαδόροι πιστεύουν ότι στην επόμενη ζαριά, ή ρουλέτα ή πόκα θα κερδίσουν, αλλά οι περισσότεροι στο τέλος παίρνουν τον πούλο και δεν έχουν ούτε λεφτά για το ταξί να γυρίσουν σπίτι τους (αν δεν το χασαν κι αυτό εντωμεταξύ...)
ή αλλιώς , να πας να δεις κανα γιατρό, ειδικό σε αυτού του είδους τα ...κολλήματα.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Αυτο ειναι το ''τεχνικο'' κομματι,οι ''τεχνικες λεπτομερειες'' που λεμε!
Πρεπει να ξερετε κατι:Τα πραγματα δεν ειναι ''φτου και βγαινω'' οπως λεγαμε μικροι οταν παιζαμε κρυφτο!Δεν ειναι ''μπαμ και εξω''!Υπαρχει παντα καποιο ''ευρος''για να συντελεστουν ολα!Αιτια αυτου του ''ευρους'' ειναι η ασαφεια!
Ενα παραδειγμα:Ξερουμε οτι ο Αντι θα ερθει στην ιδια ηλικια με τον Χριστο!
Ναι,ΑΛΛΑ:ο Χριστος δεν ειχε μονο μια ηλικια,τα 30 του,(οπου ξεκινησε το εργο Του) αλλα και ειχε και τα 33 οπου και σταυρωθηκε απο τον Ποντιο Πιλατο!Αρα,τι;;;Αμεσως-αμεσως τρια χρονακια ΔΙΑΦΟΡΑ!
Αλλο παραδειγμα:Μας λεει η Βιβλος οτι θα δρασει 1260 μερες,μας λεει ΟΜΩΣ επισης σε αλλο εδαφιο οτι θα δρασει 1335 μερες!Αμεσως-αμεσως,να οι δυομησι μηνες ΔΙΑΦΟΡΑ!Να ''ποσο ευκολα'' το 2012 γινεται 2015 και το 2015 γινεται 2018,χωρις να το εχεις καταλαβει!Αλλο:Μερικοι δεχονται τα 3,5 χρονια βασιλειας του (του Αντιδιου) αλλοι μιλανε για 7 χρονια βασιλειας!Ασαφεια και εδω!Να τα αλλα 3,5 χρονια διαφορα!
Και χωρις να το εχεις καταλαβει,το 2012 εχει γινει 2019!
Βλεπετε λοιπον;Το οτι αργουν τα γεγονοτα,δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν καθολου!Θα γινουν και θα παραγινουν!Απλα,καθυστερουν.....
Να ανησυχείτε για αυτό: https://www.protothema.gr/environment/article/842321/asteroeidis-me-ishu-50-purinikon-vomvon-borei-na-pesei-sti-gi-to-2023//
Edited by - Revelator on 26/01/2019 21:15:39
quote:
Μην ανησυχείτε για Αντίχριστους ακόμα.. είναι πολύ νωρίς..Να ανησυχείτε για αυτό: https://www.protothema.gr/environment/article/842321/asteroeidis-me-ishu-50-purinikon-vomvon-borei-na-pesei-sti-gi-to-2023//
Ενταξει,π@π@ρια ειναι αυτο,θα συγκρουστει με την γη λεει,ο αστεροειδης...Εκει στην NASA δεν εχουν τι να κανουν,και βγαζουν καθε λιγο και λιγακι,μ@κ@κίες....
quote:
Μην ανησυχείτε για Αντίχριστους ακόμα.. είναι πολύ νωρίς..
Να ανησυχείτε για αυτό: https://www.protothema.gr/environment/article/842321/asteroeidis-me-ishu-50-purinikon-vomvon-borei-na-pesei-sti-gi-to-2023//
Και γι'αυτό που λες είναι νωρίς...![]()
quote:
Ενταξει,π@π@ρια ειναι αυτο,θα συγκρουστει με την γη λεει,ο αστεροειδης...Εκει στην NASA δεν εχουν τι να κανουν,και βγαζουν καθε λιγο και λιγακι,μ@κ@κίες....
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Τα'χουμε ξαναπεί για τη ΝΑΣΑ. Δεν είναι ότι λέει παπ@ριές.Η ΝΑΣΑ μιλάει με υπολογισμούς, με πιθανότητες κλπ. που όλα αυτά έχουν μια βάση. Επιστημονική βάση.
Από κει και πέρα όμως, εννοείται ότι παίζει και με μαρκετίστικους όρους, γιατί όλοι χρειάζονται το παραδάκι για να πάνε μπροστά.
Σου λέει, ας κρατάω το ενδιαφέρον αμείωτο, πότε με κανα πετραδάκι ή κανα μικρόβιο στον Άρη, πότε με το νερό στην Ευρώπη, άντε καμια πανοραμική φωτογραφία με το Ρόβερ, άντε και το Κασσίνι, άντε και ανακοινώσεις και διαγγέλματα, νά και τί θα γίνει με τους αστεροειδείςκλπ, σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να υπάρχει συνεχής αναμόχλευση και να είναι στην επικαιρότητα.
Έτσι δείχνει στον κόσμο, αλλά κυρίως στις κυβερνήσεις και στους χρηματοδότες, ορίστε παίδες, σκάστε τα γιατί όπως βλέπετε και έργο έχουμε και ανακαλύψεις, και κίνδυνοι υπάρχουν, κλπ,κλπ.
Όχι όμως ότι λέει π@παριές και δεν ξέρει τι κάνει. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

.
.
.
quote:
Καθε χρονο θυμαμαι ερχοταν ο ''Νιμπιρου'',ερχοταν,ερχοταν,και ποτε δεν εφτανε!Εμενα μου κανει περισσοτερο μοχλευμενο αυτο,να διαρεει μια καποια ''ανησυχια'',στον ηδη κατατρομαγμενο πλανητη που ζουμε!
Γιαλαντζή, μη μπερδεύεις τη βούρτσα με την....
Δεν θυμάμαι να είπε ποτέ κάτι η ΝΑΣΑ για Νιμπιρου.
Και αν είπε για τον συγκεκριμένο, θα ήταν για να διαψευσει τις μπαρούφες που κυκλοφοράνε.
Αυτό που λέει, είναι ότι κάποιοι αστεροειδείς [ένας πχ. είναι ο Άποφις] -οι οποίοι όμως συνήθως έχουν απλώς ενα αλφαριθμητικό για κωδική ονομασία- κόβουν βόλτες σε τέτοιου είδους τροχιές, που με τον καιρό μπορούν να πέσουν κοντά στη Γη και τη Σελήνη. Αυτό όμως πάντοτε δίνεται με πιθανότητες και ποτέ με βεβαιότητα, γιατί υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν αυτή την πορεία, και οι τροχιές αλλάζουν υπό την επίδραση της βαρυτητας των εγγύς πλανητών ή δορυφόρων από όπου περνάνε.

.
.
.
αυτα τα θεωρω εγω γελοιοτητες!
Δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες πλην της γης!
Το μονο που υπαρχει ειναι ο ηλιος,το φεγγαρι,και τα αστερια!
Τίποτε αλλο...Κανένας Αρης,καμια Αφροδιτη,κανενας Κρονος!Στο συμπαν ειναι μονο η γη!
quote:quote:
Μην ανησυχείτε για Αντίχριστους ακόμα.. είναι πολύ νωρίς..Να ανησυχείτε για αυτό: https://www.protothema.gr/environment/article/842321/asteroeidis-me-ishu-50-purinikon-vomvon-borei-na-pesei-sti-gi-to-2023//
Δεν θα το έλεγα..
Δεν είμαι βέβαιος ότι θα ξεφύγουμε στα σίγουρα..
Επετρεψέ μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις..
quote:
Τίποτε αλλο...Κανένας Αρης,καμια Αφροδιτη,κανενας Κρονος!Στο συμπαν ειναι μονο η γη!
Επιστημονικός αναλφαβητισμός... μάστιγα!
ειδικά στην Ελλάδα
quote:
Πυθαγορα,
αυτα τα θεωρω εγω γελοιοτητες!
Νταξ, Γιαλαντζή... τώρα το τερμάτισες!
Έχεις φτάσει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο.Μετά από αυτό κατατάσσεσαι και επισήμως στη λίστα των Τρολ, με σφραγίδα, υπογραφή και χρυσόβουλο, σε περίοπτη μάλιστα θέση. Διέλυσες και το τελευταίο ίχνος ελπίδας που μπορεί να είχε κάποιος για σένα.
quote:
Επιστημονικός αναλφαβητισμός... μάστιγα!
ειδικά στην Ελλάδα
Αυτό δεν είναι αναλφαβητισμός (μόνο).
Είναι συνδυασμός τρολαρίσματος, βλακείας και αγραμματοσύνης.

.
.
.
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)
Ψεμμα νουμερο 1:
Υπηρξαν δεινοσαυροι στην γη:Ψέμμα!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!
Ψεμμα νουμερο 2:
Υπηρξαν ανθρωποι πριν την δημιουργια του Αδαμ!ΨΕΜΜΑ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜ!
Ψεμμα νουμερο 3:
Υπαρχουν και αλλοι πλανητες εκτός απο την Γη!ΨΕΜΜΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!
ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ:
ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
quote:
X.O, είδες ότι δεν "τραβάει" άλλο το θέμα με τον Αντίχριστο και είπες να αλλάξεις λίγο το τροπάριο, έτσι;
Είπε να πει καμιά μ@λακία κι αυτός για να περνάει η ώρα...
quote:
Όπου να ναι θα επιστρέψει ο πύραυλος, ο Ελ κυκλοφορεί σίγουρα και 3-4 ακόμα παρομοίου βεληνεκούς που όπου να ναι θα ξεμυτίσουν. Τα παλιά μεγαλεία του esoterica θα ξαναζωντανέψουν.
Για κει φαίνεται πάει το πράγμα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται (ως φάρσα).
quote:
Τα 3 μεγαλα ψεμματα που μας εχει πει η συγχρονη εποχη:
Ψεμμα νουμερο 1:Υπηρξαν δεινοσαυροι στην γη:Ψέμμα!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!
Ψεμμα νουμερο 2:
Υπηρξαν ανθρωποι πριν την δημιουργια του Αδαμ!ΨΕΜΜΑ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜ!
Ψεμμα νουμερο 3:
Υπαρχουν και αλλοι πλανητες εκτός απο την Γη!ΨΕΜΜΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!
Καραγκιοζάκο Γιαλαντζή,
ξέχασες και το 4ο! το μεγαλύτερο:
Η επιστήμη δεν ξέρει να χρονολογεί, και λέει ΨΕΜΑΤΑ για την ηλικία του Σύμπαντος. Καλά δεν τα λέω?
Άντε τράβα να βρεις το φίλο σου το Βασιλάκη,
να κάνετε συναγωνισμό ποιος θα πει τη μεγαλύτερη π@παριά από δω και πέρα...

.
.
.
ναι,μου διεφυγε,πως το ξερες;
οχι μονο λεει ψεμματα για την ηλικια του συμπαντος,αλλα καρα-λεει ψεμματα!
Το συμπαν δημιουργηθηκε το 5508 προ Χριστού,την ιδια χρονια με τον Αδαμ!
Δηλαδη,γη,ουρανος,ανθρωπος,στερια και θαλασσα,δημιουργηθηκαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,πριν
επταμησι χιλιαδες χρονια (περιπου)....
quote:
X.O, είδες ότι δεν "τραβάει" άλλο το θέμα με τον Αντίχριστο και είπες να αλλάξεις λίγο το τροπάριο, έτσι;
ilia1990,
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,αλλα οχι,δεν τα λεω αυτα επειδη δεν ''τραβαει'' το αντίδι.....Τα λεω για να επιπληξω τις ανοησιες που μας πασαρει η Νεα Ταξη Πραγματων,που απωτερο σκοπο εχει (με αυτες τις ανοησιες)
να ''χτυπησει'' τον Χριστιανισμο...Ολα για αυτο γινονται,δυστυχως....Και εμεις,οι Χ.Ο,δεν πρεπει να ''χαβουμε'' ο,τιδηποτε μας ''πασαρουν''....Εχουμε τις Γραφες,και βαση αυτων πορευομαστε....Δεν λεει πουθενα η Βιβλος,οτι ο Θεος εφτιαξε κανεναν Ποσειδωνα,κανεναν Αρη,κανεναν Πλουτωνα,καμια Αφροδιτη,κανεναν Κρονο,(τους πλανητες εννοω),παρα ΜΟΝΟΝ τη Γη!Δεν λεει πουθενα ο Θεός οτι το συμπαν προηλθε απο το Big Bang και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες,παρα μονο οτι σε 6 ημερες δημιουργηθηκαν (Εξαημερο) ο ουρανος,η γη,η θαλασσα,τα ζωα και ο ανθρωπος....Οταν,λοιπον,εχουμε τις Γραφες,δεν μπορουμε να πιστευουμε στις ''μ@κ@κιες'' της επιστημης!Σορρυ,για οσους ''θιγονται'',αλλα εγω τα λεω ''τσεκουρατα''!!!
quote:
Το λεω χρόνια τωρα οτι είσαι το καλύτερο και μεγαλύτερο trollπου εχει περάσει απο εδω μέσα,
αν και οι περισσότεροι θεωρούν οτι τα πιστεύεις αυτά... ε και οπως να'χει σε βλέπουν με μια συμπάθεια...
Μέγα το δίκιο σου Αιθέρα!
Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σαφές.Ειδικά με τις μ@κακίες που πέφτουν βροχή. Επιδημία έπεσε! Ζήλεψε τη δόξα του άλλου του ντενεκέ φαίνεται.
Και η όποια "συμπάθεια" βεβαίως εξανεμίζεται όταν τρίβουμε τα ματάκια μας με αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε!
quote:
Πυθαγορα,
ναι,μου διεφυγε,πως το ξερες;
οχι μονο λεει ψεμματα για την ηλικια του συμπαντος,αλλα καρα-λεει ψεμματα!
Το συμπαν δημιουργηθηκε το 5508 προ Χριστού,την ιδια χρονια με τον Αδαμ!
Δηλαδη,γη,ουρανος,ανθρωπος,στερια και θαλασσα,δημιουργηθηκαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,πριν
επταμησι χιλιαδες χρονια (περιπου)....
Καρα-λέει, βεβαίως! Όσο καρα-ντουγάνι είσαι κι εσύ!
quote:
Τα λεω για να επιπληξω τις ανοησιες που μας πασαρει η Νεα Ταξη Πραγματων,που απωτερο σκοπο εχει (με αυτες τις ανοησιες)
να ''χτυπησει'' τον Χριστιανισμο...Ολα για αυτο γινονται,δυστυχως....Και εμεις,οι Χ.Ο,δεν πρεπει να ''χαβουμε'' ο,τιδηποτε μας ''πασαρουν''....Εχουμε τις Γραφες,και βαση αυτων πορευομαστε....Δεν λεει πουθενα η Βιβλος,οτι ο Θεος εφτιαξε κανεναν Ποσειδωνα,κανεναν Αρη,κανεναν Πλουτωνα,καμια Αφροδιτη,κανεναν Κρονο,(τους πλανητες εννοω),παρα ΜΟΝΟΝ τη Γη!Δεν λεει πουθενα ο Θεός οτι το συμπαν προηλθε απο το Big Bang και αλλες τετοιες ηλιθιοτητες,παρα μονο οτι σε 6 ημερες δημιουργηθηκαν (Εξαημερο) ο ουρανος,η γη,η θαλασσα,τα ζωα και ο ανθρωπος....Οταν,λοιπον,εχουμε τις Γραφες,δεν μπορουμε να πιστευουμε στις ''μ@κ@κιες'' της επιστημης!Σορρυ,για οσους ''θιγονται'',αλλα εγω τα λεω ''τσεκουρατα''!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να λες ευτυχώς που η προσβολή στη νοημοσύνη και τη λογική δεν εμπίμπτει στον κώδικα ποινών του Εσωτέρικα,
αλλιως με κάτι τέτοια μνημεία Τρολο-γραφικότητας θα είχες φάει τουλάχιστον τρίς ισόβια σε μπαν για τις "τσεκουράτες" Μ@κακίες σου!

.
.
.
quote:
Τα λεω για να επιπληξω τις ανοησιες που μας πασαρει η Νεα Ταξη Πραγματων,που απωτερο σκοπο εχει (με αυτες τις ανοησιες)
να ''χτυπησει'' τον Χριστιανισμο...Ολα για αυτο γινονται,δυστυχως....
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Χριστιανισμός βάλλεται από παντού! Τα λέει και το πενταπόσταγμα:
https://www.pentapostagma.gr/2019/01/πρωτοφανές-ένοχος-ο-αμβρόσιος-για-το.html
Όλα τα λεφτά στα "χριστιανικά" σχόλια από κάτω ![]()
Edited by - ilias1990 on 29/01/2019 12:09:04