ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/04/2010, 23:39:49
IndustrialAngel

quote:
Hawass had earlier found graffiti on the walls from workers calling themselves “friends of Khufu”—another sign that they were not slaves.

Λέμε τώρα...

Σε μία απ’ τις επισκέψεις μου στους Δελφούς σε κάποιο μάρμαρο είδα ένα όνομα (Αντώνης) χαραγμένο πάνω του.

Επομένως ο ναός ήταν αφιερωμένος σε κάποιον Αντώνη και όχι στον Απόλλωνα….

Μμμ… μπορεί, πού ξέρεις;;;

Τίποτε δεν αποκλείεται...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

30/04/2010, 23:41:06
Έχεις δίκιο ότι σε ξέχασα αλλά μην αποποιείσαι τον τίτλο του θηρίου... αν θες μπορώ να σε φωνάζω κάτι χειρότερο, μπορώ να σε φωνάζω Γερμανό! Τον ξέρεις τον τραγουδιστή των RAMMSTEIN; Παλικάρι και καυτός 1.93 m 120 kg, πρώην κολυμβητής γεννημένος το 63 (κοντά σου στην ηλικία μάλλον)... Πάω στοίχημα ότι άμα τον δεις θα γίνει πρότυπο σου...χεχε

Λοιπόν, θα σου πω ότι έχω μάθει να εμπιστεύομαι τη γνώμη του συναδέλφου μου όταν τα θέματα άπτονται του πέδιου του και να απαιτώ να με σέβεται όταν τα θέματα αφορούν στο δικό μου. Για να μου λέει ένας μηχανολόγος ότι είναι έτσι τον εμπιστεύομαι. Δε χάφτω βέβαια για αυτό του ζήτησα τύπους συγκεκριμένος για να είμαι σίγουρος ότι δε μου λέει μπαρούφες. Πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να ακούμε αυτόν που έχει σπουδάσει κάτι, τι διάολο κάτι θα έμαθε πάνω στο αντικείμενο τόσα χρόνια. Πχ (κακώς) ο νόμος επιτρέπει να κτιστεί πολυκατοικία χωρίς αρχιτέκτονα, δες πόσο εκτρώματα είναι τα κτίρια στην Αθήνα. Ο λόγος; Ο ένας μηχανικός (πολιτικός) δε ρωτάει τον άλλο (αρχιτέκτονα)... Σέβομαι λόγω ιδιότητας τον oannhsea αλλά περιμένω να με πείσει 100%

Τώρα αυτό που λές για εξογκώματα κτλ όλα αυτά περιλαμβάνονται στη σταθερά τριβής μεταξύ των δύο επιφανειών στον τύπο που παράθεσα....

30/04/2010, 23:45:25
Κάτσε ρε φίλε γιάπετ

Το γυρίζεις στην πλάκα ή μιλάς σοβαρά; Το ότι βρέθηκαν τάφοι εργατών, οι οποίοι λένε στην επιγραφή ότι ήταν φίλοι του Φαραώ (φίλοι του επειδή τον βοήθησαν να φτιάξει την πυραμίδα του) δεν αποδεικνύει ότι συμμετείχαν εργάτες (άνθρωποι όχι ούφο) στην κατασκευή των πυραμίδων;

Ποια απόδειξη δηλαδή θα σε έπειθε; Γιατί είπαμε μιλάμε σοβαροί άνθρωποι και αφήνουμε παραθυράκι να κάνουξμε λάθος...

01/05/2010, 00:22:13
quote:

Έχεις δίκιο ότι σε ξέχασα αλλά μην αποποιείσαι τον τίτλο του θηρίου... αν θες μπορώ να σε φωνάζω κάτι χειρότερο, μπορώ να σε φωνάζω Γερμανό! Τον ξέρεις τον τραγουδιστή των RAMMSTEIN; Παλικάρι και καυτός 1.93 m 120 kg, πρώην κολυμβητής γεννημένος το 63 (κοντά σου στην ηλικία μάλλον)... Πάω στοίχημα ότι άμα τον δεις θα γίνει πρότυπο σου...χεχε

Λοιπόν, θα σου πω ότι έχω μάθει να εμπιστεύομαι τη γνώμη του συναδέλφου μου όταν τα θέματα άπτονται του πέδιου του και να απαιτώ να με σέβεται όταν τα θέματα αφορούν στο δικό μου. Για να μου λέει ένας μηχανολόγος ότι είναι έτσι τον εμπιστεύομαι. Δε χάφτω βέβαια για αυτό του ζήτησα τύπους συγκεκριμένος για να είμαι σίγουρος ότι δε μου λέει μπαρούφες. Πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να ακούμε αυτόν που έχει σπουδάσει κάτι, τι διάολο κάτι θα έμαθε πάνω στο αντικείμενο τόσα χρόνια. Πχ (κακώς) ο νόμος επιτρέπει να κτιστεί πολυκατοικία χωρίς αρχιτέκτονα, δες πόσο εκτρώματα είναι τα κτίρια στην Αθήνα. Ο λόγος; Ο ένας μηχανικός (πολιτικός) δε ρωτάει τον άλλο (αρχιτέκτονα)... Σέβομαι λόγω ιδιότητας τον oannhsea αλλά περιμένω να με πείσει 100%

Τώρα αυτό που λές για εξογκώματα κτλ όλα αυτά περιλαμβάνονται στη σταθερά τριβής μεταξύ των δύο επιφανειών στον τύπο που παράθεσα....

Εργάζομαι σε κατασκευαστική εταιρεία φίλε Βαγγέλη και γνωρίζω αρκετά πραματάκια...συζήτησε με φίλο σου , είτε μηχανολόγο-μηχανικό...είτε με πολιτικό μηχανικό ή και αρχιτέκτονα και με καλή διάθεση και σεβασμό στο προσωπό σου -μου κάνεις για πολύ καλό παιδί- ευχαρίστως να το συζητήσουμε το θέμα "εκτενώς"...θα σου έλεγα , άσε τους νόμους και τις εξισώσεις , στην πράξη αλλάζουν πολύ τα πράματα..αλλα εφόσον πιστεύεις ότι είναι έτσι ... τότε εντάξει!

Παράκληση μου δε είναι να με αποκαλείς με το e-name (μου)...Eαρινός και όχι Γερμανός και το άλλο που είπες , διαφορετικά με το κατα κόσμον ονομά μου...Δήμος..φιλικά!

Μη μου θυμώσεις ....

soul

01/05/2010, 00:33:04
και εσύ, Δήμο, μή με λες Βαγγέλη... Γιώργος είναι το μικρό μου

Εκτός αν εσύ με έχεις μπερδέψει με τον τρέχα... Ο τρέχα θεωρεί ότι είμαι ο Εαρινός και εσύ ότι είμαι ο Τρέχα...Αν με θεωρείς τρέχα τότε πραγματικά θα σου θυμώσω, αλλιώς μην ανησυχείς σε πάω...

Και παρεπιπτόντως στο δικό μου σύστημα αξιών, ο Έλληνας είναι βρισιά και ο Γερμανός είναι έπαινος (αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα μας πάρει με τις πέτρες ο γιάπετ).

Εσύ δουλεύεις σε κατασκευαστική και εγώ όπου ναναι τελειώνω ηλεκτρολόγος μηχανικός στο πολυτεχνείο οπότε ακούμε και βλέπουμε και οι δυο μας πράγματα από τη σκοπιά του ο καθένας. Την πιο αυστηρή-επιστημονική εγώ και την πιο πρακτική εσύ...

01/05/2010, 00:34:52
quote:

Κάτσε ρε φίλε γιάπετ

Το γυρίζεις στην πλάκα ή μιλάς σοβαρά; Το ότι βρέθηκαν τάφοι εργατών, οι οποίοι λένε στην επιγραφή ότι ήταν φίλοι του Φαραώ (φίλοι του επειδή τον βοήθησαν να φτιάξει την πυραμίδα του) δεν αποδεικνύει ότι συμμετείχαν εργάτες (άνθρωποι όχι ούφο) στην κατασκευή των πυραμίδων;

Ποια απόδειξη δηλαδή θα σε έπειθε; Γιατί είπαμε μιλάμε σοβαροί άνθρωποι και αφήνουμε παραθυράκι να κάνουξμε λάθος...

Μολονότι η όλη συζήτηση δεν με "εξιτάρει" , μου δημιουργούνται κάποιες απορίες , οι οποίες μπορεί και να είναι άστοχες αλλα μου τριβελίζει το κεφάλι το εξ΄ς ερώτημα:"Αποκλείεται δηλαδή , να υπήρχε γήινος-ανθρώπινος πολιτισμός με υψηλή τεχνογνωσία και για την οποία -για διαφόρους λόγους- δεν γνωρίζουμε οτιδήποτε"...???

Ακομα και η προ-έλευση του ανθρώπου , μπορούμε -ασχέτως της εξέλιξης-να πούμε με σιγουριά ότι:"Είναι απο εκεί ή απο εκεί"???

Απλά ρωτάω και αυτό διότι -ευθαρσώς ο λέω..- δεν γνωρίζω...εσύ φίλε Βαγγέλη είσαι απόλυτα σίγουρος για κάτι???

-Προσωπικά θα μ'ενδιέφερε να μάθω ....

soul

01/05/2010, 00:40:27
ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ my name is NEOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Γιώργο με λένε...

Και αυτό το ενδεχόμενο παίζει ρε Δήμο. Το θέμα είναι, και αυτό που λέω συνέχεια, να ψάχνουμε την αλήθεια με το σωστό εργαλείο. Είδες κανένα να βρίζει και να κοροϊδεύει αυτούς που είναι στο SETI ή αυτούς που ψάχνουν τον τάφο του Μεγαλέξανδρου; Το θέμα είναι ότι οι διάφοροι βιβλιοέμποροι (ξένοι και εγχώριοι) δεν εφαρμόζουν την επιστημονική μέθοδο...

01/05/2010, 00:43:29
Φίλε μου δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στην επίσημη αρχαιολογία.

Θεωρώ ότι επιλέγει πολύ προσεκτικά αυτά που δημοσιοποιεί και εσκεμμένα φιλτράρει πληροφόρηση, δημιουργώντας λάθος εικόνα για τον κόσμο του παρελθόντος.

Κατά συνέπεια, μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά να πιστεύω και να... περιμένω!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

01/05/2010, 00:53:09
Βλέπεις εαρινέ γιατί λέω βίους παράλληλους τους δημιουργιστές με τους "ancient astronaut" ή ότι άλλο alternative κυκλοφορεί;

Κατά της επιστήμης οι μεν κατά της επιστήμης και οι δε...

Και ο ποιος ο λόγος που δεν εμπιστεύεσαι την επιστήμη Γιάπετ;

01/05/2010, 01:43:16
IndustrialAngel

quote:
Είδες κανένα να βρίζει και να κοροϊδεύει αυτούς που είναι στο SETI ή αυτούς που ψάχνουν τον τάφο του Μεγαλέξανδρου;

Πολλοί βρίζουν και χαρακτηρίζουν τρελλή τη Λιάνα Σουβαλτζή.

quote:
Και ο ποιος ο λόγος που δεν εμπιστεύεσαι την επιστήμη Γιάπετ;

Είπα: "Φίλε μου δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στην επίσημη αρχαιολογία."
και όχι ότι δεν εμπιστεύομαι, γενικά, την επιστήμη και ήδη εξήγησα και τους λόγους, στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Και, ως εκ τούτου, δεν καταλαβαίνω το παρακάτω σχόλιό σου:

quote:
Βλέπεις εαρινέ γιατί λέω βίους παράλληλους τους δημιουργιστές με τους "ancient astronaut" ή ότι άλλο alternative κυκλοφορεί;

Κατά της επιστήμης οι μεν κατά της επιστήμης και οι δε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ