ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΥΠΡΟΣ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

valgraph31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
valgraphΜέλος
07/09/2008, 18:07:22
Από τις 4 Σεπτεμβρίου, 8μισι το βράδυ, εμφανίζονται στη Λεμεσό φώτα στον ουρανό και κάνουν περίεργες "φιγούρες". Δύο πορτοκαλί δίσκοι που γίνονται ένας και μετά πάλι δύο, εξαφανίζονται για κάποια στιγμή και εμφανίζονται στα βουνά, ξανά πίσω και συνεχίζουν... Στις 5 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν ξανά στις 9μισι το βράδυ και μετά κατά τις μία στο βουνό Τρόοδος.
Το φαινόμενο το είδαν δεκάδες άτομα.
Στην αεροπορία έχουν ψιλοαναστατωθεί, αλλά δώσανε γραμμή εάν ρωτηθούν από ΜΜΕ να πούνε πως είναι... χαρταετοι!!!!!!!!
Όποιος έχει φωτο ή σχόλιο, ας το παραθέσει.
Το φαινόμενο το είδαν πολλοί συγγενείς μου και φίλοι, εγώ ήμουν άτυχος γιατί έλειπα εκτός πόλης τις μέρες αυτές.
Ίσως και σήμερα εμφανιστούν, ελπίζω να είμαι τυχερός... Κυκλοφορώ με την κάμερα παραμάσχαλα!

08/09/2008, 00:58:37
Περιμενουμε με ανυπομονησια καποια φωτοντοκουμεντα.
Οι τοπικες εφημεριδες,δεν εγραψαν κατι για το θεμα;
Παντως λιγο γελοιο τον Σεπτεμβρη οι χαρταετοι,αλλη δικαιολογια δε ειχαν;ελεος..
XDΜέλος
08/09/2008, 09:21:06
Θα μπορούσαν να τα έλεγαν Μετεωρολογικά Μπαλόνια

Υ.Γ.
Πέρα από την πλάκα, το θέμα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας συνεισφέρει (ελπίζω να γραφθεί κάτι περισσότερο από τα περιοδικά του χώρου).

Edited by - XD on 08/09/2008 09:31:21

08/09/2008, 12:38:16
Σωστά, όπως στο Ρόσγουελ, χεχε!

Valgraph, είδες χθες τίποτα; Ή άκουσες να είδε κάποιος κάτι;

Για να καταλάβω, από τις 4 μέχρι τις 6 του μηνός εμφανίζονταν;

08/09/2008, 16:39:39
εδώ σχετικό video και φωτό και το ειδαν και στα κατεχόμενα. Ο αστρονόμος που ρωτήθηκε είπε πως είναι διαστημικά σκουπίδια.

http://www.sigmalive.com/news/local/40045

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

valgraphΜέλος
08/09/2008, 18:27:27
Χμ... υποβαθμίζουν το γεγονός. Εδώ στη Λεμεσό (αντίθετη κατεύθυνση από τη Λευκωσία) φτιάχνανε βόλτες, ανέβεναν και κατέβεναν... Ο αστρονόμος που μιλά να πάει να βάλει το πτυχίο του στην τουαλέτα του.
Φαίνεται πως πήραν πρέφα πως οι χαρταετοί (!!!) θα είναι γελοία δικαιολογία και λένε για διαστημικά σκουπίδια...
Όσο και για την αναστάτωση στην αεροπορία κύπρου, ούτε κουβέντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά, δημοσιογράφοι που έχουν συγγενείς που είδαν τα αντικείμενα, δημοσιγράφοι που έχουν συγγενείς στο στρατό, με τι ευκολία λένε ότι τους υπαγορέψουν (ποιοί θα ήθελα κάποτε να μάθω)...
Ακόμη κι εδώ, μεταξύ συγγενών, κυκλοφορούν "διανοούμενες πόρνες". Τα συμφέροντα μάλλον είναι πολύ μεγάλα για να αποκαλυφθεί επίσημα ένα τέτοιο γεγονός. Τώρα, τι είδους συμφέρονμτα να είναι, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως κάτι κρύβουν οι εγγλέζοι και μάλλον αυτοί κυβερνούν ακόμη αυτόν τον τόπο.
Αλλοιώς οι απλοί πολίτες κύπριοι, θα κάνανε μεγάλο ντόρο. Αλλά, έπεσε το "σύρμα" από τους "φίλους" μας εγγλέζους... Ας τους γλύψουμε...

08/09/2008, 18:43:45
quote:
Στην αεροπορία έχουν ψιλοαναστατωθεί, αλλά δώσανε γραμμή εάν ρωτηθούν από ΜΜΕ να πούνε πως είναι... χαρταετοι!!!!!!!!

Ωραίους χαρταετούς έχουν στην Κύπρο πρωτότυπους να μας δώσουν το site της
Εταιρείας να ψωνίσουμε την καθαρά δευτέρα

.
Η εξήγηση με τα διαστημικά σκουπίδια έχει μια λογική αυτή με τους χαρταετούς μην
Τη σχολιάσω καλυτέρα από κει και περά θα βοηθούσε αν είχαμε κανα βιντεακι
Ώστε να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα .

quote:
Δύο πορτοκαλί δίσκοι που γίνονται ένας και μετά πάλι δύο, εξαφανίζονται για κάποια στιγμή και εμφανίζονται στα βουνά, ξανά πίσω και συνεχίζουν

Τα διαστημικά σκουπίδια δεν κάνουν βεβαία τέτοιες κινήσεις θα μπορούσαν να
Δώσουν εξήγηση μονο για την μαρτυρια στο βιντεακι .

XDΜέλος
08/09/2008, 19:15:46
Είναι μια εκδοχή βέβαια από την άλλη πλευρά η Κύπρος είναι στρατηγικής σημασίας γεωπολιτικά ενώ διάγουμε περίεργες μέρες με την ένταση που παρατηρείται μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, ας μην ξεχνάμε ότι τα UFO ανδρώθηκαν μέσα στο ψυχροπολεμικό κλίμα των περασμένων δεκαετιών.

Κάτι μου λέει, ότι καθώς το κλίμα αυτό επιστρέφει, θα αρχίσουν και αυτά να μας επισκέπτονται συχνότερα.. .

Edited by - XD on 08/09/2008 19:21:27

08/09/2008, 23:24:27
Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι τα διαστημικά σκουπίδια κόβουν βόλτες....
Και για να λέμε και την αλήθεια πρέπει να τα πηγαίνουν καλύτερα με τους Τ/Κ μιας και τους επισκέπτονται συχνότερα!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

valgraphΜέλος
09/09/2008, 09:43:43
Kι όμως, εδώ (στη Λεμεσό) βρίσκω όλο και περισσότερο κόσμο που τα έχει δει. Δικηγόροι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, μαμάδες, παπούδες, παιδιά...
Εγώ συγκεκριμένα έλειπα εκτός, με πήραν τηλέφωνο κάποιοι φίλοι για το τι βλέπουν και τηλεφώνησα στην γυναίκα μου να βγει στο μπαλκόνι να μου τι τι βλέπει. "Δύο φώτα, ανεβένουν, κατεβαίνουν, είναι σαν πιάτα, τώρα φεύγουν, τώρα έρχονται" και γενικά ότι μου περιέγραψαν και οι υπόλοιποι. Κράτησε 20 λεπτά, μετά εξαφανίστηκαν. Από τη Λεμεσό μέχρι τα βουνά (20χιλιόμετρα απόσταση) πηγαίνανε μεσα σε 1 - 2 δευτερόλεπτα αλλά με την επιτάχυνση εξαφανίζονταν και εμφανίζονταν στο άλλο σημείο. Το ίδιο ακριβώς μας περιέγραψε και άτομο στα ραντάρ της αεροπορίας...
Εδώ όλοι μιλάνε γι αυτό, τα κανάλια κοιμούνται και ρωτούν αστρονόμους από Ελλάδα (μπορεί και κάναν Κενυάτη να δούμε τις επόμενες μέρες να κάνει δηλώσεις)...
Πάντος, κάθε μέρα έχω μαζί μου κάμερα... Αν τύχει κάτι θα το δημοσιεύσω αμέσως...

09/09/2008, 11:15:40
quote:
Εδώ όλοι μιλάνε γι αυτό, τα κανάλια κοιμούνται και ρωτούν αστρονόμους από Ελλάδα

Έχει γίνει τόσος ντόρος ? εδώ οι δικοί μας δεν έχουν πει τίποτα τα σνομπάρουν
Αυτά τα θέματα είναι πιο ενδιαφέρον φαίνεται το που πέρασε τις διακοπές του
Ο κάθε επώνυμος .

valgraphΜέλος
09/09/2008, 21:17:14
quote:

quote:
Εδώ όλοι μιλάνε γι αυτό, τα κανάλια κοιμούνται και ρωτούν αστρονόμους από Ελλάδα

Έχει γίνει τόσος ντόρος ? εδώ οι δικοί μας δεν έχουν πει τίποτα τα σνομπάρουν
Αυτά τα θέματα είναι πιο ενδιαφέρον φαίνεται το που πέρασε τις διακοπές του
Ο κάθε επώνυμος .

Είναι η καθημερινή κουβέντα όλων με "το καλημέρα"...
Άντε να δω σήμερα, θα γράψω τίποτε...!

09/09/2008, 23:58:41
Πάντως εγώ κοίταξα στης κυριότερες κυπριακές εφημερίδες και δεν βρήκα τίποτα...
¶κρα του τάφου σιωπή!

10/09/2008, 18:30:59
Το link της ostria έλεγε για δυο εφημερίδες που αναφέρονταν στο θέμα βάζω παρακάτω το άρθρο .

Βλέπουν UFO στα κατεχόμενα
Για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα κάνει λόγο η τ/κ εφημερίδα ''Κίπρις'', η οποία δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία, υπό τον τίτλο ''Μας ήλθαν και πάλι τα UFO''.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ιπτάμενα αντικείμενα που παρουσιάστηκαν στον ουρανό ήταν ορατά από τη Λευκωσία, την Κερύνεια και την Αμμόχωστο, είχαν χρώμα πορτοκαλί και σκορπούσαν ακτίνες.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η τ/κ εφημερίδα ''Γκιουνές''.

ΠΗΓΗ http://www.sigmalive.com/news/local/39694

10/09/2008, 18:50:18
Μαρτυρίες για μυστήριες πτήσεις σε Κερύνεια, Αμμόχωστο και Λευκωσία

Γέμισαν με ΟΥΦΟ τα κατεχόμενα

Αυτή τη φορά οι μαρτυρίες στα κατεχόμενα για μυστήριες πτήσεις συνοδεύτηκαν και με φωτογραφίες. Κι αυτό χάρη στον Ουγούρ Καπτάνογλου (εργάζεται στην «Κίμπρις») ο οποίος έχοντας ανά χείρας τη φωτογραφική του μηχανή και ειδικό εξοπλισμό απαθανάτισε (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) τα ξημερώματα της Κυριακής το ιπτάμενο αντικείμενο που «αναστάτωσε» Κερύνεια, Αμμόχωστο και Λευκωσία. Αρκετοί αναγνώστες ανέφεραν ότι είδαν ΑΤΙΑ τις τελευταίες μέρες με τις μαρτυρίες τους να συμπίπτουν με αυτή του Καπτάνογλου ο οποίος λέει ότι είδε στον ουρανό ένα στρογγυλού σχήματος αντικείμενο να πετά και να σκορπά γύρω ακτίνες πορτοκαλί χρώματος. «Δεν ήταν αεροπλάνο, πετούσε αθόρυβα και χάθηκε ξαφνικά κινούμενο επίπεδα προς τα δεξιά» είπε.

Κωδικός άρθρου: 805857

ΠΟΛΙΤΗΣ - 10/07/2008, Σελίδα: 6
ΠΗΓΗ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=805857&-V=archive&-w=ΑΤΙΑ@&-P

Αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα στη Δερύνεια

Ξαναχτύπησαν... τα ΟΥΦΟ

Τη Δερύνεια επέλεξαν αυτή τη φορά αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα για να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από την Κύπρο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η αγγλόφωνη εφημερίδα «Famagusta Gazette», παραθέτοντας τη μαρτυρία ενός ζεύγους από το Παραλίμνι, που υποστηρίζει ότι είδε το βράδυ του Σαββάτου κυκλικά φωτεινά (κόκκινου χρώματος) αντικείμενα να πετούν πάνω από τη Δερύνεια. Το ζεύγος ανέφερε ότι έβλεπε τα φωτεινά αυτά αντικείμενα για περίπου ένα δεκάλεπτο, ενώ η εφημερίδα επικαλείται τη μαρτυρία κι ενός τρίτου ατόμου. Η εφημερίδα αναφέρει πως τελευταίως αρκετοί έχουν δει ΑΤΙΑ (σε Κερύνεια, Λευκωσία, Λεμεσό), ενώ γράφει ότι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά για ΑΤΙΑ στην Κύπρο έγινε το 1950 από δυο Αμερικανούς στρατιώτες.

Κωδικός άρθρου: 805577

ΠΟΛΙΤΗΣ - 09/07/2008, Σελίδα: 6
ΠΗΓΗ http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=805577&-V=archive&-w=ΑΤΙΑ@&-P

10/09/2008, 18:52:54
Αυτά τα άρθρα βρήκα που έψαχνα στο διαδίκτυο αλλα είναι από αναφορές που
Έγιναν τον Ιούλιο για τον Σεπτέμβριο δεν βρήκα τίποτα αμα βρείτε κανένα
Σχετικό link βάλτε το .

10/09/2008, 22:22:21
Ναι....
Εκτός τον Πολίτη, οι άλλες δύο είναι Τ/Κ εφημερίδες, τούρκικα δεν ξέρω, αλλά...είναι και το άλλο, στα κατεχόμενα εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά, οπότε κάτι δεν πάει καλά!
όσο για το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Πολίτη, αναφέρετε στα Τ/Κ δημοσιεύματα που όπως έχω προαναφέρει είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά για τώρα τίποτα!
Για να μην παρεξηγηθώ θα αναφέρω και τις εφημερίδες που έχω ψάξει, είναι οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία στην μεγαλόνησο και είναι ο Φιλελεύθερος, ο Πολίτης, η Αλήθεια και η Σημερινή!(τυχαία είναι η σειρά )
Τώρα αν ο φίλος valgraph έχει κάποιο δημοσίευμα κάποιας τοπικής εφημερίδας από τη Λεμεσό, ας μας ενημερώσει.

nckontolΝέο Μέλος
11/09/2008, 10:10:37
To exo dei kai ego gia argeti wra malista ta exo kinimatografisi kai fotografisi omos den fenete tipota periergo. evlepa 2 fota portokalia apo to noto makria na anevenoun siga siga kai na svinoun se kapoio ipasometro, kai meta apo 5 lepta i idia diadikasia
nckontolΝέο Μέλος
11/09/2008, 10:15:35
kapoios na me voithisi pos na valo fotografia?
11/09/2008, 10:18:48
Θα μπορούσαν να είναι earthquake lights? Εχουν αναφερθεί τέτοια φώτα πριν απο σεισμούς.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-