ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TA 7 CHAKRAS - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- TA 7 CHAKRAS - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

dreamtrap61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
wiccaΜέλος
14/06/2003, 09:58:10
quote:
καλημερα!...
σκεψου να συσχετισουμε τους επτα πλανητες με τα επτα τσακρας
και τις εννια μουσες με τα εννια τσακρας...

χμ...αυτο για εργασια στο σπιτι...
καλη σου μερα wicca!

ΩΡΑΙΑ. ΑΡΙΧΖΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΩ:

MULADHARA: ΑΡΗΣ

SWADHISTHANA: ΑΦΡΟΔΙΤΗ

MANIPURA: ΓΗ

ANAHATA: ΣΕΛΙΝΗ

VISHUDDHA: ΚΡΟΝΟΣ

AJNA: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

SAHASRARA: ΟΥΡΑΝΟΣ

ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

wiccaΜέλος
07/07/2003, 09:20:37
ΕΣΥ ΑΤΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙΣ ΤΑ 9 ΤΣΑΚΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ??????

Πέθανε μια άλλη μέρα
pliroforisiΜέλος
13/07/2003, 18:09:06
Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Μάνου Νομικού με τίτλο "Θεραπευτική δια της αύρας και των τσάκρας" φιλοξενείτε στην διεύθυνση:

http://www.innernet.gr/filesofKnowl/article.asp?article=108

wiccaΜέλος
07/08/2003, 10:43:02
ΕΡΩΤΙΣΗ:

ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ;;

(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΛΙΑ;;;)

Πέθανε μια άλλη μέρα
DreamStarΝέο Μέλος
24/08/2003, 19:16:58
Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα chakras , καποιες φορες νοιωθω κατι σαν γαργαλητο αναμεσα στα φρυδια μου, που αλλιως λεγεται Τριτο ματι , αυτο νομιζω ειναι ενα απο τα chakras , μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτο που νοιωθω? Μηπως κατι που αναφερεται στην εκτη αισθηση? Γιατι νομιζω οτι το τριτο ματι ειναι αυτο .
Ευχαριστω.

pentheasΜέλος
29/08/2003, 03:20:02
Γειά σε όοοοοολους!

Κατ'αρχήν, να πω ότι δε ξέρω πολλά για τα chakras (γι'α υτό και είμαι εδώ, για να μάθω ....
Έπειτα , έφαγα μία φρίκη όταν πρόσφτα διάβασα , ότι λαθεμένα έχουν τοποθετήσει το τρίτο μάτι στο μέτωπο (ή ανάμεσα στα φρύδια)... Η σωστή θέση είναι ... στο πίσω και χαμηλό μέρος του κεφαλιού ! (κάπου στον νωτιαίο εγκέφαλο μάλλον!)
Ξέρει κανείς κάτι για τούτο;

Taf

pentheas
indigo_boyΜέλος
03/09/2003, 05:28:11
ΦΙΛΕ pentheas Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ WWW.CRYSTALINKS.COM

ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ
ΦΕΡΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΤΣΑΚΡΑΣ !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 9 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ 12 ΤΣΑΚΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ......
ΕΧΟΥΜΕ 7 ΚΥΡΙΑ CHAKRA ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΚΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!

05/09/2003, 03:19:05
ΦΩΣ!

http://www.esoterica.gr/articles/contributions/alt_med/aurasoma/aurasoma.htm

-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΩΔΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ.. "ΝΑΜΑΣΤΕ"
ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ...(!_!)

12 ΤΣΑΚΡΑΣ...
ΧΜ!
ΘΑ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΩ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...till then...-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

CyBeR_JiMΜέλος
07/09/2003, 18:17:36
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ CyBeR_JiM

-------------------------
Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

CyBeR_JiMΜέλος
14/09/2003, 09:35:13

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . . . . .

Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται
προστασία.Τα μεγάλα προστατεύονται
από την δημόσια δυσπιστεία...

dim.karΜέλος
18/05/2005, 07:39:29
Καλημέρα σε όλους και όλες!

JbG με δουλεύεις έτσι; Εδώ γίνεται τις κακομοίρας! Ίσως βέβαια να συγκρατιέσαι και να μην τα επισκέπτεσαι, αλλά εγώ καινούριος, δεν συγκρατιέμαι και …τρελαίνομαι! Φυσικά δεν αναφέρομαι στο δικό σου ή του Νταβέλη! Νταβέλη σ’ ευχαριστώ κι εγώ για τον ορφικό ύμνο. Θανασοπάνειε φύλλα πορείας δεν βγάζω: όποιος θέλει και μπορεί) ψυχικά και σωματικά έρχεται…Ειδικά εσύ, ο Χείρων και ο Vril θα έχουν ήδη δει την ανοικτή πρόσκληση μου για Πολύδροσο και Εφτάστομο στον Παρνασσό (σε άλλο forum). Βέβαια θα τα επισκεφτούν ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να κάνουν διπλό κόπο;

Δημήτρης Καραγιάννης ή ο άνθρωπος whisky

ΥΓ1. Ο Μέγας Παν δεν πέθανε, ο Μέγας Πάνας δεν πεθαίνει λοιπόν.
ΥΓ2. Πόσοι έχουν δει το "αγγίζοντας το κενό;" Πάρτε το από το Video Club και το συζητάμε μετά...

Edited by - dim.kar on 18/05/2005 07:44:38

πάνειοςΜέλος
18/05/2005, 10:28:49
Καλημερα

quote:
ΥΓ2. Πόσοι έχουν δει το "αγγίζοντας το κενό;" Πάρτε το από το Video Club και το συζητάμε μετά...

Μητσο η ταινια αυτη πραγματικα ειναι το κατι αλλο .....
Υπαρχουν μεσα τετοια μηνυματα που αξιζει καποιος να παρει και να την δει...
Περιμενω ομως να δω αν την εχουν δει και αλλοι για να συζητησουμε.
Δεν λες και του Νικου να κατηφορισει προς τα εδω; μια και τον ανεφερες;

Θανασης
Ξανθοπουλος
Πανειος

Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε..

dim.karΜέλος
18/05/2005, 12:01:29
Σκαστός από την δουλειά, είπα λόγω ζέστης και προηγούμενων αναφορών να σας ...δροσίσω:

Το πρώτο φως στον Παρνασσό λοιπόν...

Κι Γκιώνα λουσμένη στα χρώματα της ροδοδάχτυλης αυγής...

Και τέλος η Λιάκουρα, λουσμένη για τα καλά στο λαμπρό φως του Φοίβου... ΛΙΑκουρα γαρ...

ΥΓ. Κουίζ για γνώστες φυτολογίας (JbG δηλαδή): Τι φυτό είναι αυτό;
Το λουλούδι είναι σαράντα περίπου πόντους και εντοπίστηκε σε έκταση δύο, τριών στρεμμάτων στην Αστυπάλαια.

18/05/2005, 15:15:51
quote:

JbG με δουλεύεις έτσι; ...
Φυσικά δεν αναφέρομαι στο δικό σου ή του Νταβέλη!

Μου το πήρες από το στόμα !

Βρέ, ξέρετε ΤΙ ΛΕΕΙ ο κάθε παπάρας για την Πεντέλη για να πουλήσει μούρη στη γκόμενά του ?

Αμαλία, συγνώμη για την χυδαία γλώσσα που χρησιμοποιώ, σου υπόσχομαι να μήν ξαναπώ "βρέ".

18/05/2005, 15:47:12
Σχετικά με το κενό που ανέφερες Δημήτρη, παρθέτω την παρακάτω φωτογραφία που τράβηξα μετά την κατάβασή μου στο Βάραθρο Συκιάς Υμηττού. Στον βράχο είναι ακόμα "κρεμασμένοι" οι συνάδελφοί μας, του ΣΕΛΑΣ και της ΕΣΕ.

Edited by - Vril on 18/05/2005 15:50:12

Edited by - Vril on 18/05/2005 15:53:44

dim.karΜέλος
18/05/2005, 17:09:02
Άστα φίλε...

Είναι να μην σου κολλήσει το μικρόβιο... Γιατί μετά καταλαβαίνεις ότι για πας εκεί

διάκοσμος από σπήλαιο της Εύβοιας

Πρέπει πρώτα να περάσεις από δω

σεμινάρια στο Χάος Λαυρεωτικής

ΥΓ1. Στη τελευταία φωτογραφία είμαι εγώ κι η γυναίκα μου Κατερίνα. Σκέφτομαι να την καθιερώσω σαν σήμα κατατεθέν (ζήλεψα τον Vril)... Έχω βλέπετε και μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις κουκούλες... Άλλωστε κάποτε μου του 'χαν πει... "Καλό ταξίδι και προσοχή στις κουκούλες"... (βρε λες να 'μουν δήμιος στην προηγούμενη ζωή μου;)
ΥΓ2. Θανασοπάνειε μήπως πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του topic; Τι θα έλεγες για "ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" (για να περιλαμβάνουμε και άλλους "τόπους μαγικούς"); Ή ακόμη καλύτερα "ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" (διότι δεν περιοριζόμεθα ως Έλληνες από τα στενά σύνορα του Ελλαδιστάν); Admin γίνεται;

Edited by - dim.kar on 18/05/2005 17:18:21

πάνειοςΜέλος
18/05/2005, 17:44:11
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ
ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.....
Συμφωνα και με μια εκδοχη απο την αρχαια ελληνικη μυθολογια αυτη η κορυφη παρεμεινε εξω απο το νερο μετα τον μυθικο; κατακλυσμο...
Τωρα για τον τιτλο ηθελα να αφιερωσω κατι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ για αυτο διαλεξα αυτον τον τιτλο μου αρεσε.

Μητσο με αυτην την κουκουλα κατι σε ....ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ μου φερνεις....
Θανασης
Ξανθοπουλος
Πανειος

dim.karΜέλος
18/05/2005, 18:00:39
Ναι, αυτή είναι η κορυφή... Όσο για το όνομα, τώρα που το ξανασκέφτομαι όλα βουνά είναι... Και τα νησιά ακόμη, βουνά είναι που περισσεύουν από την θάλασσα. Και οι σπηλιές, στόματα για να ανασαίνουν (τα βουνά). Και τα φαράγγια, τα ποτάμια κι οι πηγές, το αίμα τους που τρέχει... Οπότε καλά το έγραψες... Κι άλλωστε Ελλάδα, είναι ολόκληρος ο Κόσμος...

Δημήτρης Καραγιάννης

ΥΓ.Τώρα που το λες, κι εγώ νομίζω πως του φέρνω λίγο...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

πάνειοςΜέλος
18/05/2005, 18:26:16
Και εκει παιδια λεει που ανεβαινεις και το νερο κοντευει να τελειωσει και σκεφτεσαι ¨ωρε διψες που εχουνε να πεσουν¨ πριν καλα καλα την δεις την ακους ...την πηγη να τρεχει και μαζι με αυτην τρεχουν και τα ..σαλια σου (αν εχουν μεινει σαλια) και μπροστα σου ξεπροβαλει Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ με το ονομα στο ΑΣΕΛΗΝΟΝ
Αληθεια ποσο πολυ εκτιμας και την καθε σταγονα νερου οταν εισαι στο βουνο διψασμενος ....τι αξια παιρνει......
Και πινοντας το νοιωθης να βαζεις μεσα σου την δυναμη του βουνου που βρισκεσαι...

Πανειος