- Κι έτσι απλά, τελείωσε η ΕΡΤ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
θες να μου την πεις για να μου την πεις η για να την πεις καπου???
Οπως είπες, η λαμογιά είναι στο dna μας.
Γιατι παραξενεύεσαι, αν θέλω να σου την...πώ?
Δεν σέβεσαι το...dna σου?
Παρεμπιπτόντως, για να σου την πώ, πρέπει να καταλαβαίνω και τι λες.
Προς το παρόν, αυτο είναι δύσκολο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Κostakourtas:
οχι νεο, παλαιο απο αρχαιοτατων χρονων...ειναι ανθρωπινη εγγενης αδυναμια, bug δηλαδη στο ανθρωπινο dna...σε εμας τους ελληνες το bug φαινεται να ειναι προσαυξημενο...τα ανθρωπινα επινοηματα χωρις καθολου φυσικα στοιχεια ειναι φανταστικα κατασκευασματα στο μυαλο ανθρωπων κ εχουν παντα κενα κ ερμηνευονται κατα το δοκουν κατα το συμφερον κ κατα περιπτωση, ετσι αναλογως την περιπτωση η λαμογια τυπις δεν ειναι λαμογια αλλα διαφορετικη ερμηνεια...οι νομοι της φυσης ομως δεν επιδεχονται διαφορετικες ερμηνειες, αν ανεβεις στην ταρατσα κ πηδηξεις πεφτεις προς τα κατω προς το επιπεδο της επιφανειας της γης κ οχι προς τα πανω δηλαδη ο νομος της βαρυτητας καθαυτος ουτε μαγειρευεται ουτε ερμηνευεται κατα το δοκουν
Πολύ σωστά. Και η ανάλυση, αλλά και η προσαύξηση που (δυστυχώς) αφορά εμάς τους Έλληνες.
Γενικότερα πάντως (και ξεφεύγω ελαφρώς εδώ από το θέμα), το bug αυτό είναι που μας κάνει και ανθρώπους. Στην προσπάθειά μας να κατασκευάσουμε ρομπότ με "human-like" (ανθρωπόμορφη) νοημοσύνη -ή ακόμα και συνείδηση- μια μεγάλη δυσκολία είναι ότι δεν θα πρέπει να είναι τέλεια: να μην είναι αλάνθαστα σαν υπολογιστικές μηχανές ή σαν τους φυσικούς νόμους που περιγράφεις. Θα πρέπει να μπορούν να κάνουν διαφορετικές ερμηνείες. Να είναι, ας πούμε, περισσότερο... Έλληνες! ![]()
![]()

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, πραγματικά... τι θα γίνει επιτέλους με σένα;
Δυσκολεύομαι να δεχθώ την λαμογιά ( περι ής ο λόγος ), ώς υπαρκτή στο DNA των ανθρώπων.
Θα την θεωρούσα περισσότερο, "περιβαλλοντική" επιρροή και όχι επίκτητη.
Και πάλι όμως, είναι θέμα διαννοίας.Ο πραγματικά εφυής δεν μπορεί να είναι "λαμόγιο" και ώς εκ τούτου να κάνει "λαμογιές"!
Και σαφώς, δεν σχετίζεται η λαμογιά με τους νόμους της φύσης.
Γραπτούς και άγραφους.
Αυτη είναι η άποψή μου και αυτη υπερασπίσθηκα, απέναντι στην ανάρτηση του Κostakourtas.
Πείτε μου, ότι κατάλαβα λάθος, ότι ο συνδίκτυος δεν έγραψε αυτα που νομίζω και ευχαρίστως να παραδεχθώ το λάθος μου.
Δεν είμαι αλάνθαστος και αγαπητέ Κostakourtas, αν δίνεις στα λόγια σου, άλλο νόημα, εκτός απο το ( για μένα ) προφανές, let me know!
Και admin, ξέρεις ότι συνηθίζω κάποιο χιούμορ, αβλαβές και αθώο.
Καμμιά φορά, το παρακάνω, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση με τον Κostakourtas, δεν είναι μια απο αυτές.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ τώρα:
Αυτη είναι η άποψή μου και αυτη υπερασπίσθηκα, απέναντι στην ανάρτηση του Κostakourtas.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ πριν:
Ποιός ήρθε?
Κανείς, έφυγαν όλοι και είναι...ακατοίκητο!
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ πριν:
Παρεμπιπτόντως, για να σου την πώ, πρέπει να καταλαβαίνω και τι λες.
Προς το παρόν, αυτο είναι δύσκολο.
Εις την ανωτάτην ποδοσφαιρικήν...
![]()

"shooting" by Lionel Messi.
The one and the only.
Amalia
Is entitled to a place in the Club of humor!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αυτό που θέλω να πώ και να κλείσω (βάριεμαι να ασχολούμαι πλέον με αυτό το θέμα!) είναι ότι η Ελληνική φύση είναι εξευγενισμένη και ανώτερη όπως φαίνεται από τον καταπληκτικό πολιτισμό που αντιπροσωπεύει η μοντέρνα Ελλάδα. Ακόμη να καταλάβεις/έτε ότι ζείς/ζείτε σε μία χώρα της μέσης ανατολής με κατοίκους που έχουν μάθει στις κλίκες, την τρικλοποδιά και την πονηριά.
Τον μόνο πολιτισμό που εξάγει η Ελλάδα είναι η "αντίδραση" των ακροαριστερών πλουσιόπαιδων που την έχουν δει "Τσε", και η ψυχασθένεια των ακροδεξιών κομπλεξικών που την έχουν δει Σβαρτζενέγκερ. Και στο ενδιάμεσο βρίσκεται ο μέσος ηλίθιος Έλληνας, που μαθαίνει ιστορία από τις εκπομπές του Γεωργιάδη και ψηφίζει για να συνεχίσει να τρώει τα αποφάγια των λαμόγιων.
Κατά τα άλλα παράγουμε πολιτισμό..
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 19/06/2013 23:20:59
quote:amalia αυτο που γραφεις ταιριαζει απολυτα κ με το πνευμα της εποχης
amalia
Γενικότερα πάντως (και ξεφεύγω ελαφρώς εδώ από το θέμα), το bug αυτό είναι που μας κάνει και ανθρώπους. Στην προσπάθειά μας να κατασκευάσουμε ρομπότ με "human-like" (ανθρωπόμορφη) νοημοσύνη -ή ακόμα και συνείδηση- μια μεγάλη δυσκολία είναι ότι δεν θα πρέπει να είναι τέλεια: να μην είναι αλάνθαστα σαν υπολογιστικές μηχανές ή σαν τους φυσικούς νόμους που περιγράφεις. Θα πρέπει να μπορούν να κάνουν διαφορετικές ερμηνείες. Να είναι, ας πούμε, περισσότερο... Έλληνες!
Ποιός ήρθε?
για τις αποψεις τωρα...σαν συνεχεια οσων γραφουμε η δικη μου γνωμη εχει να κανει με το γεγονος οτι η λαμογια βρισκει προσφορο εδαφος κ συνθηκες στον ανθρωπο κ καλλιεργειται...οποτε υπαρχει κατι στο ανθρωπινο dna που χρειαζεται αλλαγη...οχι με fix αλλα με transform...οταν γινει transform η λαμογια δεν θα βρισκει εδαφος να ευδοκιμει...o transformer ομως (οχι το ρομποτ
,ο ανθρωπος) δεν ειναι καποιος αλλος με πειραματα τυπου μυστικα γενετικα σε υπογεια αλα x-files αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι transformer για την αφεντια του στο dna του...ξεφευγουμε πολυ ομως κ ειναι εντελως αλλο θεμα συζητησης...επαναφερω τον εαυτο μου στο παρον θεμα
Ποιός ήρθε?
(το ακολουθο αποσπασμα ειναι μερος του κειμενου...τα αποσιωπητικα δικα μου)
"Το ανταποδοτικό τέλος για τα κρατικά ΜΜΕ στην Ε.Ε.
...
Αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν την κατάργηση του ανταποδοτικού τέλους στην ελληνική κρατική ραδιοτηλεόραση. Τι γίνεται όμως πραγματικά στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Ας δούμε τι πληρώνουν και τι δεν πληρώνουν οι υπόλοιποι πολίτες.
...
2. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το ανταποδοτικό τέλος στη Γερμανία είναι 204,35 ευρώ το χρόνο για την τηλεόραση και 66,24 ευρώ για το ραδιόφωνο.
3. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Στο Ηνωμένο Βασίλειο το ανταποδοτικό τέλος για την έγχρωμη τηλεόραση ανέρχεται στα 164 ευρώ και στα 55 ευρώ για την ασπρόμαυρη.
4. ΣΟΥΗΔΙΑ: Στη Σουηδία το ανταποδοτικό τέλος ανέρχεται στις 2076 κορώνες ή 200 ευρώ το χρόνο.
5. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Στη Φινλανδία το ανταποδοτικό τέλος κυμαίνεται μεταξύ €224.30 και €232.20 (ανάλογα με τις δόσεις αποπληρωμής του ποσού).
...
18. ΓΑΛΛΙΑ: Στη Γαλλία το ανταποδοτικό τέλος ανέρχεται στα 116 ευρώ το χρόνο, για όσους δηλώσουν πως έχουν τηλεόραση, ενώ για τα overseas departments στα 74 ευρώ το χρόνο.
...
25. ΕΛΛΑΔΑ: Στην Ελλάδα από το 2006 το ανταποδοτικό τέλος ανέρχεται στα 51,60 ευρώ το χρόνο.
..."
ολοκληρο εδω --> http://www.enikos.gr/international/152804,To_antapodotiko_telos_gia_ta_kratika_MME.html
p.s. πως το βλεπετε???...φτηνο το κοστολογιο ετσι???![]()
p.s.2 στη γερμανια που ετυχε να ταξιδεψω κατα καιρους ολο talk show ειναι κ συζητησεις επι συζητησεων ατελειωτες συζητησεις
Ποιός ήρθε?