ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Ονοματα των 12 Θεων Του Ολυμπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τα Ονοματα των 12 Θεων Του Ολυμπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

lancelot30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
lancelotΜέλος
30/12/2005, 23:29:07
Συμφωνα με τη μυθολογια..και τονιζω ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ηταν 12 οι θεοι.Πολυ ομορφα τους ανεφερε ο ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ.
Καλο ειναι να ξερουμε την μυθολογια μας..μα επισης ακομα καλυτερο ειναι να γνωριζουμε την πραγματικη ιστορια της αρχαιας ελλαδας..
Ενταξει καλα ειναι και τα παραμυθακια για τους 12 θεους...τα αντιστοιχω με τον αστεριξ και οβελιξ.. ουτοπικα οντα..για τον χαβαλε μαρεσει να τα διαβαζω..
30/12/2005, 23:51:38
E OXI KAI 12

ΟΙ ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ ΕΙΤΑΝ 3000
ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ
ΟΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ 52
ΠΑΝΑΣ,ΣΕΜΕΛΗ,ΠΛΟΥΤΟΣ,ΗΒΗ,ΚΙΡΚΗ,ΤΡΙΤΩΝ,ΙΡΙΣ..........
ΤΟΝ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΕΧΟΥΝ

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

31/12/2005, 00:02:05
quote:

Σου έχω πει ότι ακόμη και μετά από τόσο καιρό, δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις την διαφορά της αρχαιοφιλίας και του αρχαιόπληκτου. Ας είναι….

Στα υπόλοιπα γελοία που μου προσάπτεις, έχω εδώ και καιρό τοποθετηθεί ότι ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, και ούτε και χαριεντίζομαι με κανέναν «Σωτήρα ψυχών». Σου φαίνεται δύσκολο να μην ανήκεις κάπου, αλλά για φαντάσου, υπάρχει και αυτό φίλτατε!!

Μωρέ έννοια σου και σας έχω πάρει χαμπάρι εσάς τους... <<νεοεθνικούς>>. Άθεοι δήθεν από την μια, βάλε και λίγη αρχαία ελλάδα για μόστρα, και λίγος Σπινόζα για το πρεστίζ του επιστήμονα, γενικότερα κάτι σε Καλόπουλος μίνι έκδοση.
Βλέπεις όμως αγαπητέ και άθεος και λάτρης του Δία κάπου χωλαίνει το πράγμα.
Θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν περνάει πια αυτή η μπογιά. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι το μόνο το οποίο πραγματικά είσαι είναι αντίπαλος του Χριστιανισμού, και απο εκεί και πέρα ψάχνεις υποκατάστατα και κάλυψη.
Σε στενοχωρώ που στο λέω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

quote:
WWalker, σε έχουνε πλέον πάρει πολλοί χαμπάρι. Γράφεις απλά για να αφήσεις τη χολή σου, απλά για να μειώσεις τα γραφόμενα.

Λυπάμαι που δεν σου βγαίνει, αλλά βλέπεις και αυτό, θέλει κάτι περισσότερο από έναν ορθόδοξο ζηλωτή…..

Εγώ αγαπητέ δεν γράφω ως... ορθόδοξος ζηλωτής (τι σχέση έχω εγώ με ορθόδοξο ζηλωτή ήθελα να 'ξερα), ως WWalker γράφω, και ως WWalker έχω το χρέος κάθε φορά που σε βλέπω να επιτελείς το... έργο σου να το επισημαίνω.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως γράφω για να αφήσω την... χολή μου, τι να πω. Μαγκιά σου! Κάπως έτσι πιστεύεις πως η εξέλιξη θα μπορούσε να έγινε τυχαία με πιθανότητα κάπου 1 στο.... τετράκις εκαττομύριο.

Άντε γεια Schwabe!

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

lancelotΜέλος
31/12/2005, 00:10:41
Schwabe να γραφεις συχνα σε παρακαλω...γιατι μας φτιαχνεις το κεφι..
και κατι αλλο..μην το παρεις απανω σου μα....
Μου θυμιζεις τον ΦΩΣΚΟΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!
31/12/2005, 12:42:51
lancelot:
«Schwabe να γραφεις συχνα σε παρακαλω...γιατι μας φτιαχνεις το κεφι..»

Χαίρομαι φίλτατε. Μακάρι να μπορούσες και εσύ να μας προσφέρεις έστω και αυτή την συγκίνηση…..

Α και που είσαι, επειδή αυτή την ατάκα την πετάει κάθε τρεις και λίγο ο WWalker, φροντίστε να….μοιράσετε τις εξυπνάδες διότι καταντάτε……αντίλαλος!!!

31/12/2005, 12:59:01
WWalker:
«Μωρέ έννοια σου και σας έχω πάρει χαμπάρι εσάς τους... <<νεοεθνικούς>>.»

Ε, πως αλλιώς!! Όποιος μελετάει τους…προφήτες, μάλλον……κολλάει «ικανότητες»!!

WWalker:
«Βλέπεις όμως αγαπητέ και άθεος και λάτρης του Δία κάπου χωλαίνει το πράγμα.»

Ξεκόλλα απ’τα στασίδια, και δεν «λατρεύω» κανέναν κερατά. Κοίτα εσύ την δικιά σου την λατρεία (μέρες που’ναι…) και λάβε υπ’όψιν σου ότι όσο θα σχολιάζετε άλλους τόσο θα τα ακούτε. Και τούτο για έναν λόγο: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ «ΘΕΟ».

WWalker:
«Θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν περνάει πια αυτή η μπογιά.»

Και εσύ μάλλον καλά θα κάνεις να ακούς λιγότερο ράδιο…Χριστόδουλος!!!

WWalker:
«Σε στενοχωρώ που στο λέω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.»

Βρε λέγε ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ! Με αφήνει αδιάφορο. Εδώ θα τα ακούτε χύμα και τσουβαλάτα. Το ότι δεν έχετε και τίποτα να πείτε, είναι γνωστό. Οπότε, λέγε ώσπου να….μαλλιάσει η γλώσσα σου!

WWalker:
«Εγώ αγαπητέ δεν γράφω ως... ορθόδοξος ζηλωτής (τι σχέση έχω εγώ με ορθόδοξο ζηλωτή ήθελα να 'ξερα), ως WWalker γράφω, και ως WWalker.»

Εσύ είσαι ακριβώς αυτό φίλτατε: ένας ΚΡΥΨΙΝΟΣ ζηλωτής με «επιστημονικό καπέλο». Μόνο που όπως το ράσο δεν κάνει τον παπά, έτσι και το «καπέλο» δεν…βγάζει λαγό!!

Αργείς να το πάρεις χαμπάρι, αλλά εδώ είμαστε μεγάλε!

WWalker:
«Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως γράφω για να αφήσω την... χολή μου, τι να πω. Μαγκιά σου!»

Και ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ??? Υπέδειξε μας τα σχόλια σου που υποστήριξαν τις άναρθρες κραυγές σου φίλτατε. ΠΟΥ είναι αυτά τα σχόλια??

Αντιθέτως, έχουμε ένα σωρό δήθεν εξυπνάδες και «ατάκες» που προσπαθείς να ξαμολήσεις, μόνο και μόνο για να μας δείξεις ότι να, «τα έχωσα στον Schwabe»!

Άσε WWalker, σε πήρανε πολλοί χαμπάρι φίλτατε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και’συ κρυφό καμάρι τρομάρα σου!!

Άντε, και τον νέο χρόνο ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ…..

lancelotΜέλος
31/12/2005, 13:36:14
Schwabe μηπως εισαι η ξεφωνημενη ερμοκρατις?Γιατι αυτα που λετε..μοιαζουν πολυ..
31/12/2005, 16:30:26
lancelot:
«Schwabe μηπως εισαι η ξεφωνημενη ερμοκρατις?Γιατι αυτα που λετε..μοιαζουν πολυ..»

Καλά θα κάνεις να συμμαζευτείς λίγο φίλτατε. Για τα λίγα και επιπόλαιου περιεχόμενου post που έως τώρα έχεις κάνει σε διακρίνει μια μεγάλη αυθάδεια.

Δεν γνωρίζω καμία ή κανέναν Ερμοκράτη, ούτε και σχετίζομαι με οιονδήποτε τρόπο με τρίτους. Γράφω με αυτό το nick από τότε που ξεκίνησα και δεν έχω αλλά ούτε και προτίθεμαι να έχω κάποιο δεύτερο.

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 16:36:03
Schwabe diabazo siga siga ayta pou les.ti malakies les?kala sta leei o WWalker.kopse thn proini malakia palioxekoliariiiiiiiiiiiiiiiiii poustara.gamw tous dwdeka theous sou kai to mouni pou tous petage brwmitsa

CthulhuΝέο Μέλος
31/12/2005, 16:58:18
quote:

Schwabe diabazo siga siga ayta pou les.ti malakies les?kala sta leei o WWalker.kopse thn proini malakia palioxekoliariiiiiiiiiiiiiiiiii poustara.gamw tous dwdeka theous sou kai to mouni pou tous petage brwmitsa

που νομιζεις οτι βρισκεσε?

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 17:08:06
sto ghpedo
CthulhuΝέο Μέλος
31/12/2005, 17:21:22
quote:

sto ghpedo

μαλλον τα μπερδεψες, εδω ειναι forum.

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 17:22:50
me neyriase to atomo,de ksanabrizo,exeis dikio
lancelotΜέλος
31/12/2005, 18:12:55
Λοιπον Schwabe οταν μιλας για αυθαδεια 8α πρεπει να κοιτας πρωτα τον καθρεφτη..πιο απο τα λογια σου να πρωτοκοιταξω..ολα μεσα στην ειρωνεια και στην κακια ειναι.δεν ξανασχολουμε μαζι σου γιατι ειλικρινα δεν εχει νοημα..οπως λενε και πολλοι εδω..αναμασατε τα ιδια και τα ιδια..με διαστρεβλωσεις και καχεντρεχειες..
Να ημαστε καλα ολοι
31/12/2005, 19:52:10
lancelot:
«Λοιπον Schwabe οταν μιλας για αυθαδεια 8α πρεπει να κοιτας πρωτα τον καθρεφτη..πιο απο τα λογια σου να πρωτοκοιταξω.»

Να φροντίζεις να ΜΕΝΕΙΣ στο θέμα και να αποφεύγεις τους δήθεν λεονταρισμούς. Να είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ο καθένας μπορεί να καταφερθεί επί προσωπικού.

Ωστόσο, εδώ μπορείς να δείξεις τα επιχειρήματα σου και στο γήπεδο τα υπόλοιπα.

lancelot:
«δεν ξανασχολουμε μαζι σου γιατι ειλικρινα δεν εχει νοημα..οπως λενε και πολλοι εδω..αναμασατε τα ιδια και τα ιδια..με διαστρεβλωσεις και καχεντρεχειες..»

Έχει δεν έχει νόημα, αυτό είναι…άλλου παπά ευαγγέλιο. Πήρες τις αποφάσεις σου λοιπόν. Άντε και καλή χρονιά σου!

31/12/2005, 21:16:50
Φίλε SOUBLAKOS,
καλωσήλθες στο φόρουμ.

Με το καλημέρα όμως καταφέρθηκες κατά του Σβάμπε με απαράδεκτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Θεωρώ απαραίτητο, να ζητήσεις συγνώμη από το Σβάμπε για το ατόπημά σου αυτό.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια, χωρίς περιττούς και άχρηστους παληκαρισμούς που δεν ωφελούν σε τίποτα.
Να είσαι καλά.

Φιλικά όπως πάντα

01/01/2006, 16:46:36
quote:

Schwabe μηπως εισαι η ξεφωνημενη ερμοκρατις?Γιατι αυτα που λετε..μοιαζουν πολυ..

Αγαπητέ lancelot, νομίζεις πως είναι σωστή συμπεριφορά αυτή, η οποία προωθεί τον γόνιμο διάλογο μεταξύ 2 συζητητών?
Γιατί εγώ δεν το νομίζω...
Έχω παρατηρήσει κι άλλες αναφορές σου καθαρά στο πρόσωπο του Schwabe κι ειλικρινά, φίλε μου, δεν καταλαβαίνω μια τέτοια συμπεριφορά.
Είναι πολύ πιθανό 2 συζητητές να μην συμφωνήσουν οπότε συζητούν περαιτέρω.
Αν εσύ νομίζεις πως δε μπορεί να γίνει αυτό μεταξύ εσένα και του Schwabe, γιατί δεν σταματάς εδώ τον διάλογο μαζί του?

In anticipation of my resurrection...

PeronosporosΜέλος
01/01/2006, 18:49:14
quote:
Peronosporos:
«Και μιας και δεν ξέρεις περισσότερα από τον Κακριδή θα σου συνιστούσα να τα λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου.»
Και πάλι βιάζεσαι αγαπητέ. Μου είναι γνωστό το πεντάτομο έργο του Κακριδη, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό στο είδος. Κατά τον ίδιο τρόπο, και μάλιστα με τον ίδιο τίτλο, μπορείς να βρεις και το έργο του P. Decharme όπως και αρκετών άλλων.
Ο Κακριδής δεν είναι και κανένας τυχαίος και δεν βιάζομαι, εσύ βιάζεσαι να τον αποκυρήξεις. Τελικά δεν μου είπες θα τον λάβεις υπόψιν σου
quote:
Οι κύριοι Θεοί ήσαν ευρέως αποδεκτοί ως δώδεκα (ο Δίας, η Ήρα, ο Ήφαιστος, η Αθηνά, ο Απόλλων, η Άρτεμις, ο Άρης, η Εστία, ο Ερμής κ.λ.π.) και παράλληλα υπάρχουνε και άλλοι Θεοί που αναπτύσσουνε δράσεις γύρω από αυτούς. Ο Διόνυσος και ο Άδης δεν ήταν μέρος των δώδεκα ούτως ή άλλως.
Άλλα λες εσύ και άλλα λέει ο υπερβόρειος, άμα έχεις δίκαιο γιατί δεν τον διορθώνεις. Από που και ως που λοιπόν είσαι αμερόληπτος. Καλά σε λέει αρχαιόπληκτο ο WWalker. Όπως είπα και παραπάνω ο Ηρακλής ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ στην Μακεδονία..... Όπως και το αλφάβητο δεν ήταν ίδιο σε κάθε μέρος της Ελλάδας έτσι και το δωδεκάθεο δεν ήταν σταθερό.....
quote:
Πάμε να δούμε τον όρκο για να αντιληφθούμε καλύτερα την σημασία του, αλλά και για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΟΡΚΟ στους Άγραυλο, Ενυάλιο, Αυξώ, Θαλλώ, Ηγεμόνη, αλλά επικαλούνταν τα τιμημένα ονόματα τους ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ του όρκου που έδιδαν ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
Αυτό δεν προκύπτει ΠΟΥΘΕΝΑ από το κείμενο, εσύ το λές. Από το κείμενο φαίνονται οι μάρτυρες θεοί και μόνο. Και στην τελική γιατί δεν είναι μάρτυρες οι Δώδεκα θεοί και όχι οι συγκεκριμένοι.....
quote:
Οπότε, με «ενδείξεις» πολλά μπορούμε να υποθέσουμε.
Σε ενδείξεις στηρίζεται και η θεωρία της εξέλιξης καθώς και η ημερομηνία δημιουργίας της Γής. Σε εκείνα τα θέματα άλλα έλεγες και άλλα λες τώρα. ¨οταν σου λέγαμε τότε ότι είναι ενδείξεις σε αυτά που βασίζονται οι επιστήμονες, εσύ έλεγες ότι είναι γνώμη των επιστημόνων. Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι είναι κατηγορηματική γνώμη του Κακριδή αυτό που έγραψα και φαίνεται στις σελίδες 68-70 του δευτέρου τόμου. Ο Κακριδής λέει ότι ήρθε από την Αίγυπτο, ο Schwabe μπορεί να λέει ότι θέλει.....
quote:
Ενυάλιος - επίθετο του Άρη που σημαίνει φιλοπόλεμος.
Το ενυάλιος σημαίνει φονευτής και όχι φιλοπόλεμος πρώτον και αποδίδεται (εκτός από τον Άρη) και στον Δία. Εδώ πρόκειται φανερά για κάποιον άλλο θεό, ξεχωριστό από τον Άρη και τον Δία.
quote:
Λησμονείς ότι για παράδειγμα ένας που έντονα αμφισβήτησε την εγκυρότητα του έργου του Ηρόδοτου ήταν ο ίδιος ο Θουκυδίδης? Γιατί άραγε, έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου??
Με αυτό το σκεπτικό μπορεί να αμφισβητηθεί οτιδήποτε έγραψε ο Ηρόδοτος όπως το μέγεθος των στρατευμάτων των περσών κτλ. Αφού ο ίδιος δεν ήταν παρόν στις περισσότερες μάχες....
quote:
Peronosporos:
«Αν θέλεις να κοντράρεις τον Κακριδή, πάρτον ένα τηλέφωνο και ασχολήσου, εμένα με καλύπτουν οι απόψεις του και τις θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ.»
Δεδομένα και θέσφατα δεν υπάρχουνε στην ιστορία, αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε τα αρχαιολογικά ευρήματα και να ερευνούμε όλες τις πηγές. Όμως, ΔΕΔΟΜΕΝΗ είναι και η άποψη όχι του Κακριδη αλλά του Θουκυδίδη αγαπητέ…..
Και ποιός σου είπε ότι στην επιστήμη υπάρχουν δεδομένα ας πούμε όπως υποστήριζες για την ηλικία της γής και μάλλιασε η γλώσσα μας να σου πούμε ότι λες μαλακίες. Και ποιός σου είπε ότι με το σκεπτικό σου ο Θουκιδίδης δεν μπορεί να κάνει λάθος πχ. Είναι αλάνθαστος επειδή είναι ο Θουκιδίδης
Και όπως είπα: άν θέλεις να κοντραριστείς με τον Κακριδή πάρτον τηλέφωνο. Για μένα μπροστά στον Κακριδή δεν είσαι ΤΙΠΟΤΑ και δεν μετράει η άποψή σου. Ποιός είσαι εσύ και ποιός είναι ο Κακριδής..... (το λέω αυτό γιατί τις ίδιες μαλακίες μας έλεγες για την Ελληνική γεωλογική εταιρία και το ότι είναι η άποψή της είναι υπεράνω της δικής μας, έλα που γύρισε ομως ο τροχός και η άποψη του Κακριδή είναι υπεράνω της δικής σου....)
Να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π**τσες
Άντε καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένη.....

01/01/2006, 20:12:45
quote:
WWalker:
«Μωρέ έννοια σου και σας έχω πάρει χαμπάρι εσάς τους... <<νεοεθνικούς>>.»

Ε, πως αλλιώς!! Όποιος μελετάει τους…προφήτες, μάλλον……κολλάει «ικανότητες»!!

Εσύ αγαπητέ που είσαι γνωστός αρχαιολάτρης, για πες μας, πως στα είπε η Πυθία και οι σύβιλλες μετά;

quote:
WWalker:
«Βλέπεις όμως αγαπητέ και άθεος και λάτρης του Δία κάπου χωλαίνει το πράγμα.»

Ξεκόλλα απ’τα στασίδια, και δεν «λατρεύω» κανέναν κερατά. Κοίτα εσύ την δικιά σου την λατρεία (μέρες που’ναι…) και λάβε υπ’όψιν σου ότι όσο θα σχολιάζετε άλλους τόσο θα τα ακούτε. Και τούτο για έναν λόγο: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ «ΘΕΟ».

Α ναι ε; Σοβαρά;
Και εσύ αγαπητέ που δηλώνεις άθεος για να μην φας το χώμα του νεοπαγανιστή, την ώρα που είσαι μια χαρά αρχαιολάτρης, για πες μας, από που το κονόμισες το <<δικαίωμα να σχολιάζεις άλλους Θεούς>>;
Μήπως στο χορήγησε ο Δίας αγαπητέ;

quote:
WWalker:
«Θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι δεν περνάει πια αυτή η μπογιά.»

Και εσύ μάλλον καλά θα κάνεις να ακούς λιγότερο ράδιο…Χριστόδουλος!!!

Energy FM ακούω. Τώρα αν αυτό σου κάνει για... ράδιο Χριστόδουλος, τι να πω μάλλον έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την... τσατσάρα...

quote:
WWalker:
«Σε στενοχωρώ που στο λέω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.»

Βρε λέγε ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ! Με αφήνει αδιάφορο. Εδώ θα τα ακούτε χύμα και τσουβαλάτα. Το ότι δεν έχετε και τίποτα να πείτε, είναι γνωστό. Οπότε, λέγε ώσπου να….μαλλιάσει η γλώσσα σου!

Και τι ακριβώς ακούμε αγαπητέ;
Λέω γιατί πολλά μπορεί να λέει ο κάθε πικραμένος σαν κι εσένα, αυτό απέχει πολύ όμως από τον σοβαρό λόγο.
Δυστυχώς αγαπητέ θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα πως με αερολογίες και βερμπαλισμούς εδώ μέσα για... (*τέλος πάντων*) θα σε περνάνε, όπως στα γράφουνε.

quote:
WWalker:
«Εγώ αγαπητέ δεν γράφω ως... ορθόδοξος ζηλωτής (τι σχέση έχω εγώ με ορθόδοξο ζηλωτή ήθελα να 'ξερα), ως WWalker γράφω, και ως WWalker.»

Εσύ είσαι ακριβώς αυτό φίλτατε: ένας ΚΡΥΨΙΝΟΣ ζηλωτής με «επιστημονικό καπέλο». Μόνο που όπως το ράσο δεν κάνει τον παπά, έτσι και το «καπέλο» δεν…βγάζει λαγό!!

Αργείς να το πάρεις χαμπάρι, αλλά εδώ είμαστε μεγάλε!

Ότι πεις μεγάλε!!!!
Ωρέ πάτησα μια... "νηστήσιμη" μαγειρίτσα παραμονές χριστουγέννων, κοτζαμάν ορθόδοξος <<ζηλωτής>>, αξέχαστη μου έμεινε!!!

Άλλο αγαπητέ το ότι διαμαρτύρομαι που μας λες ότι σου κατέβει εδώ μέσα, και άλλο να είμαι ορθόδοξος "ζηλωτής". Απλά τα πράγματα, και πάρε το και χαμπάρι.

quote:
WWalker:
«Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως γράφω για να αφήσω την... χολή μου, τι να πω. Μαγκιά σου!»

Και ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙΣ??? Υπέδειξε μας τα σχόλια σου που υποστήριξαν τις άναρθρες κραυγές σου φίλτατε. ΠΟΥ είναι αυτά τα σχόλια??

Αντιθέτως, έχουμε ένα σωρό δήθεν εξυπνάδες και «ατάκες» που προσπαθείς να ξαμολήσεις, μόνο και μόνο για να μας δείξεις ότι να, «τα έχωσα στον Schwabe»!

Άσε WWalker, σε πήρανε πολλοί χαμπάρι φίλτατε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και’συ κρυφό καμάρι τρομάρα σου!!

Άντε, και τον νέο χρόνο ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ…..

Όπως λες αγαπητέ, έτσι συμπεριφέρεσαι και χειρότερα όταν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις για να υποστηρίξεις τις αερολογίες σου και τα κούφια σου λόγια.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

01/01/2006, 20:39:38
Peronosporos:
«Ο Κακριδής δεν είναι και κανένας τυχαίος και δεν βιάζομαι, εσύ βιάζεσαι να τον αποκυρήξεις.»

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ωστόσο, τα θέσφατα θα πρέπει να τα αποφεύγουμε όταν υπάρχουν και άλλοι εγνωσμένου κύρους.

Peronosporos:
«Άλλα λες εσύ και άλλα λέει ο υπερβόρειος, άμα έχεις δίκαιο γιατί δεν τον διορθώνεις.»

Ο καθένας γράφει τις απόψεις του. Κάνουμε ΔΙΑΛΟΓΟ.

Peronosporos:
«Από που και ως που λοιπόν είσαι αμερόληπτος. Καλά σε λέει αρχαιόπληκτο ο WWalker.»

Θα μπορούσα πολύ εύκολα να σε αποκαλέσω χριστιανόπληκτο ή θρησκόληπτο. Καλό θα ήταν να μην παπαγαλίζεις το τι λέει ο καθένας αλλά να πείθεις με τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ σου.

Peronosporos:
«Όπως είπα και παραπάνω ο Ηρακλής ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ στην Μακεδονία...»

Ο Ηρακλής, ο ονομαστότερος και αγαπητότερος ήρωας στην αρχαιότητα, υπήρξε για πολλές Πόλεις το σύμβολο της ανδρείας, της δύναμης και της ηθικής. Ημίθεος όντως, είναι επόμενο ενίοτε να απολάμβανε και τιμές. Στο τέλος του, τον πήρανε οι Θεοί στον Όλυμπο όπου και έγινε αθάνατος πια. Αυτά λέει η διήγηση.

Λατρεύτηκε σε όλη την Ελλάδα ως ευεργέτης της ανθρωπότητας, και σε πολλές Πόλεις της Ελλάδος τελούσαν εορτές προς τιμή του, όχι μόνο στην Μακεδονία, τα λεγόμενα Ηράκλεια.

Η πληροφορία που δίνεις φίλτατε είναι Η ΜΙΣΗ αλήθεια.

Peronosporos:
«Όπως και το αλφάβητο δεν ήταν ίδιο σε κάθε μέρος της Ελλάδας έτσι και το δωδεκάθεο δεν ήταν σταθερό.....»

Τι υπονοείς αγαπητέ Περονόσπορε? Μήπως θέλεις να μας φέρεις κάποια στοιχεία ή παραδείγματα?

Peronosporos:
«Αυτό δεν προκύπτει ΠΟΥΘΕΝΑ από το κείμενο, εσύ το λές. Από το κείμενο φαίνονται οι μάρτυρες θεοί και μόνο. Και στην τελική γιατί δεν είναι μάρτυρες οι Δώδεκα θεοί και όχι οι συγκεκριμένοι.....»

Αυτό που λέω προκύπτει εάν ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ το κείμενο του όρκου αγαπητέ! Ο όρκος επικαλείται ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ τους Θεούς, και τούτο γίνεται διότι συγκεκριμένοι Θεοί ανταποκρίνονταν ορθότερα στον όρκο ενός στρατευμένου.

Όπως και σήμερα το κάθε σώμα (στρατός-αστυνομία-ναυτικό) έχει τον προστάτη του που εορτάζει και τιμά με εκδηλώσεις, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. Απλά, εκείνοι υπήρξαν πρώτοι.

Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείς?

Peronosporos:
«Σε ενδείξεις στηρίζεται και η θεωρία της εξέλιξης καθώς και η ημερομηνία δημιουργίας της Γής.»

Λάθος φίλτατε. Σε ΣΤΟΙΧΕΙΑ στηρίζεται.

Peronosporos:
«Ο Κακριδής λέει ότι ήρθε από την Αίγυπτο, ο Schwabe μπορεί να λέει ότι θέλει.....»

Είπαμε, ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ…..

Peronosporos:
«Το ενυάλιος σημαίνει φονευτής και όχι φιλοπόλεμος..»

Λάθος αγαπητέ. Άνοιξε για παράδειγμα το λεξικό Σουϊδα (10ος αιώνας) και θα δεις ότι σημαίνει ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ. Σε σύνδεση δε με την ιδιότητα ενός Θεού, αποδίδεται ως ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΟΣ.

Για ΥΠΕΔΕΙΞΕ μας παρακαλώ σε ΠΟΙΟ λεξικό βρήκες το «φονευτής»?? Μήπως σε κανέναν «Απολογητή»??

Peronosporos:
«Και ποιός σου είπε ότι στην επιστήμη υπάρχουν δεδομένα…… μάλλιασε η γλώσσα μας να σου πούμε ότι λες μαλακίες.»

Καλά θα κάνεις, για πολλοστή φορά το λέω, να προσέξεις την γλώσσα σου. Ως προς την ηλικία της γης, τα παράπονα σας ΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

Εάν αναλώνεσαι σε φαντασιόπληκτους δεν είναι πρόβλημα μου.

Peronosporos:
«Είναι αλάνθαστος επειδή είναι ο Θουκιδίδης»

Πάντως, δεν είναι Περονόσπορος…..

Peronosporos:
«Να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π**τσες»

Ξεκίνα πρώτα από την αφεντιά σου φίλτατε διότι εδώ λαμβάνει χώρα το «φαινόμενο»……