- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
ΠλατωναςΓιαννης
Και για μένα δεν τίθεται θέμα σοφίας.
Η σοφία είναι στόχος, όχι υπαρκτή ιδιότητα.
.................Αν είναι στόχος Γιάννη, να γίνεις δηλ μια μέρα σοφός, γνώριζε πως φέρνεις τη σοφία στα μέτρα κάποιου που λέει θέλω μια Ferrari. Και ενώ υπάρχουν αρκετές ελπίδες να αποκτήσει μια μέρα μια, με τη σοφία δεν γίνεται, δεν είναι θέμα αγοραπωλησίας. Βέβαια με τη λογικη σου, εκει καταλήγεις πάντα, μα την μπερδευεις με την πολυμαθια.
Άλλα αντί άλλων
(για την ferrari ο λόγος)
Την άποψή μου για την σοφία και για τη φιλοσοφία στην είπα, και δεν την κατάλαβες, διαστρεβλώνοντας μάλιστα αυτά που είπα.
Σκοπίμως?
Δεν ξέρω.!!!
quote:
Άλλο αναζητηση άλλο έρευνα. Όταν αναζητεις κάτι (επιστήμονες) πάντα κάτι θα βρεθεί, η θα επινοήσει το μυαλό του, έστω και αν μια μέρα αποδειχθεί λάθος.
Κατά τη γνώμη μου, η έρευνα και η αναζήτηση στοχεύουν στην γνώση.
Έτσι θεωρώ τον κάθε επιστήμονα/ερευνητή, φίλο της γνώσης, δηλαδή φιλόσοφο.
Μήπως συγχέεις την φιλοσοφία με την αμπελοφιλοσοφία?
quote:
Καλα αυτο το (δικα σου επιχειρηματα) είναι ολοφανερη ένδειξη απο τι διακατέχεσαι.
Για πες απο τι διακατέχεται αυτός που λέει την γνώμη του, διατυπώνοντας την, με λογικά επιχειρήματα?
Είμαι περίεργος να ακούσω την δική σου τεκμηρίωση, και όχι του κανονικού Πλάτωνα ή κάποιου τρίτου.
Εδώ μαζί μιλάμε, αν δεν κάνω λάθος.
quote:
Τι θέλεις να μάθεις, αφού δεν καταλαβαίνεις! Αλλού σου γράφω πως θα πάω σε μοναστήρι, και αν δεν βρω Θεό, τουλάχιστον έχει θε-α, και εσυ, αντί να δεις το βίντεο και να καταλάβεις πως μιλώ για θέα, (ομορφια) η θέση του μοναστηριού δεν αφήνει σλλα περιθώρια, εσυ λες και απορείς μάλιστα, πως ψάχνω για θεές!Ε σε δουλεύει μετά κανείς, η δεν σε δουλεύει?
Αλλού βεβαίως μου τά έγραφες πράγματι αυτά, και εκεί (στο αλλού) σου απάντησα για τις ...θεές θέες.
Δεν είμαι εγώ που δεν κατάλαβα, αλλά εσύ.
Κρίμα, νόμιζα πως έχεις την αίσθηση του χιούμορ.
quote:
Ξέρεις, η στενό κεφαλιά, δεν δύναται να ξεχωρησει όχι μόνο τις λογικές, μα και τις ανθρωπινες απλές ανάγκες, όπως η θρησκεία, η πίστη, η αγάπη, ευαισθησία κλπ κλπ.Όταν λοιπόν γράφεις σε ένα χώρο, που μοναδικό σου σκοπό έχεις να υποβιβασεις τον συνομιλητή σου, και το κανείς σχεδόν με όλους, (αργά η γρήγορα) γνώριζε έξυπνακια, πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν εσένα και καθε τζοπανοπροβατο, μέσα και έξω.
Προφανώς για σένα ισχύει η χριστιανική διδαχή, “όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου”.
Είναι της ίδιας εμβέλειας με την άποψη που εξέφρασε ο ίδιος ο Ιησούς “Να με αγαπάς, γιατί σε έκαψα”.
Μιλάμε για το “υψηλό νόημα της αγάπης”
Αλλά αυτά αποσιωπούνται.
Η αγάπη προς τον πλησίον, έρχονται δεύτερα τρίτα, και αυτά προβάλλονται, παραποιώντας το ..... βαθύ νόημα της ανιδιοτελούς και χωρίς ανταπόκριση αγάπης του θεού..
Αλλά για πές στην προκειμένη περίπτωση, ποιος προσβάλει ποιόν, . και παρουσίασε μου ποιους εννοείς με το “γνώριζε έξυπνακια, υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν εσένα και καθε τζοπανοπροβατο, μέσα και έξω”
Ποιοί?
Μιλάς εξ ονόματος τρίτων?
Αναζητάς υποστηρικτές μήπως?
Την θέση μου για την γνώμη των πολλών στην είπα.
Συμφωνώ με τον μεγάλο δάσκαλο.
quote:
Σε πειράζει αν οι υπόλοιποι έχουν, τέτοιες εμπειρίες?
Αν σε πειράζει και βγάζεις σπιρακια, μην ασχολείσαι.
Προσωπικά διαβάζω το παράξενο και το μύθος και θρησκεία, μα δεν κοροϊδεύω, ουτε υποβιβαζω κάποιο που έχει διαφορετική, παραξενη, μονομερη, η και οποια αλλη βλεψη...ένταξη, λίγο χιούμορ είναι δεκτό, μα εσυ σε καθε σου κουβέντα, έχεις έτοιμο το δηλητήριο...
Όχι!
Δεν με πειράζει καθόλου
Και το έχω δηλώσει άλλωστε.
Προφανώς εσύ δεν αντέχεις την αντίθετη γνώμη των άλλων,και άκριτα και ατεκμιρίωτα την λοιδορείς.
Κατά τα λοιπά εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
quote:
Ξέρεις, η στενό κεφαλιά, δεν δύναται να ξεχωρησει όχι μόνο τις λογικές, μα και τις ανθρωπινες απλές ανάγκες, όπως η θρησκεία, η πίστη, η αγάπη, ευαισθησία κλπ κλπ
Ποιος είναι ο στενοκέφαλος?
Αυτός που χρησιμοποιεί το μυαλό του, τις 5 αισθήσεις του, και την λογική σκέψη, σαν εργαλείο απόκτησης γνώσης?
Και ο ανοιχτοκέφαλος ποιος είναι τάχα?
Αυτός που αποποιείται αυτά?
Ανοιχτόμυαλος δηλαδή είναι ο άμυαλος?
Λογικότατο ...
quote:
Υ.γ σου έγραψα και για το ΕΝΑ μόλις, (πως το βλέπω και βιώνω) το είδες Γιάννη μας?
Όχι δεν το είδα φίλε Πλάτωνά μας.
Πέραν αυτών, δεν μου απάντησες την δική σου άποψη, για την σχέση του “Ενα” και του “Παν”.
Αν κατάλαβες, η μεγάλη διαφορά αυτών των δύο εννοιών ήταν η αρχική μου ένσταση.
Ακόμα δεν έχεις πει την δική σου θέση.
Είναι το “Ενα” και το “Παν” το ίδιο?
Αν διαφέρουν, ποιο είναι το σπουδαιότερο?
Μπορείς να κουβεντιάσεις με επιχειρήματα, χωρίς να ειρωνεύεσαι υποτιμώντας τον συνομιλητή σου?
quote:
Το πιο εύκολο πράγμα σε ένα φιλόσοφο, είναι να σε κάνει ρόμπα...(εσενα και οποιο θελει) ....πρόσεχε λοιπον Γιάννη μας.
Περιμένω απο ένα φιλόσοφο (σαν εσένα, αν έτσι αυτοχαρακτηρίζεσαι ) να με κάνεις ρόμπα.
Πότε θα το κάνεις?
..... για να το προσέξω Πλατωνάς μας

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Γιατί αυτό το θέμα ξεφεύγει συνεχώς;;;
Ξέρεις κάποιο άλλο θέμα που εμπλέκεται ο συνενόματός σου και να μην έχει γίνει μπάχαλο?
Αλλά έχει ήδη απαλαχθεί λόγω...υπερβολικής εφυίας!!![]()
![]()
Είναι ενώτερη βρε παιδί μου,πώς να το κάνουμε!ξεπερνάει και την εφυϊα ενός ολόκληρου βαρελιού απο τενεκέ.
Δεν βλέπεις ο Πλάτωνας τι καλά περνάει μαζί του?
Σαν τον κηπουρό που προσπαθεί να συνενοηθεί με τα φυτά του!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Πράγματι είμαι όλα αυτά -και πολλά περισσότερα φυσικά- ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις.. άλλα δεν χρειάζεται να με γλύφεις! Μπορώ να σε έχω φίλο μου και χωρίς να με γλύφεις - έχω μεγάλη καρδιά!
Βρε βρεεεε!!!
Καλώς τον χριστιανόινδουιστή Βούδα .
Τον μέγα ψυχαναλυτή και .... τηλε - ανα – γνώστη, της ανθρώπινης ευτυχίας, - πέραν της πνευματικής τοιαύτης- βεβαίως βεβαίως.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/04/2012 16:10:59
Γιαννης
Άλλα αντί άλλων
(για την ferrari ο λόγος)
Την άποψή μου για την σοφία και για τη φιλοσοφία στην είπα, και δεν την κατάλαβες, διαστρεβλώνοντας μάλιστα αυτά που είπα.
Σκοπίμως?
Δεν ξέρω.!!!
...........
Τι είπες και τι απάντησα?
Έγραψα πως η Σοφια δεν γίνεται σκοπός, (κατι που μπορεις να αποχτησεις, οπως μπορεις να κανεις π.χ με μια Ferrari) δεν είναι θέμα αισθησεων ουτε
και γνώσεων. Όσο και να συσσωρεψεις γνώσεις, το πολυ να είσαι ένας ξερολας, ένας ειδικός όπως υπάρχουν τέτοιοι αρκετοί. Η σοφία έχει να κάνει με την εσωτερική ελευθερία, απο αυτή γεννιέται μια κατάσταση στο νου, απολυτης υσηχιας, όπου δεν υπάρχει υποκείμενο , μα συνεχης κατανοηση και αυτο που ΕΙΝΑΙ. Αυτη είναι κατ εμενα η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
Σε μια τετοια κατασταση, ευδοκιμεί ανεπηρεαστα λογικη, ελεύθερη απο το μνημη και τα συμπεράσματα.
Γιαννης
Κατά τη γνώμη μου, η έρευνα και η αναζήτηση στοχεύουν στην γνώση.
Έτσι θεωρώ τον κάθε επιστήμονα/ερευνητή, φίλο της γνώσης, δηλαδή φιλόσοφο.
Μήπως συγχέεις την φιλοσοφία με την αμπελοφιλοσοφία?
...........
Μάλλον εσυ συνχεεις το φιλόσοφο, με τη σοφιστια και την πολυμαθεια. Δεν προσεχείς τι σου γράφω.
Φιλόσοφος, είναι αυτός που ζητάει τη σοφία. (οι γνώσεις είναι μέρος της, μα δεν είναι Σοφια) επομένως με όσα σου έγραψα προηγουμένως, ο φιλόσοφος στην έρευνα του, έχει το βλέμμα και την προσοχή του έστραμενη στη εσωτερική ελευθερία. Η εσωτερική ελευθερία, δεν είναι στόχος, μιας και αυτο γίνεται έφυκτο, με την κατανόηση, και την (τέχνη) του να γνωρίζεις πως πας σε βάθος μέσα σου. (αυτογνωσία)
Επομένως ο άνθρωπος που ασχολείται συνεχώς με τις γνώσεις, είναι σε ένα επίπεδο μνήμης, η διάφορα με το φιλόσοφο είναι, πως η φιλοσοφία για τον ίδιο είναι σπουδή θανάτου! (εσωτερικά, τελειώνει με το γνωστο εαυτό, το καθημερινό τραν τραν, σκέψεις, συγγρουσεις, μικρό συμπεριφορές, κλπ κλπ γενικά, τελειωνει με τις ανθρώπινες αδυναμίες.)
Γιαννης
Για πες απο τι διακατέχεται αυτός που λέει την γνώμη του, διατυπώνοντας την, με λογικά επιχειρήματα?
Είμαι περίεργος να ακούσω την δική σου τεκμηρίωση, και όχι του κανονικού Πλάτωνα ή κάποιου τρίτου.
Εδώ μαζί μιλάμε, αν δεν κάνω λάθος.
..........
Ποτέ δεν σου γράφει κάποιος άλλος, απο αυτόν που πλεικτρολογει. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κανονικός Πλατωνας όπως και καθε άλλος φιλόσοφος, αν και γνωρίζω τι έχουν πει.
Γιαννης.
Αλλού βεβαίως μου τά έγραφες πράγματι αυτά, και εκεί (στο αλλού) σου απάντησα για τις ...θεές θέες.
Δεν είμαι εγώ που δεν κατάλαβα, αλλά εσύ.
Κρίμα, νόμιζα πως έχεις την αίσθηση του χιούμορ.
........
Τι λες βρε Γιάννη? σοβαρά μιλάς? γράφω πως αν δεν βρω Θεό, τουλάχιστον έχει θέα, μιας και η ομορφιά για μένα είναι το ΈΝΑ, και αυτη υπάρχει η δεν υπάρχει, και εσυ κανείς χιούμορ, όταν γράφεις πως μίλησα για θεές! Γράψε καλύτερα, πλατωνα τη δουλειά έχεις με τα μοναστήρια, αφού γνωρίζεις πως ούτε χριστιανός είμαι, ούτε πιστός είμαι ούτε Γιάννης πολλα, μα παρά πολλα! (η κάθαρση που σου έγραψα παρα πάνω)
Γιαννης
Προφανώς για σένα ισχύει η χριστιανική διδαχή, “όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου”.
Είναι της ίδιας εμβέλειας με την άποψη που εξέφρασε ο ίδιος ο Ιησούς “Να με αγαπάς, γιατί σε έκαψα”.
Μιλάμε για το “υψηλό νόημα της αγάπης”
Αλλά αυτά αποσιωπούνται.
Η αγάπη προς τον πλησίον, έρχονται δεύτερα τρίτα, και αυτά προβάλλονται, παραποιώντας το ..... βαθύ νόημα της ανιδιοτελούς και χωρίς ανταπόκριση αγάπης του θεού..
..........
Δηλαδή αυτο πως να το πάρω,
ενάντια στο χριστιανο και τα λέει οκ ο Χριστός?
Η ο Χριστός δεν ξέρει τι λέει, άλλο είναι ο θεός?
Βλέπεις, αν δεν καταλαβαίνω, ρωτω...
(δεν λέω ε αυτο το παιδι μια λέει το ένα, μια μας λέει το άλλο..)
Γιαννης
Αλλά για πές στην προκειμένη περίπτωση, ποιος προσβάλει ποιόν, . και παρουσίασε μου ποιους εννοείς με το “γνώριζε έξυπνακια, υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν εσένα και καθε τζοπανοπροβατο, μέσα και έξω”
Ποιοί?
Μιλάς εξ ονόματος τρίτων?
Αναζητάς υποστηρικτές μήπως?
Την θέση μου για την γνώμη των πολλών στην είπα.
Συμφωνώ με τον μεγάλο δάσκαλο.
..........
Μπά δεν το ξερά! Έχεις και εσυ δάσκαλο? νόμιζα πως γεννήθηκες ξερολας και είσαι αυτοδίδακτος.
Εγώ σε βλέπω, όπως και το αλτερ εγώ σου.
quote:
Σε πειράζει αν οι υπόλοιποι έχουν, τέτοιες εμπειρίες? νόμιζα πως γεννήθηκες ξερολας.
Αν σε πειράζει και βγάζεις σπιρακια, μην ασχολείσαι.
Γιαννης
Όχι!
Δεν με πειράζει καθόλου
Και το έχω δηλώσει άλλωστε.
...........
...μωρά στα λόγια το δηλώνεις. Στην πράξη τα χώνεις στον καθένα που έχει μεταφυσική βλεψη. αν δεν σε πειράζει, γιατι η αντίδραση και ο υποβιβασμός του συνομιλητή σου? δεν ξέρεις μήπως γιατι μιλω?
Γιαννης
Προφανώς εσύ δεν αντέχεις την αντίθετη γνώμη των άλλων,και άκριτα και ατεκμιρίωτα την λοιδορείς.
Κατά τα λοιπά εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
..............
Τι λες βρε λογικε μας. Κίτρινες ο Πλατωνας δεν είδε ακόμα, και γράφει 10 χρόνια. Ούτε και τσακωθηκε μετα μέλη, εκτός απο τους ξερολες...και πονηρό τσομπανηδες,
Γιαννης
Ποιος είναι ο στενοκέφαλος?
Αυτός που χρησιμοποιεί το μυαλό του, τις 5 αισθήσεις του, και την λογική σκέψη, σαν εργαλείο απόκτησης γνώσης?
Και ο ανοιχτοκέφαλος ποιος είναι τάχα?
Αυτός που αποποιείται αυτά?
Ανοιχτόμυαλος δηλαδή είναι ο άμυαλος?
Λογικότατο ...
.........
Λογικό είναι πως δεν είσαι ούτε σόφος ούτε φιλόσοφος, με όσα σου έγραψα, όσο για το αυτο που νομίζεις δεν είσαι άλλο απο μαθουσαλας....σαν μια σταμνα που γεμιζει με νερό.
Γιαννης
Όχι δεν το είδα φίλε Πλάτωνά μας.
Πέραν αυτών, δεν μου απάντησες την δική σου άποψη, για την σχέση του “Ενα” και του “Παν”.
Αν κατάλαβες, η μεγάλη διαφορά αυτών των δύο εννοιών ήταν η αρχική μου ένσταση.
Ακόμα δεν έχεις πει την δική σου θέση.
Είναι το “Ενα” και το “Παν” το ίδιο?
Αν διαφέρουν, ποιο είναι το σπουδαιότερο?
Μπορείς να κουβεντιάσεις με επιχειρήματα, χωρίς να ειρωνεύεσαι υποτιμώντας τον συνομιλητή σου?
.....
Εσυ κατάλαβες Γιάννη πως δεν είναι άποψη προσωπική το Ένα και το Παν?
χωράει στο μυαλό σου κάτι τέτοιο, η αδύνατεις να το δεις?
το ένα το παν η αγάπη, είναι μια κίνηση, ομορφια.
Υπάρχει η δεν υπάρχει!
Γιαννης
Περιμένω απο ένα φιλόσοφο (σαν εσένα, αν έτσι αυτοχαρακτηρίζεσαι ) να με κάνεις ρόμπα.
Πότε θα το κάνεις?
..... για να το προσέξω Πλατωνάς μας
........
Άνοιξε τα ματιά σου, ακουσε, και πρόσεξε, όχι εμένα, (τον πλατωνα του εσωτερικά) μα τι γράφεται.
Ζητάμε συγνώμη απο τον φίλο Γιάννη (γιαπετ) για την έκβαση,
μα στο διάλειμμα της τεκμηριωμένης γνώσης, αν και ορισμένοι επικαλούνται αμπελους, καλα θα κάνουν να δουν την προσωπικη τους αγνοια σε μεταφυσικο, μα και τη φτωχια τους, σε πνευματικο επίπεδο.
Σε υποτιμω μήπως Γιάννη μας.?
Όχι βρε, σε αγαπώ και στα λέω...όπως στους χριστιανους ο Χριστός.
Καλή ανάσταση!
Σε όλους μας!![]()
Δεν βλέπεις ο Πλάτωνας τι καλά περνάει μαζί του?
Σαν τον κηπουρό που προσπαθεί να συνενοηθεί με τα φυτά του!
.......
Όντως το διασκεδαζω!!!![]()
Ο γιαννης μας θέλει κατανόηση, υπομονή, και ομορφη κουβεντα, και απο σένα νικομαχε!
Αλλιώς θα χτυπήσει φλατζα εδώ μέσα!![]()
Στην υπομονή,είσαι κατα πολύ ανώτερος απο μένα.
Στην προσπάθεια ανάνηψης,κατεστραμένων εγκεφάλων,επίσης είσαι πολύ πιό δυνατός.
Επομένως τον αφήνω στα έμπειρα χέρια σου.
Η δική μου άποψη,έχει προ πολλού εκφρασθεί.Ξέρεις για εκείνο το δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι.Να έχουν ελεύθερη βούληση,είτε είναι κατηγορίας ηράκλειτου,είτε είναι κατηγορίας...επιπλέοντος φελού.
Αν θέλει λοιπόν ο αγαπητός σου φελός,να παύσει να επιπλέει και να ελλιμενισθεί στην απανεμιά του μυαλού,το κατάλληλο λιμάνι,είναι εδώ στο esoterica.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ε ναι... τόση απανεμιά στο εσωτέρικα... πού αλλού δηλαδή
Αν θέλει λοιπόν ο αγαπητός σου φελός,να παύσει να επιπλέει και να ελλιμενισθεί στην απανεμιά του μυαλού,το κατάλληλο λιμάνι,είναι εδώ στο esoterica.
Βρε Νικόμαχε, όταν ήσουν μικρός στην παραλία, πατούσες τα κάστρα των άλλων παιδιών; Τα κάστρα του Πλάτωνα μη τα πατάς!
Δικά του κάστρα!
quote:
Βρε Νικόμαχε, όταν ήσουν μικρός στην παραλία, πατούσες τα κάστρα των άλλων παιδιών; Τα κάστρα του Πλάτωνα μη τα πατάς!
Δικά του κάστρα!
οχι...τα φώναζα να έρθουν να δουν τα δικά μου κάστρα,να μάθουν...αρχιτεκτονική!!!![]()
![]()
![]()
Σου χάλαγε κανείς γαβριάς τα κάστρα,όταν ήσουν μικρός Ντοτόρο?
Και εσυ θύμωνες,αλλά απλώς έκλαιγες για την...αδικία?![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το διάλειμμα της τεκμηριωμένης γνώσης, (όχι με κάτι που θα την αντικαταστήσει)
...να γίνει έφυκτο.
Είναι σαν να ταξιδευεις μια ζωη με το τραίνο, και ξαφνικά να δεις πως μπορείς να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο, αεροπλάνο, διαστημόπλοιο.
Σαν συνείδηση!
Υ.γ μην γράφουμε τραβηγμένα πράγματα και οδηγούμε τον συνομιλητη σε απρεπεία λόγου. Έχει δίκαιο ο δοκτορ, αν κατάλαβα σωστά, εκτός και υπόνοιες δικα μου κάστρα (μεγάλα εγώ,που μου διέφυγαν) αν ναι γνεψε να διαβάσω πάλι τι έγραψα..![]()
Αμαλιτσα χρόνια πολλα....και μηδενίσε σε παρακαλώ τις κίτρινες...σε όλους.
Μην σου ξεφύγει καμία....πασχάλιατικα.![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/04/2012 17:12:30
ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ....
-ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ/ΣΚΙΑ...-
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
Κ-ΑΥΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ )ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΠΙΚ ROAHIM (ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ)
ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ" ΜΕ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ...
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ..
ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
(ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΟΙΤΑ!!!! ΤΩΡΑ + ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑ..."![]()
)
![]()
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Εγω αν κ κολλημενοσ με κατι τετοιου ειδουσ θεματα ψαχνομαι συχνα με 4 ακομα φιλουσ μου σε πεντελη,υμηττο,παρνηθα κ κ κ ....Οπως εκανα κ σημερα (20/11/2003) πηγα για 5 φορα στον γνωστη σε ολουσ Πεντελη.Το μονο περιεργο που μασ φανηκε ειναι οτι εξω κ μεσα στην σπηλια η φωτογραφικη δεν ελεγε με τιποτα να ανοιξει,ενω 30 μετρα πιο εξω απο την σπηλια ολο δουλευαν ρολοι.Κ μαλλον λογω του γνωστου μαγνητικου πεδιου.Να πληροφορισω (αν κ εγω δεν το ηξερα) οτι η τρυπα στο τελος της σπηλιας του Νταβελη ειναι πλεον κ αυτη μπαζομενη κ χωρις καμια προσβαση στην γνωστη λιμνη.Ακομα κ εδω, τα καταφερε το ανθρωπινο χερι!
Επισης κατι αλλο που μου φανηκε περιεργο, ηταν ενασ παππους, με ενα ασπρο πολυ παλιο τζιπ να κοβει φολτες με το αμαξι μπροστα απο την σπηλια.Τον παππου αυτον, το εχουμε ξαναπετυχει ακομα μια φορα στην σπηλια!!!
Τιποτα αλλο,δεν εχω παρατηρησει εκει...ουτε πνευματα, ουτε φωνες, ουτε χερια σε τοιχους...χωρις να με κανουν ολα αυτα δυσπιστο ομως.
Θα ηθελα να παρακαλεσω αν καποιος απο δω, ξερει καποιο πραγματικα αξιολογο μερος για εξερευνηση κ γενικα για περιεργα κ οχι μονο φαινομενα....!!!
Αυτα (κ ολιγον κουραστικα) απο μενα...
Αν κ εχω ακουσει ΤΟΣΑ για αυτην την σπηλια... εχω δει ΤΟΣΑ λιγα, κ σχεδον μηδαμινα...
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
~eimai skia pou gyrna~
Θα σε παρακαλούσα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...
quote:
geia sas!
Γειά και σε σένα....
quote:
tha ithela na sas rwtisw sxetika me ti spilia tou ntabeli
αν θα το γράφεις Greenglish είναι Daveli αλλιός ακούγεται ννταμπέλι...
quote:
an 3erete prosfates plirofories gia to pws einai ekei to meros,
Οι πιό πρόσφατες πληροφορίες δέιχνουν πως το σπήλαιο είναι ακόμη εκεί .... η είσοδος υπάρχει...όπως και οι ναοί...
quote:
k poso epikinduno einai...
επικίνδυνο οπως κάθε σπήλαιο, αν δεν προσέχεις θα σκοτωθεις...

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
Έχουν γραφτεί τόσες και τόσες σελίδες επάνω σε αυτό το θέμα...
αν κάνεις search στο forum όλο και κάτι θα βρείς...
Για να ρωτάς όμως σίγουρα κάτι θα έχεις ακούσει...
πές μας λοιπόν πρώτα... εσύ τί πιστεύεις για αυτή την σπηλιά???
H σπηλιά των Αμώμων (γνωστή ώς του Νταβέλη) που καμία σχέση δεν έχει
με τον Νταβέλη, είναι μια φυσική σπηλιά με (ανάλογα το χρόνο),
υπερφυσική ιδιότητα, την οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολλοί,
για την ιδιότητά της αυτή.
Ο ενεργειακός αυτός κόμβος, δεν είναι ένα απλό θέμα συζήτησης ή
απάντησης σε ένα post, αλλα άν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις
πολλά, αυτός που μετά 35 χρόνια έχει γράψει αρκετά είναι ο Γιώργος
Μπαλάνος εκδόσεις Locus7, "Το αίνιγμα της Πεντέλης" που προτοεκδόθηκε
το 1982 άν θυμάμαι καλά. Η έκδοση που κυκλοφορεί τώρα περιέχει
πληροφορίες μέχρι και πρόπερσι...
Όσο χρόνο διαθέσεις σε ανθρώπους που διέθεσαν χρόνο για να ψάξουν
πραγματικά τί έγινε, (άν εσύ αδυνατείς να έχεις την προσωπική γνώμη
λόγω εντοπιότητας και κάποιας ασυγχρόνιστης συγχρονικότητας με το
σημερινά ονομαζόμενα υπερφυσικό), τότε θα μάθεις αρκετά.
Υπάρχουν επίσης αρκετές πηγές και αναφορές μελών εδώ σε αντίστοιχο
topic άνω των 40 σελίδων...Ένας εξ'αυτών έχει κάνει και online βιβλίο.
Θα αρχίσουν τα κομμάτια του puzzle κάποιων πληροφοριών να αρχίζουν να
σου σχηματοποιούν μια άποψη ανάλογη και της ήδη προϋπάρχουσας γνώσης,
επάνω σε θέματα Η/Μ πεδίων, παράλληλων πεδίων πραγματικότητας, πιθανών
άλλων "ρευμάτων" που αγγίζουν τα όρια γνώσης λιθοβόλων σκεπτικιστών,
αλλα και γενικά των γνωστικών άγνωστων έχοντες άγνοια, μερική πάντα ,
όπως όλοι...
quote:
ALOS λέει................πιθανών άλλων "ρευμάτων" που αγγίζουν τα όρια γνώσης λιθοβόλων σκεπτικιστών,
.....
Αυτό μου άρεσε.... !!!

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....