ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί δεν παίρνω πιά e-mail με ειδοποίηση στα θέματα που έκανα subscribe? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Γιατί δεν παίρνω πιά e-mail με ειδοποίηση στα θέματα που έκανα subscribe? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Nausika31738 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AngusΜέλος
15/02/2006, 19:52:52
Καλησπέρα σας!!

Συγχαρητήρια για το έργο σας και ιδιαίτερα τον τρόπο που βρήκατε τόσες ανθρώπινες θελήσεις να συγκεντρωθείτε για έναν ευγενικό σκοπο-να βοηθήσετε στην μετάδοση του φωτός.Παρακολουθώ το θέμα σας τις τελευταίες 10-12 σελίδες και μου αρέσει πολύ.

Όμως ο σκοπός που έγραψα εδω ήταν για να θέσω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τα ενεργειακά κέντρα-ιδιαίτερα προς τον Μορφέα μιας και έχω παρατηρήσει μια γνώση στο συγκεκριμένο θέμα.

Αρχικά,η αίσθηση σφιξίματος στο 6 ενεργειακό κέντρο που προκαλεί μια ευχάριστη ζαλάδα τι μπορεί να δηλώνει?Μια αίσθηση ανατριχίλας στο 5 που αλλοιώνει την φωνή κάνωντας την να χάνει την χροιά της και να ακούγεται μάλλον απόκοσμη?

Η γείωση θα βοηθούσε στο να επαναφέρω στην κανονική λειτουργία το 4ο κέντρο που δεν δουλευει καθόλου καλά?Αν η γείωση δεν βοηθήσει,τί θα μπορούσα να κάνω?

Ευχαριστω προκαταβολικά και συγνώμη για την ασχετη παρέμβαση.

Αγάπη και φώς
Α.

another starΜέλος
15/02/2006, 21:40:21
Τι έγινε βρε παιδιά? Χάσαμε τον Μορφέα stop!

Angus καλως όρισες στο φορουμ. Πιστεύω ότι ο Μορφέας θα έχει σίγουρα μια απάντηση για σένα σε αυτό που ρωτάς.

Unseen μου κάτι έλεγες για νοήματα μυστικά (και μυστικιστικά). Γιατί μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό κάτι από Ενώχ? Αυτό μου θύμισε μόλις τα διάβασα.

Φιλιά σε όλους

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

15/02/2006, 22:03:25
Μερικές ερωτήσεις και από μένα (έτσι για τιμωρία) για τον Μορφέα που εξαφανίστηκε και δε μας έστειλε ούτε ένα μεϊλ...

- Πόσο χρόνο σου παίρνει για να κάνεις τη χρυσή ασπίδα?

- Μου είπες ότι η ενεργειακή θεραπεία που κάνουμε κρατάει 3 μέρες...
Υπάρχει περίπτωση να αυξάνεται σταδιακά και την τρίτη μέρα φτάνει στο δυνατότερό της σημείο ή από την πρώτη στιγμή έχουμε "ίαση" και αυτό το επίπεδο ίασης ή ύφεσης κρατάει 3 μέρες?

- Πόσες φορές τη βδομάδα μπορούμε να το κάνουμε αυτό?

- Υπάρχουν κάποιες "παρενέργειες" από τη συχνή χρήση αυτής της πρακτικής?

- Μετά από πόσο καιρό θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό ενώ πλένουμε τα πιάτα??

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
G.Μέλος
15/02/2006, 22:07:09

θα αποτολμήσω να παρέμβω στη ροή του θέματος για να βοηθήσουμε λίγο περισσότερο την αγαπητή avallon...

επειδή οι ενεργειακές θεραπείες στοχεύουν στην εξάλειψη της αιτίας και όχι απλά των συμπτωμάτων (όπως άλλωστε και η συμβατική ιατρική όταν λειτουργεί σωστά), θα πρότεινα να ψάξεις να δεις μήπως αυτή την εποχή νιώθεις πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να εκφράσεις ή πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις πιεσμένη ...

αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα βοηθούσε ιδιαίτερα όσοι είστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην απελευθέρωση πιθανού "μπλοκαρίσματος" στο κέντρο του λαιμού...

ελπίζω να πάνε όλα καλά και όλα να είναι περαστικά

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
another starΜέλος
15/02/2006, 22:25:59
εννοείται παιδιά, αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε, πολύ πολύ ευχαρίστως

πάντοτε διαθέσιμη σε ότι χρειαστείτε

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

15/02/2006, 22:49:54
Ολοι καλά λοιπόν αλλά χάσαααααμεεε τον Μορφέα.
Avallon από εσένα περιμένουμε να μας πείς πόσο κρατάει...

Καληνύχτα σε όλους

toxotisΜέλος
16/02/2006, 00:55:55
Σαν πολυ να χανόμαστε τελευταία!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι απορίες που εκφράζονται...δεν τολμώ να ρωτίσω κι εγώ κι άλλα, γιατί την τελευταία φορά που ρώτισα...
τρείς μαζί ακόμη γράφουν για να πάρω την απάντηση!

Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειά μου τους φίλους/-ες που μας βρήκαν εδώ στο φόρουμ.

Αnother Star, κάτι για Ενώχ ανέφερες...΄προσπαθώ να διαβάσω ένα σχτικό βιβλίο τελευταία αλλά δεν μου πολυκάθεται, σύμπτωση ε?....

Η γλυκιά μας Avllon TI K;ANEI?

Galadriel, τι εννοείς? Να βοηθίσουμε όλοι εμείς μαζί με το ξεμπλοκάρισμα κάποιου τσάκρα? Μπορούμε? Και πως?

Από τα λίγα που έχω διαβάσει σχετικά η εναρμόνιση των τσάκρας θαρρώ πως προηγείται του ξεμπλοκαρίσματος, ακριβώς ίσως για να φανεί πιθανό μπλοκάρισμα...ή αρκεί να δούμε συμπτώματα για να μιλήσουμε για μπλοκάρισμα?

Είδατε πως το έφερα? Να που πάλι ρωτάω κι εγώ...και δεν ήθελα να τιμωρίσω και κανέναν!

Πυραμιδούλα μου καταπληκτικά απλά και σοφά μα τόσο αληθινά για τον κάθε έναν μας όσα μας έγραψες...τόσο απλά που πολλοι χάνουν το νόημα και την ουσία τους χωρίς καν να μπορούν να τα δουν....

ΜορφέΑΑΑΑΑΑΑ? ελπίζω μόνο να' σαι καλά

Φιλιά και καληνύχτα
Με αγάπη

UnseenΜέλος
16/02/2006, 00:59:21
Να λοιπόν που κι απόψε υπάρχει κάτι να αφουγκραστεί κανείς... τον ήχο των βημάτων του καθώς περπατά στα μονοπάτια των κόσμων... την υπόσχεση μιας ζεστής καρδιάς... τον ψίθυρο της αγάπης που δονεί τους κόσμους... την ανάσα ενός μονόκερου ή ενός κινέζικου δράκου...

Διατρέχοντας τον κίνδυνο να με ξαναπεί η avallon ζαχαρωτή (Μινάκι μου γλυκό!), υπόσχομαι να σας κρατώ το χέρι στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές και σας παρακαλώ να κρατάτε σφιχτά κι εσείς το δικό μου.

Με πολλή αγάπη
Unseen

ΥΓ galadriel, angus, πολυαγαπημένα μου ξωτικά, καλώς ήρθατε κι από δω.

******* By Art we live *******

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 01:53:55
Καλησπέρα γλυκές μου Νεράιδες και αγαπητό ξωτικό Άνγκους.

Με συγχωρείτε για την απουσία μου, αλλά εκτός από την μεγάλη πίεση στην δουλειά μου έμαθα και για μια καλή μου φίλη μόλις 21 ετών που μας "αφήνει" μετά από πολλές προσπάθειες...

Λοιπόν.... βλέπω έχω αρκετή δουλειά να κάνω... οπότε σκύβω κεφάλι και αρχίζω δουλειά...

A, και όσον αφορά το ατυχηματάκι που είχα σαφώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλιώς δεν θα συντονιζόμουν μαζί σας αν είχα σπάσει τίποτα. Εξάλλου μην ανησυχείτε για μένα, όλοι ξέρουμε την γνωστή μας παροιμία... (κακό σκυλί.... ψόφο δεν έχει)

Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον σας

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Edited by - Μορφέας on 16/02/2006 02:02:51

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 02:12:40
Αγαπητό Βορεινό Αστέρι, ή αλλιώς μαύρο Πούμα...

έχω να σου κάνω μια ερώτηση, αυτές οι φλασιές σου έρχονται καθώς σκέφτεσαι το συγκεκριμένο κάθε φορά πράγμα, ή σε άσχετες στιγμές; Παραδείγματος χάριν όταν είδες την ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο, μας σκεφτόσουν εκείνη την στιγμή και αποδόθηκε η συγκεκριμένη εικόνα ή έκανες και σκεφτόσουν κάτι άσχετο και ήρθε προβλήθηκε αυτή η εικόνα;

quote:
Ελπίζω να μη κατηγορήθηκα για όλα αυτά που έγραψα, αλλά πήρα την αφορμή από τον μορφέα και τα έγραψα, όταν μου είπε να μην αισθάνομαι εξωγήινη εδώ μέσα.

Σαφώς Πουμάκι... καλά κάνεις και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατηγορηθείς από οποιονδήποτε για οτιδήποτε.

Αγαπητή μου Πύραμιντ...

quote:
Εγώ δεν είδα τίποτα, το τρέμουλο σαν να κρυώνεις ήταν όντως έντονο, πιστεύω ότι πήγε καλά.

Να ξέρεις οτι εσύ κινδυνέυεις λιγότερο από όλους μας να εξαπατηθείς. Οπότε να αισθάνεσαι περήφανη εάν βλέπεις ή δεν βλέπεις κάτι.

Τοξότη Κριαράκι θα είναι ο μικρός σου ή ιχθύς;

quote:
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα χρυσό πουλί (αετός?- που ήταν εκεί από την αρχή -όσο πήγαινα να βάλω την προσωπική μου ασπίδα παρόν.
Επίσης είδα και πάλι -με κλειστά μάτια- το φως να δυναμώνει γύρω μας και να μας λούζει...

Μπράβο... χαίρομαι που ειδες και τον αετό. Ο Δράκος και ο Αετός έχουν κοινό αποσυμβολισμό, και θεωρούνται κυρίαρχα σύμβολα Ανατολής και Δύσης.

UnseenΜέλος
16/02/2006, 11:19:42
Καλημέρα παιδιά

Άργησα λίγο σήμερα να σας καλημερίσω αλλά έχουμε μπει στη χειρότερη περίοδο από πλευράς φόρτου εργασίας και γίνεται ένας μικρός πανικός στο γραφείο.

Είναι κάπως βαρύ το κλίμα, άνθρωποι μας "αφήνουν", αγαπημένοι φίλοι παθαίνουν ατυχήματα, υπάρχουν ζητήματα υγείας και ενεργειακής εξισορρόπησης, όμως παιδιά μην πτοείστε! Όλα κάνουν τον κύκλο τους και μετά από κάθε σύντομο ή μακρότερο χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη.

Galadriel, επειδή δεν έχω ασχοληθεί εντατικά με τα τσάκρας, προσωπικά θα ήμουν πολύ διστακτική να συμμετέχω σε κάτι που αφορά συγκεκριμένη επέμβαση στα τσάκρας κάποιου ανθρώπου, ευχαριστώ όμως για την ανοικτή πρόσκληση.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 11:55:36
Λοιπόν χτες ήμουν πολύ κουρασμένος και κοιμήθηκα.. οπότε ας συνεχίσω τις απαντήσεις συνεχίζοντας με το αγαπητό ξωτικό Άγκους...

quote:
Αρχικά,η αίσθηση σφιξίματος στο 6 ενεργειακό κέντρο που προκαλεί μια ευχάριστη ζαλάδα τι μπορεί να δηλώνει?

Σου συμβαίνει τακτικά;
Έχει συνδιαστεί αυτή η αίσθηση με κάποιο γεγονός (πχ όταν συγκεντρώνεσαι, ή όταν χαλαρώνεις κ.ο.κ.);
Πόσο έντονη είναι η ζαλάδα;

Αγαπητέ Άνγκους, από μια τέτοια αίσθηση μπορείς να κατανοήσεις πολλά και διάφορα πράγματα, και για αυτό σου κάω τις παραπάνω ερωτήσεις...

Ένα ενδεχόμενο είναι να υπάρχει ενεργοποίηση εκείνης της περιοχής. Τοσ φίξιμο σε εκείνη την περιοχή είναι συνήθως ένα σημάδι, εάν όμως δεν ακολουθείται από πονοκεφάλους, ή πόνους στα μάτια.
Η δε ζαλάδα προκύπτει διότι εκεί ανήκει και ολόκληρο το νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Μία ελάχιστη λοιπόν μεταβολή σε εκείνο το σημείο μπορεί να επιφέρει και πολλές αλλαγές και σε αυτό το επίπεδο. Για παράδειγμα πολύ πιθανόν να είσαι πιο νευρικός ή κυκλοθυμικός από το κανονικό.

Όμως κάτι που θα έπρεπε επίσης να ληφθεί υπόψην, είναι οτι η ζαλάδα υποδεικνύει και την υπάρχουσα πλεονάζουσα ενέργεια στον χώρο αυτό που πρέπει να διοχετευτεί μέσα από το δεύτερο κέντρο. Αυτό όμως προφανώς δεν γίνεται είτε λόγω κακών σχέσεων με την οικογένειά σου ή με κάποια μέλη της, είτε από τάσεις φυγής που μπορεί να έχεις.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις γειωτικές ασκήσεις ή ακόμα καλύτερα και πράξεις, ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή ενεργοποίηση αλλά και ισσοροπία.

quote:
Μια αίσθηση ανατριχίλας στο 5 που αλλοιώνει την φωνή κάνωντας την να χάνει την χροιά της και να ακούγεται μάλλον απόκοσμη?

Αυτό αγαπητέ μπορεί να ωφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, θα σου αναφέρω έναν πνευματικό και έναν υλικό, και μπορείς να διαλέξεις και να πάρεις...

Λοιπόν αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στις λεπτοφυής ενέργειες που προέρχονται από όντα διαφορετικού επιπέδου όπως ξωτικά, νεράιδες κ.λ.π. Συνήθως στα όντα αυτά, επειδή όλη τους η δύναμη ακτινοβολείται από το 5ο κέντρο του λαιμού, συνήθως αυτό έχει την δυνατότητα να λειτουργεί και σε αιθερικό και και σε υλικό επίπεδο. Είναι γνωστό λοιπόν οτι τα ξωτικά λειτουργούν από το αιθερικό πεδίο όπου και ανήκουν. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την προσέγγιση όταν συμβαίνει αυτό, η φωνή μπορεί να γίνεται πιο λεπτοφυής, πιο γλυκιά, και συνάμα πολύ πιο υπνωτική ή και ακόμα να παίρνει θηλυκή υφή.

Θα σου πω όμως τι θα έλεγα επίσης σε κάποιον που δεν γνώριζα καθόλου και μου έλεγε αυτό το πρόβλημα. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να διαγνώσεις κάτι χωρίς να κάνεις πολλές ερωτήσεις και χωρίς να παρακολουθείς καιρό την κάθε περίπτωση.
Όμως το πιο πιθανόν θα ήταν να του πω οτι ωφείλεται σε μία εσωτερική σύγχυση συναισθηματική στην οποία βρίσκεται, η οποία τον κάνει ανίκανο να επιλέξει την στάση του στο πως θα αντιμετωπίζει την ζωή του. Αυτό για παράδειγμα το παθαίνουν πάρα πολύ συχνά οι έφηβοι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν κατασταλλάξει στο πως θα πορευθούν στην ζωή τους...

quote:
Η γείωση θα βοηθούσε στο να επαναφέρω στην κανονική λειτουργία το 4ο κέντρο που δεν δουλευει καθόλου καλά?Αν η γείωση δεν βοηθήσει,τί θα μπορούσα να κάνω?

Αγαπητέ Άνγκους... μην μου λες τέτοια πράγματα...! Το να μην λειτουργεί καθόλου καλά το τέταρτο κέντρο, εκτός του οτι θα έπρεπε να σε προβληματίσει πάρα πολύ βαθιά ο λόγος, θα σου είχε κλείσει ή αποσυντονίσει και όλα τα υπόλοιπα κέντρα. Πάντα λέω για τα Κέντρα... ας είναι όλα κλειστά και ας λειτουργεί το 4ο, αυτό θα τα ανοίξει όλα. Αν ΄κλείσει όμως το τέταρτο, τα άλλα μπορεί να είναι ενεργά αλλά θα κλείσου. Δεν νομίζω οτι η περίπτωσή σου είναι αυτή αγαπητέ Άνγκους. Μπορεί απλά να μην έχεις εναρμονιστεί με την συγκεκριμένη συχνότητα του κέντρου αυτού. Προφανώς πρέπει να λύσεις τους συναισθηματικούς και οικογενειακούς κόμπους που έχεις μέσα σου. Και φυσικά μην ανηυσχείς για το τέταρτο κέντρο, δεν είναι η περίπτωσή σου.

galazia_sfairaΜέλος
16/02/2006, 12:55:50
Μια καλησπερα παιδιά σε όλους.
Galadriel πολυ χαίρομαι που σε βλεπω ,καισυμφωνώ απολυτα για οσα λες ως προς το θεμα της Avallon.
Aχ βρε Χριστινάκι ζηλεύω την έμπνευση σου τις τελευταίες μέρες.
Τοξοτίνα μου τι κανει η κοιλίτσα σου?
Πυραμίδα φαντασου να μπορουσες και να γραψεις ποσο όμορφα θα μας τάλεγες!!!!!!!!!
Μίνα ........πως παει?
Μορφεα ....ποιος μπορει να εξαπατηθει!!!!
Αστερακι του βορια θα με ακουσεις καποια στιγμη!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 13:03:10
Αγαπητή Άβαλλον..

quote:
Πόσο χρόνο σου παίρνει για να κάνεις τη χρυσή ασπίδα?

Γύρω στα 10 λεπτά, ανάλογα και με την διάθεση της στιγμής.

quote:
Μου είπες ότι η ενεργειακή θεραπεία που κάνουμε κρατάει 3 μέρες...
Υπάρχει περίπτωση να αυξάνεται σταδιακά και την τρίτη μέρα φτάνει στο δυνατότερό της σημείο ή από την πρώτη στιγμή έχουμε "ίαση" και αυτό το επίπεδο ίασης ή ύφεσης κρατάει 3 μέρες?

Αυτή θεραπεία που κάνουμε, λειτουργεί μέσω του αστρικού σώματοςόπου εμείς αρχίζουμε την θεραπεία από εκεί όπου συνήθως είναι και η αιτία. Μπορείς λοιπόν να παρατηρήσεις και διάφορες συναισθηματικές ή νοητικές διαφορές κατά την διάρκεια της τριήμερης περιόδου.

Το ότι διαρκεί τρεις μέρες η θεραπεία σημαίνει οτι η ενέργεια αυτή, ή ηπληροφία που σου στείλαμε θα δουλεύει την αιτία για τρεις μέρες. Μέσα λοιπόν σε τρεις μέρες θα φανεί η δύναμη της θεραπείας που δέχτηκες. Δεν είναι οτι η θεραπεία καρατάει τρεις μέρες. Απλά για τρεις ολόκληρες μέρες θα δουλεύει μέσα σου.

Σήμερα λοιπόν το βράδυ περιμένω να ακούσω σε τι κατάσταση είσαι.

quote:
Πόσες φορές τη βδομάδα μπορούμε να το κάνουμε αυτό?

Όσες θέλεις...

quote:
Υπάρχουν κάποιες "παρενέργειες" από τη συχνή χρήση αυτής της πρακτικής?

Ναι, μπορείς να δεις τεράστιες βελτιώσεις στον εαυτό σου.

quote:
Μετά από πόσο καιρό θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό ενώ πλένουμε τα πιάτα??

Σίγουρα πάντως όχι ακόμα καλή μου

Αγαπητή Γκαλάντριελ, πολύ χαίρομαι που σε βλέπω κι από δω.

Όσον αφορά την επέμβαση στο κέντρο του λαιμού, που πιθανόν να ευθύνεται για το συγηκεκριμένο πρόβλημα, προσωπικά δεν θα τολμούσα να το κάνω εάν δεν είμαι 1000% σίγουρος.

Αχ βρε Ανσίν... πρέπει κάθε φορά που ξεκιν΄λας την δουλειά σου να μας γράφεις από ένα ποίημα να μας πηγαίνει καλά η μέρα...

Καταγάλανή Σφαίρα, σε φιλώ

Να είστε όλοι καλά και καλή σας μέρα σας εύχομαι

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 13:34:19
ΣΜΑΡΑΓΔΙ = ΑΓΑΠΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το σμαραγδί ανήκει στο 4ο Κέντρο, αυτό της καρδιάς το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του στήθους.

Δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς την σπουδιαότητα του Σμαραγδί, διότι είναι πέρα από την έκφραση της δικής μου αντίληψης.

Το τέταρτο κέντρο είναι και η έδρα ή το κέντρο του ανθρώπου.
Το κέντρο αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την υποστήριξη άλλων κεντρων. Έχει τις ιδιότητες όλων των κέντρων αλλά το σημαντικότερο έχει την ιδιότητα της θεραπείας μέσα από την αγάπη.

Το σμαραγδί είναι το χρώμα της θεραπείας, είναι το χρώμα της μεταφοράς των ανώτερων πληροφοριών που ξεπερνούν την συνείδηση και εισχωρούν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου.

Λέγεται οτι οι πληροφορίες που περνάει η ιεραρχία του πλανήτη μας στην ανθρωπότητα έρχονται με την συχνότητα του χρώματος αυτού.

Είναι το ιερό χρώμα των Μάγιας και των Ίνκας και θεωρείται επίσης το χρώμα της Γαίας.

Η χρήση του χρώματος σμαραγδί στην θεραπεία επιφέρει..

1 θεραπείες σε παιδικά τραύματα
2 θεραπείες σε πάσης φύσεως ψυχολογικές ασθένειες
3 θεραπείες σε ανίατες ασθένειες
4 Θεραπείες σε χρόνια ή και εκγενετής προβλήματα

Το μπλοκάρισμα στο κέντρο αυτό προκαλεί...

1 ..... Κάπνισμα .....
2 Κλείσιμο σε όλα τα Κέντρα
3 Πανίσχυρες Φοβίες
4 Ψυχολογικά τραύματα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος

Επίσης κάτι που θα ήθελα να πως για το κέντρο αυτό είναι οτι εμπεριέχει άλλα δύο μικρότερα κέντρα. Το ένα βρίσκεται περίπου στους πνεύομες και είναι η εξισορόπηση του πρωταρχικού κένρου. Ενώ το πρωταρχικό κέντρο εκφράζει μόνο την χαρά, την αγάπη, τον αλτρουισμό κ.λ.π. το δεύτερο άυτό κέντρο εκφράζει τα αντίθετα. Και το το τρίτο κέντρο είναι ανάμεσα στο κέντρο της καρδιάς και το ηλιακό πλέγμα όπου μεταδίδει όλα τα συναισθήματα σαν πληροφορίες στο τρίτο κέντρο.

Έχοντας έναν κρύσταλλο Μαλαχίτη ενώ κάνεις μια θεραπεία, μπορείς να διαπιστώσεις οτι η θεραπευτική δύναμη σου πολλαπλασιάζεται.

Το σμαραγδί είναι το χρώμα του πλανήτη μας και άρα η ουσία της ύπαρξής μας.

Βάλτε όσο πιο πολύ μπορείτε σμαραγδί πάνω σας ή γύρω σας, είναι πολύ εξισοροπητικό.

G.Μέλος
16/02/2006, 13:50:05

Καλημέρα

φυσικά αγαπητέ Μορφέα και δεν αναφέρομαι σε κανενός "είδους "επέμβαση" (και κυρίως χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ενδιαφερομένου)... η προτροπή μου αφορούσε κυρίως τον εντοπισμό της αιτίας του προβλήματος (και αν το έκανα ήταν γιατί η διαίσθηση μου με οδήγησε σε αυτό) και της αντιμετώπισης του με υποστηρικτική μορφή....

αρκεί να έχουμε λίγη εμπιστοσύνη στο σύμπαν για να δούμε πως δεν μπορούμε έτσι εύκολα να επέμβουμε σ'αυτό (με τον όποιο τρόπο) και να δημιουργήσουμε προβλήματα εκεί που πάμε να διορθώσουμε μερικά....

ελπίζω να κάλυψα κι εσένα καλή μου unseen...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
UnseenΜέλος
16/02/2006, 13:57:15

Μορφέα

Τι να την κάνεις την ποίηση εσύ; Έχεις τους δικούς σου τρόπους να εμπνέεις. Σε ευχαριστώ για την υπέροχη ενέργειά σου.

Unseen

ΜορφέαςΜέλος
16/02/2006, 14:00:56
ΡΟΖ = ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ - ΠΑΙΔΙ

Το ροζ δεν αναφέρεται σε κάποιο κέντρο υπό κανονικές συνθήκες. Το ροζ είναι η ανώτερη πνευματική οκτάβα του σμαραγδί αλλά περιορίζεται στην υπέρτατη ανιδιοτελή αλτρουιστική αγάπη.

Όταν ένας άνθρωπος φτάσει σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο εξέλιξης τότε το κέντρο της καρδιάς του αλλάζει από σμαραγδί σε ροζ. Αυτό σημαίνει οτι ο άνθρωπος αυτός είαι αφιερωμένος και εκπέμπει την θεική αγάπη. Παρατηρηστε οτι πολλά παιδιά φέρουν το χρώμα ροζ στην αύρα τους και πόσο προτίμηση έχουν σε αυτό το χρώμα.

Θεωρείται θηλυκό χρώμα (λάθος βέβαια) διότι εκφράζει την αγάπη της μητέρας προς το παιδί, που είναι υπέρτατη, πέρα από την λογική, τα συναισθήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Παρατηρήστε οτι πολλοί Γκέι προτιμούν το ροζ. Αυτό συμβαίνει από μια βαθύτερη αιτία... αυτό συμβαίνει διότι έχουν αισθανθεί οτι δεν εισπράξει αυτήν την αγάπη από τους γονείς, αργότερα από την κοινωνία και τέλος και σημαντικότερον από τον ίδιο τους τον εαυτόν.

Στο χρώμα ροζ εμφανίζονται όλα τα όντα που είναι υπηρέτες της συχνότητας της τέλειας, άπειρης αγάπης.

Πολύ σημαντικό χρώμα. Ένας άνθρωπος που απεχθάνεται το ροζ είναι λόγω του ότι δεν σέβεται και δεν εκτιμάει τον εαυτόν του.

Το ροζ δεν χρησιμοποιείται για θεραπεία. Όταν όμως σε μία θεραπεία παρατηρηθεί το χρώμα ροζ τότε σημαίνει οτι διενεργείται θεραπεία από πολύ υψηλότερα όντα επίσης.

Edited by - Μορφέας on 16/02/2006 14:03:49