- Γιατί δεν παίρνω πιά e-mail με ειδοποίηση στα θέματα που έκανα subscribe? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...
Πως ξερετε οτι ο θεος ειναι ετσι???
Δηλαδη εκατσε ο θεος και τον ζωγραφισαν???
Δεν λεω οτι δεν πιστευω στον θεο αλλα ειναι μια λογικη εξηγιση...ετσι μας εμαθαν να πιστευουμε και ετσι πιστευουμε...που ξερετε οτι ο θεος ειναι αντρας? που ξερετε οτι ο θεος εφτιαξε την γη και που ξερετε οτι δεν γιναμε απο το big boom?
Εχω ακουσει οτι ο θεος μας εδωσε την γνωση να διαλεξουμε το πως θα ζησουμε...δηλαδη ολοι αυτοι στην Αφρικη που καθονται και σερνονται απο την πεινα στο χωμα διαλεξαν αυτην την ζωη?
Ααα...και ενα αλλο...εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει κολαση και παραδεισος... και ο λογος? Μενεις εσυ απεναντη μου σε μια βιλα και εχεις την porse και εισαι γεματος γκομενες και εγω μενω σε ενα παλιοσπιτο και δεν εχω ψωμι να φαω και στο τελος μολις πεθανουμε...παμε και οι 2 στο ιδιο μερος...εσυ εχεις ζησει την ζωούλα σου μια χαρα και εγω μεσα στην μιζερια και στην φτωχια...Ο Σκοπος? Ζησε την ζοούλα σου οπως γουσταρεις εσυ και αστους αλους να λενε οτι θα πας στην κολαση ή στον παραδεισο...οπου και να πας καλα 8α ειναι...
Πιτε και εσυς την γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα...
[COLOR=red]Don't Mess With PaNtAzIkOs!!!
Jesus May Cry By PaNtAzIkOs[/COLOR]
quote:
Υπαρχει θεος και πως μπορειτε να το αποδιξετε???
Μα γιαυτο και οι εξυπνοι δουλευουν τους ηλιθιους με τις θρησκειες, δεν μπορεις να πεις αν υπαρχει η οχι, ετσι αφηνεις την "ελπιδα" του καθε αδυνατου να ελπιζει και να γεμιζει τις τσεπες των παπαδων.
Μιάς κι είσαι νεότατο μέλος ας σου δώσω μία χείρα βοηθείας (όχι οτι εγώ είμαι παλιό, αλλά ok).
Πρίν ανοίξεις ένα topic καλό θα ήταν να πατάς την "Αναζήτηση" που βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα σου.
Μπορείς να βάλεις τη λέξη κλειδί του topic που θές να ανοίξεις και να δείς αν υπάρχει.
Αν υπάρχει μπορείς να συζητήσεις εκεί για να μην υπάρχουν διπλά θέματα.
Σε αυτό το topic μιλάς για τον Θεό και την ύπαρξη του κι υπάρχουν παλιότερα θέματα για αυτό το αντικείμενο συζήτησης...

In anticipation of my resurrection...
Υπαρχει θεος και πως μπορειτε να το αποδιξετε???
Δεν λεω οτι δεν πιστευω στον θεο αλλα ειναι μια λογικη εξηγιση...ετσι μας εμαθαν να πιστευουμε και ετσι πιστευουμε...που ξερετε οτι ο θεος ειναι αντρας? που ξερετε οτι ο θεος εφτιαξε την γη και που ξερετε οτι δεν γιναμε απο το big boom?
Εχω ακουσει οτι ο θεος μας εδωσε την γνωση να διαλεξουμε το πως θα ζησουμε...δηλαδη ολοι αυτοι στην Αφρικη που καθονται και σερνονται απο την πεινα στο χωμα διαλεξαν αυτην την ζωη?
Ααα...και ενα αλλο...εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει κολαση και παραδεισος... και ο λογος? Μενεις εσυ απεναντη μου σε μια βιλα και εχεις την porse και εισαι γεματος γκομενες και εγω μενω σε ενα παλιοσπιτο και δεν εχω ψωμι να φαω και στο τελος μολις πεθανουμε...παμε και οι 2 στο ιδιο μερος...εσυ εχεις ζησει την ζωούλα σου μια χαρα και εγω μεσα στην μιζερια και στην φτωχια...Ο Σκοπος? Ζησε την ζοούλα σου οπως γουσταρεις εσυ και αστους αλους να λενε οτι θα πας στην κολαση ή στον παραδεισο...οπου και να πας καλα 8α ειναι...
Πιτε και εσυς την γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα...
----------------------------------------------------
1. ..''ετσι μας εμαθαν να πιστευουμε και ετσι πιστευουμε''
ΦΊΛΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ EIΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ή ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ?
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ/ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ/ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ/ΚΙΝΕΖΟΙ/(κ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ)ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ(ΘΙΒΕΤ=ΒΟΥΔΑΣ,ΤΟΥΡΚΙΑ=ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ κλπ.) Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !!!!!!!!
2.(ΟΧΙ BIG BOOM ΑΛΛΑ BIG BANG)
3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ(Κ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ: ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ)
4.ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΦΑΛΕΙΣ(!)ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!(ΜΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ 'ΚΑΤΑΡΡΗΨΕΤΕ' ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ/ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΣΗΣ)
5.ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΥΝΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΙΓΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...!
Υ.Γ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΒΑΣΤΟ..!
Υ.Γ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!
ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,
MULDER
GENESIS RESEARCH
GEN.INV. AG.
...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ !!!
Εγώ θα σου προτείνω να μην ανοίξεις κανένα από τα θέματα που σου παρέθεσε ο Incubus, καθώς θα αηδιάσεις από τις διαμάχες, θα χάσει το νόημά της η αναζήτησή σου. Εκτός πια κι αν έχεις γερό στομάχι.
Σε κάποια από αυτές επεδίωξα μια ανάλυση του γιατί χρειάζεται ο Θεός για να δημιουργήσει τον κόσμο. Δυστυχώς κάποιος καλός μας φίλος εκεί μέσα φρόντισε να μου την βγάλει άκυρη με βρισιές, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και πλήρη υποβάθμιση και εξευτελισμό της προσωπικότητάς μου.
Τέλος πάντων, αν θυμάμαι καλά, έκανα αναγωγή στο γιατί χρειάζεται ένας Θεός δημιουργός στα εξής:
α) Ως δημιουργός των φυσικών νόμων (ένα μεγάλο μυαλό πίσω από τους νόμους της φύσης, το οποίο τους συνέλαβε και τους κατέστρωσε)
β) Στο να δημιουργεί το πρωταρχικό μόριο ύλης, αν αυτό όντως υπήρχε και δεν είμαστε μια ανακατανομή που προήλθε από μια τυχαία κβαντική διακύμανση του "κενού", και να θέτει τον ωρολογιακό μηχανισμό σε λειτουργία. Αυτά βέβαια, ανάγονται στο big bang.
γ) Επίσης στον υπερβολικό αριθμό συμπτώσεων, που μας οδήγησαν αυτή την στιγμή στο να υπάρχουμε.
Αυτά λίγο πολύ, αλλά είναι και άλλα που τώρα δεν τα θυμάμαι, λόγω κόπωσης.
quote:
οτι ο θεος εφτιαξε την γη και που ξερετε οτι δεν γιναμε απο το big boom?
Το Big Bang δεν περιγράφεται με τους νόμους της Φυσικής, φαίνεται πως την συγκεκριμένη χρονική διάρκεια της πρώτης εκτόνωσης δεν ίσχυε το σημερινό πακέτο νόμων. Είναι σαν να μας λένε απ'έξω απ'έξω πως κάποιος έβαλε το χεράκι του.
Από εκεί και πέρα, στο αν ο Θεός (αν όντως είναι να δεχθείς πως υπάρχει από τα παραπάνω) είναι ο Αλλάχ ή ο Βούδδας, δεν χωρεί μαθηματική απόδειξη. Αυτό άπτεται στα περί της θεολογίας.
Γενικότερα, μιας και οι επιστήμες μελετούν φυσικά φαινόμενα, και όχι το ποιος τα δημιούργησε, δεν χωρεί μαθηματική και εργαστηριακή απόδειξη το θέμα "Θεός".
Αυτά, και ο Θεός να σε φωτίζει να τον βρεις ποιος είναι.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
μιας και υπάρχουν 3 ίδια θέματα, να περιοριστεί η συζήτηση σε εκείνα.
Είναι κρίμα βέβαια που υπήρξαν διαμάχες.
Ούτως ή άλλως τα γραπτά μένουν, οπότε εάν κάποιος θέλει θα διαβάσει - αηδιάσει ή δεν αηδιάσει.
Ας συνεχιστεί λοιπόν η συζήτηση σε κάποιο από αυτά.
PaNtAzIkOs καλώς ήρθες ![]()
Υ.Γ.
Το θέμα μεταφέρεται επίσης στην ενότητα ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ από την ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όλα όσα διάβασα μου άρεσαν, δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω το ίδιο όμορφα όπως εσείς
...... φτου μου για την πεζότητα που με διακρίνει. ![]()
Εγώ δεν είδα τίποτα, το τρέμουλο σαν να κρυώνεις ήταν όντως έντονο, πιστεύω ότι πήγε καλά.
Ελπίζω Avallon μου να σε βοηθήσαμε και να καλυτερεύσεις.
Μορφέα μου ελπίζω να μην χτύπησες και όλα να είναι καλά.
Η toxotis δεν έγραψε, δεν πιστεύω να έγινε κάτι, Βίκυ στείλε έστω ένα ok για να είμαστε ήσυχοι.
Another star γιατί σκέφτεσαι μήπως κατηγορήθηκες για ότι έγραψες? Μην ασχολείσαι με τέτοια, πες αυτό που θέλεις καλή μου. Όταν σκέφτεσαι περίεργα πράγματα κάνεις πρώτα σε σένα κακό.
Ανησυχώ και εγώ για την Toxotis.Και μάλιστα απο χθές την νύχτα.
Μήπως το ευχάριστο μας ήρθε λίγο πιο νωρίς στο κόσμο?
Μικρή τοξοτίνα πές μας οτι είσαι καλά...
Φιλιά σε όλους
Όχι, ο μικρούλης δεν βιάστηκε αλλά η μαμά του είναι ξεθεωμένη!
Είμαι καλά και λυπάμε που δεν μπόρεσα να επικοινωνίσω νωρίτερα και σας έκανα να ανησυχήσετε...
....μόλις έκατσα...
Φιλάκια
Τα λέμε το πρωί

Λίγο πρίν τις 23:00 ήμουν εκνευρισμένη, η μικρή δεν είχε κοιμηθεί ακόμη αλλά ήταν πολύ ήσυχη, πονούσε πάρα πολύ η μέση μου και ο αυχένας, μετά την δουλειά κτλ κτλ.
Έτσι σκέφτηκα να βάλω τα δυναά μου να χαλαρώσω και να χρησιμοποιήσω και κάποιο λίθο για τη συγκέντρωσή.
Καθώς πήγα να πάρω τον κρύσταλλο μου πέφτει η γυάλα κάτω και γίνετε θρίψαλα και η ώρα 22:58 εγώ μάζευα τα τζάμια...
Πολύ γρήγορα κατάφερα, κάνοντας χρήση όσων μας είχε συμβουλέψει σε περίπτωση ενοχλήσεων ο Μορφέας, να μην αισθάνομαι τον πόνο στην πλάτη και να έχω χαλαρώσει.
Δεν έμεινα να κοιτάξω ποιοί κάθονταν που, αλλά με το φόβο μήπως με αποσπάσουν πάλι, προχωρούσα σταθερά στα βήματα που μας είχαν δοθεί.
Έβλεπα την Avallon ΣΤΟ ΧΡΥΣΌ ΣΩΛΉΝΑ και παρακαλούσα συνάμα με την γαλάζια ακτίνα να τη βοηθίσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να απαλαγεί από το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.
Εκεί επέμεινα και έδωσα βάση. Ένιωθα τέλεια χαλάρωση, μέχρι και ο ύπνος θα μπορούσε να με πάρει-σε στάση οκλαδων- δεν είδα πολλά πράγματα από εικόνες σαν τις άλλες φορές.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα χρυσό πουλί (αετός?- που ήταν εκεί από την αρχή -όσο πήγαινα να βάλω την προσωπική μου ασπίδα παρόν.
Επίσης είδα και πάλι -με κλειστά μάτια- το φως να δυναμώνει γύρω μας και να μας λούζει...
Πάντως παρ' όλη τη χαλάρωση εγώ έμεινα τελικά ξυπνια μέχρι τις 3 και κάτι.
Αυτά προς το παρόν...
Φιλιά πολλά
και καλό ξημέρωμα

Μορφέα... τι έπαθες καλέ μου;!! Απ' όσα έγραψες καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά όλα καλά;
Τοξοτάκι μας πράγματι ανησυχήσαμε χθες, σε έχουμε συνηθίσει να είσαι συνεχώς παρούσα και αγχωνόμαστε όταν δεν δούμε μήνυμά σου...
Another star κανένας δεν σκέφτηκε κάτι άσχημο για σένα, αυτό είναι βέβαιο, οπωσδήποτε όμως υπήρξε έκπληξη γιατί αυτό που είδες ανταποκρίνεται αρκετά στην πραγματικότητα. Η φίλη μας παιδιά έχει πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση, ίσως και ενόραση. Εγώ πάντως σε στηρίζω 100% και πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευλογία (και ευθύνη βεβαίως) να παίρνεις τέτοιου είδους δώρα και ότι για να τα έχεις σίγουρα τα αξίζεις. Τιγράκι σε είπα γιατί ξέρεις πώς να γρατζουνάς, αλλά γλυκό γιατί πάντα σκέφτεσαι πριν το κάνεις.
Καλή μου pyramid εγώ τουλάχιστον δεν είμαι μέτρο σύγκρισης σε σχέση με τη γραφή. Αντικειμενικά μιλώντας, έχω εξασκήσει τη χρήση του λόγου περισσότερο από το μέσο όρο, τόσο από φυσική προδιάθεση όσο και από ανάγκη (σκέψου ότι και το βιοποριστικό μου επάγγελμα πάλι με τη γλώσσα έχει να κάνει).
Όσον αφορά τα όσα γράφω εδώ... π.χ. τα χρώματα τα έχω δουλέψει πάρα πολύ για πάνω από μία 10ετία. Τα έχω τραγουδήσει, τα έχω χορέψει, έχω διαλογιστεί πάνω σε αυτά και σε κάποιες ευτυχείς στιγμές συντονιστεί μαζί τους και ασφαλώς είχα τη χαρά και την τιμή να διαβάσω και να ακούσω γι' αυτά από έναν πολύ φωτισμένο άνθρωπο που δεν ζει πλέον αλλά που η έμπνευση που μου χάρισε θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή.
Αυτά τα πρωινά από μένα.
Πολλά φιλιά σε όλους
Unseen
******* By Art we live *******
Τοξοτίνα άντε καλο μου παιδί και με κοψοχολιασες...
Another star έλα μην νοιώθεις σαν ξενη εδω,αντίθετα όπως λεει κια η Χριστινουλα εχεις χαρίσματα και όλοι μας έχουμε την ανάγκη να έχουμε διπλα μας ανθρωπους που να "νοιώθουν".Οσο για τα νύχια χρειάζονται καμια φορά κι αυτα απλά και μόνο να ξερουν ότι τα εχεις,μεχρι ότου να μπορεσεις να κανεις και χωρις αυτά
Μινα πως εισαι σήμερα???
Σημερα νοιώθω βαρεια βρε παιδι μου.......
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα από χθες...
Η καλυτέρευση έγκειται περισσότερο στο "ξεμπούκωμα" του ρινικού συστήματος με αποτέλεσμα ακόμη και ο βήχας να είναι πιο μειωμένος σε συχνότητα και λιγότερο έντονος...
Ενεργειακά είμαι καλύτερα από χθες.
Μορφέα που είσαι? Γράψε μας σε μέιλ τι σου συνέβει....
quote:
Όλα όσα διάβασα μου άρεσαν, δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω το ίδιο όμορφα όπως εσείς ...... φτου μου για την πεζότητα που με διακρίνει.
Μην ανυσυχείς καλή μου ... και γω κάπως έτσι αισθάνομαι με όλες αυτές τις "ζαχαρωτές" εδώ μέσα...
Ασε λοιπόν τα πρωτεία σε αυτόν τον τομέα σε μένα.

Ειλικρινά δεν ξέρω (και δεν μπορώ και να φανταστώ) πώς προέκυψε η επιλογή των συγκεκριμένων χρωμάτων (ροζ και σμαραγδί) από τον Μορφέα γιατί στο δικό μου σύμπαν τουλάχιστον μιλάμε για πολύ διαφορετικά επίπεδα ενέργειας.
Το σμαραγδί έλκει από ένα πεδίο όπου οι ενέργειες έχουν λειτουργία κηδεμόνα έναντι του ανθρώπου (μοιάζουν με φύλακες—άγγελους με τη διαφορά ότι λειτουργούν κατά πολύ συγκεκριμένο τρόπο). Τον τρόπο λειτουργίας του πεδίου αυτού θα μπορούσα ίσως καλύτερα να εξηγήσω μέσα από ένα πείραμα φυσικής:
Ας σκεφτούμε ότι παίρνουμε έναν μαγνήτη και με αυτόν έλκουμε ένα σιδερένιο αντικείμενο. Το αντικείμενο αυτό μετά την επαφή του με τον μαγνήτη αποκτά και το ίδιο μαγνητικές δυνάμεις (ώσπου να αποφορτιστεί ξανά), γίνεται δηλ. και το ίδιο μαγνήτης μολονότι οι ιδιότητές του είναι ασθενέστερες συγκριτικά με εκείνες του αρχικού μαγνήτη.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σμαραγδί επιδρά στα δικά μας πεδία. Κομίζει μυστικά (και μυστικιστικά) νοήματα που όχι μόνο αποτελούν πρόσκληση για μετάφραση αλλά και είναι και ευκολομετάφραστα. Και ο τρόπος με τον οποίο τα νοήματα δίνονται στον άνθρωπο και γίνονται αντιληπτά από αυτόν είναι μέσω της μαγνητικής διαδικασίας που περιέγραψα παραπάνω.
Επομένως το σμαραγδί είναι η γέφυρα ανάμεσα στο πεδίο των νοημάτων και στο πεδίο της ερμηνείας, πράγμα που έχει συγκλονιστικές προεκτάσεις στη θεραπεία, την αυτοθεραπεία, την αυτοβελτίωση και γενικότερα τη βελτίωση κάθε δεδομένης κατάστασης.
Το βασικότερο είναι πως για όλα τα παραπάνω το σμαραγδί απαιτεί τη σύμπραξη του συναισθήματος ή μάλλον των βαθύτερων αισθημάτων, επομένως δεν μιλάμε απλά για αντίληψη των νοημάτων υπό την επίδραση του σμαραγδί, αλλά για βαθιά κατανόηση και νιώσιμό τους. Υπό αυτή την έννοια χαρακτηριστική έκφραση του χρώματος αυτού είναι ο Ζορμπάς** και οι Ιρλανδοί.
Με πολλή αγάπη,
Ανσίν
** Δεν είναι ίσως σύμπτωση ότι στην τελευταία του επιστολή προς τον Καζαντζάκη ο Ζορμπάς έγραψε "εύρων πρασίνην πέτραν ωραιοτάτην", σμαράγδι να βρήκε άραγε;...

Όταν γράφεις για το κίτρινο και το ροζ αναπόφευκτα γίνεσαι λίγο συναισθηματικός αφού και τα δύο με το συναίσθημα συνδέονται.
Δεν πιστεύω να προτιμάς να ξαναπάρω το αυστηρό και μαμαδίστικο ύφος μου ![]()
![]()
Με πολλή αγάπη,
Unseen
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
ελπίζω όλοι να είστε καλά. Avallon δεν ήξερα ότι βασανίζεσαι από κάτι, περαστικά σου εύχομαι, ελπίζω όντως να δουλέψει ότι κάνατε για να γίνεις ακόμα καλύτερα.
Unseen μου, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτά τα έχουμε συζητήσει και άλλοτε. Αν αυτό που έχω, και σου έχω πει περιπτώσεις που τις έχω "δει", και μπορώ να σου πω και άλλες ακόμα, λέγεται ενόραση, τι να πω, ίσως τελικά και να το έχω :) Βασικά μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που σου είπα χθές, που ξύπνησα ίδιες ώρες με σας. Περίεργο πραγματικά. Απορώ πως συντονίστηκα. Παιδιά, αλλάξτε συχνότητα
Εκεί που απαγοητεύτηκα ήταν που με αποκάλεσες γλυκό τιγράκι. Πάντα ήταν το όνειρό μου αν ήμουν ζώο να ήμουν ένα άγριο μαύρο puma.
Γαλάζια σφαίρα, καλά τα νύχια που λες, αλλά κοστίζει και πολύ το μανικιούρ κοπέλα μου, δεν έχω σκοπό να ξοδευτώ για κανέναν. Αστους να χτυπιούνται.
Αυτά παιδιά από μένα.
Α και κάτι ακόμα. Θέλω να σας πω ότι όταν σας σκέφτομαι σαν ομάδα, μου έρχεστε στο μυαλό σαν κίτρινα ανθρωπάκια μέσα σε ροζ κορδέλα με φιόγκο. Εντελώς χαζό??
Λοιπόν, φιλούδια σε όλους
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό