- ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τρεις σημαντικές ειδήσεις αποκάλυψε η παρουσίαση του βιβλίου «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, παρακαταθήκη λόγων» που πραγματοποιήθηκε
στο Βόλο το Σάββατο. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας και ο αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου, στενός συνεργάτης του μακαριστού, πρότειναν να στηθεί ο ανδριάντας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου μπροστά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου, ως ένδειξη τιμής στον μεγάλο Ιεράρχη.
Την πρόταση άμεσα αποδέχτηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ροδούλα Ζήση και ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Απόστολος Φοινικόπουλος. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάστε εδώ .
Καλά κάνουν φίλοι μου και δικαίωμά τους είναι άν εκείνοι νομίζουν ότι πρέπει να τον τιμήσουν , όχι μόνο άγαλμα , αλλά και σαν τον Κολοσσό της Ρόδου στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου ας τον στήσουν . Το θέμα για μένα είναι με τίνος τα χρήματα θα γίνη ο ανδριάντας του μακαριστού . Γιατί αν γίνει με χρήματα της εκκλησίας έχει καλώς , άν όμως έχουν κατά νου να τον χρηματοδοτήσουν από τα κρατικά κονδύλια για έργα στον δήμο Βόλου , και αντί τα χρήματα να πάνε σε σχολεία , παιδικούς σταθμούς , και λοιπά κοινωφελή έργα , πάνε για να γίνη ο Χριστόδουλος άγαλμα , τότε κατά τη γνώμη μου αυτό το εγχείρημα θα είναι ανεπίτρεπτο και προκλητικό τόσο για το λαό του Βόλου , όσο και για τους Έλληνες φορολογούμενους γενικότερα.
*
λέγεται ο καινούριος?) το ακύρωσε και τα λεφτά τα έδωσε σε κάποιο ίδρυμα για παιδιά.
Θέλουν να τον κάνουν και άγαλμα τον ΆΘΕΟ.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Για περισσότερες πληροφορίες, και διαμαρτυρία
http://www.travelinfo.gr/greece/email.html

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
ΟΛΑ τα μέλη θα ΕΠΡΕΠΕ να υπογράψουν την διαμαρτυρία...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...
-ΠΡΩΗΝ-ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-
ΔΗΛΑΔΗ...
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΠΡΩΗΝ'...
..'ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ'...
...ΑΡΑ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'...
...ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ!!!
! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ!...ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!ΜΑ! "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ...
ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΦΥΡΟΜ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΟΥΜΕ 'ΦΥΡΟΜ' ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ?
...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....
ΜΑΛΛΟΝ 'ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΦΑΣΟΝ'...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΨΥΧΗ...
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...?
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΔΙΚΑ (ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...)
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...
'YANNI'...ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...ΟΚ!ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΤΣΙ!ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΔΗΛΑΔΗ'YANNI'+ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ...
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!
ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
υγ.ΑΠΛΑ !
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΥΡΟΜ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΝΙΑ. ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ (ΣΟΥΗΔΟΣ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ... (ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ)
ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΤΛ ΞΕΡΕΤΕ) ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ: MA ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΛΥ...
ΜΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ!!!!
ΙΣΩΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
Ε!ΚΑΙ!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ...
ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 'SUBSCRIBE' KAI ΘΕΣ NA ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ...ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΡΟΜ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛHΝΕΣ ...
POY ETREJAN TOTE STA SYLLALHTHRIA...
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΡΟΦΟΡΑ!
ΜΑ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ...
ΚΑΙ ΟΧΙ Η 'ΕΤΟΙΜΟ-ΛΟΓΙΑ'
ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ...
ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ..
( ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ +ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ... 'ΚΑΒΑΛΙΚΕΜΑUKNOW'...)
KAI PISTEYAN PVS EINAI KALYTERA NA OMILOYN THN AGGLIKHN EIS TAS EYROPAS...
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ!!!!ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ"ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ!)...
ΕΤΣΙ
ΕΤΣΙ
ΕΤΣΙ
ΑΣΕ ...
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΙΛΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΠΩΣ ... ΕΛΑΦΡΑ...
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ...
AKOMH KAI EKEINOI ..
POY LENE PVS EINAI ELLHNES...
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ..
ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ...ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ...ΜΑ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ....
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ...ΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ...ΜΙΚΡΟ..ΤΟΣΟ ΔΑ ΨΑΞΙΜΟ ΕΣΩ...ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ...
'Η ΜΑΛΛΟΝ....ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!
?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ....ΚΑΙΡΟΥΣ...
ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ... ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ-ΙΧΘΥΩΝ...
ΕΙΝΑΙ ΟΑΞΟΝΑΣ _ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΞΑΝΑ_ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ...ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ....
ΧΜ....![]()
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ... +Η ΑΤΜΑ ...ΕΔΩ...ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΑΝΑΛΥΤΙΚΟΠΑΡΑΠΟΝΟΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΚΟΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙ
ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ- (ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)
Ε! Ε !...Χ(?)
ΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ...
ΙLLUSIONS....

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
ΥΓ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΙΣΩΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ+ΕΙΡΗΝΗ"...
ΕΙΧΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΥΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...ΟΙ ΚΝΗΜΕΣ ΜΟΥ ΓΔΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΙΜΑΤΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ -ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η 'ΒΑΣΗ' ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ...
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΔΑΚΡΥ...
ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/02/2003 03:45:55
ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΨΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ.
ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ : ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...
Edited by - Silverwolf on 21/02/2003 13:47:04
Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΠΛΩΤΙΝΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ...
ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙ...
ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ...
Ω!ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ....
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...
ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ?
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ....
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ...
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΙΣΩΣ ....
...ΑΧ!...ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ....

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
Edited by - ΑΤΜΑ on 21/02/2003 13:12:28
prepei na synexistei
ta Skopia Prepei na onomastoun Slavonia kai oxi Makedonia
Exairesi apoteloun oi apokaloumenoi Grekomani twn Skopiwn oi opoioi einai oi monoi pou mporoun na einai Makedones
an thelete na kanete selides opws auth
http://www.geocities.com/macedoniaisgreece
kai na grapsete epixeirhmata enantion ton Skopianwn
H Glwssa tou Skopianou ethnous prepei na anagnwristei os Slavoniki kai oi Skopianoi os Slavones kai oxi os Makedones
OI skopianoi exoun onoma: Slavones
EIKONIKOS
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ...
http://lollygagger.org/artists/manfish/GeorgieW.swf
.....ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΛΙΓΑΚΙ!!!

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ
Μόνο που υποψιάζομαι, ότι άλλον τραβάνε από τη μύτη στην πραγματικότητα. Τον Ελληνικό λαό, τον Ελλαδικό χώρο, τους Ελληνες πολιτικούς, την Ελληνική ιστορία...
αυτή...που τα κατάφερε!
θυμηθηκα οτι πριν 4 χρονια ψαχνοντας στοιχεια στο internet για την Κρητη και μεσα απο πολυ γνωστη ψαχνο-μηχανη βρηκα ενα site που περιγραφει την Κρητη -και ιδιαιτερα αναφερεται στα Χανια- ως το "τουρκικο νησι", που τα τελευταια χρονια βρισκεται υπο κατασταση καταληψης απο το ελληνικο κρατος...
και τωρα που το σκεφτομαι...
θυμαται κανενας αυτη την "υπεροχη καλοκαιρινη διαφημιση" γνωστης πιστωτικης καρτας -(αμερικανικης) που διχνει ενα ζευγαρι "πολιτισμενων" αμερικανων να καταφτανει στην "πρωτογονη" μυκονο, οπου ολα τα κουφα τους συμβαινουν: στο λιμανι τους κινηγανε κυριολεκτικα ολοι και ολες οι μουστακαληδες για να τους νοικιασουν σπιτια, οι ταμπελες του δρομου ειναι βαλμενες αναποδα, οι ταξιτζιδες ειναι αγραμματοι κλπ, κλπ.
και να φανταστειτε -αν δεν το ξερετε- οτι για να γυριστει η διαφημιση ειχανε φερει τους ηθοποιους και ειπανε ψεματα στους νησιωτες οτι κανουνε καποιο ειδος αναπαραστασης και τους βαλανε να κανουν αυτα που διχνει η διαφημιση (καλοι και οι δικοι μας ομως ε?...)
Υ.Γ. οσον αφορα το site για την Κρητη θα ψαξω τις σημειωσεις μου και θα σας το γραψω, να δειτε και μονοι σας
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ....?????
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ
...

'manava seva, madhava seva'
quote:
ζευγαρι "πολιτισμενων" αμερικανων να καταφτανει στην "πρωτογονη" μυκονο, οπου ολα τα κουφα τους συμβαινουν: στο λιμανι τους κινηγανε κυριολεκτικα ολοι και ολες οι μουστακαληδες για να τους νοικιασουν σπιτια, οι ταμπελες του δρομου ειναι βαλμενες αναποδα, οι ταξιτζιδες ειναι αγραμματοι κλπ, κλπ.
τι ωραία που θα ήταν να τα είχαν βγάλει όλα αυτά απλά από το μυαλό τους και να μην συμβαίνουν πραγματικά...
From inside the Box we came, to tear your soul apart.

ναι συμβαινουν.
σε καποια μερη -συνηθως χωρια της επαρχιας της ελλαδας.
οπως ομως συμβαινουν ΕΞΙΣΟΥ και στην επαρχια κι αλλων ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ κρατων... (π.χ. Αγγλια, Γαλλια).
αλλα ναι, ακουμε για το λονδινο την πρωτευουσα του κοσμου.
αυτοι που το λενε, η δεν εχουν επισκεφτει την αγγλικη επαρχια η αποκρυπτουν βασικες λεπτομερειες...
οσον αφορα ΕΙΔΙΚΑ τη μυκονο,
ε, δε νομιζω οτι οι κατοικοι της μυκονου ειναι τοσο απολιτιστοι, οσο κι αν θελει να το διξει ετσι αυτη η διαφημηση.
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Εξαλλου όσοι απο εμάς εχουν δουλέψει με τουρισμό ξέρουν τι "μαργαριτάρια" είναι αρκετοί απο αυτούς. Δεν είναι όλοι, προς θεου όχι, αλλά φτάνουν για να δώσουν κακή φήμη.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΣΩ ΛΙΓΟ.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.
ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ????
ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ????
ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ???????
Ε ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ /ΘΡΑΚΗΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ.
Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.
(ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΡΤ ΤΙΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΦΙΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ...ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ...+ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ...
ΜΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ 'ΒΑΡΒΑΡΗ' ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ...

'manava seva, madhava seva'

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»