ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί, ενώ τα έχουμε όλα, δεν είμαστε ευτυχισμένοι; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Γιατί, ενώ τα έχουμε όλα, δεν είμαστε ευτυχισμένοι; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

galazia_sfaira30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
daggerΝέο Μέλος
12/08/2005, 21:04:13
quote:

πιστεύω πως είναι δύσκολο μέσα στον υλικό κόσμο που ζούμε κι όλοι κοιτάμε την καλοπέραση μας να στραφούμε σε πιό πνευματικές θεωρήσεις των πραγμάτων.

Ο κόσμος για άλλους είναι πνευματικός, για άλλους υλικός, εξαρτάται από ποια οπτική γωνία βλέπει κανείς τα πράγματα. Τώρα αν είναι δύσκολο να έχουμε πνευματικότερη θεώρηση των πραγμάτων ας μην ζητάμε πνευματική κατάσταση ευτυχίας παρά μόνο υλική ικανοποίηση των αισθήσεων.

Αυτός που ποτέ δεν ακούει ποτέ δεν μαθαίνει
http://minimata.50webs.com

12/08/2005, 22:11:59
quote:
Τώρα αν είναι δύσκολο να έχουμε πνευματικότερη θεώρηση των πραγμάτων ας μην ζητάμε πνευματική κατάσταση ευτυχίας παρά μόνο υλική ικανοποίηση των αισθήσεων.

dagger, δεν είπα οτι πρέπει να γίνεται αυτό το πράγμα.
Είπα οτι δυστυχώς δεν είναι εύκολο να αλλάξει αυτή η κατάσταση, όσο κι αν το θέλουμε.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Deva_ParinitoΜέλος
14/08/2005, 00:09:27
quote:
Γιατί, ενώ τα έχουμε όλα, δεν είμαστε ευτυχισμένοι;

Γιατί δεν έχουμε τίποτε...

Deva

Έγινε, τα λέμε...
14/08/2005, 10:11:41
quote:

Μμμ Σοφό ...

Αλιμονό μας....

14/08/2005, 11:50:56
Ίσως πάλι νομίζουμε πως τα έχουμε όλα και κατά βάθος βλέπουμε οτι έχουμε λίγα αλλά δεν το παραδεχόμαστε...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Demon_LordGRΜέλος
15/08/2005, 23:38:10
αχαρηστία και τίποτα άλλο είναι ο λόγος φίλοι μου!οταν ο άνθρωπος πάψει να φέρετε αχάρηστα,τότε όλοι θα είναι χαρούμενοι με αυτά που έχουν και ας είναι και λίγα!αγάπη,σεβασμός,αξιοπρέπεια,ειλικρίνεια να υπάρχουν και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι!C:Documents and SettingsDemon_LordGRΤα έγγραφά μουΟι εικόνες μουGame Wallpaperswallpaper_ttt_05_1024.jpg
Demon_LordGRΜέλος
15/08/2005, 23:45:23
quote:

C:Documents and SettingsDemon_LordGRΤα έγγραφά μουΟι εικόνες μουGame Wallpaperswallpaper_ttt_05_1024.jpg

δεν το έπιασα αυτό!!!!![URL=http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperttt0510242mv.jpg][/URL]
17/08/2005, 19:46:37
΄Οταν μπορείς και θέλεις να αγαπάς, ή μάλλον όταν αφήνεσαι, κρατάς την ευτυχία ολάκερης της γης στα χέρια σου. Προσπαθώ να δω πως αισθάνομαι μετά από μιά κίνηση αγάπης ή φροντίδας...
Ονειρεμέν. Γιατί να πληγώσω αφού μπορώ να λυτρώσω; Να προσφέρω να μοιράσω να κάνω τους άλλους να χαμογελάσουν.
ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΖΩ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

koita_panoΝέο Μέλος
19/08/2005, 11:30:31
Ξερεις κανεις κανεναν που τα εχει ολα ? και τι παει να πει ΟΛΑ ?
19/08/2005, 20:57:36
quote:

quote:
Γιατί, ενώ τα έχουμε όλα, δεν είμαστε ευτυχισμένοι;

Deva

Έγινε, τα λέμε...

Διαφωνώ, κάθετα.

‘Έχουμε την ατομική μας ύπαρξη.

Αν αυτή για εσένα δεν είναι τίποτα, για εμένα αποτελεί :

Ένα θαύμα .

Το πώς το αξιοποιεί αυτό, ο καθένας μας στην καθημερινότητά του, είναι ένα πνευματικό δεδομένο, που αφορά το ίδιο το υπάρχων άτομο και μόνο αυτό.