- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παντα ελεγα πως επρεπε να γινει μια εκπομπη γυρω απο ανεξηγητο στην Ελλαδα γιατι θα ειχε τεραστια τηλεθεαση. Ε να λοιπον που εγινε κ ειχα δικιο.Τελοσπαντων. σχετικα με την εκπομπη τωρα.
Ποια η γνωμη σας για τον uri geller?
Ποσοι εκαναν το πειραμα με το κουταλι κ σε ποσους πετυχε?
Το σκεφτομουν αλλα λογω προβληματος του site ή του υπολογιστη μου δεν μπορεσα, αλλα χαρηκα που με προλαβες. Αναρωτιεμαι αν το λυγισμα του κουταλιου εξαρταται απο την τοποθεσια σου πανω στη γη εκεινη τη στιγμη, βασικα αν το μαγνητικο πεδιο της γης μπορει να ειναι διαφορετικο απο τοπο σε τοπο και να μπορεις να "τραβας" ενεργεια απο την ενεργεια κατα καποιον τροπο. Θα βρειτε ενδιαφερον τις αναλυσεις Kirlian Photography πανω στο Γκελλερ και στους υπολοιπους μας (http://www.google.com/search?q=Kirlian+photography&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8)

http://www.uri-geller.com/scipics.htm
Μια απορια ρε παιδια.Θα μπορουσε να μου πει καποιος το θεμα με τα κουταλια.Δεν ειδα απο την αρχη την εκπομπη και μαλλον θα το εχασα.
Ευχαριστω.
quote:
Καλα απορω πως καποιος μεχρι τωρα δεν εχει κανει θεμα
Γιααααα ριξε μια ματια στο αχλαδοτυρο, στο τοπικ "Εκπομπη Χαρδαβελα"...
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ,ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΤΑΛΙ....
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
με μεταφυσική μπουρδολογία για να πουλάει στούς αφελείς.
Πριν 2 μέρες, επειδή μια φίλη μου πίστευε οτι υπάρχει μεταφυσική
ανακατεμένη, λυγισα ένα κουταλί. Παρόλο που ΔΕΝ είμαι ταχυδακτυλουργός
(και άρα το κόλπο ήτανε πολύ άτσαλο) η φίλη μου πείστηκε και με
κοίταζε σαν χάνος.
Να πως γίνεται
http://www.randi.org/jr/01-12-2001.html
Αν το ακροατήριο αποτελείται απο αφελείς και αλαφροίσκιωτους,
βοηθάει αρκετά.
Να και μια πολύ καλή εφαρμογή του κόλπου απο ένα επαγγελματία
ταχυδακτυλουργό (εννοείται οτι αυτος το κάνει 124685237849 φορές
καλύτερα απο εμένα).
Video 11 ΜΒ μονο για υπομονετικους
http://www.randi.org/jr/081304permit.html#9
Angelos
Αλλά βρε παιδιά, πολύς κόσμος είπε ότι τα δικά τους λύγισαν και δούλεψαν στο σπίτι! Μας δουλεύουν ή τελικά κάτι γίνεται;
Γιατί καλά ο Geller πες ότι το λυγίζει με κόλπο...
Αλλά οι τηλεθεατές; Ολοι παραμυθάδες είναι;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Να πως γίνεται
http://www.randi.org/jr/01-12-2001.html
Αν το ακροατήριο αποτελείται απο αφελείς και αλαφροίσκιωτους,
βοηθάει αρκετά
Δε νομίζω πως το link που παραθέτεις έχει καμμία σχέση με το θέμα αφού περιγράφει περίπτωση που ο "μάγος" είναι ΜΠΡΟΣΤΑ στο ακροατήριό του και όχι 2000 χιλιόμετρα μακριά όπως ήταν ο Geller.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
quote:
Αλλά βρε παιδιά, πολύς κόσμος είπε ότι τα δικά τους λύγισαν και δούλεψαν στο σπίτι! Μας δουλεύουν ή τελικά κάτι γίνεται;
Γιατί καλά ο Geller πες ότι το λυγίζει με κόλπο...
Αλλά οι τηλεθεατές; Ολοι παραμυθάδες είναι;
Οχι δεν μας δουλεύουν. Τους ΕΑΥΤΟΥΣ τους δουλεύουν. Αν θέλεις ντε και καλά
να πιστέψεις το μυαλό σου θα κατασκευάσει ακόμα και ψεύτικες μνήμες για
να υποστηρίξει την πλάνη.
Οσο για τα ρολόγια, πολλοί είπαν οτι δούλεψαν. Φυσικά ακόμα περισσότεροι
είπαν οτι ΔΕΝ δούλεψαν. Ομως φυσικά ο Χαρδαβέλας θα βγάλει στην TV αυτούς
που τα ρολόγια τους δούλεψαν για να κάνει εφέ.
Επιπλέον ενα παλιό ρολόι που το κουνάς και το ζεσταίνεις στα χέρια σου μπορεί να
ξεκινήσει να δουλεύει εκεί που πρίν δεν δούλευε. Σπάνιο μεν, αλλα αν 10000
τηλεθεατές το δοκιμάσουν όλο και κάποιο θα τύχει να δουλέψει για να το δείξουμε την άλλη μέρα στην TV και να πουλήσουμε μερικές αρλούμπες.
katia,
dreamcatcher_gr
ή όποιος άλλος
Λυγίζεις σίδερα με τη σκέψη σου ? Αν πράγματι μπορείς να μας κάνεις μια επίδειξη (οχι ταχυδακτυλουργία) είμαι 100% πρόθυμος να αλλάξω απόψεις.
Μπορείς να λυγίσεις μια πρόκα που είναι μέσα σε σφραγισμένο γυάλινο
δοκιμαστικό σωλήνα ? Αυτο θα με έπειθε (και θα σου χάριζε και 1 εκατομμύριο δολλάρια ! δες εδω -> http://www.randi.org/research/index.html )
Anyone ?
Μπα... δε νομίζω...
Angelos.
Ευχαριστώ.
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
εγώ δήλωνω άγνοια επί του θέματος και είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική σε όλα αυτά τα γενόμενα με τη δύναμη του μυαλού.
Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να απαξιώσω τη μαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων σε διαφορετικές χώρες (γιατί το πείραμα αυτό δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα) με την ευκολία που το κάνεις εσύ.
Δηλαδή λες ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι λένε ψέμματα.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με κάτι τέτοιο ειδικά εφόσον δεν παρουσιάζεις καμμία απόδειξη ότι ψεύδονται.
Και επίσης στο παρελθόν έκαναν πολλές εξετάσεις και τεστ στον Geller και προσπάθησαν να αποδείξουν ότι δεν είναι αυθεντικός. Όλα χωρίς καμμία επιτυχία. Για όλους όσους τον ερεύνησαν είναι ένα ανεξήγητο μυστήριο οι ικανότητές του.
quote:
Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να απαξιώσω τη μαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων σε διαφορετικές χώρες (γιατί το πείραμα αυτό δεν έγινε μόνο στην Ελλάδα) με την ευκολία που το κάνεις εσύ.
Δηλαδή λες ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι λένε ψέμματα.
Δεν μπορώ να συμφωνήσω με κάτι τέτοιο ειδικά εφόσον δεν παρουσιάζεις καμμία απόδειξη ότι ψεύδονται.
errieta
1) Δεν σου ζήτησα να απαξιώσεις τιποτα. Μπορείς να πιστεύεις σε ότι θέλεις. Aλλωστε ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα με ανεξιθρησκεία. Αυτό που ζητάω είναι
να μου ΔΕΙΞΕΙ καποιος ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια μου και ΧΩΡΙΣ περιθώρια για ταχυδακτυλουργίες ΠΩΣ λυγίζει ένα σίδερο με τη "δύναμη της σκέψης".
2) Απόδειξη οφείλει να παρουσιάσει αυτός που ισχυρίζεται κάτι το εξωφρενικό οχι
αυτός που αμφισβητεί το εξωφρενικό. Αλλιώς να ισχυριστώ και εγώ οτι με τη δύναμη του μυαλού μου κάθε μέρα κάνω τον ήλιο να ανατέλλει.
3) ΔΕΝ λέω οτι οι άνθρωποι λένε ψέματα, μην παραφράζεις τα λεγόμενά μου.
Λέω οτι αυταπατώνται.
4) Οι μρτυρίες χιλιάδων ανθρώπων οδηγημένων απο μαζική υστερία έστειλαν
αθώες γυναίκες στην πυρά ως "μάγισες". Το οτι "το λένε πολλοί" δε σημαίνει
οτι έχει κάποια αντικειμενική βάση.
quote:
Και επίσης στο παρελθόν έκαναν πολλές εξετάσεις και τεστ στον Geller και προσπάθησαν να αποδείξουν ότι δεν είναι αυθεντικός. Όλα χωρίς καμμία επιτυχία. Για όλους όσους τον ερεύνησαν είναι ένα ανεξήγητο μυστήριο οι ικανότητές του.
Αν έχεις την ευγενική καλοσύνη, δείξε μου αυτές τις εξετάσεις και τα test διοτί
δεν κατάφερα να τα εντοπίσω στο διαδύκτιο.
Ευχαριστώ
Angelos
" Αυτος ( o Geller )κατι πρεπει να εχει "! Ψυχαναλυση απο αποσταση!Αρχισε επισης να ριχνει σποντες για δαιμονισμο!
Αν η εκπομπη εχει μεγαλη επιτυχια, μαλλον ξερουμε πια θα ειναι η θεση της εκκλησιας!
Το μονο που μενει, ειναι να δουμε την κ. Λουκα να φωναζει εξω απο τα στουντιο του καναλιου!
Be & Do whatever you want & not something they want.... .:Stathis:.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)