ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

lousipan61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
lousipanΜέλος
25/04/2007, 09:36:01
Kαλημερα σε ολους.Φιλε F.R.C θελεις να σου δωσω γενικα την αποψη μου περι δημιουργιας του κοσμου και της εξελιξης του τι πιστευω οτι παιζει με την αλλη πλευρα και με αλλους κοσμους γενικα η ειναι κατι αλλο?Απλα σου ζητω διευκρινισεις για να σου απαντησω σε αυτο που ζητας μην ξεφυγω εκτος θεματος.Τωρα περι υλης νομιζω οτι πρεπει να δεχτουμε οτι ειναι βασικο στοιχειο της ζωης μας και της δημιουργιας.Ειναι το μισο καθε εμβιου οντος και ειναι απαραιτητη για την επιβιωση μας.Απο την αλλη οταν γινεται αυτοσκοπος απλα μας φτανει σε σημεια να γινομαστε τερατα για την ολοενα και περισσοτερη κατοχη της.Με λιγα λογια πρεπει να της αναγνωριζουμε την αξια της αλλα ως εκει.
F.R.CΜέλος
25/04/2007, 10:12:49
Καλημέρα σας!Χαίρομαι πολύ που έπικοινωνούμε ξανά

Βασικά ζήτησα την ανάπτυξη μιας κοσμοθεωρίας γιατί διαβάζοντας τις απόψεις του Oros777(αν θυμάμαι καλά το όνομά του)σε διάφορα θέματα άρχισα πάλι να σκέφτομαι αυτό που με είχε απασχολήσει πολύ παλιά, το αν δηλαδή για να επιτύχει κάποιος τη "Σωτηρία" συνεπάγεται τον απεγλωβισμό του από την ύλη.Ο Oros777 είχε πει κάπου ότι θα πρέπει να ξεφύγουμε από τα συναισθήματα!!!!Για εμένα αυτό είναι τρομερό και έτσι άρχισα πάλι να συζητώ με τον εαυτό μου αυτό το θέμα.
Όμως θα ήθελα και τη δική σας άποψη.
Στην ουσία αυτό που ρωτάω είναι δύο πράγματα.
1.Τι ρόλο παιζει η ύλη;Είναι "κακιά" και πρέπει να απεγκλοβιστούμε από αυτή για να "σωθούμε";
2.Τι ρόλο παιζουν τα συναισθήματα;Συμφωνήτε με την άποψη του orοs777 ότι πρέπει να γίνουμε "αναίσθητοι";

Το ξέρω ότι εκ πρώτης(και εκ δευτέρας μην πω)δεν έχουν σχέση αυτά που ζητώ με το κυρίως θέμα αλλά τι να κάνω;Αφού με προβλημάτισαν πολύ!

Dying_Incubus συμφωνώ απόλυτα με ό,τι είπες.Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ.Τι γίνεται όμως με τα συναισθήματα;Καταλαβαίνω ότι τα πάθη κάνουν τον άνθρωπο να σέρνεται από εδώ κι από εκεί αλλά πρέπει να τα εκμηδενίσουμε για γίνουμε ανώτεροι;

lousipan δεν χρειάζεται να αναπτύξεις όλη την κοσμοθεωρία σου. Όπως πολύ σωστά είπε ο Dying_Incubus αυτό θα έπαιρνε πολύ.Απλά απάντα στα ερωτήματα 1 και 2.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

lousipanΜέλος
25/04/2007, 14:02:21
Φιλε F.R.C δεν πιστευω πως η υλη ειναι κακια.Κακια την κανουμε εμεις.Δεν πρεπει να αγνοουμε οτι καποιες μορφες υλης ειναι απαραιτητες για την επιβιωση μας.Απλα δεν πρεπει να την κανουμε αυτοσκοπο.Νομιζω οτι πρεπει η υλη να μας απασχολει στον βαθμο που μας ειναι απαραιτητη για την επιβιωση.Τωρα οσον αφορα τα συναισθηματα μας θα ηταν λαθος να τα αρνηθουμε.Αλλα δεν πρεπει ομως να μας κυριευουν και να μας καθοδηγουν απολυτα.Χωρις αυτα νομιζω πως δεν θα μπορουσαμε να εξελιχθουμε.Επισης οπως καθετι ειναι μερος του ολου η του Θειου αρα και αυτα τα δυο που ειναι μεσα στην φυση μας ειναι μερος του θειου.Οποτε δεν μπορουμε να τα αρνουμαστε γιατι ειναι σαν να διωχνουμε οτι μας παραχωρησε το θειο.Το μονο που χρειαζεται ειναι η διαχειριση τους με μετρο.
F.R.CΜέλος
25/04/2007, 15:35:37
Δίκιο έχεις lousipan αλλά υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι ο άνθρωπος έχει ξεπέσει και ζει σε έναν απατηλό κόσμο(πραγματικά γιατί η πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με αυτά που μας δίνουν οι αισθήσεις).Από αυτόν τον απατηλό κόσμο πρέπει να αποδράσει. Πρέπει να ξεφύγει από το σπύλαιο του Πλάτωνα(αν ξέρεις τον μύθο είναι πολύ καλός!)Πρέπει να απεγκλωβιστεί από την ψεύτικη ύλη και να "δει" του Θείο.Τι γίνεται λοιπόν;
25/04/2007, 19:17:02
Φίλε F.R.C., διαβάζοντας το προτελευταίο μήνυμα σου κρίνω ότι είναι πιθανόν να γίνει μια μικρή παρεξήγηση σε κάποιον αναγνώστη διαβάζοντας το:

quote:
2.Τι ρόλο παιζουν τα συναισθήματα;Συμφωνήτε με την άποψη του orοs777 ότι πρέπει να γίνουμε "αναίσθητοι";

Αν και δε μπορώ να μιλήσω αντί του συγκεκριμένου μέλους, νομίζω πως δεν ήθελε να πει αυτό για το θέμα των συναισθημάτων.

Η δική μου θέση είναι ότι τα συναισθήματα μας καθορίζουν την προσωπικότητα μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Είναι το προϊόν αλλά κι οι αιτίες διαφόρων εμμονών μας, προτιμήσεων, αποστροφών, σκέψεων κτλ.
Τα συναισθήματα μπορούν να χωριστούν σε διάφορες διαβαθμίσεις από κάποιον άνθρωπο, οπότε ας τα χωρίσουμε χάριν διαλόγου σε αρνητικά και θετικά.
Τα αρνητικά συναισθήματα είναι αυτά τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε άβολα, άσχημα, και θεωρούνται πιο ταπεινά.
Τα θετικά είναι αυτά που προκαλούν τις αντίθετες επιπτώσεις.
Δεδομένου ότι ζούμε σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο κι αποτελούμε μέρος του, τα συναισθήματα που βιώνουμε εμείς οι ίδιοι μπορεί να έχουν άμεσες επιπτώσεις στους συνανθρώπους μας μέσω των πράξεων μας.

Θεωρώ πως τα συναισθήματα τα βιώνουμε για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μας κάνει να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό.
Για αυτό θεωρώ χρήσιμα και τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά κάποια στιγμή, πιθανότατα όχι.
Αυτό λοιπόν που πιστεύω ότι θα ωφελήσει έναν άνθρωπο, είναι να κάνει μια προσπάθεια να κατανοήσει τι συναισθήματα βιώνει και ποιές είναι οι αιτίες που τα προκαλούν.
Να τα δει δηλαδή ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο - που έτσι είναι - προκειμένου να γνωρίσει σε μεγαλύτερο βαθμό τον ίδιο του τον εαυτό.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχουμε την διάθεση να εξετάσουμε τον εαυτό μας όσο πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα γίνεται.

Ξέρω πχ ότι θα υπάρχουν αφορμές που θα με κάνουν να νιώθω ζήλια ή θυμό.
Δεν επιθυμώ να μην βιώνω ποτέ τον θυμό ή την ζήλεια.
Αυτό που επιθυμώ είναι να μπορώ κάθε φορά που νιώθω κατά αυτόν τον τρόπο, να κατανοήσω τις βαθύτερες αιτίες - κι όχι τις αφορμές - που με κάνουν να βιώνω αυτά τα συναισθήματα.
Να μπορέσω να τα διαχειριστώ και να μάθω καλύτερα τον ίδιο μου τον εαυτό.
Όσο περισσότερο λοιπόν προσπαθείς να μάθεις τα συναισθήματα σου θα καταλάβεις ότι οι αιτίες που τα ανακαλούν είμαστε εμείς οι ίδιοι στο 99% των περιπτώσεων...

Για παράδειγμα, ένα παιδάκι μπορεί να νιώσει ζήλια όταν η μητέρα του δώσει μια καραμέλα στο αδερφάκι του κι όχι σε εκείνο.
Στο αθώο του μυαλό η "κακιά" της υπόθεσης είναι η μαμά για τον διαχωρισμό που έκανε.
Αυτό είναι η αφορμή που πυροδότησε το συγκεκριμένο συναίσθημα στο παιδάκι.
Η αιτία όμως μπορεί να είναι ότι το παιδάκι αυτό θέλει να νιώθει αγαπητό από τους γύρω του.
Η αιτία δηλαδή έχει να κάνει με εκείνο το ίδιο.

Ομοίως λοιπόν συμβαίνει και μ' έναν ενήλικα σε διάφορες περιπτώσεις.
Οι αφορμές απλά κάνουν το νου μας να βολεύεται σε κάποιες εύκολες εξηγήσεις προκειμένου να μην αναζητήσουμε τις αιτίες...

In anticipation of my resurrection...

lousipanΜέλος
26/04/2007, 10:34:38
Καλημερα σε ολους.Ναι φιλε μου γνωριζω τον σχετικο μυθο.Ναι σιγουρα ο ανθρωπος πρεπει να απεγκλωβιστει απο την εξαρτηση της υλης για να δει το θειο.Καποια πραγματα ομως που σχετιζονται με την υλη ειναι αναποφευκτα.Απλα νομιζω οτι ο Πλατωνας ισως απευθυνοταν στο μεγαλο μερος του πληθυσμου που τους απασχολουσε ο πλουτισμος ο υλικος και οχι ο πνευματικος.Και ο υλικος πλουτισμος μπορει να εξασφαλιζει στην τωρινη ζωη τερψεις πολλες αλλα ολες αυτες ειναι ψευδαισθησεις μπροστα στην πραγματικη ψυχικη ευχαριστηση που θα νιωσει ο ανθρωπος που θα δει λιγο απο το Θειο φως.
F.R.CΜέλος
26/04/2007, 10:51:46
Dying_Incubus δεν αντιλέγω με όσα λες αλλά επιμένω σε αυτό που είπε ο Oros777 ότι πρέπει να γίνουμε αναίσθητοι.Ο Oros777 φυσικά δεν εννοούσε να μην νοιαζόμαστε για τους γύρω μας όμως από αυτά που λέει καταλαβαίνω ότι υποστηρίζει και υιοθετεί το Ανατολικό σύστημα Φιλοσοφίας.Αυτό το σύστημα διδάσκει ξελάθαρα ότι πρέπει κανείς να ξεφύγει από τα δεσμά της ύλης.Ο Γιόγκι που εφαρμόζει την Γιόγκα βυθίζεται στον εαυτό του και απομονόνεται κυριολεκτικά από το περιβάλλον(μάλιστα σταματάει να ακούει και να νοιώθει το γύρω του!)με σκοπό να στραφεί προς τον ενδότερο Εαυτό και να αντικρίσει το Άτμαν,τη Θεία Σπίθα και κατά συνέπεια να "δει" το Φως.Είναι μια τρομερή τεχνική που εξίζει πολύ να τη μελετήσει κανείς και πιστεύω ότι ο Oros777 αυτό είχε στο μυαλό του όταν έλεγε να γίνουμε "αναίσθητοι".Ρητά έχει υποστηρίξει ότι θα έπρεπε κανείς να αποδεσμευτεί από τα συναισθήματά του(με την καλή έννοια) για να "ξεκολήσει" από τον φαύλο κύκλο της μετενσαρκώσεως σε αυτόν τον απατηλό Κόσμο.
Άρα λοιπόν δεν νομίζω να συντρέχει λόγος παρεξήγησης.Αν κατάλαβα λάθος πες το μου γιατί δεν αποκλείεται...

Φυσικά με μια τέτοια θεώρηση "φυγής" από τον κόσμο δεν συφωνώ και αυτό φαίνεται από τα όσα έχω πει μέχρι τώρα.Όμως εσύ τι λες; Πρέπει να ξεφύγουμε από την ύλη με αυτόν τον τρόπο;Είναι ο υλικός κόσμος κάτι ψεύτικο(καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο) στο οποίο όμως είμαστε εγκλωβισμένοι;Γιατί γίνεται αυτό;Ποιός ο ακοπός ή η αιτία;(Θεέ μου!Ούτε ο υπαστυνόμος Μπέκας να ήμουν!!!)

lousipanΜέλος
26/04/2007, 13:36:51
A ετσι λοιπον την δικη μου γνωμη δεν την θελεις.Θα σου δειξω εγω.Θα καλεσω τον ΑΝΤΡΑΣ και θα συγκρουστουμε.(πλακα κανω).Ο τροπος που δειχνει ο φιλος OROS777 νομιζω οτι δεν ειναι λαθος απλα ειναι και αυτο ενα μονοπατι για την ενωση με το Θειο.Ειναι σωστος ο τροπος αυτος για να ξεφυγει καποιος απο την υλη αρκει αυτο το μονοπατι να του ταιριαζει η να τον εκφραζει.Αληθεια σκεφτηκατε ποτε οταν καποιος κανει την πρωτη του επικληση μεσω ενος γριμμοριου τι θα επρεπε να καλεσει πρωτα για δικη του ασφαλεια.Π.χ αν καλουσε ενα δαιμονα με υψηλη θεση στην ιεραρχια θα μπορουσε να ανταπεξελθει η θα ηταν σαν να εδωσες σε μικρο παιδι να πιλοταρει μαχητικο αεροσκαφος και μαλιστα οπλισμενο.
26/04/2007, 20:25:52
Αγαπητέ F.R.C., πιστεύω πως η ύλη είναι άμεσα συνυφασμένη με το φυσικό πεδίο, το οποίο θεωρείται το κατώτερο από τα 7 πεδία του κόσμου μας.
Δεν θεωρώ ότι την ύλη πρέπει να την προσεγγίσουμε ως κάτι το αμαρτωλό από το οποίο θα πρέπει να απο-κολληθούμε.
Αυτό που πιστεύω πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε είναι να μην προσ-κολληθούμε σε μεγάλο βαθμό σ' αυτήν.
Οι 2 οπτικές αυτές πιστεύω πως έχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους.
Νομίζω πως έχω αναφέρει εξάλλου την άποψη μου για την ύλη.

Είμαστε εγκλωβισμένοι σ' αυτήν στο βαθμό που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι σ' αυτήν.
Δεν θεωρώ ότι το φυσικό πεδίο είναι "ψεύτικο", είναι αληθινό κι απτό.
Απλά η Αλήθεια δεν περιορίζεται μονάχα σ' αυτό αλλά προχωρά πολύ πιο πέρα απ' αυτό.

In anticipation of my resurrection...

F.R.CΜέλος
27/04/2007, 09:33:07
Καλημέρα σε όλους!

Dying_Incubus συμφωνώ απολύτως με όσα λες!
Απλά ήθελα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να βγάλουμε άκρη με αυτό το θέμα.
Όμως μια ερώτηση παραμένει ακόμα και θα ήθελα τη βοήθεια και των δυό σας. Γιατί βρισκόμαστε στον κόσμο της Ύλης;Γιατί πρέπει να την "ξεπεράσουμε"(με την καλή έννοια) και να ανεβούμε ψηλότερα;
Στην ουσία, λοιπόν, ρωτάω ποιος είναι, κατά τη δική σας γνώμη, ο σκοπός της υλικής Δημιουργίας.Αυτό είναι ένα ερώτημα πολύ(μα πάρα πολύ) σχετικό με τα Γριμμόρια!Ο "Μύστης" οφείλει να γνωρίζει τον σκοπό και τη δομή της Δημιουργίας....

Φίλε lousipan συμφωνώ με όσα λες.Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε κανείς να ξεκινήσει με κάτι όσο το δυνατόν πιο "ασφαλές" αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να καταλήξει έτσι...
....και ποιός είναι αυτός ο "Άντρας"

akpeΜέλος
25/02/2003, 03:07:15
Καλώς σας βρήκα λοιπόν μετα απο πολύ καιρό :)

Θα ήθελα την βοήθειά σας
Πρίν καιρό, το περιοδικό Φαινόμενα (ή το ανεξήγητο, δέν είμαι σίγουρος) δημοσίευσε έναν κατάλογο με σπίτια και περιοχές της Ελλάδας που φημολογείται οτι παρουσιάζουν παραφυσική δραστηριότητα

Άν το έχει κανένας παρακαλώ ας μου στείλει κάποιο email στο akpe@mycosmos.gr

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...

25/02/2003, 03:39:54
!ΦΙΛΕ ΜΟΥ,akpe,
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...
ΜΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΕΔΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ... ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ....

ΠΑΝΤΩΣ.."ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...
ΦΩΣ!ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 25/02/2003 03:40:50

bladerunnerΜέλος
25/02/2003, 23:25:18
Καλησπέρα akpe. Τα περισσότερα (αν όχι όλα...) ήταν στη λίστα που σου είχα στείλει, με τα σπίτια της Αθήνας...

Τί άλλο ψάχνεις

nitro912grΜέλος
25/02/2003, 23:51:42
φιλε bladerunner δεν βαζεις και εδω τη λιστα να την δουμε και εμεις?

The n00b in Magic but soon a Great Mage of Wisdom!

cassiopeiaΜέλος
26/02/2003, 00:45:17
quote:

φιλε bladerunner δεν βαζεις και εδω τη λιστα να την δουμε και εμεις?

***ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!

[h5]'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'[/h4]

GlorfindelΜέλος
26/02/2003, 01:02:46
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΗΖΗΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

nitro912grΜέλος
26/02/2003, 01:13:16
quote:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΗΖΗΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

μα φιλε μου αν δεν ερευνησουμε αυτα τα σπιτια πως θα μαθουμε(η μαλλον πως θα πιστουμε) οντος για το παραφισικο τους στοιχειο? πιστευε και μη ερευνα? δεν λεω πως πρεπει να το κανουμε απερισκεπτα αλλα οχι και να μην τα ψαξουμε λιγουλακι, απλος δεν θα μπουμε με την αφελια ενος μικρου εξερευνητη πιτσιρικα, αλλα ως ατομα προετημασμενα για το τη θα γινει εκει μεσα.με καποια προσοχη δηλαδη.

GlorfindelΜέλος
26/02/2003, 01:26:11
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!ΑΛΛΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΙΚΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

nitro912grΜέλος
26/02/2003, 01:29:27
quote:

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!ΑΛΛΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΙΚΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

μιπος θα μπορουσες να μου δοσεις url?λιγο δυσκολο να ψαξω αυτη την στιγμη μιας και διαβαζω καποια αλλα θεματα.

indigo_boyΜέλος
26/02/2003, 17:44:04
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ
ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑΗ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ
ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ....
ΦΙΛΙΚΑ