- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εδώ κάποιοι ειρωνεύονται τους συνομιλητές τους και τους προσβάλλουν ασύστολα. Επιτρέπεται τέτοιο πράγμα ?
quote:
Και για να σου λυθεί η απορία εγώ λοιπόν αδερφέ ούτε ανώμαλος είμαι και είμαι και έγγαμος.
Εννούσα την πλειοψηφία των ρασοφόρων χριστιανών και μια μειοψηφία του χριστεπώνυμου πλήθους... Εσύ μάλλον δεν ανήκεις σε αυτές τις δύο κατηγορίες...
Το ανέκδοτο της μέρας: "Πώς γίνεται κανείς ηγούμενος; Άμα του την σφυρίξει ο προηγούμενος..."
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9
quote:
Ποιός σου είπε ότι ο Θεός είναι παθητικός .
Ρε μπας κι είναι ενεργητικός; Μήπως ενεργοπαθητικός;
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Η παροιμία της ημέρας: "αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια!".
Τα παλλικάριαείναι γνωστά:Νίκος GR,LiakoFan,Stratis,22,Tonis,Χάλκειος,Αετός και γενικά όλη η παρέα που,ενώ θα μπορούσαν να ήταν χαζοχαρούμενοι σαν κι εσένα,κάθησαν και ασχολήθηκαν μ'ένα τόσο δύσκολο θέμα,όσο οι προφητείες κι αξίζουν συγχαρητήρια...Οπότε καθίσταται σαφές,ότι η μόνη αδελφή είσαι εσύ!Σε συγχαίρω για την αυτογνωσία σου λοιπόν....
quote:
Καλοί μου φίλοι χριστιανοί σας ευχαριστώ για την συμβουλή σας για ένα πέρασμα από το Δρομοκαίτειο.
Δεν κάνει τίποτα!
quote:
Δυστυχώς έχω ήδη περάσει από κει επί εξάμηνo (όπως και από άλλα εαυγή ιδρύματα) κάνοντας την πρακτική μου ως ψυχολόγος και ευτυχώς (για μένα), δυστυχώς (για σας) δεν με κράτησαν!
Μα πώς να σε κρατήσουν κακομοίρη,αφού εκεί μέσα όλοι το ίδιο είστε....
quote:
Εσείς δεν κάνετε καμμιά βόλτα;
Αν είναι να σε συνοδέψουμε εκεί,γιατί όχι;;;
quote:
Ερώτηση: το topic είναι ή δεν είναι ανοικτό;
Για τύπους σαν κι εσένα ΟΧΙ.Understand;;;
quote:
Εάν είναι είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ακούτε την άποψη όλων!!!
Και φυσικά θ'ακούμε εκείνους που μας σέβονται,ακόμη κι αν είναι κάθετα αντίθετοι σε αυτά που πιστεύουμε,αρκεί να εκφράζονται με ευπρέπεια και να μην βρίζουν Τον Χριστό και Την Παναγία μας....Απόψεις-Μπούρδες όμως,σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούμαστε να διαβάζουμε...
quote:
Ειδάλως κάντε ένα κλειστό κλαμπάκι στο pathfinder στο οποίο o NIKOSGR (ας πούμε) θα μπορεί να διαγράφει όποιον δεν γουστάρει ή ξεφεύγει, οι "απέξω" θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση ή καθόλου πρόσβαση κλπ κλπ. Γιατί δεν το κάνετε; Να σας πως εγώ γιατί:
Όχι,να σου πω εγώ ανεγκέφαλε,γιατί δεν το έκαναν:για να την σπάσουν σε αργόσχολους σαν κι εσένα,που βλέποντας την απήχηση που έχει το εν λόγω τόπικ,σκάνε,σκεπτόμενοι ότι τις δικές τους απόψεις,οι μόνοι που θα τις ενστερνίζονταν,θα ήταν αποκλειστικά και μόνο οι ίδιοι οι εαυτοί τους....
quote:
τα γράφετε δημοσίως γιατί κάνετε προσυλητισμό, και άτομα σαν το JbG και μένα σας χαλάνε την σούπα...
Εσένα σίγουρα θα θέλαμε να σε προσηλυτίσουμε για να σου κάνουμε καζούρα με τις ΜΛΚΙΕΣ που θα λες....Ψώνιο!!!
quote:
Άνθρωποι που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας, όντας σε κατάσταση μονομανίας και παραληρήματος με αυτοκαταστροφικές τάσεις...
Είσαι ένα ακόμα πορωμένο ανθρωπάκι....Έννοια σου όμως...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ!!!..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....,αν και όποιος αναλύψει θεραπεία στα μέτρα σου,θα πρέπει το λιγότερο να πάρει Νόμπελ Ιατρικής....
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ....
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia
Που είναι τώρα ένας συντονιστής, να επιληφθεί αυτού του θέματος ?
Επιτρέπεται τέτοιο πράγμα ?
Γουστάρω!!! Δεν μου φτιάξατε πια τη μέρα: το μήνα μου φτιάξατε!
Θανατολάγνοι και καταστροφολάγνοι μου!!!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://athos.alexsoft.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=171&topic=514.from1130934251;topicseen
θα τα πούμε εκεί.....!!!!!
quote:
δεν συναντησα αντιμετωπιση, που να συναδει με Τον Χριστο
Όταν αλλάξεις την δική σου αντιμετώπιση,θα δούμε....
quote:
τι ειδους χριστιανοι ακριβως συχναζουν στο στεκι σας?
Μια φορά καλύτεροι από λόγου σου και πάντως άνθρωποι,που αν και νέοι,αντιλαμβάνονται το νόημα των λέξεων:Σεβασμός,Αξιοπρέπεια,Ευλάβεια,Πίστη.
quote:
ειδα αλλαζονεια, ειδα φανατισμο, ειδα ανεξελεγκτο θυμο, ειδα προθεση για βια, ειδα υβρεις, ειδα Υβρι!
Από σένα είδα χλευασμό για τους Αγίους και τον ίδιο τον Χριστό,ακατάσχετη βλακεία,ανωριμότητα,ειρωνεία,κι ό,τι πιο νοσηρό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο...
quote:
καποιος μαλιστα διεκδικει τον Ενα Θεο που εφτιαξε το συμπαν ως "ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΝΟ"
Ο Θεός είναι Πατέρας όλων...Αν βρίσκεσαι όμως σε οντολογικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις,είσαι σε λάθος τόπικ....
quote:
εμας ποιος μας εφτιαξε ρε μεγαλε?
τους Κινεζους?
τους Ινδους?
τους Νεγρους?αλλος Θεος?
Μ'αρέσουν πολύ τα εμπροθέτως,αυθαίρετα συμπεράσματα σου.......Εκτός άλλων των άλλων,θα πρέπει να ξαναπεράσεις απ'το δημοτικό,αν και δεν νομίζω πως ''πνευματικά'',έφυγες ποτέ από εκεί,για να ξαναμάθεις ανάγνωση και γραφή!!!!Είπε κανείς απ'το τόπικ αυτό,ανοησίες του τύπου υπάρχουν πολλοί Θεοί;;;Συμμαζέψου....
quote:
Τοpic μοντέλλο, το κάναμε ((όλοι μαζί) μπουρδέλο...Γουστάρω!!! Δεν μου φτιάξατε πια τη μέρα: το μήνα μου φτιάξατε!
Θανατολάγνοι και καταστροφολάγνοι μου!!!
Την παίρνεις την πρεζούλα σου Καραγκιόζη....
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7266
Απεστάλη: 10/10/2005, 10:31:27
---------------------------------------------------------------------
Λόγω του ότι το αρχικό thred "Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica" κλειδώθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς μου νιώθω ότι το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το επαναφέρω ως vol.2.
Βρε μεγαλε, αφου ξερεις οτι εχεις αναρμοστη συμπεριφορα, τι προσπαθεις δηλαδη να πετυχεις εδω μεσα; Να την κανεις αρμοστη; Τα ιδια κανεις παντου, αν απορεις για το τι κανεις! Εισαι κατ’επαναληψη στοιχειο δημιουργιας φασαριων!
Συγνωμη, δεν εχει admin πλεον το forum ή εχουν παρει αδεια;
Κατι μηνυματα της Amalia:
Πρόσεχε πολύ με τι τρόπο απευθύνεσαι στα πιστεύω άλλων ανθρώπων!
Οι συνέπειες της αντίδρασης θα βαρύνουν πρώτα από όλα εσένα.
"παιζουν" μονο σε συγκεκριμενα Topics; Για καντε κατι εδω μεσα, αντε γιατι σιγουρα με ολη την ιστορια και οι μεν και οι δε παρεκτραπησαν και εγινε topic με θεμα "Εθνικοι εναντιον Χριστιανων"!
quote:
Οπότε καθίσταται σαφές,ότι η μόνη αδελφή είσαι εσύ!Σε συγχαίρω για την αυτογνωσία σου λοιπόν....
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, να 'σαι καλά!!!
quote:
quote:
Είσαι ένα ακόμα πορωμένο ανθρωπάκι....Έννοια σου όμως...
Απειλούμε, απειλούμε; Ασε ρε μεγάλε το 'χουν κάνει κι άλλοι... Πάρτε σειρά!!!
quote:
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ!!!..
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, να 'σαι καλά!!! Καθρέφτη έχεις;
quote:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....,αν και όποιος αναλύψει θεραπεία στα μέτρα σου,θα πρέπει το λιγότερο να πάρει Νόμπελ Ιατρικής....
Η μόνη αθεράπευτη ασθένεια είναιη βλακεία... Οπότε αν με θεραπεύσουν δεν θάμαι βλάκας... Τελικά να με θεραπεύσουν ή όχι;
quote:
quote:
Σωστός!!!
quote:
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
amalia
quote:
Σεβασμός,Αξιοπρέπεια,Ευλάβεια,Πίστη
Θα σου κάνω την εξής ερώτηση.
Είδες να μιλάω εγώ άσχημα σε κανέναν σε αυτό το τόπικ ή αλλού ?
Είδες να βρίζω, να χλευάζω ή να κατηγορώ κανέναν για κάτι ?
Αν όχι, τότε γιατί ο 22 μου μίλησε με τέτοια περιφρόνηση ?
Τι νόημα έχουν λέξεις που λές, άν ο κάποιος που τα διατυμπανίζει δεν μπορεί να τα εφαρμόσει ;
Περιμένω από τον 22 να ζητήσει συγνώμη γι αυτά τα πάρα πολύ προσβλητικά λόγια.
.
wow!
εγκαταλειπετε την καμινο παιδες?
δεν με ενδιαφερει το αν παρεξηγησατε καποιοι τις προθεσεις μου.
κανω το καλο και το ριχνω... στην καμινο!
δεν ειμαι χριστιανος (με την εννοια του ανηκω σε οργανωμενη θρησκεια) ουτε Τιποτα αλλο.
ειμαι απλα ενας ανθρωπος που κοιτα ψηλα την νυχτα οταν παει για κατουρημα μετα τα κοκκινα κρασια που ηπιε στο Ονομα Του, και βλεπει τα αστρα και νιωθει Τον Θεο και την μηδαμινοτητα του, χωρις να χρειαζεται μεσολαβητες και δικηγορους για να καταλαβει οτι αποτελει τμημα Του!
στην απλη φιλοσοφικη διαλεκτο, μια συμπαντικη πορδη.
αλλα σκεπτομενη πορδη!
ως τετοιος μπηκα στο τοπικ και σατυρισα τον εαυτο μου πρωτα, αποκαλωντας με Βασιλεα Ιωαννη τον Κάλο τον Πρωτο.
και ως τετοιος εχω να σας πω μερικες κουβεντες στα ισα, χωρις χιουμορ.
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ!
ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΑΣ Ή ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ (ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ)
ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ - ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ) ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!
ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ: ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ - ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΦΙΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???
αναμενω εν σκονη αδελφοι... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Για μένα να και μια φωτογραφία του ΘΕΟΥ όπως την αντιλαμβάνεται καθένας...

ΚΟΜΠΡΕΝΤΟ;
Edited by - dim.kar on 02/11/2005 16:44:12
quote:Από σένα είδα χλευασμό για τους Αγίους και τον ίδιο τον Χριστό,ακατάσχετη βλακεία,ανωριμότητα,ειρωνεία,κι ό,τι πιο νοσηρό θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο...
για κανε καμια παραθεση απο αυτα που υποστηριζεις οτι εκανα.
ΤΩΡΑ!
quote:
quote:
καποιος μαλιστα διεκδικει τον Ενα Θεο που εφτιαξε το συμπαν ως "ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΝΟ"Ο Θεός είναι Πατέρας όλων...Αν βρίσκεσαι όμως σε οντολογικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις,είσαι σε λάθος τόπικ....
αυτα πεστα σ αυτον που διαχωριζει τα παιδια Του σε νομιμα και νοθα...
εγω Εναν Πατερα γνωριζω!
quote:Είπε κανείς απ'το τόπικ αυτό,ανοησίες του τύπου [b]υπάρχουν πολλοί Θεοί;;;
ελα ντε?
ειπε κανεις?
μ αρεσει ο τροπος που διαβαζεις μεγαλε!
quote:Συμμαζέψου....
παρτο αλλιως, θα βρεις...
quote:ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ....
μην ντρεπεσαι να πεις τα πραγματα με το ονομα τους: θανατος και συνειδηση!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
"Ταδε εφη GDS1 σε αλλο topic....
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7266
Απεστάλη: 10/10/2005, 10:31:27
Λόγω του ότι το αρχικό thred "Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica" κλειδώθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς μου νιώθω ότι το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το επαναφέρω ως vol.2.
Βρε μεγαλε, αφου ξερεις οτι εχεις αναρμοστη συμπεριφορα, τι προσπαθεις δηλαδη να πετυχεις εδω μεσα; Να την κανεις αρμοστη; Τα ιδια κανεις παντου, αν απορεις για το τι κανεις! Εισαι κατ’επαναληψη στοιχειο δημιουργιας φασαριων!"
Πόσο νέος είσαι gripas μόλις 26 μυνημάτων.... Πρίν βγάλεις άποψη ψάξε λίγο περισσότερο... Μπήκες καθόλου στο αρχικό "Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica";;;;; μάλλον όχι...Δες τον λόγο που εγώ και ο WWALKER αποκλειστήκαμε και έλα πούλα εξυπνάδα ύστερα....
gripas
"Συγνωμη, δεν εχει admin πλεον το forum ή εχουν παρει αδεια;
Κατι μηνυματα της Amalia:
Πρόσεχε πολύ με τι τρόπο απευθύνεσαι στα πιστεύω άλλων ανθρώπων!
Οι συνέπειες της αντίδρασης θα βαρύνουν πρώτα από όλα εσένα.
"παιζουν" μονο σε συγκεκριμενα Topics; Για καντε κατι εδω μεσα, αντε γιατι σιγουρα με ολη την ιστορια και οι μεν και οι δε παρεκτραπησαν και εγινε topic με θεμα "Εθνικοι εναντιον Χριστιανων"!"
και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου...!!!!!
quote:
Την παίρνεις την πρεζούλα σου Καραγκιόζη....
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!! [quote]
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
amalia
Δικαιολογια δεν υπαρχει.
Οι συντονιστες ειναι ειτε ανυπαρκτοι ειτε οργιαζουν μεταξυ τους και δεν εχουν χρονο για πιο "ταπεινες" ασχολιες οπως η χρηστη διαχειριση ενος χωρου συνομιλιας και ανταλλαγης αποψεων.
Μετα λυπης μου παρατηρω οτι ακομα και τριχρονο παιδι θα τα καταφερνε καλυτερα απο οτι οι εν λογω "συντονιστες".
Θα επρεπε να ντρεπονται,αλλα αν η ντροπη ειχε προσωπο θα ειχε κοκκινισει με αυτα που συμβαινουν στο εσωτερικα.
Παλιοτερα υπηρχαν ενδιαφεροντες συνομιλητες εδω,οπως η zantok,ο κελσος αλλα και αλλοι,οι οποιοι την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια καθως ειδαν το ρεζιλικι του εσωτερικα.
Καταφεραν ορισμενοι να καταστρεψουν θεμα που δεν τους αφορουσε και μπηκαν εδω για να το μαγαρισουν με την δικαιολογια της "δημοκρατιας" και της "εκφρασης αποψης".
Ντροπη και Αισχος.
Το εχω πει και θα το ξαναπω.
Η βλακεια ειναι ανικητη.Απεδειχθη και εδω πανηγυρικα!
Ευγε αμαλια,θαυμασε το φορουμ σου.
Δες με ικανοποιηση την κατεδαφιση του.
quote:
προσκειμενου στον λογαριασμο
Εδω εννοουσα χριστιανισμο.