- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"H Amalia, οπως και οι αλλοι "συντονιστες" ειναι προφανως διακοσμητικα στοιχεια εδω,θυμουνται τον ρολο τους μια φορα το εξαμηνο και μονο οταν ειναι να παγωσουν η να διαγραψουν τον λογαριασμο ενος θετικα προσκειμενου στον λογαριασμο... "
Μάλλον εννοείς Χριστιανισμό....Για δώσε παραδείγματα nikostheater γιατί μόνο κατηγορίες έχετε πάντα στοιχεία κανένα...φέρε παραδείγματα
nikostheater
"ειτε σπανιως σε οποιον βριζει εξοφθαλμα φανερα και δεν θελουν να χαλασουν το "image"(το ποιο;), του φορουμ"
Για ξαναδες ποιοι βρίζουν εξόφθαλμα εδώ και ύστερα μίλα...
nikostheater
"Οι συντονιστες ειναι ειτε ανυπαρκτοι ειτε οργιαζουν μεταξυ τους και δεν εχουν χρονο για πιο "ταπεινες" ασχολιες οπως η χρηστη διαχειριση ενος χωρου συνομιλιας και ανταλλαγης αποψεων.
Μετα λυπης μου παρατηρω οτι ακομα και τριχρονο παιδι θα τα καταφερνε καλυτερα απο οτι οι εν λογω "συντονιστες".
Θα επρεπε να ντρεπονται,αλλα αν η ντροπη ειχε προσωπο θα ειχε κοκκινισει με αυτα που συμβαινουν στο εσωτερικα."
nikostheater αφτούς που βρίζεις είναι οι σπιτονοικοκύρηδες μας και τουλάχιστον μια και αναφέρεστε σε σεβασμό θα έπρεπε να τους σέβεσαι. Αν όχι τότε σταμάτα να φιλοξενήσε στο παρών φορουμ
nikostheater
"Η βλακεια ειναι ανικητη.Απεδειχθη και εδω πανηγυρικα!"
Χαίρομαι που υπάρχει και αυτοσαρκασμός
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
.
Μαθημα Θεου για ολους τους γραφοντες και αναγιγνωσκοντες το παρον τοπικ:
Σημερα στον Τυρναβο μαθητης μαχαιρωσε μαθητη.
Ο λόγος?
Θιχτηκε η "πιστη" του όταν συμμαθητες του πειραξαν την εικόνα της ταξης! (ειδωλολατρεια δεν είναι αυτό καλε?)
Και τους ρουφιανεψε.
Καλά μέχρι εδώ, αλλά πηγαν να του ζητησουν το λόγο (της ρουφιανιας, όχι της πιστης) και εβγαλε μαχαιρι και μαχαιρωσε δίπλα στην καρδια τον εναν τους (φημες φερον λαβωθεντα τον jpg , άλλοι μιλουν για τον dim.kar
)
Ερωτω βρε χριστιανοπαιδα, έτσι εύκολα μαχαιρωνετε για την πιστη σας?
Και δευτερον, κουβαλατε πάντα μαχαιρια στο σχολειο?
γιαταγανια???
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Call me johnnie… ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Ερωτω βρε χριστιανοπαιδα, έτσι εύκολα μαχαιρωνετε για την πιστη σας?Και δευτερον, κουβαλατε πάντα μαχαιρια στο σχολειο?
γιαταγανια???
Call me johnnie…
Γιατι θεωρεις οτι πρεπει εμεις εδω να απολογηθουμε για κατι που εκανε καποιος που απλα εχει την ιδια πιστη με εμας;
Ηλιθιος δεν εισαι,νομιζω το καταλαβαινεις.
ΟΠοτε,ποιος ο ρολος του ποστ σου;
Αν και κακως απαντησα,γιατι οι ηλιθιοτητες δεν χρηζουν απαντησης.
Στον GSD1:
Aρκει να ψαξεις λιγο στο φορουμ.Δεν θα σου δωσω και μασημενη τροφη.2-3 σελιδες πιο πισω θα βρεις ενα σωρο παραδειγματα.
quote:
Η βλακεια ειναι ανικητη.Απεδειχθη και εδω πανηγυρικα!"Χαίρομαι που υπάρχει και αυτοσαρκασμός
Προφανως δεν εχεις το γνωθι σαυτον,γιαυτο και η παραπανω απαντηση,ε;
Εγω το μονο που μπορω να σας δωσω ειναι ....ξερετε τι....
Βαριεμαι να ασχολουμε και με την παρτυ σας γιαυτο τωρα παω να βγω με το μωρο μου...
Το ποιος χρησιμοποιει τα εργαλεια του φαινεται...για να ασχολειστε ,μαλλον βλακες με ψυχολογικα προβληματα ειστε,και δε σας δινουν σημασια οι γυναικες γιαυτο και αναλονεστε με την παρτη μας.
Φιλακια αγαμητοι!!!
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 02/11/2005 17:51:41
"Aρκει να ψαξεις λιγο στο φορουμ.Δεν θα σου δωσω και μασημενη τροφη.2-3 σελιδες πιο πισω θα βρεις ενα σωρο παραδειγματα."
Κλασσική απάντηση σε ανύπαρκτα επιχειρήματα...
nikostheater
"Προφανως δεν εχεις το γνωθι σαυτον,γιαυτο και η παραπανω απαντηση,ε;"
Επειδεί υπάρχει γνωθι σαυτον και η παραπανω απαντηση. Μάλλον κάποιοι άλλοι πρέπει να ψαχτούν
quote:
nikostheater αφτούς που βρίζεις είναι οι σπιτονοικοκύρηδες μας και τουλάχιστον μια και αναφέρεστε σε σεβασμό θα έπρεπε να τους σέβεσαι. Αν όχι τότε σταμάτα να φιλοξενήσε στο παρών φορουμ
Αυτοι εδω και τοσο καιρο δεν δειχνουν σεβασμο ουτε σε μας ουτε στο "σπιτι" τους και φυσικα δεν σεβονται ουτε οι ιδιοι τον εαυτο τους.
Εγω σεβομαι τα παιδια που εχουν ανοιξει μια κουβεντα και ερχεται ο καθενας και πετα την βλακεια του για να τους χαλασει το τοπικ.Αυτο το σεβαστηκαν οι συντονιστες;Αν αφηνουν τον καθε ενα να χαλαει τοπικ και να βριζει τα πιστευω των αλλων που ειναι ο ρολος των συντονιστων;Που ειναι οι συμπεριφορα τους σαν οικοδεσποτες να προστατευσουν τους θιγομενους;
Εγω θα σεβαστω το σπιτι τους οταν δεν το σεβονται οι ιδιοι;
Εγω δεν ειδα οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ χριστιανους να μειωνουν τους αλλους.Ειδα ομως πολλες φορες και επαναλαμβανομενες το αντιθετο.Και δεν ειδα ΠΟΤΕ τους διαχειριστες να προστατευσουν την πλευρα που δεχεται τις λοιδωριες και τις επιθεσεις;Κοιτα το ποστ του Johnniebegood απο κατω.Ποστ απλα για να την πει στους χριστιανους και να λοιδωρησει.Και τετοια ενα σωρο εδω.Ο anchor εχει κανει σκονη στο μυθος και θρησκεια τον Schabe και ο σβαμπε μονο να βριζει και να φωναζει ξερει,ουτε 1 (ολογραφως:μια) φορα δεν αντεκρουσε στοιχεια που του παραθετει συνεχως ο anchor.Οποτε κατερριφθη και ο μυθος "οι χριστιανοι δεν παραθετουν στοιχεια".Αφου και οταν τα παραθετουμε ολο τα αρνειστε και τα απαξιωνετε.
Η υποκρισια ας σταματησει επιτελους.
Αντε πια,ολο υποκρισια και υφος εδω μεσα και απο διαθεση για συζητηση μηδεν.
"Αυτοι εδω και τοσο καιρο δεν δειχνουν σεβασμο ουτε σε μας ουτε στο "σπιτι" τους και φυσικα δεν σεβονται ουτε οι ιδιοι τον εαυτο τους.
"
Συνεχίζει βλέπω... καλά κάνε ότι νομίζεις
nikowtheater
"....και ερχεται ο καθενας και πετα την βλακεια του για να τους χαλασει το τοπικ."
Τι θεωρείς βλακεία;;; απόψεις ενάντια στις δικές σου;;;;;
nikowtheater
"Αν αφηνουν τον καθε ενα να χαλαει τοπικ και να βριζει τα πιστευω των αλλων που ειναι ο ρολος των συντονιστων;"
Δεν είδα καμία τέτοια εξύβριση...είδα προσωπική εξύβριση από άλλους και για παράδειγμα από εσένα
nikostheater
"Εγω θα σεβαστω το σπιτι τους οταν δεν το σεβονται οι ιδιοι"
Nαι οφείλεις αν δεν σου αρέσει το σπίτι την κάνεις πας σε άλλο. Αν και νομίζω ότι οι συντονιστές δείχνουν ιδιαίτερο σεβασμό προς το φόρουμ και προσπαθούν να κρατήσουν τις ισοροπίες. (Γνώμη μου)
nikostheater
"Αφου και οταν τα παραθετουμε ολο τα αρνειστε και τα απαξιωνετε.
"
και τι φταίμε που τα στοιχεία είναι προς απαξίωση...!!!!
nikostheater
"Η υποκρισια ας σταματησει επιτελους.
Αντε πια,ολο υποκρισια και υφος εδω μεσα και απο διαθεση για συζητηση μηδεν."
Ναι και εσύ μπήκες εδώ για συζήτηση...είδαμε το ύφος σου από την αρχή...άσε ρε nikostheater δείτε πρώτα τα δικά σας και ύστερα ελάτε να φτιάξετε τον κόσμο
quote:
Εγω δεν ειδα οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ χριστιανους να μειωνουν τους αλλους.Ειδα ομως πολλες φορες και επαναλαμβανομενες το αντιθετο.
Συγνώμη, εγώ μείωσα ή έβρισα κανέναν ;
Γιατί με έβρισε λοιπόν ο Στρατής 79, ο 22 και κάποιοι άλλοι "δικοί σας" ;
Πώς το εξηγείς εσύ αυτό το φαινόμενο ;
"Εγω το μονο που μπορω να σας δωσω ειναι ....ξερετε τι...."
εγώ δεν ξέρω για πες μου
NIKOSGR
"Βαριεμαι να ασχολουμε και με την παρτυ σας"
Και τότε γιατί μπαίνει στον κόπο να απαντήσεις;;;;
NIKOSGR
"γιαυτο τωρα παω να βγω με το μωρο μου..."
ΑΣΧΕΤΟ
NIKOSGR
"Το ποιος χρησιμοποιει τα εργαλεια του φαινεται..."
Μαραγκός είσαι;;;; Τι λες;;;; Ποια εργαλεία;;;;
NIKOSGR
"για να ασχολειστε ,μαλλον βλακες με ψυχολογικα προβληματα ειστε,και δε σας δινουν σημασια οι γυναικες γιαυτο και αναλονεστε με την παρτη μας."
Έτσι είναι ακριβώς Γάτος ο Μαραγκός που θα βγεί και με μωρό
ΝIKOSGR
"Φιλακια αγαμητοι!!!"
χαχαχα φιλάκια λουκία χαχαχαχα
Edited by - GDS1 on 02/11/2005 18:12:35
quote:
Μαθημα Θεου για ολους τους γραφοντες και αναγιγνωσκοντες το παρον τοπικ:
Σημερα στον Τυρναβο μαθητης μαχαιρωσε μαθητη.
Ο λόγος?
Θιχτηκε η "πιστη" του όταν συμμαθητες του πειραξαν την εικόνα της ταξης! (ειδωλολατρεια δεν είναι αυτό καλε?)Και τους ρουφιανεψε.
Καλά μέχρι εδώ, αλλά πηγαν να του ζητησουν το λόγο (της ρουφιανιας, όχι της πιστης) και εβγαλε μαχαιρι και μαχαιρωσε δίπλα στην καρδια τον εναν τους (φημες φερον λαβωθεντα τον jpg , άλλοι μιλουν για τον dim.kar )Ερωτω βρε χριστιανοπαιδα, έτσι εύκολα μαχαιρωνετε για την πιστη σας?
Και δευτερον, κουβαλατε πάντα μαχαιρια στο σχολειο?
γιαταγανια???
Call me johnnie…
quote:
Συγνώμη, εγώ μείωσα ή έβρισα κανέναν ;Γιατί με έβρισε λοιπόν ο Στρατής 79, ο 22 και κάποιοι άλλοι "δικοί σας" ;
Ειναι γενικο το φαινομενο εσεις να αποδιδετε τοσο συνολικες ευθυνες;Και στην τελικη εγω δεν αναφερθηκα ειδικα σε σενα,σε ενα γενικοτερο φαινομενο που συμβαινει εδω αναφερθηκα.Ουτε αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε πια;
Ειδες πουθενα το ονομα σου στο ποστ μου;Φαινεται διαφορετικα ελληνικα μαθαινουμε....