- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
quote:
HELPPPP!!! BOH@EIA!!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ηθοποιό που ηταν κατι σαν γεραμενο ξωτικο που κάθετε σε μια πολυθρόνα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο πμροστα απο ενα τζακι και μαζί τους ενας σκύλος κούκλα νομίζω και εξιστορεί τρομακτικές ιστορίες..Και αυτη στην ΕΡΤ PLEASE SAS EKLIPARO PEITE MOU AN UYMASTE KATI!! STEFANOS KERKYRA
Φιλε μου πρεπει να λες το Tales From The Crypt
ψαχνω το τιτλο του καρτουν στη σελιδα 34 του forum ειναι η πρωτη εικονα
το ψαχνω καιρο τωρα απο φιλους αλλα κανεις δεν θυματε τιτλο
παρακαλω απαντηστε
ευχαριστω
Hail

quote:
γεια σε ολους σας ειμαι νεο μελος του forum στο βρικα πανο σε αναζητηση παλιων καρτουν σαν συνχαιρω για την πληροφοριση σας.ψαχνω το τιτλο του καρτουν στη σελιδα 34 του forum ειναι η πρωτη εικονα
το ψαχνω καιρο τωρα απο φιλους αλλα κανεις δεν θυματε τιτλο
παρακαλω απαντηστε
ευχαριστωHail
Πρόκειται για το Jungle Boy (Shonen Kenia).
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3644
Hail
quote:
HELPPPP!!! BOH@EIA!!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ηθοποιό που ηταν κατι σαν γεραμενο ξωτικο που κάθετε σε μια πολυθρόνα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο πμροστα απο ενα τζακι και μαζί τους ενας σκύλος κούκλα νομίζω και εξιστορεί τρομακτικές ιστορίες..Και αυτη στην ΕΡΤ PLEASE SAS EKLIPARO PEITE MOU AN UYMASTE KATI!! STEFANOS KERKYRA
Καλησπέρα. Πρέπει να μιλάς για το The Storyteller του Jim Henson. Δες και στη σελίδα 14 της συζήτησης. Και εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Storyteller
Στο YouTube θα το βρεις χωρίς υπότιτλους.
CHARMED
όπου δυο φίλοι έμπλεξαν κάπου και ο "κακός" βασιλιάς επειδή δεν πίστευε στη φιλία,
φυλάκισε τον έναν έτσι ώστε ο άλλος να πάει στο γάμο της αδερφής του και αν δεν επέστρεφε έγκαιρα θα σκότωνε τον άλλον?
Κάτι σε Δάμων και Φειδία μου κάνει, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα.
Love has no boundary
No limit no wall
When love is the reason
Even angels fall
quote:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..
Θυμάστε ένα παιδικό στην αρχαία Αθήνα ή κάπου εκεί,
όπου δυο φίλοι έμπλεξαν κάπου και ο "κακός" βασιλιάς επειδή δεν πίστευε στη φιλία,
φυλάκισε τον έναν έτσι ώστε ο άλλος να πάει στο γάμο της αδερφής του και αν δεν επέστρεφε έγκαιρα θα σκότωνε τον άλλον?
Κάτι σε Δάμων και Φειδία μου κάνει, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ...
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...
CHARMED

Edited by - NorthStar on 10/02/2010 20:25:26
Οποιος θυμαται κατι ας μ πει γιατι θελω παααρα πολυ να το ξαναδω αυτο το παιδικο.! Ευχαριστω!!
quote:
Jem and the Holograms ;http://www.youtube.com/watch?v=JmYU4CeuZQ0
pw pw se euxaristw polu den mporeis na fantasteis poso kairo to psaxnw!!!!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...
έψαχνα. Θα το βρω και στα Ελληνικά! Να'σαι καλά.
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!
Love has no boundary
No limit no wall
When love is the reason
Even angels fall
quote:
ενα αλλο παιδικο, που ηταν ενα σχολειο με υπερ-ηρωες. μια απο αυτους ηταν ενα κοριτσακι μαγισσα, που συνεχεια ελεγε "αμπρα καζουρ".
Hero High