- lord - - Κινηματογράφος -
ATSΝέο Μέλος
Λοιπόν!!!!Να μπω κι εγώ στο θεματάκι σας?Είμαι αρκετά πορωμένος θεατής με τις εν λόγω ταινίες. Μου άρεσε η αναφορά στον Ησίοδο που έγινε παραπάνω.¨ηταν κάτι που δεν μου είχε έρθει στο μυαλό.Και ίσως να είναι και σωστή.Απ ότι ξέρω, ο Τόλκιν προσπάθησε να φτιάξει κάτι σαν μυθολογία του τόπου του που δεν υπήρχε.Γιατί και η Κελτικη αναφέρεται σε διαφορετικούς λαούς.Δανείστηκε βέβαια στοιχεία και απ την Κέλτικη.ϊσως το έκανε αυτό και με άλλες.Βέβαια αυτό που μου άρεσε περισσότερο, ήταν η διχασμένη προσωπικότητα του γκόλουμ.Πραγματικά τέλειο. Αλλά..............όλα τα καλά πάντα τελειώνουν
ATS
Γειά σου ATS!
Νομίζω ότι αυτήν την απάντηση την προόριζες για το ήδη υπάρχον θέμα που αναφέρεται στο Lord of the Ring.
Η όχι;
Αν ναι, δεν συντρέχει λόγος να ανοίξει νέο θέμα-απάντηση στο ήδη υπάρχον Lord of the rings- The return of the king , οπότε το συγκεκριμένο δεν έχει και λόγο ύπαρξης και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί.![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
quote:
Νομίζω ότι αυτήν την απάντηση την προόριζες για το ήδη υπάρχον θέμα που αναφέρεται στο Lord of the Ring.
Συμφωνώ! Το Θέμα απενεργοποιείται.
ATS, κι εγώ από την πλευρά μου θα μπορούσα να πω πως είμαι αρκετά "πορωμένος" αναγνώστης και Θεατής του Tolkien!
Καλωσήλθες λοιπόν στις Συζητήσεις μας!!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------