- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΙΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΩ ΟΛΑ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΓΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.....ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ..........
Οι πολλοί ΘΕΛΟΥΝ να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, δεν θέλουν να τους χαλάμε το χουζούρι τους- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την αλήθεια...
Εξάλλου είναι γνωστό ότι όσο ποιο πολλά ψέματα λες και τάζεις, τόσο πιο καλά κουμαντάρεις ένα κοπάδι/μαντρί/μάζα...
Οι εξαιρέσεις που δεν ακολουθούν "πειθαρχημένα" το κοπάδι...
στιγματίζοναται. Η ομοιομορφία δείνει ασφάλεια στο "δούλο"
Ο ελεύθερος όμως άνθρωπος σκέφτεται, δεν μασάει ότι τον ταϊζουν οι όποιοι "πληρωμένοι".
Και οι ελεύθεροι -πραγματικά ελεύθεροι- είναι μετρημένοι...
Οι υπόλοιποι νομίζουν απλά πως είναι ελεύθεροι... πως ζουν σε ειρήνη και δημοκρατία...
"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"...
Και αυτοί που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν οποιοδήποτε συμφέρον που διακυβέβεται από αυτούς που έχουν τις εξουσίες, πάντα θα υποτάσσονται και πάντα θα πνίγουν τη φωνή τους... (με ελευθερία...???)
Αυτή είναι η νοοτροπία που συντηρεί το σύστημα, αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια...
Και η αλήθεια πονάει...
Καταλαβαίνω ότι ήδη έχουν πολλά να παλέψουν οι περισσότεροι για να μπορούν να αντέξουν και ένα ακόμη...
Ένα τόσο εξωφρενικό γεγονός-Προτιμούν να ψεματίζουν τον εαυτό τους πως είναι φυσιολογικό-Προτιμούν να μην πιστεύουν στα μάτια τους, προτιμούν να βολεύονται και να καθησυχάζουν το μυαλό τους...
Για να μπορούν να αντέξουν την καθημερινότητα...
Τους καταλαβαίνω.
Αλλά δεν τους συμμερίζομαι.
Και οι ίδιοι είναι οι αιτία της γενικότερης κατάστασης, αφού τροφοθοτούν τη διαιώνηση της και δεν λένε να σηκώσουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ παράστημα και σκήβουν σαν δούλοι, σαν πρόβατα δίχως ίχνος αξιοπρέπειας...
Πιο πολύ μπορώ να συμμεριστώ κάποιον που έψαξε -ερεύνησε και θεώρησε πως δεν τρέχει τίποτε -ασχολήθηκε τουλάχιστον μόνος του...
Παρά οποιονδήποτε ξέρει και δειλιάζει!
Μας έχουν κοιμισμένους με όσα μας σερβίρουν και το
όποιο ενδιαφέρον για τη φύση, τον άνθρωπο, έχει
συλλεκτική ισχύ πια, καθώς κανείς δεν πιστεύει πραγματικά,
ότι μπορεί να γίνεται κάτι εναντίον μας...
Και εκεί στηρίζονται όσοι κάνουν ότι κάνουν...Στο ότι
κανείς στην ουσία, δεν θα αντιδράσει...
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ....ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ.....
Το πρώτο μισάωρο τουλάχιστον τα νερά της βροχής στην άσφαλτο,ήταν σαν σαπουνάδα.Μήπως το παρατήρησε και κάποιος άλλος σε άλλη περιοχή?
Μήπως η βροχή κατεβάζει τα χημικά κατάλοιπα των ραντισμών?
http://gpapadothomakos.googlepages.com/home2
Edited by - papadothomakos on 21/09/2008 23:11:53
Νέο άρθρο σχετικά
"Chemtrails... σε αναμονή εξελίξεων"
http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/09/chemtrails_21.html
quote:
Μήπως η βροχή κατεβάζει τα χημικά κατάλοιπα των ραντισμών
Καλά το είπες papadothomakos,
Αφού πρώτα μολύνουν τον αέρα, σειρά έχει το έδαφος(υπέργειο και υπόγειο).
Τι καλύτερο λοιπόν απ'τη βροχή που διεισδύει και στα κατώτερα στρώματα της Γής και μεταφέρει οτιδήποτε βλαβερό αλυσιδωτά σε ποτάμια -ωκεανούς-ψάρια(τα οποία είναι τίγκα σε βαρέα μέταλλα και τοξίνες-αν παρακολουθείτε τον ημερήσιο τύπο θα έχετε προσέξει πως κατα καιρούς, βγάζουν στη φόρα αποτελέσματα κρατικών ελέγχων, κραυγαλέων πάντα, για δεσμεύσεις και καταστροφές πολλών τόνων μολυσμένων ψαριών-τα κατά τ'άλλα πλούσια σε Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα-ας καγχάσω βροντερά...)
Άρα, για ν'ακριβολογούμε, η βροχή ''κατεβάζει'' Ο'ΤΙ αιωρείται, στο έδαφος για να επιταχύνεται και να εξαπλώνεται η όλη διαδικασία της δηλητηρίασης των πλασμάτων της Γής, σε καθολικό επίπεδο.
Κατ'εμέ, εκτός και αν γεμίσουν όλα τα μέρη της Γής με chembusters-πράγμα που δεν γίνεται- το μέλλον προβλέπεται ζοφερό για όλους μας.
Και επειδή,ο πλανήτης μας, η Γή, μας ανέχεται, περιμένω πότε θα βαρεθεί να μας ανέχεται και τότε, προκειμένου να ''ανακουφιστεί'' μας αφανίσει όλους ανεξαιρέτως(μαζί με τα ξερά και τα χλωρά), χωρίς διακρίσεις.
Και, εδώ που τα λέμε, καλά θα κάνει!!!
Μόνη ελπίδα,(πάλι η Γή δίνει τη λύση), να στροβιλίσει την ανθρωπότητα λίγο πιό γρήγορα ώστε να κάνει επιτέλους αυτό το περιβόητο συνειδησιακό άλμα.
Ή θα ''ξυπνήσουν'' όλοι, ή θα χαθούμε όλοι!
Υ.Γ. Το κρασάρισμα του η/υ μου, την ώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα δεν με πτοεί...(απ'τις 01.00 παλεύω με το συγκεκριμένο μήνυμα!)
Μπά, τυχαία είναι όλα...απ'την άλλη όμως:
Ο επιμένων νικά!
Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα format και οι εξωτερικοί σκληροί...
χεχεχε
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
http://www.worldwithoutparasites.com/codsmall.mpeg
http://www.orgonite.info/how-to-make-chembusters.html
http://www.petitiononline.com/261171/petition.html
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΈς ΈΓΙΝΑΝ 60 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...αργά αλλά σταθερά
Να ενημερώσω και όσους δεν το πρόσεξαν, έβαλα-επιτέλους- το θέμα που είχατε ζητήσει σχετικά με τα morgellons, την τρομερή αυτή νόσο, που φαίνεται πως σχετίζεται με τα chemtrails...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9946
ολοκληρωμένο το άρθρο με επιπλέον πηγές θα το βρείτε στο μπλογκ μου...
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
Δεν έχουν όλοι οι συμπολίτες μας πρόσβαση στο διαδύκτιο, ενημερώστε τους, βοηθίστε τους να υπογράψουν ή τυπώστε την επιστολή από το petition -μαζί και τα ονόματα που ήδη υπέγραψαν- και πάρτε τους κλασική υπογραφή, αναλαμβάνοντας να ενημερώσετε μετά εσείς το petition και κρατώντας τα πρωτότυπα των υπογραφών!!!
ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΔΡΑΣΤΕ όσοι και όσο μπορείτε, όπου μπορείτε!
Στείλτε την επιστολή σε σχετικές με την υγεία και το περιβάλλον υπηρεσίες, ζητήστε να βάλουν λινκ στο petition και άλλοι φίλοι ή γνωστοί σας...
ΑΠΛΑ ΔΡΑΣΤΕ! Μέσα και έξω από το ιντερνετ!
Η συζήτηση εδώ λειτουργεί από το 2005 το Μάη...
Στο εν τω μεταξύ έχω πια μελετήσει από κλιματολογία μέχρι ατμοσφαιρική φυσική για να καταλάβω -πρώτα για μένα φισικά-το γιατί?
Τα παιδιά από το en euranois σγωνίχοναι από το 2006....
Όλοι μας είμαστε σε θέση να μελετήσουμε και να ερευνήσουμε
ως έρχοντε στιγμές πια που κουράζεσαι...
ουσιών, φαίνοναι ακόμη και στα αυτοκίνητα.
Πολλές φορές, βλέπουμε το αυτοκίνητο με τη γυναίκα
μου,να έχει σημάδια, κηλίδες, βρώμικο. Ακόμη και
τα τζάμια, που δεν καθαρίζουν εύκολα....
Ότι συβαίνει, λόγω του ελέγχου που έχουν αυτοί που τα ρίχνουν,
σε ΜΜΕ, κυβερνήσεις και αρχές, δεν πρόκειται να κάνουμε
τίποτα, αλλά , καλά θα ήταν να ψάχνουμε γιατί το κάνουν.
Τι θέλουν να πετύχουν;...
Φίλη toxotis,υπομονή, θέλει οικονομία δυνάμεων, θα δούμε
κι άλλα...
quote:
Ότι συβαίνει, λόγω του ελέγχου που έχουν αυτοί που τα ρίχνουν,
σε ΜΜΕ, κυβερνήσεις και αρχές, δεν πρόκειται να κάνουμε
τίποτα, αλλά , καλά θα ήταν να ψάχνουμε γιατί το κάνουν.
Τι θέλουν να πετύχουν;...
Φίλε μου το δυστύχημα είναι αφ' ενος πως μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν αντιλαμβάνεται τον έλεγχο που υπάρχει στα όσα αναφέρεις και συμφωνω και αφ' ετέρου, πως αυτοί που ψάχνουμε είμαστε απόσο δείχνει το petition, μάλλον υπερβολικά λίγοι...
Φυσικά και δεν έχω αυταπάτες, στο τι μπορούμε ή ΄όχι να πετύχουμε, αλλά πως αδιαφορούμε ακόμη και στο να ζητήσουμε εξηγήσεις για θέματα που μας αφορούν όλους... μοιάζει σαν έχουμε παραδώσει αμαχητί τα "όπλα"...
quote:
Φίλη toxotis,υπομονή, θέλει οικονομία δυνάμεων, θα δούμε
κι άλλα...
Είπες τη μαγική κουβέντα φίλε μου: και οικονομία δυνάμεων θέλει και να είμαστε προετοιμασμένοι πως θα δούμε κι άλλα να έρχονται...
αλλά σαν αντίληψη.είμαστε πολλοί, αλλά ...σκόρπιοι,
Πάρα πολλοί άνθρωποι θα ανησυχούσαν
αν άφηναν τον εαυτό τους να προβληματιστεί από ότι
βλέπουν και κάπου καταλαβαίνουν...απλά δεν θέλουν να σκεφτούν....
Κι όταν η ζωή σου είναι γεμάτη απο γεγονότα και δρώμενα,
δεν κάθεσαι να σκεφτείς πολύ, γιατί δεν προλαβαίνεις...
Αφύπνιση χρειάζεται και αυτό πάλι, έτσι, όπως έχουμε γίνει,
δεν μπορεί να υλοποιηθεί, αφού ο πολλές πληροφορίες που έχουμε
κάθες μέρα, δεν αφήνουν να βγάλουμε θέσεις για πολλά απο όσα
συμβαίνουν γύρω μας....
Ο ωχαδελφισμός είναι μια έννοια που μας πάει γάντι!
Τι ψάχνεις να βρείς, ψύλλους στ'άχυρα?
Μέχρι να κατσικωθεί κανά morgellon μέσα σου, να σουλατσάρει πέρα-δώθε και τότε ν'αναγκαστείς να το ψάξεις...
Μέχρι τότε λοιπόν έχουμε άλλα προβλήματα ν'αντιμετωπίσουμε!
Είναι απλά θέμα προτεραιοτήτων...
Τα παραπάνω σχόλια είναι γενικευμένη παρατήρηση πρός όλους!
Φίλε NIKON καλά το είπες:ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....
Προσθέτω: ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
αλλά σαν αντίληψη.είμαστε πολλοί, αλλά ...σκόρπιοι,
Πάρα πολλοί άνθρωποι θα ανησυχούσαν
αν άφηναν τον εαυτό τους να προβληματιστεί από ότι
βλέπουν και κάπου καταλαβαίνουν...απλά δεν θέλουν να σκεφτούν....
Κι όταν η ζωή σου είναι γεμάτη απο γεγονότα και δρώμενα,
δεν κάθεσαι να σκεφτείς πολύ, γιατί δεν προλαβαίνεις...
Αφύπνιση χρειάζεται και αυτό πάλι, έτσι, όπως έχουμε γίνει,
δεν μπορεί να υλοποιηθεί, αφού ο πολλές πληροφορίες που έχουμε
κάθες μέρα, δεν αφήνουν να βγάλουμε θέσεις για πολλά απο όσα
συμβαίνουν γύρω μας....
DHLADH TREXA GYREYE ESY PWS GINETAI KAI MBOREIS NA BGALEIS SYMBERASMA KAI OI ALLOI DEN MPOROYN??? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.........................................ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.......ΤΟ 8 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.....ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ................ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΓΕ ΔΙΝΕΙΣ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙΣ 2 ΕΥΡΩ......ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 600 ΕΥΡΩ!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ???????ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΑΡΤΙ..........ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΒΟΥΝ ΜΟΡΓΕΛΛΟΝΣ Η Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΚΑΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ......
θέλουν να ξέρουν την πάσα αλήθεια που λέμε...
Προτιμούνε να ζούνε σαν παχυνόμενα ζώα και να
μην τους νοιάζει αν αύριο θα αντιμετωπίζουν χειρότερα
πράγματα από ότι σήμερα.
Ὀταν λες σε άλλους ότι μας ψεκάζουν με χημικά, δεν σε
πιστεύουν και σε θεωρούν φαντασιόπληκτο. Αυ΄το συμβαίνει
γιατί το παραμύθι που τους λένε, πιάνει. Έχει καταναλωτικά
πρότυπα και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Κι αν υπάρξουν,
δεν θέλουν να τα ξέρουν ή το χειρότερο, θα τα δεχτούν
αδιαμαρτύρητα....
"Πονάει" πολύ να το πάρεις απόφαση ότι έτσι είναι... να καταλαβαίνεις πως Δεν θέλουν να ξέρουν, για να μην ξυπνήσουν από το οποιο παραμύθι ζουν... κι ας μην είναι και το καλύτερο παραμύθι...
Θέλει τόλμη να είσαι ελεύθερος και δεν εχουν όλοι αυτή την τόλμη, ιδιαίτερα αν τους έχουν πείσει, πως θα χάσουν κάτι από τα "ψίχουλα"-δικαιώματα που τους έχουν παραχωρίσει ή τους έχουν τάξει...
Και ναι φίλε μου το 8% που δίνεις παραείναι μεγάλο νούμερο...
Στο petition θα έπρεπε να περιμένουμε 800.000/ στα 10.000.000?
Παραείναι ωραίο νούμερο για να είναι αληθινό...
Άντε μερικές χιλιάδες... ίσως χίλιες?...
Εδώ ακόμη ούτε 100 δεν έγιναν...
Μια κυρία, η οποία εργάζεται στο κατάστημα της συζήγου του Δημάρχου,
έπεσε... θύμα της, καθώς η άλλη τη βούτηξε από το λαιμό να την πνίξει γιατι... είχε νεύρα...
Τι λες ότι έκανε? Τίποτε! για να μη χάσει την 4ωρη απασχόληση...
Ενημέρωσε το Δήμαεχο απλά και συνέχισε να πηγαίνει εκεί κάνοντας η ίδια χαλάκι την "αξιοπρέπεια της"...
Μάλιστα μίγο αργότερα πήγε και στο εξοχικό της για διακοπές...
η κυρία αυτή είναι για μένα το πιο χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που οικιοθελώς αφήνεται στα χέρια της οποιαδήποτε εξουσίας με την ελπίδα να γλύψει κανένα κοκκαλάκι "δικαιώματα"...
Έτσι είναι δυστυχώς