ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NIKON30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/09/2008, 17:10:06
Συμφωνώ αγαπητέ ΝΙΚΟΝ, το κύκλωμα είναι κλειστό,
που λένε στα ηλεκτρονικά, δλδ, πολωμένο και δεν
δουλεύει παρά μόο υπέρ τους. Αλλά πιστέυω ακράδαντα
ότι η σύγκρουση συμφερόντων τους, θα μας ελευθερώσει
κι όχι μόνοι μας. Ούτως ή άλλως το παράλογο και εγωπαθές
σχέδιο τους δεν μπορεί να ευοδοθεί....
Από την άλλη, μπορούμε να δούμε την σιγουρία τους απο
την συχνότητα και την έκταση των ψεκασμών τους...
Όλος ο κόσμος ψεκάζεται και κανείς δεν λέει τίποτα!!!
Φαντάσου πόσο ελέγχουν τα πράγματα. Δεν βγαίνει προς τα έξω
τίποτα....
NIKONΜέλος
27/09/2008, 21:33:54
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ..ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΙΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.........ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΝΧΟΥ ΑΛΛΑ ΔΟΥΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ.....ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΝΧΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ????? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΙΣΕΙ ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡΝΤ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΟΙΑΝΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ...ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΙΑΣΑΝ ΣΕ ΩΡΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ " ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ " ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΧΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ......... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...........ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ..........ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.............
NIKONΜέλος
27/09/2008, 23:55:36
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΒΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΟΒΙΣΕΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ ΔΕΟΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ..............ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.........ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΥΤΑΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΩΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΑ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΝΝΕΦΑ....ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΚΕΥΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ Η ΒΡΟΝΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ....ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.........
toxotisΜέλος
28/09/2008, 00:19:48
Φίλε μου ΝΙΚΟΝ, πριν από ένα δύο χρόνια είχε γίνει εκπομπή από ένα τοπικό κανάλι, οι οποίοι είχαν μάθει από το ΓΓ Πολιτικής αεροπορίας, πως αυτός γνώριζε, καθώς έπρεπε να υπογράφει το οκ για τις πτήσεις τους...

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής μου είχε δώσει και το όνομα του...

Το είχα αναφέρει στο 1ο μέρος της συζήτησης τότε, αλλά θεωρώ πως αυτός εκτελεί απλά διαταγές άνωθεν και δεν ήταν σωστό να εμπλακεί ονομαστικά.

Θα ψάξω να βρω τη σελίδα να σου βάλω λινκ...

Επιπλέον οι μέχρι τώρα έρευνες φωτογραφίζουν ΝΑΤΟϊκά αεροπλάνα που μέχρι κάποιο σημείο παλαιότερα σηκώνονταν για ψεκασμούς από Ιταλία, ενώ αργότερα δόθηκε "άδεια" για να σηκώνονται από βάση εντός των συνόρων μας... είχε γίνει λόγος για τη Βάση που ενεπλάκη για κάποια υπόθεση το όνομα του προέδρου του κόμματος της σημερινής αντιπολίτευσης, τότε Υπ. εξωτερικών να έχει υπογράψει -υπάρχουν δημοσιεύσεις στον τύπο, αλλά αδυνατώ να θυμηθώ τι δόθηκε στη δημοσιότητα τότε...

http://vickytoxotis.blogspot.com

toxotisΜέλος
28/09/2008, 00:46:38
Ψάχνω εδώ και ώρα και δεν μπόρεσα να εντοπίσω την πληροφορία... μήπως ήταν Υπεύθυνος Κίνησης ή από Κέντρο Ελέγχου... τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ... και δεν μπορώ να βρω κατάλληλο συνδυασμό να το ψάξω... αλλά το θυμάμαι

02/10/2008, 22:23:37
Αλήθεια είναι πάντως ότι αυτό που γίνεται,
γίνεται με την άδεια, για να μην πώ την
ευλογία, των κυβερνώντων και των αντιπολιτευόμενων...
Ἅυτό συμβαίνει είτε γιατί οι δικοί μας, μας έχουν πουλήσει, είτε
γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς, πράγμα που σημαίνει, ότι
αυτό που συμβαίνει με τους χημικούς ψεκασμούς, αποτελεί
συγκεριμένο σχέδιο, που δεν θα σταματήσει. Και φυσικά έπονται
και άλλα. Κρέας κατασκευασμένο στο εργαστήριο...παιδιά απο κύτταρα,
όπως και πειράματα, σαν αυτό με τους ψεκασμούς προκειμένου να μας
κάνουν πιο δεκτικούς...
Όλα αυτά κάτι δείχνουν...
toxotisΜέλος
02/10/2008, 23:42:40
Μα φυσικά και δείχνουν κάτι!

Αρκεί να έχεις τα μάτια ανοιχτά για να δεις...

Αυτοί που είναι πίσω από κυβρνήσεις, οικονομικά και άλλα καρτέλ, πολυεθνικές, φαρμακευτικές, τράπεζες, εκπαίδευση κτλ -αυτοί δηλαδή που ήταν πάντα- προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν την ανθρωπότητα μέσα στο... λίθαργο, μέσα στο..."μάτριξ", μέσα στο σύστημα που οι ίδιοι έχουν επιβάλλει (και το οποίο φυσικά όλοι είμαστε σε θέση να βλέπουμε πως δεν λειτουργεί υπέρ της ανθρωπότητας, ούτε με βάση το "δίκαιο" και "λογικό"... αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός του).

Η εισβολή της "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" μέσα στο σύστημα, τους χαλάει τα σχέδια και προσπαθούν να το κρατήσουν πάση θυσία "στεγανό" και την ανθρωπότητα υποταγμένη σε αυτό σε κατάσταση "λίθαργου".

Τα chemtrails είναι ένα από τα πολλά "κόλπα" που χτυπάνε τη δομή του DNA, δείτε πόσα άλλα γύρω μας έχουν στόχο το DNA και θα έχετε πιο πλήρη εικόνα του τι παίζεται. (μικροκυματική ακτινοβολία, fast food, γεννετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, φθόριο, κινητή τηλεφωνία, στρες κ.α. πολλά)

Όσοι λειτουργούν με τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν πέφτουν θύματα κανενός από τα κόλπα αυτά, γιατί η ίδια η συνείδηση επιρρεάζει προς άλλη "ανώτερη συχνότητα" το DNA τους. Επιπλέον επειδή όλοι οι άνθρωποι είμαστε συνδεμένοι μεταξύ μας και επικοινωνούμε μέσω του DNA- κάτι σαν αόρατο ίντερνετ- όταν έστω και ένας κάνει την "υπέρβαση" έχει αντίκτυπο και σε όλους τους άλλους...

Αυτό "γράφεται" στο DNA και άλλων ανθρώπων και φτάνοντας ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων, είναι δυνατό να περάσει σε όλους (θυμάστε το πείραμα με τον 100ο πίθηκο?, κάτι αντίστοιχο...

Αυτό προσπαθούν να σαμποτάρουν...

Βέβαια ακόμη "κάνουν" καλό παιχνίδι, αφού η πλειοψηφία λειτουργεί σε "λήθαργο" και πέφτουν εύκολα στα γρανάζια του συστήματος αυτού, το οποίο η ίδια η ανθρωπότητα επέτρεψε να δημιουργηθεί...

Περιμένουμε λοιπόν να φτάσει ο κρίσιμος αριθμός ανθρώπων εν ΣΥΝΥΔΕΙΣΕΙ...

helios2012Μέλος
03/10/2008, 01:43:37
Μιας και μίλησες για dna αντέχει κανείς από εσάς να δεί που ''χωλαίνει'' μέχρι και σε επίπεδο χρωμοσωμάτων?????
Αγαπητή Toxotis εσύ?????
toxotisΜέλος
03/10/2008, 04:53:40
Να δω που "χωλαίνω" σε επίπεδο χρωμοσωμάτων?
Με ποιο τρόπο?

Και για ποιό λόγο άραγε να το δω?

Δεν είναι θέμα του "αντέχω" -γιατί όντως "αντέχω", αλλά -προσωπικά μιώντας- βρίσκομαι σε μια φάση... "επανεγγραφής" του dna, από "άλλη motherboard" ή CPU αν θέλεις...

και ο ... νοών νοείτω...

papadothomakosΜέλος
03/10/2008, 07:34:00
Φίλοι μου και χθές είχε ψεκασμούς. Από ότι μπόρεσα να διαπιστώσω, όχι σε μεγάλη έκταση όπως την προηγούμενη φορά.
Έχουν περάσει περίπου 20 μέρες ή κάνω λάθος.
Τότε είχαν διάρκεια τρείς μέρες, τώρα μία.
Παρακολουθώ τό φαινόμενο, τα χαρακτηριστικά είναι ίδια.
Ζεστό, και υγρό περιβάλλον, ασχέτως βαθμών, πνιγηρή ατμόσφαιρα και άπνοια.
Ο καιρός συνήθως είναι νότιος έως νοτιοδυτικός.
Πρέπει να έχουμε βοριάδες για να μήν ραντιζόμαστε.
Τα συμπτώματα σέ μένα, κατάπτωση, απενεργοποίηση, έως και ζαλάδες.
Πάλι ακολούθησε βροχή, ασήμαντη βέβαια, και σε άμμεσο χρονικό διάστημα από τόν ψεκασμό.
Ο νοτιάς μεταφέρει τόν αέρα βόρεια, και ότι περιέχει ο αέρας, μήπως επιχειρήται βαθμιαία μεταβολή της θερμοκρασίας, πρός τα πάνω εκεί που εκ φύσεως είναι χαμηλή?

http://gpapadothomakos.googlepages.com/home2

Edited by - papadothomakos on 03/10/2008 07:48:48