- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τραγούδια ανώνυμα που πνίγονται στους τοίχους...
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΩ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΧΤΙΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
αν το εκανε και δεν ειχαν την δυνατοτητα να επεμβουν αμεσα, καταληγουμε σε δυο συμπερασματα:αδικως μου ταριξε ο αντμινος (θελεις λινκ?), αφου και να ειδοποιουσα εγω εγκαιρα, αυτοι πιθανον παλι δεν θα μπορουσαν να επεμβουν αμεσα.
και δευτερον, ειναι αμεση αναγκη να μπορουν οι συντονιστες να κοκκινιζουν τα υβριστικα ποστς και οχι να παιζουν τον ρολο του πυροσβεστη μονο.
Jonnie μου θυμάμαι την περίπτωση που αναφέρεις και συμφωνώ. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι η Αμαλία ιδιαίτερα κάνει ότι μπορεί αλλά δεν μπορεί να τα προλαβαίνει όλα. Θα πρέπει λοιπόν ο συντονιστής να έχει κάποιες παραπάνω αρμοδιότητες, όπως αυτή του να κλειδώνει ένα θέμα ή να επεμβαίνει στα μηνύματα, αμέσως μόλις τα βλέπει.
quote:
αυτα ισχυουν μονο για τα μελη, ετσι?προφανως, αφου οι διευθυνοντες ειναι Φωτισμενοι και Τελειοι και δεν ειναι πλεον ανθρωποι σαν κι εμας αλλα εχουν μεταμορφωθει σε ΛΟΑ
Εγώ τους θεωρώ όλους μέλη, απλώς οι διευθύνοντες έχουν περισσότερες υποχρεώσεις. Δεν νομίζω κανείς τους να υποστηρίζει ότι είναι φωτισμένος και τέλειος... θα ήταν αστείο, οκ;
Απλώς ο καθένας υποστηρίζει αυτό που πιστεύει, επειδή αν δεν το πίστευε, θα υποστήριζε κάτι άλλο. Και πάνω στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουν μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί.
Στην περίπτωση του dim.kar θα συμφωνήσω με τον vril. Δεν ξέρω αν το έγραψε εδώ ή αλλού, αλλά η "ειρωνία" είναι ότι απενεργοποιήθηκε προσπαθώντας να αποδείξει ότι εδώ (στον δυτικό πολιτισμό) υπάρχει ελευθερία του λόγου. Χρησιμοποίησε κάποια ακραία παραδείγματα του τι είναι ελεύθερος να λέει και απενεργοποιήθηκε. Οπότε είδαμε και στην πράξη αυτό που λέει και ο lorenzo με το μήνυμα του οποίου συμφωνώ απολύτως.
quote:
Τελικά η ελευθερία της έκφρασης ούτε στην Δύση δεν είναι απόλυτη. Έχει περιορισμούς – ακόμα και νομικούς.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:΄Ετσι μοιάζουν...
όλα καλά ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Galadriel
για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Σμήνος σύννεφων στην αλχημεία του μέλλοντος...
Οι μνήμες σαν βροχή απαλή και δροσερή...
΄Οταν η καταχνιά αραιώνει χάνεται ο χειμώνας κάθε είδους...
Η άνοιξη φέρνει φως...
Αγγίζει την ευτυχία που είναι όλα,
και τίποτα...
Οι λέξεις εκπληρώνουν τον σκοπό και παραμένουν.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
Φίλη Ostria άλλο μια μέρα απενεργοποίηση που ώσπου να ξαναμπείς μέσα να γράψεις την άλλη μέρα ολα φαίνονται γνώριμα και άλλο ένας μήνας νομίζω εγώ. Στο που θα φάς το μήνα και έλαχιστη περηφάνια να έχεις δεν ξαναπατάς. Μετά απο την πρώτη μέρα η κάθε μέρα που περνά δυναμώνει τη θέληση να μην ξαναγράψεις σε κάποιο φόρουμ που σε πέταξαν έξω.
Φίλε Sagaviper συμφωνούμε στο "άλλο ένας μήνας". Και μένα μου φαίνεται υπερβολικό και θα συμφωνήσω και με τον Πλάτωνα που είπε κάπου αλλού πως ο χρόνος που χρειάζεται για να συνειδητοποιήσεις την πορεία σου ή το όποιο λάθος σου είναι ελάχιστος. Αν δεν το κάνεις μέσα στην βδομάδα, δεν πρόκειται να το κάνεις μέσα σε έναν μήνα ή έναν χρόνο. Βέβαια ο καθένας μας χρειάζεται διαφορετικό χρόνο, οπότε δεν είναι απόλυτο, αλλά ας μείνουμε στον μέσο όρο.
Φίλη Galadriel πιστεύω και ελπίζω, να έκλεισε η παρένθεση με τα ζώδια, καθώς είναι εκτός θέματος.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ακριβώς αυτό εύχομαι και ελπίζω κι εγώ φίλη Ostria
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ...
Απενεργοποιήστε μας κι αφήστε μας…
Απενεργοποιήστε γιατί χανόμαστε…
Μια απενεργοποίηση τη μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα…
Edited by - lamogio on 15/02/2006 17:48:22
Τον γιατρό τον κάνει πέρα
μας στερεί την καλημέρα
ποιός μας σπρώχνει στην αντάρα
της διαγραφής κατάρα;
=))=II=((=
quote:Dying_Incubus
Φίλε μου Jonniebegood, μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για το αν ειδοποίησα κάποιον διαχειριστή ή όχι?
Θέλω να πώ οτι μπορεί να ειδοποίησα μέσα σε ένα λεπτό, μπορεί μετά από μια ώρα, μπορεί και καθόλου...
θεωρω δεδομενο οτι ειδοποιησες αμεσα αφου εισαι συντονιστης και ειναι καθηκον σου να το κανεις!
αν δεν το εκανες, περιμενω τον αντμινο να σου βαλει χερι, οπως εκανε σε μενα (χωρις να ειμαι συντονιστης)
quote:Σχετικά με το θέμα που θίγεις, για μια επισήμανση που σου είχε κάνει ο Admin, νομίζεις οτι θα έπρεπε να πράξεις με γνώμονα πότε θα γίνει η επέμβαση?
αυτο καταλαβες? ![]()
quote:Δηλαδή, αν εσύ ένιωθες οτι έπρεπε να ειδοποιήσεις κάποιον Διαχειριστή για το topic εκείνο θα το έκανες μόνο αν γνώριζες οτι στο επόμενο λεπτό θα γινόταν παρέμβαση?
το πρωτο πραγμα που διευκρινησα σε οσους υπευθυνους του φορουμ γνωρισα στο εργαστηριο φιλοσοφικου διαλογου, ηταν οτι στο δικτυο γραφω αυθορμητα και δεν ταυτιζομαι με τιποτα και με κανεναν!
απαντω σε αυτα που διαβαζω χωρις να με ενδιαφερει αν ο γραφων ειναι ο οποιοσδηποτε - με ενδιαφερει η αποψη του εκεινη την στιγμη.
δεν ειναι δικη μου δουλεια να ειδοποιω κανεναν, αυτη ειναι δουλεια των συντονιστων.
οπως δουλεια τους ειναι να βαζουν χερι στους υβριστες, κατι που πολλες φορες εχω κανει.
αυτο που θελω να σου ξαναπω ειναι οτι θεωρω πως μιλησες πολυ "γλυκα" στον λοραντο.
ο λογος δε που εγραψα τοτε ηταν ενας: ολοι σχεδον οι υπευθυνοι ειχαν πεσει με τα μουτρα πανω στους βιετκονγκ-κομιτατζηδες (βριλ, μοζ, ραϊχ, τζονυ - ναι και εγω ημουν μαυρο προβατο τοτε) κτλ, σε συγκεκριμενα τοπικς και το υβριστικο τοπικ παρεμενε ανενοχλητο.
quote:Σχετικά με το dim.kar ίσως και να εξέφρασε τα πιστεύω του.
Το να εκφράζεις τις πεποιθήσεις σου δεν είναι καθόλου κακό.
Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο, φίλε μου.
Το να εκφράζεσαι με τέτοια λόγια για τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου δημοσίως είναι τουλάχιστον προκλητικό...
οχι "ισως", αυτο εκανε!
και δεν μιλησε για τα θρησκευτικα πιστευω κανενος - ειπε την γνωμη του για ατομα στα οποια βασιζονται τεσσερεις μεγαλες θρησκειες.
η κριτικη του ηταν ιστορικη και οχι θρησκευτικη.
δεν σε προβληματιζει το οτι αν και διαφωνω με καποια απο αυτα που εγραψε ή το πως τα εγραψε, θεωρω την απενεργοποιηση του για ενα μηνα υπερβολικη?
quote:Όσον αφορά τα προσωπικά μου στοιχεία δεν βρίσκω κάποιο λόγο να τα δημοσιεύσω, αγαπητέ!
Αν το κάνω αυτό δεν θα νιώσω πιο υπεύθυνος ή κάτι παρόμοιο.
εισαι σιγουρος??? ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Για γλείψιμο και προσκόλληση άσε μην μιλάς ΑΝGI...
TheChosenNone
Dragon
Γιατι εχεις τοση προσκολληση στο γλειψιμο;
Δηλαδη, δεν μπορουμε να καταφερουμε κατι στη ζωη μας, χωρις να γλειψουμε;
Εχεις την εντυπωση οτι εγω νιωθω τοσο ανασφαλης και μονη, ωστε να μπορουσα να κολλησω σε ενα σαιτ και ν΄αποκτησω ψυχολογικα προβληματα εξαιτιας της διαγραφης μου;
Εστιαζεσαι στις σκεψεις και οχι στα εργα...
Η δυναμη του χαρακτηρα φαινεται στον παραπανω συνδυασμο.
Σεβάσου τους άλλους γιά να κάνουν το ίδιο.
΄Οσο γιά τα ψυχολογικά, μερικές ή και ωρισμένοι γεννιούνται με δαύτα...
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
=))=II=((=
quote:Ostria
Jonnie μου θυμάμαι την περίπτωση που αναφέρεις και συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι προφανές ότι η Αμαλία ιδιαίτερα κάνει ότι μπορεί αλλά δεν μπορεί να τα προλαβαίνει όλα. Θα πρέπει λοιπόν ο συντονιστής να έχει κάποιες παραπάνω αρμοδιότητες, όπως αυτή του να κλειδώνει ένα θέμα ή να επεμβαίνει στα μηνύματα, αμέσως μόλις τα βλέπει.
σε ευχαριστω καλη μου για την αναγνωριση!
οσον αφορα τους συντονιστες, θεωρω απαραιτητο να εχουν την δυνατοτητα αμεσου κοκκινισματος των υβριστικων μηνυματων.
και απορω γιατι δεν τους εχει δοθει ακομη.
quote:Εγώ τους θεωρώ όλους μέλη, απλώς οι διευθύνοντες έχουν περισσότερες υποχρεώσεις. Δεν νομίζω κανείς τους να υποστηρίζει ότι είναι φωτισμένος και τέλειος... θα ήταν αστείο, οκ;
Απλώς ο καθένας υποστηρίζει αυτό που πιστεύει, επειδή αν δεν το πίστευε, θα υποστήριζε κάτι άλλο. Και πάνω στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουν μερικές φορές γινόμαστε υπερβολικοί.
αρα συμφωνουμε οτι μπορουν και αυτοι να πεσουν σε λαθη και υπερβολες (θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου
)
quote:Στην περίπτωση του dim.kar θα συμφωνήσω με τον vril. Δεν ξέρω αν το έγραψε εδώ ή αλλού, αλλά η "ειρωνία" είναι ότι απενεργοποιήθηκε προσπαθώντας να αποδείξει ότι εδώ (στον δυτικό πολιτισμό) υπάρχει ελευθερία του λόγου. Χρησιμοποίησε κάποια ακραία παραδείγματα του τι είναι ελεύθερος να λέει και απενεργοποιήθηκε.
το καταλαβα εξ αρχης τι εκανε ο dim.kar και γιατι, και γι αυτο του απαντησα οτι "χαιρομαι που μπορουμε να κανουμε τετοιες συζητησεις".
οντως ειρωνια! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Ναι, οι Συντονιστές είναι επιφορτισμένοι με κάποιο έργο για την ομαλή λειτουργία του χώρου.
Κάθε βοήθεια όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Θεωρώ τουλάχιστον πως όταν μιλάμε για την βελτίωση του χώρου κι ασκούμε κριτική για την κατάσταση που επικρατεί τώρα σε αυτόν, θα πρέπει να αναλογιστούμε πως μπορεί ο καθένας μας να συνεισφέρει σε αυτό κι αν όντως προσφέρει μια οικειοθελή βοήθεια ή μένει μόνο στην κριτική.
Από κει και πέρα, αν για εσένα αυτές οι 2 έννοιες δεν είναι συνυφασμένες πάω πάσο.
Προσωπικές επιλογές κι οπτικές θέασης των πραγμάτων είναι αυτές...
Με λίγα λόγια, κανείς δεν σε υποχρεώνει για τίποτα.
Η βοήθεια προς τον χώρο που συμμετέχεις από την δική σου πλευρά αφορά εσένα.
Σχετικά με την παρέμβαση μου πρός τον Lorantos εγώ δεν την θεώρησα μαλακή.
Εσύ ίσως αντιδρούσες διαφορετικά.
Εγώ όμως αντιδρώ με τον τρόπο που αντιδρώ...
Τώρα, αν εσύ κρίνεις οτι την επόμενη φορά θα πρέπει να πάρω καραμπίνα και να πάρω στο κατόπι το Χ μέλος που θα μπεί με εμπρηστικούς σκοπούς...
Τι να πώ? ![]()
Όσον αφορά για τα προσωπικά στοιχεία και την δημοσίευση τους...
Ναι, φίλε μου, υποστηρίζω την αρχική μου θέση. ![]()
Τόσο καιρό εδώ μέσα έχω συνομιλήσει με αρκετά άτομα και πολλά τα έχω εκτιμήσει κι ας μην γνωρίζω τα στοιχεία τους.
Σκέψου όμως πως το να δημοσιοποιείς τα στοιχεία σου κατά την είσοδο σου στο forum, όχι μόνο δεν είναι υποχρεωτικό αλλά και δε νομιμοποιεί κανέναν να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς να αναλογιστεί πόσο μπορεί να θίγει μερικούς συνομιλητές του ή τα πιστεύω τους...

In anticipation of my resurrection...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....