ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

STITS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
19/10/2005, 01:45:29
quote:
Τι εννοεί δις τρισάριθμος χιλιαντάδος; 2 φορές το 1000; ή 2 φορές το 1003=2006;

Eννοει κατα την αποψη μου 2 φορες το 1003,δηλαδη 2006

19/10/2005, 01:51:57
Και γω αυτό νομίζω Νίκο.
Βέβαια, σύμφωνα με αυτό που είπε ο 22, πάει και πάλι στο 2χ3=2006.

Κάποιος να τα πήγαινε καλά με τα αρχαία ρε παιδιά;

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

19/10/2005, 01:54:00
quote:
Δίς τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, σύν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα πρός γενής ανακτόρων διχθήση.
Όδε πύλη θρήνησον επ’ άκρα νέμων στέφος γάρ εν σοί, τό στέφος όταν άρη, πρός ύψος ήξω τήν πατηθείσαν χάριν, έφευροί μοι καί κόψατε καί τέλος αλαζόνας. οπηνίκα μέν εις Άδην τρέχειν πάντας τοίς εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος, φεύ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ’ οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εις εξαμίλει.
Γότθου συριγμός υιόν της Άγαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ώ τών συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος ! μάλλον και τα πρώτιστα πάση τή κτίσει.

Γενικότερα, όποιος ξέρει αρχαία, θα μας κάνει μεγάλη χάρη να το μεταφράσει.
Όχι τίποτα άλλο, κάτι λέει για Πελοπόννησο, να ξέρουμε να την κάνουμε!

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

PeronosporosΜέλος
19/10/2005, 02:08:01
φίλε STITS έγραψες
quote:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΠΛΑΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ) ΑΥΤΟΙ ΖΗΛΕΥΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ.
ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝΕ.

Η δημοκρατία για σένα αυτό σημαίνει δηλαδή!?!?!!?
Μην ξεχνάς ότι και η εκκλησία στις συνόδους και γενικά στο διοικηττικό της σύστημα αυτό το "σατανικό" πολίτευμα χρησιμοποιεί!!!
Άσε που υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έχουν να κάνουν με την μορφή των πολιτευμάτων και την διοίκηση οργανωμένων συστημάτων υψηλής πολυπλοκότητας για τους οποίους το δημοκρατικό πολίτευμα είναι κατά πολύ ανώτερο των άλλων συστημάτων.

Επιπλέον θα συμφωνήσω με τον menas γιατί όπως ανέφερα και εγώ παραπάνω να προσέχετε ποιον θεωρείτε αξιοπιστη πηγή. Άλλο ο Κοσμάς Ο Αιτωλός (επώνυμα είπε ότι είπε και επαληθεύτηκε) και άλλο ο Αγαθάγγελλος....

Και φίλε STITS σε παρακαλώ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ POSTS τα οποία έχουν ιστορικές πληροφορίες που βρίσκονται αλλού. Ένα link αρκεί νησάφι πια...

Knowledge is power, arm yourself

AetosΜέλος
19/10/2005, 09:39:36
quote:

quote:
Τι εννοεί δις τρισάριθμος χιλιαντάδος; 2 φορές το 1000; ή 2 φορές το 1003=2006;

Eννοει κατα την αποψη μου 2 φορες το 1003,δηλαδη 2006

Συμφωνείς λοιπόν με την μετάφρασή μου, που είχα δώσει πριν 2-3 σελίδες:

Δύο φορές την χιλιετία με τον αριθμό 3, στον έβδομο αιώνα.
Δηλ. 2χ1003=2006!

Λοιπόν, έχετε υπόψιν σας ότι το έτος αυτό, φαίνεται σύμφωνα με την ανάλυση που σας είχα παραθέσει να ταιριάζει με όλες τις άλλες προφητείες.
Θυμηθείτε τον Άγιο Κωνστάντσας, τον Λέων τον Σοφό, τον Όσιο Νείλο και την προφητεία της Μονής Κουτλουμουσία και του Ιωσήφ του Βατοπεδινού.
Ταιριάζουν απόλυτα.

Και θα συνεχίζω να επιμένω:
αν το 2006 (18 Μαρτίου όπως νομίζω) γίνει ο πόλεμος τότε μετά από 3 χρόνια η 25η Μαρτίου 2009 μας πέφτει Τετάρτη και επιβεβαιώνεται η προφητεία του Λέοντα του Σοφού.

Ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται πλήρως το Τραχώνι!!

Τι να πω....θα πρέπει να είμαστε πολύ πλανεμένοι για να έχουμε πέσει τόσο έξω!

bellsakΜέλος
19/10/2005, 09:59:20
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ?ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΠΧ STITS ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΒΗΤΑ ΛΟΓΟ.22 ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ.....ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ.
bellsakΜέλος
19/10/2005, 10:03:29
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
AetosΜέλος
19/10/2005, 10:06:28
Αυτό που μου γυροφέρνει στο μυαλό είναι το εξής:

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και έστω ότι ισχύει αυτό που είχε πει ο Λιακόπουλος ότι θα σκοτώσουν (προσοχή: δεν θα πεθάνει, θα τον δολοφονήσουν) αυτόν που αρχίζει το όνομά του από "Ο".

Ξέρουμε ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα...σωστά?

Ξέρουμε επίσης ότι η αιτία θα έρθει από την Δαλματία, ή από την Βουλγαρία κατά μια άλλη προφητεία.

Λοιπόν...αυτό που σκέφτομαι, είναι το εξής:
γιατί η Τουρκία σε μια περίοδο που θα θέλει να μπει στην Ε.Ε. να επιτεθεί στην Ελλάδα? Για ποιο λόγο θα το κάνει?

Μόνο για έναν! Αν θεωρεί ότι πολιτικά έχει προσβληθεί, δηλαδή εάν υπάρξει μία κίνηση από την Ελλάδα, που την θεωρήσει υπεύθυνη ώστε να της επιτεθεί!
Κι αν όχι απαραίτητα από την Ελλάδα, έστω από κάποια χώρα πολύ κοντά προσκείμενη στην Ελλάδα!
Λέω λοιπόν - μια χαζή σκέψη - αν σκοτώσουν π.χ. κάποιοι φανατικοί ελληνο-κύπριοι κάποιο μέλος της Τουρκικής κυβέρνησης σε κάποια επίσκεψη στα Βαλκάνια...η Τουρκία πως θα αντιδράσει?

Επειδή ψάχνω αλλά δεν βρίσκω, μήπως μπορεί κάποιος να βρει την σύνθεση της Κυβέρνησης της Τουρκίας καθώς κι αν έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις της Τουρκίας στα Βαλκάνια?

STITSΜέλος
19/10/2005, 10:08:40
ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ Peronospore,

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΡΙΔΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΘΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΩ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝ ΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΩΝΕΙΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ :

1. Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ
2. ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΟΥ. ΔΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ.

PeronosporosΜέλος
19/10/2005, 10:39:59
STITS κατ' αρχάς δεν είμαι αριστερός, δεν συμμερίζομαι τις θεωρίες του Μαρξ, το ότι σουν αντιτίθομαι δεν σημαίνει ότι είμαι άθεος. Η δημοκρατία όπως κακώς την εννοείς όπως την εννοείς δεν γίνεται να υπάρχει με αυτήν την μορφή που περιγράφεις.
Το να είναι όλοι οι άνθρωποι χριστιανοί είναι γελοίο, ούτε ο ίδιος ο Χριστός αν και θεός δεν απαίτησε να τον ακολουθήσουμε. Φωτισμένοι άνθρωποι υπάρχουν παντού, δεν έχει μόνο ο χριστιανισμός, μπορεί οι ορθόδοξοι να έχουμε το χρίσμα αλλά και στους υπόλοιπους φανερώνεται ο θεός.
Και όσο για τις αγέλες, τα ερίφια έχουν αγέλες εγώ δεν είμαι ερίφιο αν θέλεις εσύ να είσαι με γειά σου με χαρά σου. Άλλωστε το να δέχεσαι ότι ένας αρχηγός είναι θεόσταλτος ενώ δεν έχεις αποδείξεις επ' αυτού είναι αστείο το λιγότερο. Άσε που και να τον έστειλε ο θεός, είναι άνθρωπος και ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, άλλο άν θα είναι καταλληλότερος από κάποιους άλλους.

Η δημοκρατία είναι υπεπροσωπικό πολίτευμα (μην κοιτάς αυτό το έκτρωμα που σήμερα ονομάζουμε δημοκρατία) και δεν βαραίνεται από προσωπικά μειονεκτήματα. Έτσι δεν χρειάζεται οι συμμετέχοντες να είναι τέλειοι αλλά το αποτέλεσμα των αποφάσεών τους είναι το κοινό τους συμφέρον.

Και κάτι τελευταίο, αν ξαναδώ προσωπική επίθεση σε μένα χωρίς να με γνωρίζει κάποιος και ατεκμηρίωτη (βλέπε STITS) δεν θα αντιδράσω κόσμια.

Για τον STITS όπως είπε ο Χριστός δες πρώτα το δοκάρι στο μάτι σου και μετά δες την ακίδα στο δικό μου. Τα λάθη και τα μειονεκτήματα του καθενός είναι δικό του θέμα και εξ ιδίων μην κρίνεις τα αλλώτρια.

Knowledge is power, arm yourself