ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ? (Σχετικά με τον Βησσαρίωνα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ? (Σχετικά με τον Βησσαρίωνα) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SavaothΜέλος
20/04/2006, 20:20:03
Όντως έχουν δίκιο όσον αφορά τον ίδιο το Βησσαρίωνα.
Έπρεπε οι όποια επικριτική στάση προβάλλουμε να απευθύνεται στην
εκκλησία και στον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και όχι στον Βησσαρίωνα.Εγώ αναγνωρίζω το λάθος μου.

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

beyondΜέλος
21/04/2006, 15:45:32
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΕΝΩ ΘΑ ΘΛΙΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΔΩ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

21/04/2006, 17:43:14
Δεν επικρινουμε τον Βησσαριωνα,τους αγιογδύτες επικρίνουμε που εκμεταλευονται την πίστη,την ανάγκη και την άγνοια του κοσμάκη...

Edited by - medtech on 21/04/2006 17:44:14

GonzalezΜέλος
22/04/2006, 09:14:22
Ρε medtech, συμφωνώ μαζί σου έχουμε φάει κοροιδία στα μούτρα, εμένα θα μου πεις.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

miltiadessΝέο Μέλος
22/04/2006, 14:42:43
Μ΄αρέσει αυτό το θέμα.
Δεν μ΄αρέσει η υπερβολική του ανάλυση. Ρίχνει νερό στο μύλο της εκκλησίας. Μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορεί τα παπαδαριά, τα ιερατεία , την εμπορευματοποίηση κ.λ.π, αλλά πες τε μου, η θειά μου η Μυρσούδα που τόσο της κόβει και τόσο λέει, αφού βρίσκει λιμάνι στην εκκλησία, τι ζόρι τραβάμε όλοι εμείς?
Είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν αμέτρητες ψυχές που θέλουν να πιστεύουν στον Βησαρίωνα, στον Φανούριο και στον Πρεβέζης.. Έτσι τις βολεύει, έτσι κάνουν.
Όλοι εμείς που θεωρούμε πως όλα αυτά είναι "επιχειρήσεις λαικής βάσεως", γιατί εξακολουθούμε και αντιδρούμε? Μήπως θα αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας? Από υπάρξεως του ανθρώπου, όλο και κάποιο σημάδι ή θαύμα δεν έψαχνε ο άνθρωπος για να πιστέψει? Όλο και σε κάποιο Ιερατείο δεν εξαργύρωνε την πίστη του με κάποια θυσία ή τάμα?
Αφήστε τους Ιερείς όλων των θρησκειών να κάνουν τη δουλεία τους.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και βρίσκει να πιστεύει κάπου και η δική σας θεία Μυρσούδα..
beyondΜέλος
22/04/2006, 15:33:46
"Όλοι εμείς που θεωρούμε πως όλα αυτά είναι "επιχειρήσεις λαικής βάσεως", γιατί εξακολουθούμε και αντιδρούμε? Μήπως θα αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας?"

ΑΚΡΙΒΩΣ !!

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

25/04/2006, 01:09:12
quote:
Όλοι εμείς που θεωρούμε πως όλα αυτά είναι "επιχειρήσεις λαικής βάσεως", γιατί εξακολουθούμε και αντιδρούμε? Μήπως θα αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας?

Ο καλυτερος τρόπος για να νικήσουν οι απατεώνες είναι να μην μιλήσουν αυτοι που γνωριζουν για τις απατεωνιές τους.

Δεν περιμενουμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Αλλά τουλάχιστον μια και η ιστοσελιδα αυτη εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα να προσφερουμε εναν αντιλογο.

GonzalezΜέλος
02/05/2006, 20:47:15
Τελικά, ρε παιδιά, όσον αφορά το Βυσσαρίωνα όλο αυτό ήταν καλοστημένη απατεωνιά. Εγώ το ήξερα, είχα κάποιες αμφιβολίες, λέω λες, έχει γούστο, αλλα τώρα σιγουρεύτηκα 100% αφού το σώμα του Βυσσαρίωνα άρχισε να αποσυντήθεται, κρίμα για το παζάρι που ήταν έξω απ’την εκκλησία που τον είχαν, γιατι θα τα μαζέψει σιγά σιγά. Μα ήταν πράγματα αυτά για το κέρδος τους να πουλάνε αγιασμό 0,50 λ.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

AINEIAN06Μέλος
11/05/2006, 02:38:12
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗ ΚΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ... ΜΕΝΕΙ ΑΛΙΩΤΟΣ ΚΛΠ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΣΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ , ΟΜΩς ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΚΙ ΕΨΑΛΑ ΥΜΝΟΥΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΣΠΟΝΔΕΣ ΣΤΟΝ .... ΔΙΑ [ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ]
ΚΙ ΟΥΤΕ ..... ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ .... ΤΡΑΚΑΡΕ
ΘΑΥΜΑ Ο .... ΔΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ
dim.karΜέλος
07/07/2006, 14:15:07
Καλημέρα!

Άραγε με τέτοιες ζέστες τι να απέγινε ο Άγιος;

quote:
http://www.studioklima.gr/products/mitsubishi/index.htm

Και: άλαλα τα χείλη των ασεβών!

Δημήτρης