ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

panos_notios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SEMIRAMISΝέο Μέλος
03/01/2005, 23:56:28

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!
ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ,ΜΟΙΡΑ,ΚΑΡΜΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΝΕΡΓΑ Η ΜΟΙΡΑ!
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΕ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΕΡΑΝΟΥ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΡΕΧΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΦΡΑΓΜΕΝΟΣ.Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ.ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΨΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ, Ο ΓΕΡΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΗ, ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ-ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ-ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ-ΕΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ-ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ..

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ..ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΜΑΡΑΙΝΕΣΑΙ..

ΛΑΧΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ..

ion.mermaidΝέο Μέλος
23/02/2015, 23:50:14
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.... ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ......

ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΤΕ.
ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ......
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ... ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ. ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ!!!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ.... "ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ, ΦΟΡΑ ΖΩΝΗ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ, ΜΗΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ).

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ...... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ) ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.... ΚΑΤΑΛΗΞΗ? ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..... ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ....ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΓΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ)..... ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ...ΟΜΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ...... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..... ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ (ΣΤΑ 12 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ) ΗΡΘΕ ΕΝΤΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ!ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 18 ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΚΕΙ Η' ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???? Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.......

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ.... ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.................
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ???
ΤΙ ΛΕΤΕ???
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!

panosnotios

jvl

ion.mermaidΝέο Μέλος
23/02/2015, 23:51:23
quote:

Καλέ μου φίλε καλημέρα,
υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που είναι "γραμμένα" κατά μία έννοια και άλλα που δεν είναι. Στην πρώτη περίπτωση το ζουμί βρίσκεται στο πως αντιδρούμε εμείς σ' αυτά. Στην δεύτερη βέβαια τα πάντα καθορίζονται από τις επιλογές μας.... Η κατάσταση που μας περιγράφεις δυστυχώς και μένα δεν μου είναι άγνωστη. Πριν από δύο χρόνια πέθανε ξαφνικά και στα χέρια μου ο σύντροφος μου. Αυτό που πραγματικά είχε φοβερό ενδιαφέρον είναι το πόσα πράγματα έγιναν μήνες πριν (και κάποια καιχρόνια πριν) που έδειχναν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωσε οτι ήταν ένας απόλυτα υγιής άνθρωπος, αθλητής, γεμάτος ζωή και ενεργητικότητα και άρα δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει την λογική κανενός να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Οταν μερικούς μήνες πριν απ' αυτό το γεγονός λόγω επιπλοκών σε μία εγκυμοσύνη κόντεψα να πεθάνω εγώ, μας φάνηκε πολύ πιο "λογικό"... Κι όμως όλα τα σημάδια έδειχναν προς αυτόν...
Τείνω να καταλήξω να πιστεύω στην άποψη που λέει ότι σε κάποιο άλλο επίπεδο της ύπαρξης μας, διαλέγουμε τις βασικές γραμμές κάτω από τις οποιες θα ζήσουμε την κάθε μας ζωή... Μ' αυτό τον τρόπο υπάρχει ένα είδος πεπρωμένου για την φυσική μας υπόσταση, αλλά και δεν υπάρχει για το σύνολο της ύπαρξης μας, αφού κάπου αλλού κάνουμε κάποιες επιλογές...

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

jvl

ion.mermaidΝέο Μέλος
24/02/2015, 00:13:14
Καλησπέρα φίλοι μου το θεμα σας είναι πολύ ενδιαφέρον και είναι κάτι που με απασχολεί κι μένα πολύ τα 3-4 τελευταία χρόνια που έχουν γίνει σημαντικές αλλάγές στη ζωή μου. Έχω συνεχώς και ακόμα οερισότερο όταν σκέδτομαι πως έπραξα τα προηγούμενα χρόνια ότι πάντα ήξερα το παρακάτω της ζωής μου! Απλώς δεν ήμουν σίγουρη. Στα δεκατρία μου μου πέρασε σαν αστραπιαίο μήνυμα απ το μυαλό μου ότι το αγόρι που βρίσκοταν απέναντί μου σ' ενα συγγενικό σπίτι θα γινόταν άντρας μου
τον γνώρισα τρία χρόνια μετά και 2 χρόνια αργότερα τον παντρεύτηκα. Την παραμονή του γάμου μου πέρασε πάλι κάτι σαν μήνυμα απ το μυαλό μου ότι θα χωρίσω αλλά πολλά χρόνια μετά. Μετά από 25 χρόνια γάμου χώρισα. Ξαφνικά στη χειρότερη φάση της ζωής μου κάποιος αγνωστος πιάνει την κόρη μου και της λέει τηνπραγματική μου κατάσταση που δεν γνώριζε κανείς καθώς και κάποια "μελλούμενα"
Αναρωτιέμαι πως εξηγείται ένας άνθρωπος να έχει τέτοιο χάρισμα; Αν υποθέσουμε ότι μπορεί να δει το πεπρωμένο τότε πέρνουμε ως δεδομένο ότι υπάρχει και ότι κι αν κάνουμε δεν αλλάζει. Αν είναι είναι έτσι τότε εμείς οι ίδιοι τι αποφάσεις πέρνουμε για τη ζωή μας αν δεν μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον μας;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.... ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ......

ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΤΕ.
ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ......
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ... ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.... ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ. ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ!!!
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ.... "ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ, ΦΟΡΑ ΖΩΝΗ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ, ΜΗΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ).

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ...... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ (Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ) ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.... ΚΑΤΑΛΗΞΗ? ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..... ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ....ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΓΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ)..... ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ...ΟΜΩΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ...... ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..... ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ (ΣΤΑ 12 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ) ΗΡΘΕ ΕΝΤΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΕ ΣΥΧΝΑ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ!ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 18 ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΚΕΙ Η' ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???? Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.......

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ.... ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ.................
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ???
ΤΙ ΛΕΤΕ???
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!

panosnotios
[/quote]

jvl

07/10/2007, 05:12:23
επειδή εγώ έχω χάσει τον έλεγχο με τα παλιοτσιγάρα.... http://el.help-eu.com/pages/index-8.html

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
07/10/2007, 06:30:26
1 πακέτο τη μέρα...ας πούμε 2.70 Χ 30 μέρες = 81 ευρώ το μήνα για να καταστρέφεις τα πνευμόνια σου.

Μ@λ@κία δεν είναι???

Με αυτά τα 81 ευρόπουλα πληρώνεις βενζίνη και ψώνια του σούπερμαρκετ μιας εβδομάδας, τρως και μια τυρόπιτα στη δουλειά.

Αν όχι από θέμα υγείας, δείτε το τουλάχιστον οικονομικά.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

lamogioΜέλος
08/10/2007, 15:38:59
Αgnostic
quote:
Αν όχι από θέμα υγείας, δείτε το τουλάχιστον οικονομικά.

Μπα, δεν παίζει αυτό το σενάριο (της οικονομίας), σε μένα τουλάχιστον.

Όταν κόβω το κάπνισμα:

- Τρώω το πρωί κάμποσες τυρόπιτες (όταν καπνίζω τρώω κάτι για
πρώτη φορά μετά τις 2 το μεσημέρι).
- Κατά τις 10 πρέπει να φάω κάτι τις (2-3 σάντουιτς).
- Το μεσημέρι πρέπει να φάω του σκασμού για να κρατήσω μέχρι…
- Το απόγευμα, που πρέπει να «τσιμπήσω» κανα-δυό γύρους.
- Το βράδυ τρώω έτσι κι αλλοιώς τον αγλέουρα (κι ας μην ξέρω
τι σημαίνει).
- Τη νύχτα όλο και κάτι θα βρεθεί στο ψυγείο για να ‘ρθω στα
ίσα μου.
- Εννοείται ότι ενδιάμεσα χτυπάμε τίποτε γλυκάκια για το καλό.

Αμα όλα τούτα τα μεταφράσεις σε ευρά, την κάτσαμε τη λέμβο.

Ασε που είναι και κοινωνικό το ζήτημα.
Αμα το κόψουμε όλοι και κλείσουν τα καπνομαγαζοεργοστάσια, τι θ’ απογίνουν τόσοι εργαζόμενοι; (λέμε τώρα).

ΕΛΑΧΙΣΤΕ, το κάπνισμα κόβεται «μαχαίρι» και με τη μία. Τα άλλα είναι παπαρίτσες.

10/10/2007, 02:55:48
Συμφωνώ με το Λαμόγιο και για τα δύο.

Και για την βάρκα που θα κάτσει (αυτό ισχύει και για μένα αλλά φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο να ισχύει για όλους) και για το ότι ο καλύτερος τρόπος να το κόψει κανείς είναι με το μαχαίρι.

Η άποψη του Agnostic είναι σεβαστή, το οικονομικό του ζητήματος το έχω σκεφτεί και εγώ. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι σοβαρός λόγος για κάποιους όχι. Αξαρτάται τι προτεραιότητες έχει ο καθένας.

Το θέμα βέβαια παίρνει αρκετή συζήτηση, ίσως να πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη κατηγορία;;

Σταματάω όμως εδώ, γιατί πρέπει να βγω έξω, έχω ξεμείνει.....

lousipanΜέλος
11/10/2007, 02:00:54
Φιλε το κοψιμο του καπνισματος δεν ειναι τιποτα.Καπνιζα απο τα 13 το εκοψα μαχαιρι στα 26 τωρα ειμαι σχεδον 30 και δεν το ξανασκεφτηκα το ατιμο.Απλα ειναι μια δυνατη αποφαση και τιποτα αλλο.
11/10/2007, 15:28:22
αδέλφια το κάπνισμα κόβετε με πολλούς τρόπους.
τόσους όσοι και οι λόγοι για να το ξαναρχίσεις.
ο κάθε ένας απο εμάς που καπνίζουμε έχει την δική του ιστορία και εμπειρία-ες.

εγώ έχω συνειδητοποιήσει ότι το τσιγάρο τώρα πια έχει αρχίσει να με χαλάει πολύ απο άποψη υγείας.
το θέμα είναι ότι το κάπνισμα είναι πάθος.
είναι μια πάθηση δηλαδή ψυχοσωματική πρώτα απο όλα.
λόγοι και τρόποι για να κόψεις το κάπνισμα πιθανόν να υπάρχουν πολλοί πιθανόν να υπάρχει ένας και μόνο ένας, αυτό το βρίσκει ο κάθε ένας μόνος του αρκει να τον ενδιαφέρει.
δεν γνωρίζω την άποψη της εσωτερικής γραμματείας για αυτό το πάθος και θα ήθελα να τηνμάθαινα αν κάποιος θέλει να την μοιραστεί.

χριστιανικά βέβαια μπορώ να επιχειρηματολογήσω αν κάποιος ενδιαφερόταν.

η ουσία για το άτομο μου είναι ότι και με χαλάει και δεν το θέλω και το έχω κόψει μέχρι 9 μήνες , αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και το ξαναρχίσω....
και αυτό το "πάντα" έχει να κάνει πάντα με νεύρα.
δηλαδή τα πάθη είναι δέντρο με διακλαδώσεις και κορμούς που τελικά καταλήγουν να θρέφονται από την κοινή τους ρίζα.

μη μπα να ξέρει κανείς πια είναι αυτή και πως ξεριζώνεται στο τέλος , τέλος.

ευχαριστώ.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ