- Αθανασία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μπερδευουμε κάτι
Αλλο να ζεί κάποιος πολλά χρόνια και αλλο να είναι άτρωτος.
Μήν μπερδεύουμε τον όρο αθάνατος με τον όρο άτρωτος.
Ναι υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι αθάνατοι δηλαδή ζουν πολλά χρόνια. Οχι όμως άτρωτοι.
Τι πάει να πεί τον πάτησε αυτοκίνητο και εφυγε. Αφού θα τον διαλύσει. Πως θα φύγει διαλυμένος. Και αν του κόψει το κεφάλι πως θα είναι ακέφαλος.
Το να ζεί πολλά χρόνια. Ναί . Ας επικεντρωθούμε σε αυτό.
Αν λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που είναι αθάνατοι αλλα οχι άτρωτοι κάποτε θα πρέπει, να εχουν γεννηθεί και να μεγαλώνουν εστω αργά, πολύ αργά δεν μπορεί να παραμένουν πάντα μωρά αλλα ούτε και να παραμένουν στάσιμοι.
+++++Θα σου πώ κάτι λοιπόν που στο εχω αναφέρει και πιο πάνω αλλα δεν είδα να ενδιαφέρεσαι οχι μόνο εσύ αλλα και αλλοι.
+++++Δεν σου κίνησε ποτέ το ενδιαφέρον οτι μεγάλοι βασιλιάδες καθώς και άνθρωποι με αμύθητες περιουσίες δεν εχουν αναζητήσει την αθανασία.
Γνωρίζω οτι σε κάποιους συγκεκριμένους βαθύπλουτους προτάθηκε να γίνουν αθάνατοι. Πολλοί δεν δέχθηκαν. Αλλοι δέχθηκαν.
Δεν δέχτηκαν γιατι η αθανασία ήταν επίπονη . Ακόμα και στη μυθολογία αναφέρεται οτι ήταν επίπονη .
Ο λόγος που μπήκα στα εσωτερικά ήσουν εσύ. Εσένα βρήκα στη μηχανή αναζήτησης και μπήκα στα εσωτερικά.
Σε ενδιαφέρει η συνέχεια.... ή ενδιαφέρει κάποιον αλλον???
Πολλοί στα εσωτερικά ειναι μικροί σε ηλικία με παράξενες διαθέσεις και κάνουν χιούμορ.
Θα ήθελα αν μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα χωρίς εμπαιγμούς.
Φιλικοτατα οπως παντα
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
με μεγαλη προσοχη και περιεργια διαβαζω τα οσα γραφετε,θα παραθεσω και την δικη μου αποψη.
ολοι σας εχετε ακουσει οτι υπαρχουν τα προωρα γερατια,οπου καποιες ορμονες δρουν ετσι ωστε ο οργανισμος να επιταχυνει τον μεταβολισμο κ.λ.π.προσφατα το ακουσαμε και στις ειδησεις με το κοριτσακι που μεγαλωνε γρηγορα.σκεφτητε το αντιστροφο και ως εκ θαυματος οι ανθρωποι που εχουν αυτου του ειδους τον μεταβολισμο δεν γερνουν γρηγορα.
το οτι δεν εχουμε ακουσει για μια τετοια κατασταση δεν σημαινει πως εστω και ενα μεμονωμενο περιστατικο δεν θα υπαρχει.
με σεβασμο και απεραντη αγαπη,ο μανος σας
matrix_ghost,εμμεσα σου εδωσα την απαντηση μου,λεγοντας σας για τα αργα γερατεια ,φανερωσα τι πιστευω στο θεμα .δεν πιστευω πως υπαρχουν αθανατοι,απλα ανθρωποι που γερνουν τοσο αργα,ωστε μοιαζουν σαν αθανατοι στα ματια μας.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 15/08/2003 12:42:32
Edited by - matrix_ghost on 15/08/2003 12:48:58
Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείστε με το θέμα αυτό αλλα δεν βλέπω μέχρι στιγμής να γνωρίζετε κάτι πολύ σχετικό.
Εγώ ασχολούμε πάρα πολλά χρόνια, είχα μία εμπειρία μετά από κάτι που άκουσα ενώ βρισκόμουν σε λάθος μέρος από κάποιον που εψαχνε απεγνωσμένα διαθέτοντας τεράστια μυθικά ποσά να βρεί το πολυπόθητο ελιξήριο. Βέβαια και εκείνος εκινείτο γύρω από έναν πολύ ενημερωμένο κύκλο .
Μου προξένησε το ενδιαφέρον με τα οσα ακουγα και παρακολουθούσα διακριτικά τις ερευνές του .Πλησίασε αρκετά , πολύ αρκετά, βρήκε ορισμένα σκευάσματα οπου θα καθυστερούσαν την γήρανση ,πλήρωσε δε περιουσίες για να τα αποκτήσει . Μπορώ να πώ ότι κακό του έκαναν παρά καλό αν και έζησε αρκετά χρόνια. Κατά την διαδρομή του αυτή αναζητώντας το ελιξήριο πλησίασε και ανθρώπους οπου του μίλησαν για έναν τρόπο οπου θα μπορούσε να ζήσει για πάντα . Προθυμοποιήθηκε και του εξήγησαν ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων.
Το ποιος θα γινόταν αθάνατος δεν το αποφάσιζε ο ιδιος αλλα ++ αλλοι++.
Όχι βασιλιάδες λοιπόν ουτε μεταλοεπιχειρηματίες αλλα ανθρωποι που επρεπε να ζήσουν πολύ περισσότερα χρόνια. Ανθρωποι λιγοστοί στον κόσμο ``αδιάφθοροι`` ο χαρακτήρας των οποίων αγγίζει τα όρια της ``τελειότητας, ήταν το πρώτο κριτήριο για την επιλογή τους. Τα υπόλοιπα κριτήρια ποικίλλουν αναλόγως…….
Οι περιπτώσεις αυτές είναι τόσο λίγες και κλειδωμένες ώστε μέχρι στιγμής οι διαρροές είναι μηδενικές.
Το να γίνεις αθάνατος δεν είναι κανένα υγρό η χαπάκι αλλα μία πολύ μεγάλη διαδικασία , επώδυνη, και δεν νομίζω ότι ευκολα κάποιος ανθρωπος να θυσίαζε τον συνηθισμένο τρόπο ζωής του ώστε να το αποκτήσει.
Αυτά αποκόμισα από την παράξενη εμπειρία από αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος κατά καιρούς ειχε χρησιμοποιήσει διάφορους τρόπους για να ζήσει περισσότερο χρησιμοποιώντας διάφορα σκευάσματα Βέβαια εζησε αρκετά αλλα με πολλά προβλήματα.
Όλα αυτά πρίν από πολλα χρόνια βέβαια.
Εγώ συνέχισα να ερευνώ το θέμα και το ερευνώ ακόμα
Εχω αρκετές πληροφορίες Είναι πολύ τραβηγμένες όμως .
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρουν???
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΥΗΣΗ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 15/08/2003 17:58:16
Ειμαι πολυ περιεργος κ θελω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για την Ομαδα Εψιλον απο οσους σταληθεια ξερουν!!!
Κ κατι ακομα..ο φουρακης ειναι μελος της ομαδας εψιλον σωστα? κ ιδρυτης κ αρχηγος αν μπορουσαμε να τον πουμε ετσι ειναι ο κ.Γκιωλβας ???
Αυτα προς το παρον...
quote:
Γεια σας παιδια..ειμαι καινουριος κ σας χαιρετω ολους!
Ειμαι πολυ περιεργος κ θελω να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για την Ομαδα Εψιλον απο οσους σταληθεια ξερουν!!!
Κ κατι ακομα..ο φουρακης ειναι μελος της ομαδας εψιλον σωστα? κ ιδρυτης κ αρχηγος αν μπορουσαμε να τον πουμε ετσι ειναι ο κ.Γκιωλβας ???
Αυτα προς το παρον...
Διαπιστώνω οτι αρχισες τις βασικές ερωτήσεις ΑΦΟΥ πέρασες τα στάδια μύησης και κατάφερες να γίνεις και ΜΕΛΟΣ της πιο πανίσχυρης Ομάδας που υπάρχει στον Γαλαξία μας. Πάλι καλά, σκέψου να χάλαγες και καναν πλανήτη με κανένα υπερόπλο, έτσι κατά λάθος...
ΦΙΛΕ ΜΕΛΟΣ... ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

Χθεσ καπου διαβασα οτι ο φουρακης ειπε προσφατα σε μια εκπομπη του χαρδαβελλα οτι δεν θα γινουν οι ολυμπιακοι αγωνες λογω ακραιων καιρικων συνθηκων..κ εβαλε κ στοιχημα με τουσ υπολοιπους καλεσμενουσ που ηταν προσκεκλημενοι στην εκπομπη κ δεν τον πιστευαν! Κ γενικα ο φουρακης..τι ειναι??? συγγραφεας? τα βιβλια που εγραψε? απο που τα ξερει?
Και δεν ξέρεις τίποτε για την ομάδα σου;
Τότε εμείς εδώ...τα μέλη -μόνο των forums του ESOTERICA- τι τάχα παραπάνω να ξέρουμε;
Α...!
Θα τη μαλώσω την ομάδα Εψιλον!!!![]()
Πάλι εμείς πρέπει να ενημερώνουμε τα μέλη της...
Ας το καταπιούμε κι αυτό.
Στη συνέχεια νέε μας φίλε, μία σειρά με θέματα σχετικά με το αντικέιμενο που σε ενδιαφέρει, κάποια από τα οποία μπορείς να διαβάσεις και κάποια όπου μπορείς να συνεχίσεις την εδώ συζήτηση!
Καλή αναζήτηση! ![]()
Ε
Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα
Ομάδα Ε
Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Γκιόλβα
ΟΜΑΔΑ-Ε
Το περίεργο ΕΙ
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!