- Υπάρχει Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Τι εννοείς με το "ελέγξει", να τους πιάσει και να τους φυλακίσει?
Nα εμποδίσει το έργο τους εννοώ...

quote:
επίσημα λες δυο, μπορείς να φέρεις την επίσημη δήλωση;
το ανεπίσημο άστο, εγώ λέω ότι είναι και το εντερπράιζ εκεί και άκουσα ότι από μάρτη θα είναι και το γκαλάκτικασυνολική δύναμή εγώ λέω 413 πλοία 332 αστρόπλοια και 143 βιμάνας
αν τώρα υπολογίσουμε ότι εκτός νάτο έχουν στείλει άλλες 10 χώρες, τότε όλο αυτό μας κάνει 11(νάτο+ λοιπές χώρες)888(σύνολο στρατιωτικής δύναμης)11888 τυχαίο; δεν νομίζω
Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει που μπαίνεις αλλά μπαίνεις στο "Παράξενο" όπου άνθρωποι μπαίνουν για να συζητήσουν για πράγματα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπάρχουν αποδείξεις η ακόμα και ενδείξεις και πολλές φορές ακούγονται (και πολλές φορές είναι) εντελώς παράλογα. Εγώ όπως και εσύ θεωρώ υπερβολική την σιγουριά ανθρώπων σε τέτοιες θεωρίες, το να μπαίνω όμως σε ένα τέτοιο φόρουμ που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ συζητιούνται τέτοια θέματα και να προσπαθώ είτε να μηδενίσω κάθε συζήτηση (σαν μέγας σταυροφόρος και super μηδενιστής ένα πράγμα) και να καταλήγω μέχρι και να ειρωνεύομαι τους άλλους που συζητάνε νομίζω πως απλά θα ψαχνόμουν γιαυτό και απλά δεν θα είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.. κάθεσαι και ζητάς σε ένα τέτοιο forum που λέγεται ΠΑΡΑΞΕΝΟ αποδείξεις και ενδείξεις για αυτά που συζητιούνται και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιμένεις σαν απάντηση? ειλικρινά μερικούς δεν σας καταλαβαίνω.. με ότι δεν συμφωνώ εδώ μέσα αφήνω τους άλλους να το συζητήσουν και απλά δεν δίνω σημασία δεν προσπαθώ να τους την σπάσω με το ζόρι.. βλέπω πως αυτό κατα καιρούς γίνεται συστηματικά σε τέτοια forum και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.. συγνώμη προς όλους για την άσχετη σφήνα .. συνεχίστε :)
ας δούμε ένα σενάριο σύμφωνα με τους υποστηρικτές ότι 1-2 πλοία είναι αρκετά να καλύψουν όλη την έκταση
για να γίνει αυτό θα πρέπει να ταξιδεύουν με την ταχύτητα της σκέψης, οπότε όταν εντοπίζουν ένα πλοιάριο σε όποια θέση των 380.000 τετραγωνικών km να φτάνουν εκεί άμεσα, θα κάνουν έλεγχο του πλοιαρίου για το αν φέρει οπλισμό και αν δεν φέρει θα τους αφήνουν ελεύθερους βέβαια και ο έλεγχος θα γίνεται σε ταχύτητα σκέψης, γιατί θα έχουν χιλιάδες ψαρόβαρκες να ελέγξουν που υπάρχουν στον κόλπο
quote:
Οσον αφορα τα πλοια δεν καιγομαστε ποσα ειναι.
Καιγομαστε πως επειδη ειναι συνεχιζονται τα ρεσαλτα των πειρατων!
άρα παρλαπίπες η αναφορά των 300 πλοίων που λέγατε
quote:
Δεν μπορώ να γνωρίζω τον αριθμό το σκαφών. (Πάντως στην αρχή της επιχείρησης είχαν αναφερθεί στον μεγαλύτερο στόλο που έχουν συγκεντρώσει ποτέ οι συμμαχικές δυνάμεις. Το θυμάμαι γιατί στο συγκεκριμένο άρθρο το σύγκρινε, με τον αποβατικό στόλο στην Νορμανδία)
7000 πλοία ήταν στην απόβαση, καλό θα ήταν να παραθέσεις το άρθρο όταν το βρεις
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

quote:quote:
επίσημα λες δυο, μπορείς να φέρεις την επίσημη δήλωση;
το ανεπίσημο άστο, εγώ λέω ότι είναι και το εντερπράιζ εκεί και άκουσα ότι από μάρτη θα είναι και το γκαλάκτικασυνολική δύναμή εγώ λέω 413 πλοία 332 αστρόπλοια και 143 βιμάνας
αν τώρα υπολογίσουμε ότι εκτός νάτο έχουν στείλει άλλες 10 χώρες, τότε όλο αυτό μας κάνει 11(νάτο+ λοιπές χώρες)888(σύνολο στρατιωτικής δύναμης)11888 τυχαίο; δεν νομίζω
Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει που μπαίνεις αλλά μπαίνεις στο "Παράξενο" όπου άνθρωποι μπαίνουν για να συζητήσουν για πράγματα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπάρχουν αποδείξεις η ακόμα και ενδείξεις και πολλές φορές ακούγονται (και πολλές φορές είναι) εντελώς παράλογα. Εγώ όπως και εσύ θεωρώ υπερβολική την σιγουριά ανθρώπων σε τέτοιες θεωρίες, το να μπαίνω όμως σε ένα τέτοιο φόρουμ που ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ συζητιούνται τέτοια θέματα και να προσπαθώ είτε να μηδενίσω κάθε συζήτηση (σαν μέγας σταυροφόρος και super μηδενιστής ένα πράγμα) και να καταλήγω μέχρι και να ειρωνεύομαι τους άλλους που συζητάνε νομίζω πως απλά θα ψαχνόμουν γιαυτό και απλά δεν θα είχα τίποτα καλύτερο να κάνω.. κάθεσαι και ζητάς σε ένα τέτοιο forum που λέγεται ΠΑΡΑΞΕΝΟ αποδείξεις και ενδείξεις για αυτά που συζητιούνται και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ περιμένεις σαν απάντηση? ειλικρινά μερικούς δεν σας καταλαβαίνω.. με ότι δεν συμφωνώ εδώ μέσα αφήνω τους άλλους να το συζητήσουν και απλά δεν δίνω σημασία δεν προσπαθώ να τους την σπάσω με το ζόρι.. βλέπω πως αυτό κατα καιρούς γίνεται συστηματικά σε τέτοια forum και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.. συγνώμη προς όλους για την άσχετη σφήνα .. συνεχίστε :)
άκου λοιπόν Craven η όλη υπόθεση καταστρέφεται από τους ιδίους υποστηρικτές που υιοθετούν ότι παρλαπίπα λέγεται χωρίς να μπορούν να την στηρίξουν
πέταξαν μια βλακεία περί 300+ πλοίων ενώ μπορούν να κάνουν κάτι πολύ απλό
θα δούνε αν υπάρχουν ανάλογες ενέργειες σε άλλες περιοχές που γίνονται πειρατείες
ας πούμε ότι γίνονται πειρατείες στην κίτρινη θάλασσα, αν και εκεί υπάρχει το ίδιο ποσοστό πειρατικών ρεσάλτων και δεν έχει σταλεί ανάλογη δύναμη (γύρω στα 20 πλοία) τότε θα ψαχτούν
αν στην περιοχή υπάρχουν επιστήμονες που δεν έχουν προφανές αντικείμενο μελέτης, τότε να ψαχτούν
αλλά να λένε ακρίτα για 300+ πλοία για τον μεγαλύτερο στόλο που έχει συγκεντρωθεί ποτέ κλπ κλπ
και να μην γνωρίζουν ούτε τα βασικά περί θαλασσίων επιχειρήσεων τότε η όλη η υπόθεση γελοιοποιείται από τους υποστηρικτές της
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ