- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
...ηταν μεγαλη παρεα 2 αγορια και 4 κοριτσια...
παρακατω: ...υπηρχαν 3 παιδια {1 αγορι 2 κοριτσια και η κοπελα μου}
δηλαδη ποσοι 3 η 4 η 5 με τον ιδιο?
Θελεις η οχι αλγοριθμο?
2233
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/12/2010 01:26:39
quote:
παρακατω: ...υπηρχαν 3 παιδια {1 αγορι 2 κοριτσια και η κοπελα μου}
δηλαδη ποσοι 3 η 4 η 5 με τον ιδιο?
..και κυρίως, δεν χρειάζεται αλγόριθμο, γιατί χρειάζεται προσεχτικότερο διάβασμα. Εκτός απο ανάλυση λόγου, απόψεων, κάτι άλλο που ο άνθρωπος μπορεί να μάθει να κάνει, είναι να διαβάζει αναλυτικά.
Απο 'κει και πέρα χρειάζεται να μη ψάχνεις για αλγόριθμους. Γιατί άμα ψάχνεις για αλγόριθμους αλγόριθμους θα βρεις.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/12/2010 01:33:33
Ενας λογος προφορικος δειχνει τον ρητωρα και ενα κειμενο τον συγγραφεα.
Κουραστηκα σημερα,περασα ωραια,φαγακι,μουσικουλα,βολτα στην παραλια,καλο τσιγαρακι...ξερεις,παω για υπνο.
Καληνυχτα.
2233
quote:Αφού σε απασχολεί το δέντρο κια όχι το δάσος, τότε τουλάχιστον φρόντιζε να το κοιτάς καλά
Τι να κανω,που με τρωει η λεπτομερεια γιατρε?
quote:
Λοιπόν μια μεγάλη παρέα(2 αγόρια και 4 κορίτσια,αμάν πια ) είχαμε βγει.
quote:
Υπήρχαν 3 παιδιά (..)οι οποίοι(-τα οποία) φοβήθηκαν ιδιαίτερα πολύ...καθώς είχε πάει 11 η ώρα το ένα αγόρι και η μια κοπέλα η οποία έριχνε την τράπουλα έφυγαν.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/12/2010 14:09:02
Εγω απλα,δεν μπορω να τα δω σωστα.
Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας.
Εκεινο το δενδρο το μπροστινο ειναι μεγαλο και μου κρυβει το δασος.
Αλλη η νοημοσυνη του Νικομαχου και αλλη του γιατρου.Εγω περιδιαβαινω στα χαμηλα και δεν διακρινω σωστα τα νουμερα,Τι να κανω?Αυτο βλεπω,αυτο λεω.Επιμενω ακομη,οτι οι αριθμοι δεν ταιριαζουν με την αφηγηση.
2233
Anyway πολύ φασαρία για ένα μήνυμα, ας τσιμπήσω τίποτα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/12/2010 17:02:49
Οχιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!
Για αλλα ναι.Τα νουμερα τελος.
2233
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10232
Θεωρείς ότι το να "ξυπνήσεις" χωρίς να έχεις πράγματικά "ξυπνήσει" έχει κάτι το αξιοπερίργο;
Σαν εμπειρία έχει κάποιο ενδιαφέρον, κατα τ'άλλα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να σε οδηγήσει βεβαίως σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη διάρκεια του ύπνου..
ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΥΠΝΟ.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.
CH3
quote:μια μεγάλη παρέα(2 αγόρια και 4 κορίτσια)
Μάλιστα η παρέα απαρτιζόταν από μια κοπέλα η οποία ασχολούταν με λευκή μαγεία(ξόρκια για ευτυχία,αγάπη κ.λ.π.), μια άλλη κοπέλα η οποία έριχνε την τράπουλα και εμένα...που μπορώ να πω η επαφή μου με τον κόσμο των πνευμάτων είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή.
Υπήρχαν 3 παιδιά(το ένα αγόρι,2 κοπέλες και το κορίτσι μου)το ένα αγόρι και η μια κοπέλα η οποία έριχνε την τράπουλα έφυγαν.
και καθώς μίλαγα νιώσαμε τα 3 παιδιά με τις δυνάμεις κάτι...
βρε παιδια, μπερδευτικα! Ποσα παιδια ειναι τελικα στην παρεα;;;
Ουτε με αλγοριθμο δεν λυνεται αυτο το πραμα
ουτε ο 11880 το λυνει για την ακριβεια
μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
Γιατρε,ανευ παρεξηγησεως!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
nasaroytaki να ρωτησεις τον dr Jekyl μεχρι τωρα ειναι ο μονος που το καταλαβε.
και νομιζω οτι δεν θα υπαρξει αλλος που θα το καταλαβει νικομαχε

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
quote:
Υπήρχαν 3 παιδιά(το ένα αγόρι,2 κοπέλες και το κορίτσι μου) τα οποία φοβήθηκαν ιδιαίτερα πολύ...
Ας κάνουμε μια αυτο-ύπνωση και στη συνέχεια μια αναδρομή και ας γυρίσουμε στο δημοτικό, τη στιγμή που μαθαίνουμε ανάγνωση και μαθηματικά..
Έχουμε 6 παιδιά.
Απο τα 6 παιδιά τρία ένιωσαν φόβο.
Έπειται, απο τα 6 παιδιά, δύο έφυγαν. Πόσα μένουν; Τέεεεσσεραααα.
Μετά, όοοολα τα παιδάκια φεύγουν ΕΚΤΟΣ από τον "πρωταγωνιστή" και τη μάγισσα.
Πόσα παιδάκια μας μένουν;
Δύυυυυοοοοοο.
Ας το δούμε αλλιώς. Έχουμε έξι παιδιά, τα: a, b, c, d, e, f.
Απο αυτά, τα a, b και c ένιωσαν φόβο.
Απο τα a, b, c, d, e, f φεύγουν τα e και f.
Πόσα παιδάκια μένουν; Τα a, b, c, d.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/12/2010 16:43:07
Να το ξαναματαδιαβασεις το κειμενο.
Μεγαλη παρε 2 αγορια 4 κοριτσια συνολο 6.
παρακατω:Υπηρχαν 3 παιδια{1 αγορι 2 κοριτσια και η κοπελα μου}
Εκτος παρενθεσης υπαρχουν 3 παιδια.Εντος παρενθεσης 5 παιδια μαζι με τον εαυτο του.Συνολο? εδω χρειαζεται ο αλγοριθμος και οχι ποσα εμειναν στο τελος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:Εντάξει, εννοούσε προφανώς δύο κορίτσια μαζί με την κοπέλα του. Λεπτομέρειες όμως, τι περιμένεις από άτομα που δεν είναι έμπειρα στη γραφή κ γράφουν παρορμητικά; Πάλι καλά που είναι τόσο καλογραμμένο το μήνυμα να λες
παρακατω:Υπηρχαν 3 παιδια{1 αγορι 2 κοριτσια και η κοπελα μου}
quote:Εντός παρένθεσης υπάρχουν 4 παιδιά αν το αγόρι είναι ο εαυτός του. Αν δεν είναι, πράγματι υπάρχουν 5. Αυτό που συμβαίνει, βάσει δικιάς μου κατανόησης, είναι ότι ξεκινάει θέλοντας να αναφέρει μόνο τους αριθμούς(1αγ. 2κορ.) και αποφασίζει μετά να προσωποποιήσει ποια είναι αυτά τα άτομα οπότε αναφέρει την κοπέλα του ως ένα από τα δύο κορίτσια αλλά όχι τον εαυτό του επειδή τον έχει ήδη αναφέρει.Αν πρόσεχε περισσότερο τι έγραφε θα το βλεπε το λάθος.
Εκτος παρενθεσης υπαρχουν 3 παιδια.Εντος παρενθεσης 5 παιδια μαζι με τον εαυτο του.
Αλλά τέλος πάντων όπως είπα δε γίνεται με άτομα που κάθε άλλο παρα επιστήμονες είναι, να βγάλεις άκρη. Μπαίνουν πολλά άτομα νεαρής ηλικίας στα φόρουμ που τείνουν να γράφουν παρορμητικά και ειναι δύσκολο γενικότερα να συζητήσεις και να συνεννοηθείς μαζί τους λόγω της απειρίας τους στο γραπτό λόγο(να ναι καλά η greek paideia)
Αλλά και εξαιτίας της εντύπωσης που έχουν κάποια από αυτά, ότι εδώ είναι κάποιο φόρουμ που λέμε για τσίτος και γαριδάκια, οπότε ας πετάξουμε μια απάντηση του μισού λεπτού και κανένα πρόβλημα.
Σε πληροφορώ δηλαδή ότι η παραπάνω ιστορία του παιδιού είναι εξαιρετικά καλογραμμένη συγκριτικά με πολλές άλλες, αλλά θα το χεις προσέξει και εσύ.. το πόσο καλογραμμένες είναι γενικά οι απαντήσεις των νέων μελών.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/12/2010 16:43:55
Σωστα μιλας και σωστα κρινεις.Ο παρορμητισμος σε συναρτηση με την
lost greek paidia,εχει αυτα τα αποτελεσματα.Κριμα.
Παντως ο νεαρος πραγματι προσπαθησε να δωσει αντιληπτο κειμενο και εδωσε εμφαση στα γεγονοτα και οχι στις λεπτομερειες.
anyway θα τα πουμε το βραδυ γιατι τωρα εχει πιασει ενας ανεμος εδω στην παραλια και το μοντεμ τα παιζει συχνα-πυκνα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.