ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/12/2010, 16:52:41
Άστα και το δικό μου είναι... και χωρίς τον άνεμο ακόμα.
NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 14:12:21
quote:

μια μεγάλη παρέα(2 αγόρια και 4 κορίτσια)

Μάλιστα η παρέα απαρτιζόταν από μια κοπέλα η οποία ασχολούταν με λευκή μαγεία(ξόρκια για ευτυχία,αγάπη κ.λ.π.), μια άλλη κοπέλα η οποία έριχνε την τράπουλα και εμένα...που μπορώ να πω η επαφή μου με τον κόσμο των πνευμάτων είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή.

Υπήρχαν 3 παιδιά(το ένα αγόρι,2 κοπέλες και το κορίτσι μου)

το ένα αγόρι και η μια κοπέλα η οποία έριχνε την τράπουλα έφυγαν.

και καθώς μίλαγα νιώσαμε τα 3 παιδιά με τις δυνάμεις κάτι...

τι θελει να πει αραγε ο ποιητης;

αυτο υα παραμεινει ενα απο τα αλυτα μυστηρια του συμπαντος

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!

30/12/2010, 14:52:13
Nasaroytaki ο ποιητης που ειναι αληθεια?

Ηρθε πεταξε ενα ποιημα και αφαντος.
Τον εφαγαν τα δρακουλινια και τα τσιτος που λεει ο δοκτωρ?

Ελα βρε,ποιητη,να μας λυσεις την απορια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

NASAROYTAKIΜέλος
30/12/2010, 15:59:31
quote:

Nasaroytaki ο ποιητης που ειναι αληθεια?

Ηρθε πεταξε ενα ποιημα και αφαντος.
Τον εφαγαν τα δρακουλινια και τα τσιτος που λεει ο δοκτωρ?

Ελα βρε,ποιητη,να μας λυσεις την απορια.

axaxaxax
λες να ανοιξε η γη και τον καταπιε;
λες να καταλαβε τι τρομερο λαθος εστι αυτο που εγραψε;

εγω λεω να ψαξουμε ολα τα τσιτος να τον βρουμε να μας λυσει θν απορια βρε παιδι μου

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!

chalimourdasΝέο Μέλος
19/01/2011, 03:06:30
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4-5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ι ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ.Ο ΣΥΡΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ).ΚΑΘΕΤΑΙ Ι ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 1-1.5 ΧΡΟΝΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔς Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕ"ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ!!!ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!!!

AnaelΝέο Μέλος
09/03/2011, 13:33:48
Άν και το θέμα είναι από το 2004 λέω να σας περιγράψω κι εγώ μια δική μου ιστορία που συνέβηκε όταν πήγενα στο δημοτικό.Οι γονείς μου λείπανε συχνά σε ταξίδια και έμενα με την αδερφή μου στην γιαγιά μου.Σχολόντας μια μέρα απο το φροντιστήριο και ενώ είχε ήδη σκοτεινιάσει πάμε με τον κολλητό μου να κάνουμε μία κλασική βλακεία που συνηθίζαμε εκείνη την περίοδο, πηγαίναμε σε ένα παρ εκκλησάκι πέρναμε μία χούφτα κεριά και τα καίγαμε όλα μαζι σχηματίζοντας βουναλάκι,πάμε που λέτε στο παρ εκκλησάκι (έξω από ένα γυμνάσιο-λύκειο επί της Κασσάνδρας στην Θεσσαλονίκη)και αρχίζουμε να καίμε τα κεριά..εκείνη την στιγμή μπένει μια μαυροφορεμένη γιαγιά και μας επιπλήττει για τις βλακείες που κάνουμε όχι όμως με άσχημο τρόπο του στίλ καταλαβένω οτι είστε παιδιά αλλά δεν είναι σωστό.. πάμε να φύγουμε εμείς και γυρνάει εμένα και μου λέει τώρα που θα πάς στην γιαγιά σου μήν πας απο το σύντομο δρόμο... Πάγωσα παρακάλεσα τον φίλο μου να έρθει μαζί μου και αυτός θέλοντας να το παίξει σαν κλασικό αγόρι οτι δεν μασάει με πήγε σπίτι..απο την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης(το περίεργο ήταν πως επειδή εκει μέναν γύφτοι πάντα φοβόμουν να περνάω και έκοβα δρόμο μέσα απο ένα ερημικό στενάκι) κάνοντας κύκλο και όχι απο τον σύντομο..με τα πολλά την επόμενη μέρα άκουσα για την εξαφάνιση ενός κοριτσιού και μετά από λίγο καιρό μάθαμε οτι συλλάβανε κάποιον που έμενε σε ένα ερειπωμένο σπίτι της περιοχής που απήγαγε κορίτσια τα βίαζε τα είχε υπηρέτριες και μετά τα σκότωνε και τα έθαβε στο υπόγειο..περιττό να σας πώ πως μικρή έβλεπα συχνά εφιάλτες πώς με είχε στο σπίτι και με έβαζε να κάνω δουλειές.Εννοείτε σταμάτησα τις βλακείες με τα κεριά και άν και περνούσα συχνά ψάχνοντας η περιμένοντας εκείνη την καλή κυρία δεν την ξαναείδα ποτε..

MarkTheKillerΝέο Μέλος
18/04/2011, 08:35:10
Καλημέρα σας,τώρα είναι η σειρά μου να πω κι εγώ την παράξενη ιστορία που συνέβη σε 2 άτομα από την οικογένειά μου και έναν οικογενειακό φίλο.
Να επισημάνω ότι η ιστορία είναι εντελώς αληθινή χωρίς καμία υπερβολή.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ'ένα ορεινό χωριό του Νομού Χανίων της Κρήτης
στα τέλη της δεκαετίας του 1980.Ένα καλοκαιρινό βράδυ λοιπόν,η μητέρα μου,ο θείος μου και μικρότερος αδερφός της μητέρας μου και ένας οικογενειακός φίλος και γείτονας πήγαιναν βόλτα με τα ποδήλατά τους σ'ένα κοντινό χωματόδρομο του χωριού.Τότε οι δρόμοι είχαν μόνο ένα φως και αυτό από στύλο της ΔΕΗ.Εκεί λοιπόν που πήγαιναν κάτω από τη λάμπα του στύλου είδαν ένα μαύρο πράγμα σαν παπάς να στέκεται στο δρόμο ακίνητο.Όλα τα σημεία του σώματος ήταν καλυμμένα με ένα ''ράσο'' ας πούμε,ακόμα και το κεφάλι.Τα παιδιά φοβήθηκαν ειδικά ο θείος μου και τότε μικρότερος της παρέας.Τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά σκέφτηκαν ότι θα ήταν ο παπάς του χωριού γιατί συνήθιζε να κάνει βραδυνές βόλτες στο χωριό.Πήραν λοιπόν το θάρρος και φώναξαν ''παπά'',''παπά'',αλλά τίποτα.
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκαν πως ήταν μια γυναίκα από το χωριό που της άρεσε να κάνει φάρσες και άρχισαν και φώναζαν το όνομά της αλλά και τότε καμία απάντηση.Το ''πράγμα'' συνέχιζε να μένει ακούνητο κι αλάλητο,ώσπου τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν ήταν παρά ένα στοιχειό που στοίχειωνε εκείνο το σημείο του δρόμου.Δεν πρόφτασε να περάσει ούτε ένα πεντάλεπτο και τα παιδιά είχανε φτάσει όσο πιο γρήγορα μπορούν με τα ποδήλατα να βγάζουν σπίθες που λέει ο λόγος...το πρωί τα είπαν όλα
αλλά κανείς δεν τους πίστεψε...Τώρα μετά από τόσα χρόνια έχει ξεχαστεί
και απλά το λένε σαν ιστορία όπως κι εμένα μου την είπε η μητέρα μου και εγώ σας τη διηγήθηκα....

Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!

18/04/2011, 11:56:55
quote:
ότι δεν ήταν παρά ένα στοιχειό που στοίχειωνε εκείνο το σημείο

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η' ΟΠΩΣ
ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

ΑΝΥWAY, Σ'ΑΥΤΗ ΤΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΘΑ 'ΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΑΝ..

CHARMED

MarkTheKillerΝέο Μέλος
18/04/2011, 14:13:32
Φίλε δεν ξέρω το λόγο...μάλλον θέλουν να δείξουν κάτι που θέλουν να δει ο άλλος.Πάντως σκιά δεν ήταν γιατί είχε όγκο απ'ότι μου είπε η μάνα μου εκτός κι αν μου λέει ψέματα που δε νομίζω να μου λέει...

Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!

19/04/2011, 10:43:37
quote:
άλλον θέλουν να δείξουν κάτι που θέλουν να δει ο άλλος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ?
ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ?
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΣΚΙΑ?

quote:
κι αν μου λέει ψέματα που δε νομίζω να μου λέει...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ..

quote:
μια γυναίκα από το χωριό που της άρεσε να κάνει φάρσες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)
ΔΗΛ. ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΤΙ Η' ΚΑΤΙ Π ΔΝ ΠΑΕΙ Τ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ Τ ΤΥΛΙΞΕ
ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..(ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ :) ..)
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΝ Ν ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑ Η' ΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ?

CHARMED