ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/04/2011, 20:16:51
quote:
Δεν ξερω για πολέμους και για πάθος εξουσίας,αυτό που ξέρω είναι οτι χρειάζονταν πολύτιμα υλικά απο τον πλανήτη μας,όπως ο χρυσός.

Ετσι λέει ο Σίτσιν και οι μυθολογία.
Και γιατί δεν τον παίρνουν τόσα χρόνια αφού τον έχουν ανάγκη.
Δηλαδή μας άφησαν να εξελιχθούμε τόσα χρόνια να αποκτήσουμε και εμείς μια σεβαστή υπερτεχνολογία για να μας έχουν υπηρέτες?
Αν ήταν έτσι δεν θα μας άφηναν.

29/04/2011, 20:22:03
quote:
εε.. ναί εννοώ οτι εμείς είμαστε δημιουργήματα τους.

Υοτίθεται οτι οι Αννουνάκις είναι κακοί εξωγήινοι,πως είναι δυνατόν να μας δημιούργησαν αυτοί?Λένε οτι επηρέασαν το dna μας και το έκαναν έτσι όπως είναι τώρα,ελατωματικό δηλαδή.Αυτοί είναι ο λόγος που αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε,επειδή αυτοί αποσπάστηκαν απο την πηγή θεό,είναι οι εκπτωτοι άγγελοι της βίβλου.

quote:
Και γιατί δεν τον παίρνουν τόσα χρόνια αφού τον έχουν ανάγκη.

Γιατί πήραν όσο είχαν άναγκη προφανώς.Λέω εγω τώρα.

quote:
Δηλαδή μας άφησαν να εξελιχθούμε τόσα χρόνια να αποκτήσουμε και εμείς μια σεβαστή υπερτεχνολογία για να μας έχουν υπηρέτες?
Αν ήταν έτσι δεν θα μας άφηναν.

Εχουμε εξελιχθεί τεχνολογικά,πνευματικά όμως?Τί γνωρίζουμε για τον θεό? Τίποτα απολύτως.Τί γνωρίζουμε για την ζωή? Ελάχιστα πράγματα.
Ποιοί είμαστε πραγματικά και τί κάνουμε εδω σε αυτόν τον πλανήτη,γιατί υποφέρουμε?

Αν το σκεφτείς,υπάρχει παντού σκοτάδι σε βασικά ερωτήματα,και κατα τα άλλα θέλουμε να λεγόμαστε εξελιγμένος πολιτισμός.Είμαστε για κλάματα η αλήθεια είναι.

Edited by - alex22 on 29/04/2011 20:28:11

29/04/2011, 20:31:50
quote:
Υοτίθεται οτι οι Αννουνάκις είναι κακοί εξωγήινοι,πως είναι δυνατόν να μας δημιούργησαν αυτοί?Λένε οτι επηρέασαν το dna μας και το έκαναν έτσι όπως είναι τώρα,ελατωματικό δηλαδή.Αυτοί είναι ο λόγος που αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε,επειδή αυτοί αποσπάστηκαν απο την πηγή θεό,είναι οι εκπτωτοι άγγελοι.

Ο Θεός τι ρόλο παίζει στην περίπτωση αυτή?
Δηλαδή ο Θεός μπορεί και επικοινωνεί με τους υποτιθέμενους εξωγήινους?
Ο ρόλος της ύπαρξης του ανθρώπου ποιός είναι?
Υπάρχει κάποιος ρόλος που ζεί ο άνθρωπος, τι προσφέρει?
Δηλαδή ζούμε απλά για να τρώμε, να πίνουμε, να διασκεδάζουμε, να δημιουργούμε απογόνους και να πεθαίνουμε?

29/04/2011, 20:34:27
quote:
Υπηρέτες σε τι?
Τι υπηρετούμε?

Allzzaro αυτό είναι είναι όλο το νόημα της απόκρυψης της γνώσης.Δεν θέλουν να ξέρουμε γιατί αν μάθουμε θα πάψουμε να τους υπηρετούμε.

Τους υπηρετούμε με το να διατηρούμε το υπάρχον σύστημα,το οποίο δεν εκτιμάει την ζωή και το συλλογικό ενδιαφέρον του ανθρώπου αλλά μόνο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΩΦΕΛΟΣ.

Οπως είπαμε αυτοί είναι έκπτωτες ράτσες,άρα ακολουθόυν το αντιχριστικό πρωτόκολλο,το οποίο έχει να κάνει με την εκμετάλευση των άλλων για δικό τους ώφελος,και το ώφελος αυτό στην τελική είναι πάντα η ενεργεια.Θέλουν να ελεγχουν πάντα την ενεργεια,να την έχουν για τον εαυτο τους.Και δεν εννοώ μόνο τους πόρους της γής,αλλά και την δική μας ανθρώπινη ενέργεια.

Edited by - alex22 on 29/04/2011 20:34:56

29/04/2011, 20:37:10
quote:
Εχουμε εξελιχθεί τεχνολογικά,πνευματικά όμως?Τί γνωρίζουμε για τον θεό? Τίποτα απολύτως.Τί γνωρίζουμε για την ζωή? Ελάχιστα πράγματα.
Ποιοί είμαστε πραγματικά και τί κάνουμε εδω σε αυτόν τον πλανήτη,γιατί υποφέρουμε?

Εχω την εντύπωση οτι μπορεί ο άνθρωπος να εξελίσεται τεχνολογικά οχι όμως πνευματικά. Θα έλεγα οτι όσο προχωρά τεχνολογικά τόσο υστερεί πνευματικά. Σε οτι αφορά την τεχνολογική εξέλιξη θα έλεγα οτι είναι περισσότερο καταστροφική παρά ευεργετική.
Δεν λέω, έχει καλυτερέψει κατά πολύ τη ζωή του αλλά πάντα εις βάρος συστημάτων που τον στηρίζουν στη ζωή.
Υπάρχει κάποιο σχέδιο λοιπόν?

29/04/2011, 20:37:34
quote:
alex22
Δεν ξερω για πολέμους και για πάθος εξουσίας,αυτό που ξέρω είναι οτι χρειάζονταν πολύτιμα υλικά απο τον πλανήτη μας,όπως ο χρυσός.

Νομίζω πως ένας πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί τεχνολογικά σε τέτοιο βαθμό και έχει την ικανότητα διαστρικών ταξιδιών, θα έχει την τεχνογνωσία να παράγει ο ίδιος χρυσό.
Το σενάριο των γαλαξιακών χρυσοθήρων μου μοιάζει πολύ χλομό

29/04/2011, 20:40:30
quote:
Allzzaro αυτό είναι είναι όλο το νόημα της απόκρυψης της γνώσης.Δεν θέλουν να ξέρουμε γιατί αν μάθουμε θα πάψουμε να τους υπηρετούμε.

Μάλιστα.
Η απόκρυψη της γνώσης.
Ποιά είναι αυτή η γνώση λοιπόν.
Τι ακριβώς θα πρέπει να γνωρίζει ο άνρθωπος ώστε να σταματήσει να είναι σκλάβος τους

29/04/2011, 20:40:53
quote:
Ο Θεός τι ρόλο παίζει στην περίπτωση αυτή?
Δηλαδή ο Θεός μπορεί και επικοινωνεί με τους υποτιθέμενους εξωγήινους?
Ο ρόλος της ύπαρξης του ανθρώπου ποιός είναι?
Υπάρχει κάποιος ρόλος που ζεί ο άνθρωπος, τι προσφέρει?
Δηλαδή ζούμε απλά για να τρώμε, να πίνουμε, να διασκεδάζουμε, να δημιουργούμε απογόνους και να πεθαίνουμε?

Ο θεός είναι το πάν,είναι το όλον φώς.Είναι η πηγή των πάντων,απο εκεί ήρθαμε και εκεί θα καταλήξουμε,οι εκπτωτες ράτσες όμως αποκόπηκαν απο αυτόν,δεν εκτελούν το χριστικό πρωτόκολλο.Το χριστικό πρωτόκολλο μπορείς να πείς οτι είναι όλες οι αλήθειες που δίδαξε ο χριστός(ο οποίος βέβαια ήταν εξωγήινος) και το αντιχριστικό,το οποίο εφαρμόζουν οι περισσότεροι ανθρωποι σήμαιρα,είναι το αντίθετο και είναι αυτό που μας φέρνει τον πόνο.Οι εκπτωτοι εξωγήινοι έχουν αναγκη απο ενεργεια και επειδή δεν μπορούν να την παίρνουν απο την πηγή,αφού αποκόπηκαν,την παίρνουν απο εμάς.Για αυτό μας χρειάζονται,για την επιβίωσή τους.

Edited by - alex22 on 29/04/2011 20:41:54

29/04/2011, 20:43:57
quote:
Νομίζω πως ένας πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί τεχνολογικά σε τέτοιο βαθμό και έχει την ικανότητα διαστρικών ταξιδιών, θα έχει την τεχνογνωσία να παράγει ο ίδιος χρυσό.

Δεν είναι απόλυτο χρυσό παράγει μόνο η φύση.
Αν ήθελαν όμως χρυσό σήμερα δεν θα είχαμε ούτε γραμμάριο.

29/04/2011, 20:44:40
quote:

Μπορεί να μην έχει εξελιχθεί τόσο πολύ για να το κάνει αυτό,εξάλου ο Νιμπιρου,ο πλανήτης απο τον οποίο λέγεται οτι ήρθαν οι Αννουνακις,είναι μέσα στο δικό μας πλανητικό σύστημα,οπότε δεν χρειάζεται τρομερή τεχνολογία για ένα τέτοιο ταξίδι.