- AΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
... αλλά ξέχασα, το αδιάκοπο ενδιαφέρον για την διαδρομή του διαλογισμού δεν μας επιτρέπει πάντα να βλέπουμε αυτό που δεν μας αρέσει....
... ίσως όμως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να διαλογιστούμε πάνω στην αδιάκοπη σεξουαλικότητα που περιφέρεται σ'αυτή την διαδρομή....
καμμία διάγνωση
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Τα συγχαρητήρια στην φίλη mantis
Ευχαριστώ... νομίζω... γιατί δέχομαι συγχαρητήρια, δεν ξέρω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Μία ενδιαφέρουσα διαδρομή στη ζωή που θα μπορούσε να διανύσει (καθόλου αδιάκοπα) ένας άνθρωπος, ενδέχεται να είναι και ο διαλογισμός.
Αγαπητέ Brainstorm, τελικά, έχει διακοπή ή δεν έχει ο διαλογισμός?
Γιατί, όπως το έχεις γράψει, δηλώνεις ότι έχει διακοπή, το "καθόλου" είναι λέξη με αρνητική σημασία και "α" στο αδιάκοπα είναι στερητικό, δηλωτικό αρνητικής σημασίας. Η λέξη "α-διάκοπα" σημαίνει από μόνη της "χωρίς διακοπή", άρα με το "καθόλου" να προηγείται θέλεις να μας πεις ότι ο διαλογισμός διακόπτεται, αλλά μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα ήταν στην πρόθεση σου...
...από την άλλη, η δική μου πρόθεση δεν ήταν να ακουστώ σαν δασκάλα ή ξιπασμένη...![]()
![]()
![]()
quote:
Ο διαλογισμός είναι μιά αδιάκοπη διαδρομή που όμως παραμένει πάντα εδνιαφέρουσα...Μάλιστα... μια ενδιαφέρουσα διαδρομή για το που μπορεί να οδηγήσει η αδιάκοπη αναζήτηση του νοήματος του διαλογισμού....
... αλλά ξέχασα, το αδιάκοπο ενδιαφέρον για την διαδρομή του διαλογισμού δεν μας επιτρέπει πάντα να βλέπουμε αυτό που δεν μας αρέσει....
... ίσως όμως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να διαλογιστούμε πάνω στην αδιάκοπη σεξουαλικότητα που περιφέρεται σ'αυτή την διαδρομή....
Η πρώτη πρόταση ήταν αρκετή, αγαπητή Galadriel, δεν γράφουμε διαγώνισμα και θέλω την λιγότερο προ-σχεδιασμένη απάντηση... αν και θεματικά η μια πρόταση είναι σε συνέχεια με την άλλη... καλό!![]()
![]()
quote:
.... θα μας βγάλετε την διάγωση?καμμία διάγνωση
Δεν θέλω να αφήνω κανένα παραπονεμένο, ειδικά την βασίλισσα των ξωτικών... δεν θα είμαι ωραία... βάτραχος... ![]()
![]()
![]()
![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
Αν το αποθηκεύσεις ένα ραντεβού
Θέλω την πρώτη πρόταση που θα έρθει στο μυαλό σας, την αυθόρμητη! Στη συνέχεια του παιχνιδιού θα σκεφτούμε αρκετά...![]()
![]()
![]()
![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
... δεν φταίω εγώ αν μου ήρθε αυθόρμητα ένα ολόκληρο κείμενο με αυτές τις λέξεις....
...τεσπα... μια και απαντήσαμε, τι χρωστάμε ?
να ξέρω αν θα μου φτάσουν τα λεφτά δηλαδή και για επόμενες πιθανές απαντήσεις...
... μην ανησυχείς για βάτραχος δεν το βλέπω..
.. αν πάντως είναι να καταλήξει κάπου αυτό θα το παρακολουθώ με αδιάκοπο ενδιαφέρον, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνω διαλογισμό για την διαδρομή που θα έχει κάνει..!
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Χαίρομαι που σε βλέπω πάλι με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα στο προσκήνιο. Ομολογώ πως είμαι αρκετά περίεργη για το αποτέλεσμα.
«Ο Διαλογισμός συντελεί θετικά στην Ενδιαφέρουσα προσωπική Διαδρομή που ο καθένας Αδιάκοπα ακολουθεί»
Εν αναμονή λοιπόν…
H AΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΔΙΩΣ ΑΜΑ ΔΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ,ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!!
ΨΑΞΕ Ή ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Τί ωραία διαδρομή!...σκεφτόμουνα καθώς κατέβαινα με σβηστή τη μηχανή (είχα μείνει κι από βενζίνα).
Ησυχος τόπος, ο,τι πρέπει για αραλίκι.
Μόλις έφτασα στο ποταμάκι ξεπέζεψα, άραξα, έστριψα ένα βαρύ και το ‘ριξα στο διαλογισμό.
Το νεράκι δίπλα μου κυλούσε αδιάκοπα, τα τζιτζίκια τσίριζαν επίσης, τα πουλιά...ποιά πουλιά; Τα ξεπάτωσαν όλα οι κωλοκυνηγοί.
Πάνω που άρχισα να τα παίρνω απ’ την πολλή ησυχία (τελείωνε και το τσιγάρο ), κάπου δεξιά μου ακούω ένα θρόισμα.
Τεντώνομαι λίγο και τί να δω...
Ενας θεοκόμματος είχε γονατίσει στην όχθη και έβρεχε το μούτρο της με ποταμίσιο νεράκι.
Ετσι σκυμμένη και με το μαντηλάκι που φόραγε για φούστα, παρουσίαζε ομολογουμένως μια πολύ ενδιαφέρουσα πίσω όψη.
Χάρηκα και το συνδύασα με το κόλλημα που είχα πάντα για τα οχήματα με πίσω κίνηση.
Αφού βεβαιώθηκα οτι ήταν μόνη (από πού να ξεφύτρωσε ρε γμτ), έκανα την κίνηση να πλησιάσω αθόρυβα και να αξιολογήσω την πίσω θέα από πιό κοντά αλλά και να πάρω γεύση κι από παρπρίζ (φάτσα) και να δω αν είναι νέο μοντέλο με αερόσακκους κι όλα τα άλλα καλούδια.
Ατσούμπαλος όπως είμαι όμως, κάτι πάτησα, έκανα θόρυβο και το 4Χ4 μοντέλο γύρισε ξαφνιασμένο...
Παναγία μου! Πρόλαβα να φωνάξω πριν σωριαστώ τ' απίστομα πάνω σε μια ανύποπτη μπράσκα, σκεφτόμενος οτι ο διάολος δεν έχει πολλά ποδάρια αλλά συνήθως μόνο δύο και καλοδουλεμένα.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:
1. Προς τί το επιφώνημα; (τί είδε ο ποιητής;)
2. Είναι ρίσκο να πας από διαδρομή που δεν ξέρεις;
3. Ο διαλογισμός συμφέρει να γίνεται σπίτι ή σε ειδυλιακό τοπίο;
4. Εχει παρενέργειες να μπαίνει κανείς στο εσωτερικά αδιάκοπα;
5. Μπορεί μια τόσο άθλια ιστορία να έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια;
quote:
Αγαπητέ Brainstorm, τελικά, έχει διακοπή ή δεν έχει ο διαλογισμός?
Γιατί, όπως το έχεις γράψει, δηλώνεις ότι έχει διακοπή, το "καθόλου" είναι λέξη με αρνητική σημασία και "α" στο αδιάκοπα είναι στερητικό, δηλωτικό αρνητικής σημασίας. Η λέξη "α-διάκοπα" σημαίνει από μόνη της "χωρίς διακοπή", άρα με το "καθόλου" να προηγείται θέλεις να μας πεις ότι ο διαλογισμός διακόπτεται, αλλά μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα ήταν στην πρόθεση σου...
Φίλη mantis μάλλον έχεις δίκιο
Τώρα που επανεξετάζω την τελευταία μου αποστολή διαπιστώνω ότι έκανα λάθος που παρερμήνευσα την λέξη αδιάκοπα και την θεώρησα ως μια λέξη που προσδιορίζει την έννοια "χωρίς κόπο".Τελικά αποδίδει την σημασία της στο «χωρίς διακοπή»[:Ι].(αχ αυτά τα ελληνικά!!) ζητώ συγνώμη πάντως παίδες. ελπίζω να μην εγκλημάτησα!
πάντως έμαθα κάτι
quote:
...από την άλλη, η δική μου πρόθεση δεν ήταν να ακουστώ σαν δασκάλα ή ξιπασμένη...
Μη σε ανυσηχεί αυτό φιλενάδα,χέρομαι όταν με διορθώνουν.πόσο μάλλον όταν με διορθώνουν χαμογελόντας ![]()
peace love unity respect![]()
quote:
διάολος δεν έχει πολλά ποδάρια αλλά συνήθως μόνο δύο και καλοδουλεμένα.
Καταπληκτική κατάληξη, αγαπητέ Lamogio, πραγματικά με εξέπληξες, πάνω που ετοιμαζόμουν να διαολιστώ με την απάντηση σου.![]()
quote:
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:
1. Προς τί το επιφώνημα; (τί είδε ο ποιητής;)
2. Είναι ρίσκο να πας από διαδρομή που δεν ξέρεις;
3. Ο διαλογισμός συμφέρει να γίνεται σπίτι ή σε ειδυλιακό τοπίο;
4. Εχει παρενέργειες να μπαίνει κανείς στο εσωτερικά αδιάκοπα;
5. Μπορεί μια τόσο άθλια ιστορία να έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια;
1. Ότι "γυαλίζει", δεν είναι χρυσός... γιατί ως γνωστόν υπάρχει και η έκφραση "άνθρακες ο θησαυρός".![]()
2. Πάντα είναι ρίσκο η μη πεπατημένη, μα αν δεν την ακολουθήσεις, α) θα πλήξεις, β) θα σου μείνει απωθημένο, γ) θα βρεθείς σε αδιέξοδο και το χειρότερο απ' όλα, δ) κάποια στιγμή (συνήθως όταν είναι πλέον αργά) θα το μετανιώσεις...
3. Όπου θεωρείς ότι δεν κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα, καλά είναι.![]()
![]()
4. Κάποιο "κουσούρι" θα σου αφήσει...![]()
![]()
![]()
![]()
5. Μπορεί και θα έπρεπε, όχι όμως στον συγκεκριμένο χωροχρόνο...![]()
Αν το έσβησες ένα φιλί.
quote:
... δεν φταίω εγώ αν μου ήρθε αυθόρμητα ένα ολόκληρο κείμενο με αυτές τις λέξεις....
Ως προς τι, αυτή η αυθόρμητη δικαιολογία, αγαπητή Galadriel?![]()
![]()
quote:
...τεσπα... μια και απαντήσαμε, τι χρωστάμε ? να ξέρω αν θα μου φτάσουν τα λεφτά δηλαδή και για επόμενες πιθανές απαντήσεις...... μην ανησυχείς για βάτραχος δεν το βλέπω..
Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση... για την ώρα... αργότερα θα δούμε. Στην δεύτερη σελίδα μπορεί να πουλάμε πατατάκια, γαριδάκια
, δρακουλίνια, αναψυκτικά, και λοιπές εθίστηκες ουσίες που ωφελούν στον διαλογισμό και τα βόδυ λάϊν (που όπως κατάλαβες έχω μετοχές).![]()
![]()
![]()
...για βάτραχος δεν το βλέπεις, αλλά μια μεταμόρφωση δεν την αποκλείεις ε???![]()
![]()
quote:
.. αν πάντως είναι να καταλήξει κάπου αυτό θα το παρακολουθώ με αδιάκοπο ενδιαφέρον, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνω διαλογισμό για την διαδρομή που θα έχει κάνει..!
Μπαααα! τον διαλογισμό δεν θα τον αποφύγεις... μην τεμπελιάζεις!
Αν το έσβησες ένα φιλί.