- Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Χεχε... Ε, είμαι λίγο κυκλοθυμικός, αλλά κάνω την αυτοκριτική μου.
αν με κακή πρόθεση με πείραζες, απλά θα αδιαφορούσα, όπως κάνω με τον Αίολο (με τον οποίο βέβαια δεν έχουμε πρόβληματα επικοινωνίας
Κατέληξα να τα βάζω μ' εμένα γιατρέ μου!
Ειρήσθω εν παρόδω, dr know, με κσέχασες ή απλώς είσαι ευγενικός;
quote:
Εμ! Έτσι είναι. Και είμαι σίγουρος ότι και ο Αίολος την ίδια άποψη έχει. Και άμα λέει κάτι ο Αίολος, είναι ευαγγέλιο
Με κοροϊδεύεις γιατρέ μου;
Αυτή η Κλωθώ κλώθει με μεγάλη πουστιά και δεν πα να λέμε ότι θέλουμε.
Χωρίς να είμαι μοιρολάτρης, μερικές φορές γίνομαι στωικός.
Δηλαδή εάν είναι γραφτό σου να γίνεις παπάς στα 50 σου, δεν την γλυτώνεις dr μου και Αλεξ! Με τίποτα!
Κσέρεις πόσες γαργάρες έχω κάνει γιατρέ μας; Μη σου πω...

quote:Μπα; Κάνετε και αυτοκριτική εσείς; Απο πότε;
Χεχε... Ε, είμαι λίγο κυκλοθυμικός, αλλά κάνω την αυτοκριτική μου.
Κατέληξα να τα βάζω μ' εμένα γιατρέ μου!
quote:Ότι και να λεμε...
Με κοροϊδεύεις γιατρέ μου;
Αυτή η Κλωθώ κλώθει με μεγάλη πουστιά και δεν πα να λέμε ότι θέλουμε.
quote:Και κυνικός μη σου πω...
Χωρίς να είμαι μοιρολάτρης, μερικές φορές γίνομαι στωικός.
quote:Μωρε τη γλυτώνεις με λίγο marketing..
Δηλαδή εάν είναι γραφτό σου να γίνεις παπάς στα 50 σου, δεν την γλυτώνεις dr μου και Αλεξ! Με τίποτα!
quote:Και ακόμα να περάσει η ουλίτιδα..; Σταμάτα παιδί μου να τρώς το κρέας ωμό
Κσέρεις πόσες γαργάρες έχω κάνει γιατρέ μας; Μη σου πω..
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/06/2011 00:10:07
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

Εκπληκτική ερώτηση & οφείλω να σου δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια γι' αυτήν. Τώρα, ασφαλώς θα θες και την απάντηση, ε ;
Κοίτα να δεις : Με δεδομένο πως και ο συγχωρεμένος ο δάσκαλος ήταν ύποπτος ως εγκέφαλος της 17Ν, έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου. Με δεδομένο όμως την συμμετοχή σου στα forums του esoterica.gr υπό αυτής της οπτικής - που σημειωτέον εσύ (και όχι ο Τσεβάς) καλλιέργησες :
quote:Πελεγκρίνο, Απεστάλη: 17/03/2011, 22:33:58 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10971&whichpage=3&ARCHIVE=
Διπλός είμαι κι εγώ. Πιός; Χμμμ... μπορει ο τρεχα... μπορει...
Πελεγκρίνο, Απεστάλη: 15/06/2011, 13:57:12 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10178
μπορει να είμαι κλωνος σου. η αυτοκτιτική σου.
i' m sorry, αλλά δεν θα έπρεπε καν να αναρρωτιέσαι και να ρωτάς.
Βλέπεις, η Υποψία είναι κουμπάρα του Αστείου & του Σοβαρού ενίοτε και έτσι και εμφανισθεί, δεν ισχύει το "ο κουμπάρος την κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα", αλλά ισχύει το "η κουμπάρα τον κουμπάρο δυο φορές την εβδομάδα". Με εννοείς ; Sure, sure ...
*η ερώτηση έγινε από το μέλος Πελεγκρίνο στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10971
![]()

Εξαρτάται πώς θα το καλλιεργούσες. Σε τι χώμα, ας πούμε, θα έσπερνες, πότε θα το φρεζάριζες, πότε θα πότιζες, αν θα το πότιζες, κτλ. Η καλλιέργεια είναι μεγάλη υπόθεση Όνε μου.
![]()

(καμιά ετσι οχι καμία,γιατι εχετε και ενα προβλημα στα νοηματα:)
Οχι τιποτε αλλο,πανε και με τις βρουβες και τους μαϊντανους!
Για σου ρε zipακο με τα φιλαρακια που κοπτονται για την αληθεια,οπως αυτη..
"Και εφόσον εξακολουθείς και αναρωτιέσαι "Τι το αντικανονικό έχεις;", να επαναδιατυπώσω:
Δεν έχεις άλλον -πολύ παλιότερο- λογαριασμό στα Forums με τον οποίο είσαι γνωστός/ή στην Κοινότητα;"
Αληθεια και περιεργεια δεν πανε χερι-χερι!

Sorry D.I(ειδες δωρο γενεθλιων!),αλλα τετοια ταχυτητα απο τον adminουκο δεν την περιμενα.....
Μαλλον τον πειραξε αυτο το"χρονο για να διαγραφουμε εχουμε ετσι;"
Οταν ομως εχεις τον αλλο να λεει οτι ο συνολικα υπευθυνος του esoterica δεν ειναι υποχρεωμενος να παρεμβει στην ευρυθμη λειτουργια του χωρου,ολα να τα περιμενεις!
Zipακο,τωρα εχεις βγαλει το τιρμπουσον;
Adminουκο,κανε γρηγορα(ετσι κι αλλιως βιαστηκα το εγραψα,θα επανελθω και εγω με το χαλικακι μου!
Edited by - employee of the month on 21/06/2011 10:55:17
quote:
zip, Απεστάλη: 21/06/2011, 18:45:45 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10971&whichpage=7Κι αυτό το λέω σε σένα Admin, όχι σ' αυτόν. Σε σένα γιατί σε σέβομαι. Από την μεριά μου, θέλω να πιστεύω πως σου αρκεί.
Μια προσθήκη - νοηματικής φύσεως δηλ. - μονάχα να κάνω, γιατί δεν πρόλαβα :
Όταν λέω "σε σένα", εννοώ στον άνθρωπο που έχει την ιδιότητα του Administrator. Κι όταν λέω πως "σε σέβομαι" εννοώ πάλι πως σέβομαι τον άνθρωπο που έχει αυτή την ιδιότητα στα forums του esoterica.gr, ασχέτως αν στο παρελθόν "τα σπάσαμε".
Εις το επανιδείν,
zip®
quote:Ως διαχειριστης(sorry,Διαχειριστης) και μελος ή ως ανθρωποι;
ασχέτως αν στο παρελθόν "τα σπάσαμε".Εις το επανιδείν,
zip®

quote:
Amalia, Απεστάλη: 23/06/2011 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11085zip, τα εμπρηστικά μηνύματα που έγραψες στο παρόν θέμα απευθυνόμενος στον Εαρινό και όντας εντελώς απρόκλητος (στο παρόν θέμα) μεταφέρθηκαν στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
[...]
Επειδή βέβαια η όλη κατάσταση του εμπρηστικού κλίματος που διασπείρεται σε αρκετά θέματα έχει τραβήξει αρκετά και έχει φέρει την ανοχή μας στα όριά της, ενημερώνουμε ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης των συζητήσεων θα είμαστε αμείλικτοι.
Ok, copied.
Κανένα άλλο σχόλιο για τα υπόλοιπα που λες amalia, όπως και για το "απρόκλητο" της όλης υπόθεσης. Κανένα απολύτως πρόβλημα από μένα. ![]()
![]()
Ασφαλώς και μπορούν - Αλήθεια, μπορούν; - Το θέμα είναι : μπορείς εσύ να καταλάβεις τι λένε ; Θέλω να πω δηλ. αγαπητέ μου αναγνώστη που ρωτάς, πως η επικοινωνία απαιτεί τρία πράγματα : πομπό, δέκτη και κοινό κώδικα επικοινωνίας. Αν έχεις πομπό αλλά δεν έχεις δέκτη, τότε ότι και να σου πει ο νεκρός, τι 'χα Γιάννη ; - τι 'χες πάντα για σένα θα είναι & δεν θα λαμβάνεις ντιπ. Ακόμη όμως και να είχες δέκτη, θα πρέπει να είχες και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Γιατί μπορεί να σου μιλούσε ο νεκρός, μπορεί να λάμβανες αυτό που θα σου έλεγε, αλλά αν δεν είχες κοινό κώδικα, πάλι μια τρύπα στο νερό θα έκανες αφού άλλα θα σου έλεγε, άλλα θα καταλάβαινες ή μπορεί να μην καταλάβαινες και τίποτε.
Να ξαναθέσω λοιπόν το ερώτημα :
Οχι ρε! Είναι νεκροί! Ξύπνα! Κατάλαβες τώρα ή θες να χρησιμοποιήσω άλλον κώδικα ;
η ερώτηση έγινε από το μέλος marsilia στο ομώνυμο θέμα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1351
Παρεπιπτόντως κουφάλα νεκροθάφτη, κάθε καλοκαίρι κιμάς γίνονται τα σπλάχνα εκατοντάδων δίπτερων (μύγες, κουνούπια κτλ) αλλά δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να επικοινωνήσει με αυτές τις ψυχές. Αυτό τι δείχνει ; ε; τι δείχνει ; Πως γενικότερα γουστάρουμε επικοινωνία με νεκρούς, αλλά με νεκρούς ανθρώπους, όχι με νεκρούς μπαμπουϊνους.
Συνεπώς, αυτή η επικοινωνία με τους νεκρούς ανθρώπους προέρχεται από μια πολύ πολύ βαθύτερη μας ανάγκη. Την ανάγκη γενικότερα για επικοινωνία με το ... [μπππρρρρ] άγνωστο. Οι νεκροί είναι μια εντελώς άγνωστη κατάσταση για μας. Οι κυριολεκτικά νεκροί δηλ. γιατί οι μεταφορικά νεκροί είναι η κατάστασή μας.
Ο νεκρός είναι μια παρόμοια κατάσταση με αυτό που ονομάζουμε "Θεό" ως προς την εμφάνιση αυτής της ανάγκης. Της ανάγκης της επικοινωνίας δηλ. Η ουσία της ανάγκης αυτής είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις : και στην περίπτωση δηλ. της επικοινωνίας με τους νεκρούς και στην περίπτωση της επικοινωνίας με αυτό που ονομάζουμε "Θεό". Και στις δύο περιπτώσεις η ανάγκη της επικοινωνίας είναι ίδια και είναι η ανάγκη να γνωρίσουμε, να κοινωνήσουμε & να επι-κοινωνήσουμε με το άγνωστο.
Αυτό σημαίνει πως το νεκρό κουνούπι που τα σπλάχνα του είναι ακόμη λιωμένο γκράφιτι στο τοίχο του δωματίου σου, μπορεί να σου στείλει ένα μήνυμα αλλά και να λάβει το δικό σου μήνυμα. Το θέμα είναι : σε ποια γλώσσα ;
Aν υποθέσουμε πως οι νεκροί (γενικά οι νεκροί δηλ. συνεπώς ΚΑΙ τα κουνούπια) έχουν μια δική τους γλώσσα : την Γλώσσα Των Νεκρών , δηλ. τα Πεθαμενατζίδικα, ας πούμε. Συνεπώς για να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς, θα πρέπει να γνωρίζουμε να μιλάμε Πεθαμενατζίδικα. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ πως αυτή η γλώσσα δεν μιλιέται, δεν γράφεται, δεν ακούγεται & δεν διαβάζεται.
Edited by - zip on 09/07/2011 18:15:13