- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
η σολομωνικη οπως κ το καθε παρομοιο βιβλιο... πιστευω ειναι σαν το μαχαιρι. δε κοβει απο μονο του αλλα απο λαθος χειρισμο.
οταν περιοριστει καποιος μονο στη αναγνωση.. ωστε να του φυγει η οποια περιεργεια που μπορει να εχει.. κ δεν ασχοληθει με επικλησεις... κ τελετουργικα... τοτε δεν πιστευω οτι θα παθει κατι απλα κ μονο απο μια αναγνωση.
Timendi causa est nescire...
Δεν πιστεύω πως η ανάγνωση της Σολομωνικής από μόνη της έχει την δύναμη να επιφέρει διαφόρων ειδών αρνητικές συνέπειες στον άνθρωπο που θα την διαβάσει.
Από την άλλη, τα διάφορα "ανεξήγητα" και τρομακτικά φαινόμενα που μπορεί να ακολουθήσουν, είναι πολύ πιθανόν να είναι συνυφασμένα με τον φόβο ή τις ενοχές που ενδεχομένως να νιώθει ο άνθρωπος που την διάβασε, καθώς ίσως νομίζει πως διάβασε κάτι το "διαβολικό", κάτι το οποίο μπορεί να τον βλάψει κλπ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, το πιο πιθανόν είναι να κινδυνεύουμε περισσότερο από τους φόβους μας και τις ενοχές μας παρά από την οποιαδήποτε Σολομωνική.

In anticipation of my resurrection...
ΜΑΚΡΙΑ

ή στο βιβλιοπωλείο της "γειτονιάς" επι παραγγελία
Ζητάς "Clavicula Salomonis" δηλαδή "Το Κλειδί του Σολομώντα"
Επίσης με μια απλη αναζήτηση στο internet θα το βρεις σε e-book
ή pdf με μικρο κόστος.
(με λιγο ψάξιμο ακόμα και free)...

αν τοχει κανεις ας μου πει αν ειναι το εν λογω!!!!
και οχι αλλο........
quote:
...."Clavicula Salomonis" δηλαδή "Το Κλειδί του Σολομώντα"
Κοίτα να δεις τι γίνεται....
Εξαιτίας αυτού του τόπικ, όπου έπεσε το μάτι μου
τώρα αντιλήφθηκα ότι ο "ορίτζιναλ" τίτλος της περίφημης Σολομωνικής (που την είχα ακουστά βέβαια...)
είναι το Κλειδί του Σολομώντα!
Εγώ μέχρι τώρα, το μόνο "κλειδί του Σολομώντα" που ήξερα ήταν εκείνο το πολύ αγαπημένο μου video-game (Solomon's Key)...από τα "παλιά" τα χρόνια.....
που με είχε πορώσει για αρκετό καιρό (σε σημείο που μερικοί φίλοι μου να με φωνάζουν τότε και ...Solomonιάρη! ) , και δεν μπορούσα να το τερματίσω, να δω τι γίνεται στις επόμενες "πίστες"...
(πάντως ακόμα παραδέχομαι το concept εκείνου του παιχνιδιού!)....
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Solomonskeyscreenshot.jpg
Γηράσκω αεί διδασκόμενος!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Timendi causa est nescire...
Το θεμα της ενασχολησης με τη Μαγεια, δεν εχει να κανει τοσο με τα βιβλια, οσο με το τι σκοπο εχεις και τι ειναι αυτο που θες να πετυχεις με τη Μαγεια. Τι ειναι αυτο που σε τραβαει να ασχοληθεις?
Αν θελεις να απαντησεις με ειλικρινεια, τοτε πολυ ευχαριστως να σου προτεινω καποια βιβλια. Αλλα εχε υποψη σου, οτι τα βιβλια Μαγειας, δεν ειναι βιβλια μαγειρικης...δηλαδη, αν κανεις αυτο και αυτο, θα εχεις αυτο. Η Μαγεια εχει πολυ βαθος, θελει πολυ διαβασμα, επιμονη και υπομονη και εχει πολυ πονο...να εισαι ετοιμος, αν εισαι σοβαρος στις αναζητησεις σου, για μεγαλες αλλαγες. Η αποδομηση του ΕΓΩ ειναι ενα απο τα πρωτα βηματα. Αυτα προς το παρον...θα περιμενω μηνυμα σου.
quote:
paidia xairetai..eimai kainourgios sthn selida kai 8a 8ela thn voh8eis sas..me enan filo m 8eloume na 3ekinisoume na saxolh8oume me thn mageia kai dn 3eroume me poia vivlia na 3ekinisoume..an mporeite peite m thn gnwmh sas..efxaristw
α) ξέρεις εσυ και ο φίλος σου τι είναι μαγεία ?
β) πόσο ετών είσαστε ?

Ευχαριστώ![]()

αίμα τιμή χρυσή αυγή