ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Heretic41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Cosmos2001Μέλος
16/08/2006, 10:29:22
LordThomas

quote:
1:Δικια μου παραλειψη αναφερουν στην αρχη οτι ειχε επισκευτει πολλες κλινικες και κανενας δεν τhς υποσχεθηκε οτι με καποια καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη θα εβλεπε αποτελεσματα ή ακομα οτι δεν θα ξαναεμφανιζοταν καποιος ογκος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να ξέρουμε σε ποιά νοσοκομεία πήγε, και ποιοί γιατροί έδωσαν αυτή τη γνωμάτευση. Διαφορετικά επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το αληθές της περίπτωσης.

quote:
2:Εννοειται οτι οι δημοσιογραφει πριν πανε σε καποια αποστολη ενημερωνονται σχετικα με το θεμα ή εχουν καποιες γνωσεις απο αλλες παρομοιες αποστολες.επιπλεον τους εξηγει και ο ιδιος που την χειρουργησε.

Επέτρεψέ μου να μην εννοώ τίποτα. Επίσης το να τους εξήγησε ο ίδιος που τη "χειρούργησε" τον καθιστά μη αξιόπιστο μάρτυρα, καθώς είναι προφανές ότι έχει ιδίο συμφέρον.

quote:
3:Ναι πολυ πιθανον να ειχαν την δυνατοτητα να ακουμπισουν τα οργανα ωστε να πιστουν οτι δεν επροκειτο για οφθαλμαπατη.

Αν με έιχαν ανοίξει, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα θα ήταν να μου ακουμπάνε τα συκώτια οι δημοσιογράφοι.

quote:
4:φιλε μου μερικες κουβεντες ειναι η δημοσιογραφηκη αδεία ας πουμε,βαζουν δηλαδη μια συγκριση ωστε να σου δειξουν ποσο καλα ηξερε αυτο που εκανε.

Σε επιστημονικά θέματα δεν υπάρχουν δημοσιογραφικές αδείες και μεταφορές. Εμπάσει περιπτώση, οι δημοσιογράφοι πως αξιολόγησαν τις κινήσεις των χεριών του "θεραπευτή";

quote:

5:Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια γιατι δεν εχω βρει ακομα ολοκληρο το αρθρο τους.το μονο που μπορω να πω ειναι,πρωτον απο την απαντηση 3 μπορεις να παρεις ενα ειδος απαντησης αλλα και το γεγονος οτι τα εγραφαν με καμερα ειναι πολυ πιθανον αργοτερα να ειδαν το βιντεο,να περασε να καποια ειδικη επεξεργασια και αναλυση.πιστευω μιας και ειναι δημοσιογραφοι και καλυπτουν τετοια θεματα ειναι αρκετα εμπειρoi να αναλυσουν ενα φιλμ σε βαθος.

Η κάμερα δεν είναι αξιόπιστη μαρτυρία. Ειδικά άμα δεν έχει εμπειρία στο ξεσκέπασμα τέτοιων υποθέσεων. Καμία κάμερα δεν μπορεί να εξηγήσει πως ο David Coperfield εξαφάνισε το άγαλμα της ελευθερίας. Παρόλαυτά ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν το εξαφάνισε στα αλήθεια αλλά έκανε κόλπο.

quote:
Πιστευω οι απαντησεις μου να σου απαντησαν πληρως τις ερωτησεις.

Ε... καθόλου δε μου απάντησαν. Το μόνο που συμπεραίνω είναι ότι είσαι λίγο πιό εύπιστος από εμένα ;)