ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
quote:

Δεν παλεύεται η κατάσταση σου.
Εδώ σου λένε τόσοι άνθρωπος πως όλα αυτά είναι μουφα και εσύ εκεί.

Μόνο ανόητο δεν σε θεωρώ. Βρε εσύ τόσα θέματα έχει ο χριστιανισμός εσύ τι κόλλημα ςφαγες με το θεριό? Μην μας πεις πάλι ότι θα μεσολαβήσει για να πας στον παράδεισο?

Έχω εξηγήσει γιατί υπάρχει αυτό το κόλλημα....Η ζωή μου δεν εξελίχθηκε όπως ονειρευόμουν στα φοιτητικά μου χρόνια...Ναυάγησε....

23/02/2016, 21:03:13
Κι αυτό θα πρέπει να το λούζονται οι αναγνώστες του esoterica?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

23/02/2016, 21:07:16
Γιώργο για να μην χαλιέσαι, κρίμα είναι, υπάρχουν πολλά site τα οποία ειναι open comments,
εκεί θα βρεις πολλούς που συμφωνούν μαζί σου και πίστεψε με θα αισθανθείς πολυ καλύτερα.
Κατα μέσο όρο βγάζουν ενα "ΕΚΤΑΚΤΟ" κάθε μια ώρα, άλλοτε για επέμβασή στη Συρία, άλλοτε για πυρηνικό ολοκαύτωμα,
διαμελισμός της Τουρκίας
κι αλλα τέτοια που σε κρατούν σε "αφύπνιση"
κανε ενα acc στο discus και θα δεις πως θα αποκτήσει νόημα η ζωή σου.
Εδω μέσα χάνεις την ωρα σου, άπιστοι όλοι τους και έχουν παραμυθιαστει οτι θα ζουν και μετά τις 25 του Μάρτη...

quote:

Κι αυτό θα πρέπει να το λούζονται οι αναγνώστες του esoterica?

Για 4 μέρες ακόμα ναι!Πριν αναζητησω την τύχη μου στο εξωτερικό,περιμένω με αγωνία την έκβαση της θεωρίας μου!

23/02/2016, 21:33:03
Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά ούτε στο εξωτερικό έχεις σοβαρές πιθανότητες να κάνεις κάτι. Μόλις σε πάρουν χαμπάρι...

24/02/2016, 00:51:12
quote:

Έχω εξηγήσει γιατί υπάρχει αυτό το κόλλημα....Η ζωή μου δεν εξελίχθηκε όπως ονειρευόμουν στα φοιτητικά μου χρόνια...Ναυάγησε....

Σε καταλαβαίνω... Κι εγω δεν κατέληξα στη Silicon Valley, ιδιοκτήτης κάποιου εκρηκτικού startup, που θα γέμιζε μηδενικά τον τραπεζικό μου λογαριασμό και party girls τη βίλα μου, κάπου στις ακτές του Ειρηνικού. Παρέμειναν εφηβικές ονειρώξεις, παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν έκαψα φλάντζα. Εσύ με καταλαβαινεις φαντάζομαι...

quote:

quote:

Σε καταλαβαίνω... Κι εγω δεν κατέληξα στη Silicon Valley, ιδιοκτήτης κάποιου εκρηκτικού startup, που θα γέμιζε μηδενικά τον τραπεζικό μου λογαριασμό και party girls τη βίλα μου, κάπου στις ακτές του Ειρηνικού. Παρέμειναν εφηβικές ονειρώξεις, παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν έκαψα φλάντζα. Εσύ με καταλαβαινεις φαντάζομαι...

Heretic,έχω καταλάβει πλέον ότι είναι μάταιο να κλαίω πάνω από χυμένο γάλα,γιατί το γάλα χύθηκε πλέον και δεν μπορώ να το πιω...Αλλα το παραπάνω υπάρχει,πως δηλαδή θα είχε εξελιχθεί ή ζωή μου αν δεν πίστευα τον μοναχό.Κανείς δεν ξέρει,μπορεί πάλι να αποτύγχανα,αλλά θα είχα τουλάχιστο προσπαθήσει να μην αποτυχω,τώρα δεν προσπάθησα ΚΑΝ!

Μετα και την νεα εξελιξη,η 25η Μαρτη 2016 για εμφανιση Αντίχριστου,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΥΝΗΤΗ!Αγωνια για αυτες τις 25 μερες.....

29/02/2016, 15:37:38
μπούφλα βροχή προσεχώς, όβερ

29/02/2016, 20:06:49
quote:
Μετα και την νεα εξελιξη,η 25η Μαρτη 2016 για εμφανιση Αντίχριστου,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΥΝΗΤΗ!Αγωνια για αυτες τις 25 μερες.....
Μόνο για εσένα
quote:

quote:
Μόνο για εσένα

Μονο εγω....καιγομαι,ε;Μονο εγω καιγομαι να εμφανιστει το θηριο....Οκ,25 μερες ΑΓΩΝΙΑΣ μονο για ΜΕΝΑ!

01/03/2016, 00:33:18
- Θα τους διαλύσω σου λέω. Θα τους εκμηδενίσω. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο!
- Είσαστε βέβαιος? Θέλω να πω, μήπως υπερβάλλετε κάπως? Αν μου επιτρέπετε φυσικά...
- Μα είναι γελοίοι! Δεν είναι δυνατόν, ακόμα κι εσύ θα πρέπει να το βλέπεις αυτό!
- Δεν λέω, αλλά υπάρχει κι ο Νώε ξέρετε.
- Ναι... Είναι κι αυτό το θέμα με τον Νώε...Και σιχαίνομαι τις εξαιρέσεις ρε γαμώτο.
- Να το κάνουμε αβαβά?
- Όχι μωρέ. Βάλτον να κόβει δέντρα σε πρώτη φάση, και μετά θα δούμε.
- Δέντρα?
- Δέντρα. Σκέφτομαι να τους κάψω όλους μαζί. Ή να τους παλουκώσω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα...
.
.
.
- Ξέρετε, ο Χ.Ο. έχει αρχίσει να κόβει δέντρα...
- Πολλά?
- Δεν θα τα λέγατε και πολλά, αλλά το κάνει με συγκινητικό τρόπο.
- Με πιστεύει τόσο πολύ?
- Εεε...όχι ακριβώς, αλλά θα κλάψετε από τα γέλια.
- Καλώς. Θα το δω το θέμα.
- Επιθυμείτε κάτι άλλο?
- Ναι. Άμα κόψει αρκετά δέντρα, βάλτον να τα κάνει οδοντογλυφίδες...

Δυστυχως,θα πρεπει να περιμενουμε 23 μερες ακομα,να δουμε την εκβαση της 25η Μάρτη....Και λεω δυστυχως,γιατι η αναμονη ειναι ασχημο πραγμα...Εδω,στο σουπερμαρκετ πας,και εχει μια ουρα μεγαλη,και λες ποτε να τελειωσει να ερθει η σειρα σου να εξυπηρετηθεις,το ιδιο και στις τραπεζες και στις δημοσιες υπηρεσιες,ποσο μαλλον να περιμενεις 8,5 ολοκληρα χρονια,5-6 απο το 2007 μεχρι το 2012-2013 και αλλα 3 σχεδον μεχρι τωρα το 2016,συνολικα 8,5 χρονια αναμονης εχουν περασει για μενα!Δεν ξερω αν η Πηνελοπη περιμενε περισσοτερα χρόνια τον Οδυσσεα,αλλα 8,5 χρονια αναμονης,ειναι το 1/9 σχεδον της ζωης ενος ανθρωπου,και αυτα περασανε σε επωδυνη αναμονη για μενα,ιδιως τα τελευταια 5 απο αυτα,στα οποια εχω θεσει ημερομηνιες.....Κυνηγαω μια ''χιμαιρα'',μια ''σκια'',που οσο την πλησιαζω,τοσο απομακρυνεται απο μενα.Και λεω,τωρα την επιασα,ή μετα την επιασα,και δεν εχω πιασει τιποτα,δεν εχω καταφερει τιποτα....Ας ειναι,η Ιθακη πλησιαζει,μολις σε 23 μερες.....

04/03/2016, 11:45:19
quote:

Δυστυχως,θα πρεπει να περιμενουμε 23 μερες ακομα,να δουμε την εκβαση της 25η Μάρτη....Και λεω δυστυχως,γιατι η αναμονη ειναι ασχημο πραγμα...Εδω,στο σουπερμαρκετ πας,και εχει μια ουρα μεγαλη,και λες ποτε να τελειωσει να ερθει η σειρα σου να εξυπηρετηθεις,το ιδιο και στις τραπεζες και στις δημοσιες υπηρεσιες,ποσο μαλλον να περιμενεις 8,5 ολοκληρα χρονια,5-6 απο το 2007 μεχρι το 2012-2013 και αλλα 3 σχεδον μεχρι τωρα το 2016,συνολικα 8,5 χρονια αναμονης εχουν περασει για μενα!Δεν ξερω αν η Πηνελοπη περιμενε περισσοτερα χρόνια τον Οδυσσεα,αλλα 8,5 χρονια αναμονης,ειναι το 1/9 σχεδον της ζωης ενος ανθρωπου,και αυτα περασανε σε επωδυνη αναμονη για μενα,ιδιως τα τελευταια 5 απο αυτα,στα οποια εχω θεσει ημερομηνιες.....Κυνηγαω μια ''χιμαιρα'',μια ''σκια'',που οσο την πλησιαζω,τοσο απομακρυνεται απο μενα.Και λεω,τωρα την επιασα,ή μετα την επιασα,και δεν εχω πιασει τιποτα,δεν εχω καταφερει τιποτα....Ας ειναι,η Ιθακη πλησιαζει,μολις σε 23 μερες.....

«Το να δικαιολογήσεις την αποτυχία είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο!»

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Aποτυχία,ομως,στο πιο ''δυσκολο'' πραγμα του κοσμου,δηλαδη την ελευση Εκεινου....Οταν πρωτοεμπαινα σε αυτην την ιστορια,το θεωρουσα το πιο ''ευκολο'',στην πορεια καταλαβα οτι προκεται για το πιο ''δυσκολο''....Πραγματι,το να τελειωσει ο Θεος τον κοσμο,ειναι απο τις πιο δυσκολες αποφασεις που πρεπει να παρει ο Θεος,δεν τελειωνει ουτε ετσι απλα ουτε ετσι αβασανιστα...Προφανως,ακομα και σημερα,το ''βασανιζει'' ακομα στο μυαλο Του.....

04/03/2016, 13:29:46

quote:
Πραγματι,το να τελειωσει ο Θεος τον κοσμο,ειναι απο τις πιο δυσκολες αποφασεις που πρεπει να παρει ο Θεος,δεν τελειωνει ουτε ετσι απλα ουτε ετσι αβασανιστα...Προφανως,ακομα και σημερα,το ''βασανιζει'' ακομα στο μυαλο Του.....

ρε αγόρι μου τι σού φταίξαμε και μάς βασανίζεις έτσι με τις προφητείες σου? έχει το φόρουμ εδώ τη ταμπέλα 'οχετός' για να έρχεσαι και να το αφοδεύεις έτσι?

Έχεις την εντύπωση ότι δίνεις κάποιο φανταχτερό show εδώ μέσα? Σού αρέσει να προκαλείς τον γέλωτα και τον οίκτο? Δεν μπορείς να περιμένεις ήρεμα και στωικά το τέλος του κόσμου σπίτι σου χωρίς να γράφεις εδώ?

kost,
ελεγε ο 'Οσιος Εφραίμ ο Σύρος τον 4ο αιωνα π.Χ (προσεξε,πριν 1600 χρονια σχεδον):''Και οταν εμεις οι Πατερες,κανουμε λογο για τον Αντίχριστο,οι ανθρωποι που ακουνε,αποστρεφονται και βδελυσσονται τον λεγοντα περι αυτων''!!!
Δηλαδα,απο το 400 μ.Χ,ελεγε ο Αγιος,οτι οι ανθρωποι που ακουνε τους λογους περι του ερχομενου Αντίχριστου,ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ και ΒΔΕΛΥΣΣΟΝΤΑΝ τον λέγοντα!

Είναι ομως,δυναμον;;;Ειναι δυνατον,1600 χρονια μετα,να ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;Δεν ''ωριμασαν'' καθολου οι ανθρωποι;;;;Δεν ''ενηλικιωθηκαν'';;;;Δεν βλεπουν πλεον με καθαροτερο μάτι;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 1600 ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;1600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ!!!!

04/03/2016, 16:36:44
quote:

kost,
ελεγε ο 'Οσιος Εφραίμ ο Σύρος τον 4ο αιωνα π.Χ (προσεξε,πριν 1600 χρονια σχεδον):''Και οταν εμεις οι Πατερες,κανουμε λογο για τον Αντίχριστο,οι ανθρωποι που ακουνε,αποστρεφονται και βδελυσσονται τον λεγοντα περι αυτων''!!!
Δηλαδα,απο το 400 μ.Χ,ελεγε ο Αγιος,οτι οι ανθρωποι που ακουνε τους λογους περι του ερχομενου Αντίχριστου,ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ και ΒΔΕΛΥΣΣΟΝΤΑΝ τον λέγοντα!....
"Λόγο" όχι φαντασιώσεις με ημερομηνίες. Έδινε ημερομηνίες ο όσιος;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Nαι,ναι,ναι,panpam,
ναι,ναι,ναι,ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ!!!Ολα αυτα που λεω και οι ημερομηνιες που δινω,ειναι απλα ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ!
Δεν υπήρχαν,δηλαδη,ολοι αυτοι που μιλαγανε για γεννηση το 1982,δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που μιλάγανε για γεννηση το 1983,δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που λεγανε για εμφανιση το 2012 με 2013,και το 2015 με το 2016,δεν υπηρχαν ολοι αυτοι,ήταν απλες ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ!
Ξυπνησα ενα πρωι,και ''σχεδιασα'' και ''εβγαλα'' απο το μυαλο μου ολο αυτο το στορυ με τον Αντί,χωρις να υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να το ΕΝΔΕΙΚΝΥΕΙ (οχι απαραιτητα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ),χωρις να υπαρχει ιχνος ''ενδειξης'',χωρις να υπαρχει καμια βαση σε ολα αυτα,απλα τα ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ!Ειμαι μοναχα ενας ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ!Απλα ενας ''φαντασμενος''!

04/03/2016, 20:40:15
Φίλτατε Χριστιανέ Ορθόδοξε δεν πρόκειται να έρθει κανείς "Αντί" στις 25 Μαρτίου 2016. Αυτό το στοιχηματίζω με ασφάλεια. Όπως και ότι δεν πρόκειται να έρθει εντός 100 ετών από τώρα. Το στοιχηματίζω επίσης. Αν περιμένεις από αυτό το γεγονός να αλλάξει η ζωή σου σε διαβεβαιώ ότι δεν θα αλλάξει. Υποψιάζομαι βέβαια ότι δεν τα πιστεύεις αυτά που λες. Απλά τεστάρεις τον κόσμο εδώ μέσα. Εγώ αν ήξερα πότε θα έρθει δε θα το έλεγα έτσι γιατί κανείς δε θα με πίστευε. Θα φρόντιζα να αξιοποιήσω αυτή τη γνώση καλύτερα. Εκτός και αν νομίζεις ότι είσαι ο Ηλίας ή ο Ενώχ. Δεν είσαι όμως. Αν ήσουν θα "έκλεινες τους ουρανούς" και θα έκανες πολλά άλλα. Και το σημαντικότερο: δε θα έγραφες στο Εσωτέρικα. Φιλικά ...