- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ.......... ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ............
και ταρτες.Ποιος αλ γκορ και τι ψεκασμος για να βρεξει,
ολα αυτα τα λαμογια μεσα στο κολπο ειναι.Οπως ειπε
και ενας φιλος παραπανω ειναι τοξικες χημικες ουσιες
που πεφτουν απο την ατμοσφαιρα στο εδαφος και στον
υδροφορο οριζοντα.Φυσικα ολα αυτα δεν ειναι τυχαια,
τα εχουν σχεδιασει εδω και καιρο και εχει και συνεχεια..
Οπως και με το τσουναμι κατω στην ινδονησια που οποιος
νομιζει οτι προκληθηκε απο σεισμο ειναι πολυ γελασμενος.
Τα εχουν χαραξει τα κατορθωματα τους σε μεγαλες πετρινες
πλακες οι και καλα"νεες εντολες"κατ εμε.Θα μαθετε περισοτερα
αν βρειτε το ντοκυματερ ταινια του αλεξ τζοουνς the endgame.
Προς το παρον ομως δειτε αυτα τα αθλια μασοναρια σε αυτα τα
βιντεο.Να τους χαιρεστε..
Βλέπεις τι ωραία που μας ενημερώνουν τα Μεσα μαζικής πλύσης εγκεφάλων?
Μέχρι πριν βλέπαμε τη σκόνη από τη Σαχάρα κατακκόκινη να πέφτει με τη βροχή πάνω στους δρόμους και τ' αυτοκίνητα μας, δίχως άλλες παρενέργειες...
Ξαφνικά η σκόνη της Σαχάρας έγινε υπόλευκη και έχει ως περενέργεια αισθήματα κόπωσης και υποτονικότητας στους κατοίκους...
Όχι καλέ τώρα η Σχαάρα μας τη στέλνει με αεροπλάνα τη σκόνη της, δεν είναι chemtrails που ψεκάζονται ούτε είναι οι παρενέργειες από τα ψεκαζόμενα βαρέα μέταλλα -και ποιος ξέρει τι άλλο...
Στο βιβλίο του Καλογεράκη "Η Γη σε τροχιά θανάτου", αναφέρεται, πως η Ελληνική κυβέρνηση υπάγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ το 2002, για να επιτραπεί ο από αέρος ψεκασμός μας με τα chemtrails...

'Οταν υπάρχει σκόνη στην ατμόσφαιρα όλα είναι "μουντά" σαν να είσαι σε άλλον πλανήτη.
Επίσης ο άνθρωπος τρελλαίνεται από την σκόνη....όπως χτές για παράδειγμα στην πόλη, οι όδηγοί εκαναν ότι ήθελαν, σαν να ήταν μόνοι στον δρόμο....το παρατήρησα διότι είχε σκόνη και ζέστη. Φαίνεται χτυπάει στην ψυχολογία και στην διάθεση του κάθε ανθρώπου ανεξερέτος. Trust me!!!!!! Its true!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΥΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΛΛΟ.. ΤΙ ΑΛΛΟ?? ΑΓΝΩΣΤΟ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΗΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ......ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ........
ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΞΕΡΟΒΗΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ... ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......
Ακόμη και στο λευκό φόντο συνέχιζαν να ψεκάζουν...
Απ' ότι έμαθα στο Βόλο χθές υπήρχε πολύ έντονος ψεκασμός.
Εδώ στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουμε μία επιστολή προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς όπως έμαθα είναι υπεύθηνοι για απαντήσεις σε οποιοδήποτε πολίτη και μάλιστα φαίνεται καταλληλότερη στρατηγική απ' οτι οι επερωτήσεις βουλευτών που τόσο εύκολα αποκρούονται...

chemtrails που προφανώς ψεκάστηκαν σε γύρω περιοχές ήρθαν ΄λίγο εως πολύ 'ανοιγμένα" και κάλυψαν τον ουρανό, δίχως να υπάρχει η γνωστή κίνηση αεροσκαφών. Φαινόταν σαν να μετακηνείται ένα τεράστιο λεπτό "σεντόνι" παρασυρόμενο μάλλον απο ανέμους σε εκείνο το ύψος.
Βέβαια δεν έλλειψαν και οι "κλασικοί αεροψεκασμοί".
Τείνει να γίνει κανόνας: o καθαρός καταγάλανος ουρανός δεν διαρκεί περισσότερο από μία μέρα. Αμέσως ακολουθεί επιχείρηση αεροψεκασμού και λεύκανση του ουρανού. Συνήθως -με βάση τα περασμένα χρόνια- αρχές καλοκαιριού παρατηρείται ένα μικρό διάλειμμα (από μέσα Ιουνίου, μέχρι τέλη Αυγούστου).
Θα δείξει αν και φέτος ακολουθήσουν την ίδια τακτική...

Και σε αυτό το λινκ για το ερώτημα που θέτεις… "θα ήθελα να θίξω και το θέμα θεωριών περί καταγωγής των ανθρώπων από εξωγήινους πολιτισμούς"…Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός;

Απο την άλλη,περί ορέξεως....
quote:
Ας δούμε επιτέλους και κάτι αισθητικά όμορφο που να προσφέρει πραγματική τροφή για σκέψη.
Όπως?
Yπάρχει όμως και η έννοια της ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ που σίγουρα δεν τη συναντάμε σε ταινίες όπως το Blair Witch Project (απο τις μεγαλύτερες καλοδιαφημιζόμενες ΠΑΤΑΤΕΣ),Paranormal activity κλπ
Είναι σίγουρα ένα νέο "είδος" σκηνοθετικής άποψης και συγκεκριμένης τεχνικής (ταινία/ντοκυμαντέρ) που "χάνει" όμως πάρα πολύ στον τομέα "αισθητική".Και στις άσχημες μέρες που ζούμε,το λιγότερο που έχουμε ανάγκη είναι άσχημες αισθητικά ταινίες.
Αν οπωσδήποτε θέλεις παραδείγματα (πάντα στα πλαίσια του... "περί ορέξεως") θα αποκριθω...
Καλό μεσημέρι εύχομαι.
Πάντως είναι καλό να χρησιμοποιείς την φαντασία σου,ειδικά την καλπάζουσα.Συνέχισε έτσι !
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ lencolas ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ lencolas ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΩ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!![]()
ΦΙΛΙΚΑ
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 18/06/2003 14:09:13
Edited by - lencolas on 18/06/2003 14:09:40