ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

halva42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
NIKONΜέλος
12/04/2008, 23:12:24
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΜΟΓΚ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΕΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ....... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ.......... ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ............
rukunasΜέλος
18/04/2008, 22:07:50
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι τρωνε προλογο
και ταρτες.Ποιος αλ γκορ και τι ψεκασμος για να βρεξει,
ολα αυτα τα λαμογια μεσα στο κολπο ειναι.Οπως ειπε
και ενας φιλος παραπανω ειναι τοξικες χημικες ουσιες
που πεφτουν απο την ατμοσφαιρα στο εδαφος και στον
υδροφορο οριζοντα.Φυσικα ολα αυτα δεν ειναι τυχαια,
τα εχουν σχεδιασει εδω και καιρο και εχει και συνεχεια..
Οπως και με το τσουναμι κατω στην ινδονησια που οποιος
νομιζει οτι προκληθηκε απο σεισμο ειναι πολυ γελασμενος.
Τα εχουν χαραξει τα κατορθωματα τους σε μεγαλες πετρινες
πλακες οι και καλα"νεες εντολες"κατ εμε.Θα μαθετε περισοτερα
αν βρειτε το ντοκυματερ ταινια του αλεξ τζοουνς the endgame.
Προς το παρον ομως δειτε αυτα τα αθλια μασοναρια σε αυτα τα
βιντεο.Να τους χαιρεστε..

http://www.youtube.com/watch?v=j8NmzfjIkI0

http://www.youtube.com/watch?v=E3biFKW_vWY&feature=related

toxotisΜέλος
22/04/2008, 14:51:10
Tα ίδια έχουμε και στη Θεσσαλονίκη...

Βλέπεις τι ωραία που μας ενημερώνουν τα Μεσα μαζικής πλύσης εγκεφάλων?

Μέχρι πριν βλέπαμε τη σκόνη από τη Σαχάρα κατακκόκινη να πέφτει με τη βροχή πάνω στους δρόμους και τ' αυτοκίνητα μας, δίχως άλλες παρενέργειες...

Ξαφνικά η σκόνη της Σαχάρας έγινε υπόλευκη και έχει ως περενέργεια αισθήματα κόπωσης και υποτονικότητας στους κατοίκους...

Όχι καλέ τώρα η Σχαάρα μας τη στέλνει με αεροπλάνα τη σκόνη της, δεν είναι chemtrails που ψεκάζονται ούτε είναι οι παρενέργειες από τα ψεκαζόμενα βαρέα μέταλλα -και ποιος ξέρει τι άλλο...

Στο βιβλίο του Καλογεράκη "Η Γη σε τροχιά θανάτου", αναφέρεται, πως η Ελληνική κυβέρνηση υπάγραψε συμφωνία με τις ΗΠΑ το 2002, για να επιτραπεί ο από αέρος ψεκασμός μας με τα chemtrails...

NIKONΜέλος
22/04/2008, 14:51:34
ΧΩΡΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ? 15 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΝΟΙΑ....ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΕΔΩ Κ 15 ΗΜΕΡΕΣ.....Κ ΕΔΩ Κ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΒΗΧΑ ΜΙΑ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΤΡΕΛΛΑ....... ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ...... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ΜΕΤΡΑ......

power of the soulΝέο Μέλος
22/04/2008, 20:04:43
Να σου πω τι είναι....είναι σκόνη όπως άλλωστε συμβαίνει παντού, κάθε χρόνο.

'Οταν υπάρχει σκόνη στην ατμόσφαιρα όλα είναι "μουντά" σαν να είσαι σε άλλον πλανήτη.

Επίσης ο άνθρωπος τρελλαίνεται από την σκόνη....όπως χτές για παράδειγμα στην πόλη, οι όδηγοί εκαναν ότι ήθελαν, σαν να ήταν μόνοι στον δρόμο....το παρατήρησα διότι είχε σκόνη και ζέστη. Φαίνεται χτυπάει στην ψυχολογία και στην διάθεση του κάθε ανθρώπου ανεξερέτος. Trust me!!!!!! Its true!!!

NIKONΜέλος
22/04/2008, 21:48:34
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΜΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΑΝ........
NIKONΜέλος
02/05/2008, 21:58:34
ΒΑΡΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΜΑΖΙ
ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΥΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΛΛΟ.. ΤΙ ΑΛΛΟ?? ΑΓΝΩΣΤΟ..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΗΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ......ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ........

ΓΙΑ ΜΕΝΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΞΕΡΟΒΗΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ... ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......

aspirinΜέλος
03/05/2008, 14:45:23
Ψεκασμός σήμερα με ουρές παράλληλες μεταξύ τους που απλώνανε και καλύπταν τον ήλιο. Εντάξει, δε χωράει αμφιβολία όται υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτά. Είχα πολύ καιρό να δώ στον αττικό ουρανό ουρές. Ίσως και 2 μήνες. Αλλά αυτές τις μέρες έχουν ξαναρχίσει.
toxotisΜέλος
19/05/2008, 13:23:18
Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες 3-4 ημέρες η επιχείρηση αεροψεκασμών ήταν στα φόρτε της στην περιοχή μας. Είχαν καταφέρει να ασπρίσουν εντελώς τον ουρανό...

Ακόμη και στο λευκό φόντο συνέχιζαν να ψεκάζουν...

Απ' ότι έμαθα στο Βόλο χθές υπήρχε πολύ έντονος ψεκασμός.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουμε μία επιστολή προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς όπως έμαθα είναι υπεύθηνοι για απαντήσεις σε οποιοδήποτε πολίτη και μάλιστα φαίνεται καταλληλότερη στρατηγική απ' οτι οι επερωτήσεις βουλευτών που τόσο εύκολα αποκρούονται...

toxotisΜέλος
30/05/2008, 15:34:19
Τόσο εδώ όσο και στο Βόλο παρατηρήθηκε το εξής:
chemtrails που προφανώς ψεκάστηκαν σε γύρω περιοχές ήρθαν ΄λίγο εως πολύ 'ανοιγμένα" και κάλυψαν τον ουρανό, δίχως να υπάρχει η γνωστή κίνηση αεροσκαφών. Φαινόταν σαν να μετακηνείται ένα τεράστιο λεπτό "σεντόνι" παρασυρόμενο μάλλον απο ανέμους σε εκείνο το ύψος.

Βέβαια δεν έλλειψαν και οι "κλασικοί αεροψεκασμοί".

Τείνει να γίνει κανόνας: o καθαρός καταγάλανος ουρανός δεν διαρκεί περισσότερο από μία μέρα. Αμέσως ακολουθεί επιχείρηση αεροψεκασμού και λεύκανση του ουρανού. Συνήθως -με βάση τα περασμένα χρόνια- αρχές καλοκαιριού παρατηρείται ένα μικρό διάλειμμα (από μέσα Ιουνίου, μέχρι τέλη Αυγούστου).
Θα δείξει αν και φέτος ακολουθήσουν την ίδια τακτική...

promitheus90Μέλος
25/10/2010, 22:28:12
Χθες είδα την ταινία.Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά απορώ πώς και δεν έχει ανοίξει κάποιο topic συγκεκριμένα για τις απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους.Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος αλλά θα ήθελα να θίξω και το θέμα θεωριών περί καταγωγής των ανθρώπων από εξωγήινους πολιτισμούς...Ίσως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ορμώμενος αλλά θα ήθελα να δω τις απόψεις και τις πληροφορίες σας.

25/10/2010, 23:46:26
promitheus ρίξε μια ματιά σε αυτό το τόπικ όπου υπάρχει αναφορά πάνω σε αυτή την ταινία… The fourth kind

Και σε αυτό το λινκ για το ερώτημα που θέτεις… "θα ήθελα να θίξω και το θέμα θεωριών περί καταγωγής των ανθρώπων από εξωγήινους πολιτισμούς"Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός;

promitheus90Μέλος
26/10/2010, 20:35:42
Ευχαριστώ elo!

MasvidalΜέλος
27/10/2010, 00:06:30
Έλεος πια με αυτή τη μόδα των ταινιών σε στύλ ντοκιμαντέρ που πέφτει και πολύ δούλεμα συν τοις άλλοις.Ας δούμε επιτέλους και κάτι αισθητικά όμορφο που να προσφέρει πραγματική τροφή για σκέψη.
Απο την άλλη,περί ορέξεως....
strangerz2Μέλος
28/10/2010, 09:21:56
quote:
Ας δούμε επιτέλους και κάτι αισθητικά όμορφο που να προσφέρει πραγματική τροφή για σκέψη.

Όπως?

MasvidalΜέλος
28/10/2010, 12:41:16
Δεν έχει νόημα να παραθέσω ταινίες ή σειρές που το "αισθητικά όμορφο" να αντικατοπτρίζει τα δικά μου γούστα διότι όπως ξέρουμε αυτά τα πράγματα είναι και λίγο έως πολύ υποκειμενικά.
Yπάρχει όμως και η έννοια της ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ που σίγουρα δεν τη συναντάμε σε ταινίες όπως το Blair Witch Project (απο τις μεγαλύτερες καλοδιαφημιζόμενες ΠΑΤΑΤΕΣ),Paranormal activity κλπ
Είναι σίγουρα ένα νέο "είδος" σκηνοθετικής άποψης και συγκεκριμένης τεχνικής (ταινία/ντοκυμαντέρ) που "χάνει" όμως πάρα πολύ στον τομέα "αισθητική".Και στις άσχημες μέρες που ζούμε,το λιγότερο που έχουμε ανάγκη είναι άσχημες αισθητικά ταινίες.
Αν οπωσδήποτε θέλεις παραδείγματα (πάντα στα πλαίσια του... "περί ορέξεως") θα αποκριθω...
Καλό μεσημέρι εύχομαι.
promitheus90Μέλος
28/10/2010, 13:03:14
Μην αρπάζεσαι ρε masvidal.Μια ταινία είναι εξάλλου.Προσωπικά δεν περιμένω τέτοια ερεθίσματα για να προβληματιστώ...Μου αρκεί η καλπάζουσα φαντασία μου.Παρ'όλα αυτά μου άρεσε η ταινία και και ήθελα να δω τις απόψεις των εσωτεριστών σε θέματα που θίγει το έργο.

MasvidalΜέλος
28/10/2010, 16:37:06
Όχι,απλά κάθε ταινία που βλέπω,δεν την βλέπω απλά και μόνο για να "σκοτώσω" την ώρα μου.Μαζί με την διασκέδαση εξάλλου υπάρχει και η ψυχαγωγία=αγωγή της ψυχής και κάθε ταινία (σχεδόν) περνάει και κάποια μηνύματα,είτε είναι δράμα,είτε επιστ.φαντασίας,είτε ακόμη και κωμωδία.
Πάντως είναι καλό να χρησιμοποιείς την φαντασία σου,ειδικά την καλπάζουσα.Συνέχισε έτσι !
18/06/2003, 13:20:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ lencolas ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

lencolasΜέλος
18/06/2003, 14:07:40
quote:

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ lencolas ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΩ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 18/06/2003 14:09:13

Edited by - lencolas on 18/06/2003 14:09:40