- ΜΟΝΑΞΙΑ!!! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Ένα δεν αντέχουμε.... Την έλλειψη επικοινωνίας...
Γι αυτό δεν βρισκόμαστε εδώ άλλωστε??????????
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ/ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;
ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΨΕΥΤΙΚΗ;
Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ REAL TIME.........ΣΑΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.
Moz
quote:
(pixeldream, της θείας είναι, στο λέω "εγώ".
Σήμερα πατριαρχία. Aύριο όμως; Σωστά προνοείς, λοιπόν! χαχαχα!)
ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ
ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ........ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ......ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ![]()
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
quote:
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ/ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΨΕΥΤΙΚΗ;Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ...
Αυτά που συγκράτησες ώς λόγια μου δεν είναι αυθαίρετα... συμβαδίζουν και με τα προηγούμενα που ανέφερα.. και μάλλον προσπέρασες.. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις καλύτερα τα γραφόμενά μου...
Η επικοινωνία έχει πάρα πολλές μορφές... ακόμα και όταν διαβάζεις ένα βιβλίο μόνος σου σε ένα δωμάτιο... ακόμα και τότε αυτό κάνεις.. επικοινωνείς.. Ή μήπως εδώ μέσα δεν επικοινωνούμε? Δηλαδή τώρα τί κάνουμε? Και όμως.. αυτή την στιγμή μπορεί να βρίσκεσαι μόνος σου.. και να είσαι μόνος σου Σαββάτο Βράδι..
Φιλικά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ; 'Η Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ;
Θα λεγα...η υπερβολικη μοναξια...σε σημειο που δεν σου κανει ουτε ο εαυτος σου.

υπαρχει στης αυθεντικες ανθρωπινες υπαρξεις,δηλαδη ειναι προτιμοτερο απο το να χανεσαι στα εγκοσμια και ανουσια στον εγκλωβισμο της αυτοπροβολης,αυτη η δημευση που συνηθως ισχυει για το μεγαλυτερο
ποσοστο των ανθρωπων,να αυτοπροσδιοριζεσαι σαν ατομο,ακομη κι αν χρειαστει να περασεις μεσα απο την σκοτεινη πλευρα σου αν προκειται να σε οδηγησει στο φως,ειναι η λεγομενη ιερη τρελα,η μοναξια του σχοινοβατη.
Ειναι η μεγαλη αγωνια της ανθρωπινης συνειδησης του ΕΙΝΑΙ,που μπορει να φτασει στα ακρα και στην απολυτη αρνηση,ετσι κι αλλιως ειναι προτιμοτερη απο το να ζεις ανουσια και επιφανειακα δηλαδη να μην ζεις και σε τελικη αναλυση ειναι η ελευθερια του ανθρωπου να επιλεγει τον τροπο που θα διαμορφωσει την ζωη του μοναχικα η οχι.

quote:
Αυτά που συγκράτησες ώς λόγια μου δεν είναι αυθαίρετα... συμβαδίζουν και με τα προηγούμενα που ανέφερα.. και μάλλον προσπέρασες.. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις καλύτερα τα γραφόμενά μου...
ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
quote:
Η επικοινωνία έχει πάρα πολλές μορφές... ακόμα και όταν διαβάζεις ένα βιβλίο μόνος σου σε ένα δωμάτιο...
Η ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.....ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
quote:
Ή μήπως εδώ μέσα δεν επικοινωνούμε? Δηλαδή τώρα τί κάνουμε?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ,ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ,ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ(ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ΠΑΡΕΑ.
quote:
Και όμως.. αυτή την στιγμή μπορεί να βρίσκεσαι μόνος σου.. και να είσαι μόνος σου Σαββάτο Βράδι..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΣΑΝ "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΕΣ"....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..........ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ..........Ο "ΕΦΙΑΛΤΗΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ..............ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΩ ΠΟΛΥ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ? ΘΑ ΠΙΚΡΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ......ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ "ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ" ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ?
quote:
Φιλικά...
ΠΑΝΤΑ
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.
ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΕΙΝΑΙ...
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
η μοναξιά, μπορεί να (υπ)άρχει ακόμη και ανάμεσα σε εκατον και μύρια άλλους μοναχικούς θιασώτες αυτής της στιγμής
άλλωστε οι ώρες περνούν, οι στιγμές μένουν...
quote:
ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΕΙΝΑΙ...
αλήθεια "διαβάζει" κανείς μέσα και από τις τελίτσες...???
...
μοναχικοτητα.συνειδητα αποσυρόμενος,σε εγρήγορση,σε εσωτερική επικοινωνία.
Δε μου αρέσει να παιζω με τους ορους.Συμβαινουν και τα δυο.Και μαλιστα,μοναξια εχουμε-τυχαια αραγε?-οταν θελουμε καποιν ανθρωπο διπλα μας και δε βρισκουμε ή εχουμε,εκ των πρωτέρων όμως γνωρίζουμε οτι δε θα μας καταλαβει.Ξέρετε κατι?Δεν είναι απόλυτα δική μας η ευθύνη όταν είμαστε μόνοι μας.Στην κοινωνία που ζούμε μόνο λιγοι είναι αυτοι που θα μας αγγιξουν ανθρώπινα ,πνευματικά,χωρίς συμφέρον.
Το να με εχουν παραγκωνισει ή το να'χω απομονωθεί λόγω των συνθηκών μπορεί να οφείλεται στο οτι το περιβαλλον μου δεν είναι τόσο έτοιμο ωστε ναμε αποδεχθεί...Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή και αυτοψυχαγώγηση.Θυμάμαι πολλές φορές τον εαυτό μου να χορεύω στο διαδρομο του σχολείου ου προβαροντας μια ασκηση ή μια ρουτίνα(μερος χορογραφίας).Η αλήθεια είναι οτι ετσι προκαλούσα κιολλας,αλλά και παλι δε μεενοιαζε-ήμουν ο εαυτος μου.Οσοι παντως φιλοι μου απέμειναν αποο σχολείο εμειναν παντοτινοι-2 ή 3 συμμαθητες,η φιλολογος μου,η καθηγήτρια της ψυχολογίας...Τελικά δεν το μετανοιώνω που περνούσαωρες μοναξιας,γιατι αυτο μου εδωσε λιγα,αλλα σπουδαια πραγματα.
Ο θείος μου ο Πλούτωνας,που τον αγαπάω πολύ μου ξέρει πώς εκτωνώνει την ενεργέια του επανω μου.Κι αν πολλές φορές στη ζωή μου χρησιμοποιει τους λοιπούς πλανητικούς συνδυασμούς για να μου δώσει καποιο μαθημα,μου ξεπληρώνει καρμα,κι ετσι με προστατεύει συγχρόνως.
Για δες κι εσυ,μήπως η μοναξιά σου ή η μοναχικότητα σου σου εχει δωσει πραγματα που καρμικά δε θα μπορουσες με αλλο τρόπο να πάρεις?
Τι γίνεται βρε παιδιά,τώρα αρχίζουν και μου περνούν εικόνες από μπροστά μου...μήπως καλύτερα μονος μου?
Υ.Γ.Για δες και τον ερημήτη...η μοίρα του εχει δώσει το πλεονέκτημα μα αυτοφωτιζεται και ν'ανακαλύπτει μονος του τη ζωή ,χωρις να εχει το φοβο της χειραφέτησης σε λαθος μονοπατια!!
εξαλλου,μόνος μου πήγα στο δασος....
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.
ΜΑΘΑΙΝΩ.
ΑΝΑΣΑΙΝΩ
ΜΕ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ
Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
ποσο πολυ με αγγιξαν τα οσα αναφερες.....εχεις δικαιο...μοναχα που υπαρχουν ανθρωποι,που το αντιλαμβανονται και αλλοι οχι......οχι γιατι δεν θελουν ,αλλα δεν αντεχουν....να "δουν" τον εαυτο τους μονο.....για πολυ πολυ καιρο.....
εαυτος με πολλες πτυχες...
η μοναξια...κουραζει.....
η μοναχικοτητα...?
μα και μεσα απο την μοναξια....ποσες επιλογες εχουμε να μας "γνωρισουμε"....να μας "δουμε"....?
στην μοαχικοτητα...υπαρχει η ελευθερια επιλογης....απο μια η πολλες καταστασεις....σε μια η πολλες...διεξοδους...
η μοναξια ειναι απο μονη της μια κατασταση...ενα κεφαλαιο....επαναληψης......
ομως υπαρχουν παραθυρακια μεσα σε αυτην την φαινομενικα....ιδια κατασταση...?
εαν δεν βοηθησουμε οι ιδιοι τον εαυτον μας......δεν θα υπαρξει αντιδραση.....
ομως προσωπικα,εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω,στην καρδουλα μου,στην φιλη μου,στον ερωτα μου.....που ενισχυει το εσω φως μου....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ποσο πολυ με αγγιξαν τα οσα αναφερες.....εχεις δικαιο...μου επιτρεπεις να συμπληρωσω λιγα πραγματα ακομη ...?
υπαρχουν ανθρωποι,που το αντιλαμβανονται και αλλοι οχι......οχι γιατι δεν θελουν ,αλλα δεν αντεχουν....να "δουν" τον εαυτο τους μονο.....για πολυ πολυ καιρο.....
εαυτος με πολλες πτυχες...
η μοναξια...κουραζει.....
η μοναχικοτητα...?
μα και μεσα απο την μοναξια....ποσες επιλογες εχουμε να μας "γνωρισουμε"....να μας "δουμε"....?
στην μοαχικοτητα...υπαρχει η ελευθερια επιλογης....απο μια η πολλες καταστασεις....σε μια η πολλες...διεξοδους...
η μοναξια ειναι απο μονη της μια κατασταση...ενα κεφαλαιο....επαναληψης......
ομως υπαρχουν παραθυρακια μεσα σε αυτην την φαινομενικα....ιδια κατασταση...?
εαν δεν βοηθησουμε οι ιδιοι τον εαυτον μας......δεν θα υπαρξει αντιδραση.....
ομως προσωπικα,εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω,στην καρδουλα μου,στην φιλη μου,στον ερωτα μου.....που ενισχυει το εσω φως μου....
σε εσενα....
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 18/03/2005 14:02:36
εγώ πιστεύω ότι ο ανθρωπος από την στιγμή που θα γεννηθεί μέχρι την στιγμή που θα πεθάνει είναι μόνος του! Τα πάντα γύρω μας είναι απλοί επισκέπτες που για κάποιο χρονικό διάστημα ταξιδεύουν μαζί μας.
Το παν είναι να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου διότι αυτός είναι ο καλύτερός σου φίλος.
θα ήθελα επίσης να απαντήσω στο ερώτημα του φιλου/ης Εν αγνοία πως με την μοναξιά, όπως το εκλαμβάνω εγώ, περνάς καλύτερα όταν θα σε έχουν κουράσει όλα γύρω σου!
μοναξιά = ηρεμία όχι όμως απαραίτητα ψυχική διότι αν περνάμε δύσκολες στιγμές η ψυχή μας γίνεται αυτομάτος αρπακτικό.
Φιλικά
Μiou
Ανεμόμυλος, οι φωτοσκιάσεις
διερχομένων αυτοκινήτων,
στον τοίχο τον απέναντι..
Φαντασμάτων ίσκιοι,
τρέχουν κυνηγημένοι..
Κυνηγοί.
Αρχέγονων φόβων
ενσαρκωτές.
Παράλογον το πρωτόγονον.
Αφουγκράζεται τη φύση
και προσπαθεί να μιμηθεί
τους θορύβους της.
Μονότονη,
της βροχής η υπόκρουση.
Λαίμαργα
ραμφίσματα πουλιών,
στων παραθύρων τα τζαμια ..
Της Ευριδίκης ο ίσκιος,
χάνεται,
κυνηγημένος απ' του Ορφέα
τ' ανυπόμονον,
της λαχτάρας βλέμμα..
Της απόγνωσης του
το αδιέξοδον,
οι κυνηγημένοι ίσκιοι,
η βροχή,
της λύρας του παράπονο...
Κι οι βροντές,
της καρδιάς του
οι βουβές κραυγές.
Θέατρο σκιών
στου τοίχου την οθόνη.
Νύχτα βροχής...
Στο πλήρες,
της απουσίας σου
δωμάτιο.

γυμνο το χωμα στο χερι μου
ανακρινει την τρυφεροτητα
που μου προσφερει η στιγμη
Αυτο που δεν συνεβει αγαπω
συνεχιζω να αναπνεω ανασες
απο εναν κοσμο στο στηθος μου
σπασμενο.
Αυτο που δεν θα συμβει
ειναι ζωη ενταφιεσμενη

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
δες απλα ποσο χρονο κανει
να επιστρεψει κοντα σου
η σιωπη σαν φωναξεις το
ονομα Της...

εχει το χρωμα του ηλιολουστου
πρωινου που αδυνατω να γευτω
αλλοτε εχει το χρωμα
του σκοταδιου που ανατελλει
μα τωρα τελευταια μοιαζει
με την ανοιξη που δεν
ηρθε ποτε για μενα
μοναξια ειναι η ελλειψη θαρρους
να αποδεκτεις την αυθυπαρκτη
απωλεια πο περιεχει η ζωη σου...
Η λεξη Μονος ειναι Νομος
και διεπει την ιδια την Ουσια
μας...υπαρχει μονο αυτη και τιποτε αλλο...

Edited by - ryche on 21/03/2005 00:34:05
ΛΑΤΡΕΥΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΥΠΑΡΧΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΖΗΤΑΩ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ. ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΤΕ!
Μiou εσύ πιό πολύ.
EΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΟ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΧΡΥΣΟ.
---------------------
Η ΜΟΝΑΞΙΑ -ΠΙΚΡΗ ΑΓΑΠΗ0-ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΦΩΤΙΑ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΟΛΑΣΗ
ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Η ΧΑΡΑ ΚΙ Ο ΠΟΝΟΣ
Η ΛΥΠΗ ΚΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
εχω βιωσει την μοναξια....ηταν η μονη που με "αγαπαγε" πραγματικα...
και ημουν ο μονος που την ενοιωθε στις στιγμες της ...πραγματικα...
μονος....στις δικες μου στιγμες....μεσα στην δικη μου μοναξια....
ετσι γινοταν...ισως ετσι να εξακολουθει να γινεται.....
οταν νοιωθω μικρος...οταν νοιωθω....λιγος.....
επιλεγω την μοναξια,απο εναν ερωτα.....?....οχι εγω.....
επιλεγω την μοναξια ,απο το να νοιωθω εναν ανθρωπο πως νοιαζεται...?
..για τον μανο...?....οχι εγω.....
δεν θελω να ειμαι η μοναξια μου......
δεν θελω να ειμαι εγω.......που με εγκλωβιζω......
WHISPERS OF THE DREAMS