- ΒΟΗΘΕΙΑ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Θα τους παρακαλούσα να μήν κλείσουν το θέμα (Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν δεν κάνει διάλογο Ο ΜΥΣΤΗΣ)Διαβάζω με μεγάλη προσοχή αυτά που γράφει...
Ωραία όλα αυτά που λες. Μόνο που είναι θεωρητικά.
Θέλω να μας πεις -αν κάνεις τον κόπο να διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι- τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε εμείς, τώρα, ο καθένας προσωπικά, για να υπάρξη μια προόδος προς το καλύτερο;
Ευχαριστώ
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/05/2012 21:58:49
quote:
ΜΥΣΤΗΣΩραία όλα αυτά που λες. Μόνο που είναι θεωρητικά.
Θέλω να μας πεις -αν κάνεις τον κόπο να διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι- τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε εμείς, τώρα, ο καθένας προσωπικά, για να υπάρξη μια προόδος προς το καλύτερο;
Ευχαριστώ
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/05/2012 21:58:49
Περιμενε εσυ να σε απαντησει ο λουπους τωρα...
quote:
ΜΥΣΤΗΣ
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΟ Πατήρ...
.
.
.

quote:
Τι είναι αυτό πάλι ΜΥΣΤΗ ;Πληροφορία (...και από πού), προφητεία , όραμα, υπολογισμός, συμπέρασμα ;Τι απ'όλα αυτά . . . ;
Ας σοβαρευτούμε λίγο !!!
Προσβάλλεις το ρόλο ολόκληρου του εσωτέρικα με αυτή τη λογική, εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος για το φόρουμ,και να ζητήσω συγνώμη.Δηλαδή Η γη είναι στρογγυλή, ξωτικά και βρυκόλακες είναι για παιδάκια, το φεγγάρι είναι μια τρύπα στου ουρανού το μπιλιάρδο, η αστρική προβολή είναι απλά όνειρα για να μην πω αποτέλεσμα ψυχότροπων, και συνεπώς ας κλείσουμε όλα τα θέματα του εσωτέρικα και ας ασχοληθούμε μόνο με το αν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία (θέμα που εμένα με αφήνει αδιάφορο),καθώς και το πόσο καλός ή κακός είναι ο θεός της Παλαιάς διαθήκης.
Με απλά λόγια, η ερώτηση σου ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ τα θέματα του εσωτέρικα.
quote:
Δηλαδή προτείνεις να αντιμετωπίσουμε τις μπούρδες
Νικομαχε εκπροσωπείς μια δημοκρατική πλειοψηφεία (είναι και της μόδας), πρεσβεύεις μια κοινή λογική, ή είστε με τον Κηφέα σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινή γραμμή και βάζεις πλυθηντικό? Γιατί στα 5 άτομα που ποστάρανε στο θέμα τα δύο (εγώ και ο Ιαπετός) εκφράσαμε την επιθυμία να προχωρήσει τον ειρμό του ο θεματοθέτης, καθώς το βρήλαμε ενδιαφέρον. Το να διαφωνείς είναι δικαίωμα, και δεν χρειάζεται καν να έχεις επιχειρήματα. Το να κράζεις προσωπικά και να εκφυλίζεις ή να αλλάζεις ετσι-θελικά τη ροή ενός θέματος, ενώ σε άλλα αντίστοιχα θέματα μη αποδείξιμα συνεισφέρεις κιόλας, οδηγεί σε παράταιρα μονοπάτια.
quote:
Ωραία όλα αυτά που λες. Μόνο που είναι θεωρητικά.
Το ίδιο και η θεωρία της σχετικότητας, η οποία στην πράξη παρουσίασε πολλά προβλήματα. Το ίδιο και το Κεφάλαιο του Μαρξ. Το ίδιο και οτιδήποτε κινείται στο χώρο του μεταφυσικού.
quote:
τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε εμείς, τώρα, ο καθένας προσωπικά, για να υπάρξη μια προόδος προς το καλύτερο;
Θεωρώντας σε προσωπικά εφυέστατο άνθρωπο Δρ Τζέκυλ (σοφό δεν μπορώ να σε πώ καθότι δεν σε γνωρίζω), μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η ερώτηση που θέτεις. Προτρέπεις τον Μύστη να συμμετέχει στο θέμα που άνοιξε, "αποθαρρύνοντας" ο ίδιο το θέμα που αυτός επέλεξε, χαρακτηρίζοντας το θεωρητικό, συνεπώς άστοχο. Δεν επέλεξες παραδείγματος χάριν κάτι σχετικό με τα λεγόμενα του.
Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ούτε του "Προμηθέα" εν τοιάυτοι περιπτώσει, απλά έχοντας γνωρίσει ένα Εσωτέρικα γεμάτο μαγεία (με την καλή έννοια), γεμάτο με μύθους και δοξασίες για αερικά, δράκους και φαντάσματα στις γωνίες, παράξενα καπάκια στην Αθήνα
, μυστικά περάσματα στην Πεντέλη, ξενερώνω με αντιδράσεις του στυλ " τι βλακείες αραδιάζεις". Αν είναι να εσωτεριστούμε με τριγωνομετρία...
Υ/Γ. Συγνώμη για το άκυρο που θα αναφέρω, αλλα΄δεν έχω πλέον κάπου αλλού να το πράξω. Την παρουσίαση της αρχής του κόσμου όπως την παρουσίασε ο Μύστης στην Ιλυδονία, μου την είχε πει έτσι και ένας φίλος μου, προ δεκαετίας. Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω και τη συνέχεια της εκδοχής του Μύστη, να δω πόσο ταυτίζονται αυτές οι δύο ιστορίες. Αν βέβαια όπως δικαιολογημένα λένε οι συμμετέχοντες του θέματος αξιωθεί να μας απαντήσει..
Στα γραφόμενα του, εκτός ου ότι δεν κάνει ορθογραφικά λάθη, έχει και συνοχή, πράγμα που με κάνει να απορώ γιατί "δεν μας κάνει την τιμή" να συνδιαλαγεί σε συζήτηση μαζί μας. Απορώ...
quote:quote:
ΜΥΣΤΗΣ
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΟ Πατήρ...
.
.
.
--------------------------------------------------------------
-Μύστης ,πιστεύω- και ελπίζω- να μη το αναλύσεις.
-Όποιος μπορεί να καταλάβει, ας καταλάβει.
quote:
Το να διαφωνείς είναι δικαίωμα, και δεν χρειάζεται καν να έχεις επιχειρήματα. Το να κράζεις προσωπικά και να εκφυλίζεις ή να αλλάζεις ετσι-θελικά τη ροή ενός θέματος, ενώ σε άλλα αντίστοιχα θέματα μη αποδείξιμα συνεισφέρεις κιόλας, οδηγεί σε παράταιρα μονοπάτια.
Νικόμαχε επειδή τώρα που το διαβάζω φαίνεται έτσι δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά,παλαιότερα μέλη είχα υπόψιν μου. Συγνώμη αν φάνηκε προσωπικό.
Δεν το παιρνω προσωπικά και ίσως κάπου να σε δικαιολογώ,που αντιδράς έτσι.
Δεν ξέρεις πιθανόν οτι κατα καιρούς εμφανίζονται στο φόρουμ τρόλεϋ,παριστάνοντας τους αποστόλους του θεού.Νομίζω οτι ένα απο αυτα είναι και ο ΜΥΣΤΗΣ.Οδηγούμαι στο συμπέρασμα αυτο,επειδή δεν κάνει διάλογο,αφου πρώτα έχει εκτοξεύσει την...μπούρδα του.
Αμφιβάλω και κατα πόσον καταλαβαίνει αυτα που γράφει στην Ιλυδονία.
Χαρακτηρίζω τρόλεϋ,όποιον αρνείται τον διάλογο και τον σατυρίζω ανάλογα.Εχω και αποδείξεις για αυτό.Κάποιες κίτρινες κάρτες!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Δεν ξέρεις πιθανόν οτι κατα καιρούς εμφανίζονται στο φόρουμ τρόλεϋ,παριστάνοντας τους αποστόλους του θεού.Νομίζω οτι ένα απο αυτα είναι και ο ΜΥΣΤΗΣ.
Κάποιοι άνθρωποι όσο περισσότερο τους αφήνεις να μιλάς, τόσο αποκαλύπτεται το ποιόν τους... Επομένως έτσι ξεχωρίζεις τον σίτο από τα ζιζάνια.
Από το τι βγάζει ο λόγος.