- Μετανάστες τι πιστεύετε; Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Όντως, αυτοί τι ήρθαν να κάνουν εδώ; Ξαφνικά (πριν κάνα χρόνο;) τους βλέπω να μπαστακώνονται στο φάληρο (βλ. γέφυρα ΣΕΦ και κοντα γραμμές ηλεκτρικού ανάμεσα Ν. φάληρο - Μοσχάτο).
Sesostris
έχουμε και τους τσιγγάνους που ήλθαν από την Βουλγαρία και τις άλλες βαλκανικές χώρες και έχουν κατακλέψει το σύμπαν.
Αυξήθηκαν ξαφνικά ή μετακινήθηκαν;
Edited by - Πύρινος on 25/03/2016 13:03:42
quote:Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω, μιας και δούλευα για πάρα πολλά χρόνια σε χώρο με άμεση πρόσβαση στις παρανομίες (εγκλήματα) και στις εθνότητες που παρανομούν...
Η ανησυχία μου δεν αφορά τις οικογένειες των μεταναστών που μένουν και εργάζονται νόμιμα, αλλά τους νέους δίχως ή με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, που ζουν ομαδικά σε δωμάτια τρώγλες και δραστηριοποιούνται σε κάθε είδους παρανομία, και δυστυχώς είναι το 90%.
Οι εγχώρια παραβατικότητα δεν είναι ούτε το 15%.
Με άλλα λόγια, χωρίς εισαγόμενη εγκληματικότητα θα έκλειναν 7 στις 10 φυλακές. (έχουμε 14-15)
Ξέρετε πόσα δις τον χρόνο μας κοστίζουν; (χωρίς να υπολογίσουμε την ζημία των πολίτών)
Ξέρετε πόσα δις θα είσπράξουν οι ΜΚΟ που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες;
Ξέρετε πόσα κομματόσκυλα κρύβονται πίσω από τις ΜΚΟ;

Edited by - Αίολος on 25/03/2016 14:01:15
quote:Λέει ψέμματα ο τύπος, διότι ελάχιστοι (σχεδόν μηδαμινό ποσοστό) έχουν διαβατήρια από τους ανατολικούς ή νοτίους λαθρομετανάστες.
Ας κάνω κι εγώ για λίγο το δικηγόρο του διαβόλου:"Οι αρχές μας λένε ψέμματα για τους πρόσφυγες"
Λέει ψέμματα ο τύπος;
Και δεν έχουν κανένα λόγο να τα σκίσουν... Ποίος τολμάει να τους ψάξει;;;; Θα πέσουν να τον φάνε οι ελληναράδες (ΜΚΟ)...
Με εξαίρεση ίσως τους Αιγυπτίους (όχι όλοι), ουδείς άλλος φέρει διαβατήριο.
Ελάχιστοι Σύριοι ίσως.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται κάποια Πακιστανικά, αλλά 9 στα 10 είναι πλαστά...
Εδώ ούτε οι Τούρκοι διακινητές (όχι "δουλέμποροι") έχουν διαβατήρια.
Για κάποιο διάστημα, πριν μερικά χρόνια, είχαμε πάνω από 200 Τούρκους διακινητές στις φυλακές.
Τώρα μπορεί και να τους καταθέτουν και στεφάνι, μιας και "σώζουν" "πρόσφυγες"...

Edited by - Αίολος on 25/03/2016 13:47:59
quote:
Φίλοι μου Μάνο και Ανδρέα, άλλο το τι θα ήθελαν εκείνοι, και άλλο το τι συνέβη στην πραγματικότητα. Αυτοί που μπόρεσαν κι έφυγαν παράνομα από την Ελλάδα, γιατί τους περισσότερους τους έπιανε το Λιμενικό, είναι σταγόνα ύδατος εν σχέσει με αυτούς που παρέμειναν εκούσια ή ακούσια. Μια βόλτα γύρω από, Πλατεία Κουμουνδούρου, οδό Ευριπίδου, οδό Σωκράτους οδό Γερανίου, Γκάζι, Πετράλωνα, Κολωνό, Μεταξουργείο, Αγίου Κωνσταντίνου, πλατεία Βάθης, πλατεία Αττικής, Άγιο Παντελεήμονα, πλατεία Αμερικής, Κυψέλη, Αγία Ζώνη, και κάτω Πατήσια, όπου ανθεί το παραεμπόριο, η πορνεία και τα ναρκωτικά και ο Έλληνας τείνει να γίνη είδος προς εξαφάνιση, ίσως σας πείση για το αντίθετο.
Απ' όσο θυμάμαι, αυτό γίνεται τουλάχιστον 15 χρόνια ίσως και παραπάνω, τουλάχιστον απ' όσο θυμάμαι.
Τον τελευταίο καιρό αυτό έχει γίνει πολύ πιο έντονο κι αυτό δεν το συνδέω με τους μετανάστες.
Υπάρχουν διάφορα μέρη στην Αθήνα όπου νιώθεις ότι είσαι πραγματικά η μειοψηφία, ειδικότερα από κάποια συγκεκριμένη ώρα και μετά...

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Heretic on 25/03/2016 22:57:00
Στο www.triklopodia.gr στο οποίο μας παρέπεμψε ο Μάριος, κεντρικό άρθρο της ιστοσελίδας είναι το:
"ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”".
Λίγο παρακάτω έχουμε και τα "Προφητείες Αγίου Παϊσίου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»" και "ΠΩΣ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ » ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ".
Το video στο οποίο μας παρέπεμψε ο Αίολος στο youtube, προέρχεται από το κανάλι Kallimachos media, με header ένα κολάζ χρυσαύγουλων με σημαίες και στολές.
Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις συγκεκριμένες παραπομπές. Απορώ όμως, με τί άντερα κάνετε πλάκα στον Χ.Ο. και στον Χρίστο Ελ...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Χρησιμοποιείτε πληθυντικό, για να επιβεβαιώσετε το άρθρο κύριε Μάνο μας?
Πως αλλιώς να εξηγήσω αυτό το κορυφαίο:
<< Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις συγκεκριμένες παραπομπές. Απορώ όμως, με τί άντερα κάνετε πλάκα στον Χ.Ο. και στον Χρίστο Ελ...>>
Δηλαδή αυτό το κάνετε, είναι λίγο "νερουλό".Προς τι ο πληθυντικός, ενώ αμέσως πιό πάνω αναφέρεσαι σε δική μου παραπομπή?
Χιμπαντζής ή πίθηκας?
Τι γουστάρεις?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
"Περίεργη είδηση: Το ισχυρότερο εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ κάλεσε ως ομιλητή στο συνέδριό του πάστορα που λέει ότι ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος"
Περαστικά...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
φαίνεται πως κάποιοι έλληνες στο πνεύμα δουλεύουν μέσα στο σύστημα για να το πολεμήσουν με τα ίδια του τα όπλα... για δοκιμάστε αυτό και αν υπάρχει κάποια εξήγηση θα την ήθελα...
Ούτε ο ίδιος ο Bill Gates δεν μπορεί να το εξηγήσει ! ! !
Δοκιμάστε το...
Ανοίξτε ένα έγγραφο Word και γράψτε :
= rand (200,99)
....πατήστε το Enter και περιμένετε 2 - 3 δευτερόλεπτα...
Η Microsoft προσφέρει αμοιβή σε όποιον καταφέρει να το εξηγήσει (ή
τουλάχιστον έτσι λένε)...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Μάλιστα η χρήση της ρουτίνας =rand υποδεικνύεται σε διάφορες περιπτώσεις από την ίδια την Microsoft σε άρθρα του MSDN (Microsoft Developers Network) όπως στο άρθρο με κωδικό PSS ID: 321611 το οποίο αφορά προβλήματα στην εκτύπωση δοκιμίων του Word 2002 οπότε η Microsoft υποδεικνύει την χρήση της εντολή =rand(10) εξηγώντας πως παράγει 10 παραγράφους υποδειγματικού κειμένου ώστε να δημιουργεί γρήγορα και εύκολα ο χρήστης αρκετό κείμενο προς έλεγχο, στην συγκεκριμένη περίπτωση του εκτυπωτή του.
Τώρα όσον αφορά το υποδειγματικό κείμενο, στην Ελληνική έκδοση του Office (MS-Word XP και αν θυμάμαι καλά και στην 2000) προτείνεται η κλασική ρήση «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.» του Ανδρέας Κάλβου σε άλλες γλώσσες φυσικά διαφέρει αφού εμπίπτει στις φιλολογικές προτιμήσεις των μεταφραστών - συνεργατών της εταιρίας.
Υ.Γ.
Όσον αφορά τα περί αμοιβής, όπως καταλαβαίνεις είναι απλά ανοησίες διότι ούτε bug είναι, ούτε κρυφή λειτουργία (eastern egg) του λογισμικού είναι, ούτε υπάρχει περίπτωση μια ομάδα προγραμματιστών να μην βρίσκει άκρη στον κώδικα που αναπτύσσει και μελετά από το 1990-91, οπότε αυτά είναι «ευσεβείς πόθοι» ορισμένων κύκλων που ΔΕΝ έχουν ΙΔΕΑ από προγραμματισμό άρα ξέχασε το..
* Εδώ είναι τελικά (θα μάθετε τα πάντα για την RAND) ![]()
«How to insert sample text into a document in Word»
http://support.microsoft.com/kb/212251/en-us
Edited by - XD on 10/03/2006 22:44:58
Edited by - XD on 10/03/2006 22:45:51
Ξέρεις δεν νομίζω ότι αυτός ή αυτοί που τον επέλεξαν το έκαναν τυχαία...
αλλωστε παλλά τυχαία υπάρχουν στο γουόρντ... όπως τυχαίο ήταν και αυτό που ήταν για τους δίδυμους πύργους... το θυμάσαι;
Φιλικά...
Το γιατί επελέγη αυτός ο στίχος, νομίζω ότι μπορούμε όλοι πολύ εύκολα να το καταλάβουμε, όμως τούτο απέχει πολύ από τον να αναπτύσσουμε σενάρια όπως ότι πρόκειται για μυστική ή ανεξήγητη λειτουργία ή για «έλληνες το πνεύμα» (είπαμε το localization γίνεται εδώ) που δρουν εντός της Microsoft και άλλα παρόμοια.
Όσον αφορά τώρα το θέμα με τα σύμβολα του φόντου Windings (δίδεται αν θυμάμαι καλά από την εποχή των MS-Windows 3.1 -1991) νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει διάφορες συνθέσεις αφού αυτός ο φόντος περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα συμβόλων, από τον ζωδιακό κύκλο, το πειρατικό σύμβολο ως και τον Χριστιανικό Σταυρό έτσι ώστε να καλύπτει μερικές από τις καθημερινές ή και πιο εξεζητημένες τυπογραφικές ανάγκες του χρήστη δίχως να καταφεύγει στην αγορά φόντων από τρίτους. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά υπάρχει και Winding 2 και Webdings με σχέδια που αφορούν το Internet κ.ο.κ. (ρώτησε τους Γραφίστες από πόση δουλεία τους γλιτώνουν τα Windings & Webdings).
Τώρα ο επίμαχος χαρακτήρας με κωδικό 0x33 (binary), δεν πρόκειται για Πύργο αλλά για κλασσική αναπαράσταση μιας σελίδας με γραμμές η οποία στον κόσμο των υπολογιστών είθισται να αναπαριστά την έννοια του Αρχείου, αυτό γίνεται φανερό και από τον αμέσως επόμενο χαρακτήρα 0x34.
Πρόσεξε τώρα, δεν αποκλείω κάποιοι να αποφάσισαν να κωδικοποιήσουν κάποιο μήνυμα τους με αυτό τον τρόπο, ως ιδεόγραμμα με τους χαρακτήρες του φόντου Winding δηλαδή (το είχα ακούσει από κάποια εκπομπή εκείνης της εποχής ως πιθανότητα) όμως τούτο σε καμία περίπτωση δεν καθιστά υπεύθυνη την Microsoft επειδή παρείχε αυτούς τους χαρακτήρες στην συγκεκριμένη γραμματοσειρά ούτε υποδεικνύει ανάμιξη της.
Υ.Γ.
Ο χαρακτήρας 0x4D των Winding παρουσιάζει μια βόμβα.. ξέρεις γιατί; ..διότι αυτό ήταν το κατεξοχήν σύμβολο που παρουσίαζε το Λειτουργικό σύστημα του Apple Macintosh (1984+) όταν κολλούσε κάποιο λογισμικό. . . (http://www.microrevolt.org/knitfit/archives/000122.html) ![]()
Η πληροφορική έχει τους δικούς της κώδικες!!
.. παρ’ όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι δεν σε πείθω .. ![]()
Edited by - XD on 10/03/2006 23:30:06
Θέλω να σε ρωτήσω και να πω κάποια πράγματα Απέριττε γιατί πιστεύω ότι πολλά λέγονται(γενικά) τα οποία είναι τελείως λάθος.
α. Που διάβασες ότι ούτε ο Bill Gates δεν μπορεί να το εξηγήσει ?
β. Που γράφει ότι η microsoft δίνει χρήματα σε όποιον καταφέρει να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό ? Να ψάξω το site της microsoft μήπως ?
--Στα αγγλικά office η φράση που βγαίνει είναι η "The quick brown fox jumps over the lazy dog" Αν λοιπόν υπήρχε κάποιο "μυστήριο" τότε η φράση του Κάλβου θα έβγαινε σε όλες τις εκδόσεις και όχι μόνο στην Ελληνική ή δεν θα έβγαζε τίποτα στις άλλες εκδόσεις. Στα υπόλοιπα για το rand και τη φράση συμφωνώ απόλυτα με τον XD.
quote:
Λοιπόν, το κείμενο επελέγη διότι έτσι αποφάσισε ο φιλόλογος οποίος μεταφράζει στην Ελληνική γλώσσα το λογισμικό της Microsoft φίλε μου και μέχρι το 1999 εάν θυμάμαι καλά (από άρθρο του RAM της εποχής) ήταν ένας στον αριθμό, αποκλειστικός συνεργάτης της Microsoft Hellas.
--Αυτό με την γραμματοσειρά και τους Δίδυμους πύργους είναι "Urban legend" Οι πτήσεις ποτέ δεν είχαν αυτόν τον αριθμό που στο word βγαίνει με 2 φύλλα ενα αεροπλάνο και κάτι άλλα.
Για να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο, λίγη προσοχή δεν βλάπτει.
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 11/03/2006 02:57:01
παιδιά μην βαράτε... το κείμενο στο αρχικό μου μήνυμα απο την τρίτη σειρά και κάτω είναι κόπυ απο μέιλ που μου στάλθηκε... Προσωπικά όπως φαίνεται στην δεύτερη γραμμή ζήτησα μια πιθανή εξήγηση η οποία εδόθη και ευχαριστώ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτός ο ένας φιλόλογος όπως λέτε και μπράβο του διάλεξε αυτήν την φράση που είναι ένα απίστευτα δυνατό μήνυμα... και έχει πολλούς αποδέκτες. Αντί να τσακωνόμαστε λοιπόν στο πως και στο γιατί ας εστιαστούμε και ας σκεφτούμε λίγο περισσότερο τον συγκεκριμένο στίχο. Αλήθεια πόσοι έχουμε την αρετή και την τόλμην να είμαστε ελεύθεροι;
Μάλλον ελάχιστοι...
Φιλικά...
Απέριττε δυστυχώς κανείς δεν είναι ελεύθερος γιατί παρόλο που υπάρχουν κάποιοι, λιγοστοί βέβαια, που έχουν αρετή δεν υπάρχει κανείς που να έχει τόλμη...
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
quote:
Ξέρεις δεν νομίζω ότι αυτός ή αυτοί που τον επέλεξαν το έκαναν τυχαία...
quote:
φαίνεται πως κάποιοι έλληνες στο πνεύμα δουλεύουν μέσα στο σύστημα για να το πολεμήσουν με τα ίδια του τα όπλα
Μπορείς να πεις περισσότερα ? Μερικοί εδω μέσα δίνουν μεγάλη αξία σε πράγματα που δεν πρέπει και αρκετές φορές απορώ. Γιατι ? Γιατι ? ![]()
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ