ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΑΜΙΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΑΜΙΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

waterman43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
watermanΝέο Μέλος
12/06/2012, 10:26:53
Χαιρετώ παιδιά. δεν ξερω εδώ και αρκετό καιρό μου εχει κολλήσει οτι κάπως συνδέονται χρειαζομαι οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα και πως σκοτώνονται που λέει ο λόγος,ευχαριστω εκ των προτέρων.

ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου

14/06/2012, 14:12:13
Δεν νομίζω οτι υπάρχει οποιαδήποτε χρησιμότητα σε αυτές τις πληροφορίες..
14/06/2012, 15:18:33
Θα σου πώ πώς σκοτώνονται οι Λάμιες:
Παίρνεις σκόνη χαλκού την εξαπολύεις κατα πάνω της απο μικρή απόσταση και αμέσως μετά,αφού έχει ζαλισθεί την αποκεφαλίζεις με σπαθί Γιούμπιλο Ιβάτα.Πρόσεξε μην χρησιμοποιήσεις σπαθί Φουκουόκα ή Γιοκοχάμα Μαρίνος,την έβαψες!

Οι γοργόνες:
Γιατι καλέ μου άνθρωπε να σκοτώσεις γοργόνα?
Είναι χρήσιμες.Προσφέρουν υπέροχη πεολειχία,επειδή δεν μπορούν τίποτα άλλο.Αλήθεια,έχεις δοκιμάσει?Θα...απογειωθείς!!

Οσο για την Λίλιθ:
Ξέχασέ το.Υπάρχει απο την αρχή της δημιουργίας,ανώτερη και απο τον Σατανά.Δεν σκοτώνεται.Πρώτα θα σε...πηδήξει και μετα θα σε φάει!!!
Αλλά θα πάς ευτυχισμένος,ζητώντας κι...άλλο!!!

Σε βοήθησα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 14/06/2012 15:20:37

watermanΝέο Μέλος
14/06/2012, 22:52:58
quote:

Δεν νομίζω οτι υπάρχει οποιαδήποτε χρησιμότητα σε αυτές τις πληροφορίες..

γιατι δν υπαρχεί. το κοινό ψάχνω που μπορεί να έχουν.

watermanΝέο Μέλος
14/06/2012, 22:56:13
quote:

Θα σου πώ πώς σκοτώνονται οι Λάμιες:
Παίρνεις σκόνη χαλκού την εξαπολύεις κατα πάνω της απο μικρή απόσταση και αμέσως μετά,αφού έχει ζαλισθεί την αποκεφαλίζεις με σπαθί Γιούμπιλο Ιβάτα.Πρόσεξε μην χρησιμοποιήσεις σπαθί Φουκουόκα ή Γιοκοχάμα Μαρίνος,την έβαψες!

Οι γοργόνες:
Γιατι καλέ μου άνθρωπε να σκοτώσεις γοργόνα?
Είναι χρήσιμες.Προσφέρουν υπέροχη πεολειχία,επειδή δεν μπορούν τίποτα άλλο.Αλήθεια,έχεις δοκιμάσει?Θα...απογειωθείς!!

Οσο για την Λίλιθ:
Ξέχασέ το.Υπάρχει απο την αρχή της δημιουργίας,ανώτερη και απο τον Σατανά.Δεν σκοτώνεται.Πρώτα θα σε...πηδήξει και μετα θα σε φάει!!!

Σε βοήθησα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 14/06/2012 15:20:37

Όσον αφορά τις γοργονες γιατι νομίζω οτι οι σειρήνες ειναι διαφπρετικά πλάσματα από τις γοργονές.
για τη λιλιθ δν σχολιαζω

14/06/2012, 23:13:59
waterman το θέμα σου δεν παραβιάζει κανέναν κανονισμό. Επίσης ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να κλείσει θέμα, είναι οι διαχειριστές.

(απάντηση σε προσωπικό μέιλ του μέλους)

Απλά, η μη συμμετοχή στο θέμα (με σοβαρές απόψεις) είναι πιστεύω γιατί απλά δεν το βρίσκει κανείς (μέχρι στιγμής) ενδιαφέρον, αυτό παρατήρησα στο προηγούμενο μήνυμα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/06/2012 23:45:58

watermanΝέο Μέλος
14/06/2012, 23:16:54
quote:

waterman το θέμα σου δεν παραβιάζει κανέναν κανονισμό. Επίσης ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να κλείσει θέμα, είναι οι διαχειριστές.

(απάντηση σε προσωπικό μέιλ του μέλους)

Απλά, η μη συμμετοχή στο θέμα (με σοβαρές απόψεις) είναι γιατί απλά δνε το βρίσκει κανείς (μέχρι στιγμής) ενδιαφέρον, αυτό παρατήρησα στο προηγούμενο.

ok.

15/06/2012, 01:38:57
quote:

Οσο για την Λίλιθ:

Αα Νικομαχε εδω κάνεις λάθος. Ο Sam Winchester μπορει να τη σκοτώσει , και το εκανε βέβαια!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

watermanΝέο Μέλος
15/06/2012, 02:04:02
quote:

quote:

Οσο για την Λίλιθ:

Αα Νικομαχε εδω κάνεις λάθος. Ο Sam Winchester μπορει να τη σκοτώσει , και το εκανε βέβαια!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

ναι αλλα πηδηξε την ρουμπι που ηταν υπαλληλος της.Ρε γραφτε τπτ αν ξερετε και μν μενετε στο πως σκοτωνονται αυτο το ρωτησα μηπως υπαρχει κοινο τα κοινα θελω,αντε.

15/06/2012, 02:38:06
waterman

Καλύτερα να ζητήσεις τη βοήθεια του μέλους Stiv.

Είναι ο κατ'εξοχήν αρμόδιος να σου απαντήσει.

Μη με ρωτήσεις γιατι.
Θα το καταλάβεις απο την απάντησή του,αν καταδεχθεί βέβαια να απαντήσει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/06/2012, 03:06:00
quote:

waterman

Καλύτερα να ζητήσεις τη βοήθεια του μέλους Stiv.

Είναι ο κατ'εξοχήν αρμόδιος να σου απαντήσει.

Μη με ρωτήσεις γιατι.
Θα το καταλάβεις απο την απάντησή του,αν καταδεχθεί βέβαια να απαντήσει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

καλα ρε Νικ πρωτον ακομα δεν κοιμηθηκες και δευτερον ριχνεις το μπαλακι σε εμενα ,,,,,,,,,,,,,,μα ολους τους χ@@@@@@ς θα τραβαω καλα ρωτα και θα σε απαντησω...............

15/06/2012, 04:10:14
Τυχερός είσαι waterman !

Θα σου απαντήσει.
Ρώτα τον!!

Σιγα-σιγά είναι λίγο ιδιόρυθμος,αλλά κατέχει όλη τη γνώση που ψάχνεις!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

18/06/2012, 21:42:30
Δε παίζεστε!

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

18/04/2007, 22:43:46
Kαι κάτι ακόμα μερικές φορές (τις ποιό πολλές) αργεί απελπιστικά να ανοίξει το site
18/04/2007, 22:47:25
Kαι αν έχουν κάτι τι σημαίνει; Είναι αλήθεια;
Την αληθινή πίστη την έχουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί και σε αυτούς οι αληθινές προφητείες.
Αν ήσουν ο Θεός θα έδεινες σε αυτούς που σφάζουνε τους πιστούς σου για τους τόνους ριζιού αληθινές προφητείες, γιατί για να νομίζουν ότι είναι οι εκλεκτοί του Θεού;
Έχω προσέξει ότι δέχεσε πράγματα και απο άλλες θρησκείες.
Πρόσεχε γιατί εκτός απο τον πόλεμο έχει προφητευτεί και ο Αντίχριστος όπου θα λέει ότι εγώ είμαι ο Χριστός, ο Βούδας, ο Δαλάι Λάμα, εγώ είμαι όποιος Θεός πιστεύται.
Και θα καθήσει ως Χριστός στη θέση του Χριστού μέσα στον 3ο Ναό του Σολομόντος (τέμενος του Ομάρ ή αλλιώς το μέρος που πήγε να θυσιαστεί ο Ισαάκ απο τον Αβραάμ).
Ο ίδιος ο Χριστός είχε πεί στους Εβραίους ότι:
"Εγώ ήρθα ως ο ιός του Θεού και δεν με δεχτήκατε, άλλος θα έρθει στο όνομά μου και αυτόν θα δεχτείτε" (στο περίπου τα λόγια)
Για να διαβάζουμε και λίγο απο τον Λαυρέντιο του Chernigov

ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ANTIΧΡΙΣΤΟ!
Συνοδευόμενος από δύο Κελεϊνιτσιώτισσες [λαϊκές-αδελφές], η ηγουμένη της μονής Domnitskaya ήρθε να έχει το τσάι με τον πατέρα Λαυρέντιο. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, είπε: “Εσείς και εγώ, μητέρα-ηγουμένη , δεν θα ζούμε για να δούμε τον αντίχριστο αλλά, αυτές – οι Κελεϊνιτσιώτισσες σας, θα ζήσουν για να τον δούνε!” Αυτό το περιστατικό έγινε το 1948. Και οι δύο καλόγριες είχαν γεννηθεί το 1923. Η μοναχή καλόγρια Ν. Ήταν η μία που μας είπε την ιστορία.

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ (ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ) (Για την Ρωσσία λέει)
“Όχι πολύ πριν την βασιλεία του αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν -- όχι μόνο τα εξωτερικά τους, αλλά το εσωτερικό τους, επίσης. Θα επιχρυσώσουν τους θόλους των καμπαναριών και των καθεδρικών ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του αντίχριστου. Προσευχηθείτε ο Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε’ είναι μια φοβερή χρονική περίοδος που μας αναμένει. Η αποκατάσταση των καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του αντίχριστου. Θα έχουμε πρωτοφανή λαμπρότητα, “Ο πατήρ Λαυρέντιος έλεγε: “Βλέπετε με πόσο πανουργία και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό;” Ο Γέροντας συνέχισε, με δάκρυα. “Όλοι οι καθεδρικοί ναοί θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν, αλλά δεν πρέπει να παρευρεθείτε σε αυτούς τους ναούς, για την αναίμακτη θυσία του Ιησού Χριστού δεν θα προσφερθεί εκεί. Θυμηθείτε, θα υπάρξουν εκκλησίες, αλλά οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν σε αυτές, ως πλήρης “Σατανική συναγωγή” (Aποκ. 2.9) θα συναθροίζονται εκεί. Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά ότι κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σε εκείνους τους καθεδρικούς ναούς’ δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια σε αυτούς πού θα πάνε!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ANTIΧΡΙΣΤΟ
“Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε έναν θαυμάσιο επανοικοδομημένο ναό στην Ιερουσαλήμ, με την συμμετοχή του κλήρου και του πατριάρχη της Ρωσίας. Θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος και έξοδος από την Ιερουσαλήμ για τον καθένα, αλλά μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί έπειτα, δεδομένου ότι όλα θα ‘χουν γίνει έτσι ώστε “να εξαπατηθείτε.” (Ματ 24.24) Αυτός [ο αντίχριστος] θα γνωρίζει υπερβολικά καλά όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. Ο ολόκληρος κόσμος θα τον ακούσει και θα τον δει. “Θα σφραγίσει” τους ανθρώπους του με την σφραγίδα του Σατανά’ θα μισήσει την ορθόδοξη Ρωσία, “

(ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ)
Στον τίτλο αυτό λέει και για έναν ορθόδοξο Βασιλέα, με Θεϊκό χρίσμα (ο εκλεκτός του Θεού), μόνο που τον αποδίδει στους Ρώσσους και Σλάβους γενικά, μπορεί να είναι ο δικός μας...

Όλα εδώ και είναι πάρα πολύ σημαντικά
http://athos.edo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=201&mode=&order=0&thold=0

22Μέλος
18/04/2007, 22:47:58
quote:

Ελληνοτουρκικός πόλεμος, δεν πρόκειτε να γίνει.
Το μόνο που θα γίνει, είναι μια κρίση που δεν θα έχει συνέχεια, γιατί θα μπούν οι Ρώσσοι μέσα και θα τα κάνουν γής μαδιάμ.
Τώρα αυτά που γράφονται με τους Γέροντες, ο ένας λέει το 2008, ο άλλος τον Οκτώβριο ή και Ιούλιο τώρα, ο άλλος τον Μάϊο κ.τ.λ. δεν είναι σοβαρά.
Δεν γίνεται όλες οι προφητείες να συμπίπτουν στην ιστορία και να ακούμε διαφορετικές ημερομηνίες. Όταν προφητεύεις, προφητεύεις.
Γι' αυτό τον λόγο ρωτάω, επειδή ξέρω όντως "χαρισματικούς", υπάρχει κανείς που να μπορεί και θέλει να ταξιδέψει, για να ρωτήσει τι θα γίνει και πότε;

προσωπικά δε νιώθω μπερδεμένος,πιστεύω ότι ο Μάιος που λέει ο Λάνσελοτ θα είναι η αρχή του τρίτου παγκοσμίου στη μέση ανατολή και η 10 Οκτωβρίου η Ελληνοτουρκική κρίση.

22Μέλος
19/04/2007, 00:02:35
τελικά θα μας πείς ποιός είναι ο Ζέβρας;!
19/04/2007, 09:58:26
3oς Παγκοσμιος γιατι? απο που φαινεται αυτο? Οι "Γερμανοι" καθονται ησυχοι (καθως, τους 2 προηγουμενους αυτοι τους ξεκινησαν)...

Καλα.. οσο αφορα τους Εβραιους, αυτοι εχουν χασει εντελως την πιστη τους στον Θεο, αφου τωρα πιστευουν τον θεο του χρηματος! Αυτο ειναι η αληθεια...

19/04/2007, 10:01:36
quote:

Kαι κάτι ακόμα μερικές φορές (τις ποιό πολλές) αργεί απελπιστικά να ανοίξει το site

Αυτο τωρα το καταλαβες? Εχει αρκετο καιρο (σχεδον 2 χρονια)

19/04/2007, 10:07:37
quote:
22:
τελικά θα μας πείς ποιός είναι ο Ζέβρας;!

Μεσημέριασε; Δεν μεσημέριασε.
Κατα τις 12 το βραδυ θα μας πει.

Πρέπει να πιστεύεις στους Άγιους που προφητεύουν PREDATOR όπως τον καιρό του Νόε είναι, τι να σου πω;