- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Υπαρχουν κατι εξαιρετικά σπανιες περιπτόσεις οπου για 1 δευτερολεπτο το ενα αφτι σταματαει τελειως...δεν ακουω υχο και ειναι πολυ ανακουφιστικό αλλα ειναι για πολυ λιγο παλι σπανια και μονο στο ενα αφτι...
Δεν νομιζω....tinnitus λεγεται, ψυχοσωματικη παθηση που το εχει παρα πολυς κοσμος, αλλοι λιγοτερο -το ακουν- και αλλοι περισσοτερο...εχω να ακουσω τζιτζικια απο μακρια, 20 χρονια τωρα....
Last
Μπορείς σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες;

Με συγχωρείς για την πιθανή "αυστηρότητα" του ύφους μου, αλλά δεν επιτρέπεται επ'ουδενί κατά την γνώμη μου τέτοια ευκολία σε ιατρικού τύπου γνώμες και συστάσεις, ειδικότερα για καταστάσεις που μπορεί ακόμη και να έχουν σε κάποιες περιπτώσεις σοβαρότατες αιτίες (πέραν της γενικά "ιδιοπαθούς" αιτιολογίας όπως της ν.Ménière).
Παραπέμπω σε κάποιο παλαιότερο μήνυμα του durden_alie που αντανακλά κατά την γνώμη μου την εικόνα μίας σωστής στάσης (και με βρίσκει συνολικά σύμφωνο στο μεγαλύτερο τμήμα του).
Παραθέτω επίσης κάποια σχετικά Links(στα αγγλικά) όπου μπορεί να γίνει κατανοητό ακόμα, το μεγάλο εύρος της πιθανής αιτιολογίας των εμβοών(για τις οποίες το σωστό είναι να αποφαίνονται τελεσίδικα οι ειδικοί ΩΡΛ γιατροί, φυσικά μετά από κανονική/ες εξέταση/εις):
- Ménière's disease - WikipediA

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
sorry poy grafw me agglikous xaraktires alla den mpwro alios den eimai k ellinas k sorry pali ya ta or8ografika m la8h..
Thelw na sas pw tin periptosh mou..
auto to bouhto prin kapia xronia den to akouga..lipon..
ena koritsi poy kserw otan girise apo diakopes m eipai "e brika kati to opio se ftiaxnh k dn einai narkotiko k legete tzina..einai h ka8arh benzini.egw tote ontos nomiza oti den itan narkotiko ala stin ousia einai..k to mirizame..tis 2 protes fwres m arese,mpwro na pw pws me eftiaxne..k ka8ws mastourona arxiza na akouw afto to bouhto k oso pigene megalone k akougotan pio entona..ala dn to edina simasia..mia mera bgenw me autin tin kopela k eixai ena megalo mpoukali me ka8ari benzini k ekana actamatita os pou epesa se koma na sas to pw etci 5 wrec procpa8oucan na me ksipnisoun k dn edina sima zwhs..egw ekinec tis wres eblepa mpenw se ena mauro domatio na akouw auto to bouhto k na bgeni kapios k na mou leei ti einai auto p akous?? k egw na apantaw o nounounos einai..k na mou leei auti oxi den einai etsi eipai k o xaros..k na mpeno se enan kuklo kokino k na akouw tinitus..tinitus..tinitus..yana sas pw tn ali8ia den 8imomoun oti akouga autin tn leksi os pou ida kapios stin sizitisi tou post na leei oti kapioi to lene etsi auto to bouhto..k etsi 8imi8ika oti autin tin leksi akouga..meta apo autin tin friki k afou ksipnisa meta apo 5 wres apo ekini tin mera k meta ksekinisa na psaxnw ti einai auto to bohto p akouga k sinexizw na akouw k pwc legete..k meta afou rotisa polous m ipan oti akoune auto to bohto..polu me ipa oti to akoune apo mikri..
paidia egw pistew oti auto to akoume apo tote p geniomaste an kai den kseri kanis apo pou proerxete..egw pistuew pws den einai tpt plewn to exw cini8isi..k 8elw na pw oti den einai tixew auto poy ida me to tinitus pu sas ipa prhn..kai katia ixa k egw taxipakpies k tetia pistepse m einai psixologiko..paidia tzampa trexete se yatrous den einai tpt..
ligo akuro to 8ema moy ala lew pws anakalipsa tn ixo auton k ti perasa..an k m itan diskolo na kseperasw auto to psixologiko k xoris na exw ph tpt se kanenan dioti imoun giro sta 15 k twra ime 18..
adasdasd
quote:
sorry poy grafw me agglikous xaraktires alla den mpwro alios den eimai k ellinas k sorry pali ya ta or8ografika m la8h..
Πάντως εμένα φίλε μου, μία χαρά Έλληνας μου φαίνεσαι(ή τουλάχιστον μία χαρά χειρίζεσαι την ελληνική)! Για να σου πω την αλήθεια μου/μας: προτιμότερα τα ορθογραφικά παρά τα greeklish.
Για τα ορθογραφικά δε, μία καλή λύση και ταυτόχρονα και μία μέθοδος εκμάθησης/βελτίωσης της Ορθογραφίας είναι ο αυτόματος διορθωτής του MS Word ή οποιοσδήποτε αντίστοιχος μπορεί να εγκατασταθεί στο δωρεάν και "ελεύθερο" OpenOffice -για όποιον θέλει να προσπαθήσει.
Κατά τ'άλλα σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την κατάθεση των σκέψεών σου ...και θα σου συνιστούσα: μακρυά από τους αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Είναι "ότι πρέπει" για να σου μετατρέψουν τον εγκέφαλο σε "ζελέ". ![]()
![]()

----------------------
οποιος θέλει ας μου απαντήσει στο e-mail : nmihil@yahoo.gr
quote:
καλησπερα σε ολους. παιδια να μην σας λεω τωρα τι και πως, ειναι μεγαλη ιστορια. το θε ειναι οτι εχασα την ακοη μου στο 100% και εχω μονιμη φασαρια στο αριστερο αυτι,απο τον ηχο της εξατμισης φορτηγου. μετα 4 χρονια τρεξιματος , αμερικη, γερμανια, ολα τα νοσοκομεια ολα τα αστεια και επικινδυνα φαρμακα που μου εδιναν μια ειναι αυτη την στιγμη η θεραπεια στην ελλαδα και λεγετε mora super εμενα με βοηθησε σε τραγικο επιπεδο δηλαδη ακουω στο 90% και η φασαρια σχεδον εφυγε. να ξερετε μια τετοια θεραπεια κοστιζει ισως και 2000 ευρω και απαιτει απο εσας την πληρη προσπαθεια ομως πραγματικα αξιζει γιατι ειμαι και παλι αυτος που ημουνα. τωρα η καλυτερη τιμη και αντιμετωπιση που βρηκα ηταν ***. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ***. αν καποιος θελλει να με ρωτησει κατι το email μου ειναι nickspy@otenet.gr ευχομαι περαστικα σε ολους.nikos spyropoulos
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ.ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ,
ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ.8/9/2010

----------------------
http://www.zephiloyd.com/forum/index.php?topic=449.105
ΤΑΣΟΣ 6944-338080
quote:
ΑΑ:
το μυστικό το εχω δωσει σε πολλα φιλαρακια απο εδω γιατι εχει πολους απατεωνες εδω μεσα
ΑΑ πολλά ερωτηματικά εγείρει η εμφάνιση σου.
Θα ήθελες να μας εξηγήσεις σε ποιους "απατεώνες" αναφέρεσαι?
Επισης πότε πρόλαβες να αποκτήσεις "πολλά φιλαράκια" με 2 μηνύματα σου, πριν χρονια,
ετσι ωστε να προσφέρεις τόσο απλόχερα το "μυστικό" σου?
Το τηλέφωνο* σου αποτελεί μη δημοσιοποιήσιμο προσωπικό δεδομένο,
όποιο μέλος επιθυμεί προσωπική επικοινωνία, το forum δίνει αυτή τη δυνατότητα
είτε μέσω e-mail's είτε μέσω pm's
*(προφανώς δεν είχε γίνει αντιληπτό απο την ΔΟ και έπρεπε να είχε διαγραφεί απο τότε)
Τωρα, οι λόγοι που σε έκαναν να επαναφέρεις στο προσκήνιο ενα θέμα απο το χρονοντούλαπο του esoterica,
προσφέροντας "μυστικά" απο τη μια, και χαρακτηρίζοντας γενικα "απατεώνες" μέλη του χώρου απο την άλλη
είναι ένα ζητούμενο... το οποίο θα χαρώ πολύ να μας εξηγήσεις.
PS
Τάσος, είναι το καλλιτεχνικό?
ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ το ονομα μου
6944-338080
αλλα επρεπε να τον στειλω για φασολια στον κορυδαλο γιατι ασχολουμαι με ηλεκτρονικα και αποδειχτηκε απατη το mora super ....