- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ΑΑΝέο Μέλος
1-δεν πρέπει να στενοχωριέσαι
2-να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί
3-να μην το σκέπτεσαι και αν είναι ενοχλητικό βαλε χαμηλά μουσική μέχρι να κοιμηθείς ,και όταν κοιμάσαι να μην κάνουν άλλοι φασαρία
4 να κόψεις το τσιγάρο
5 να μην μιλάς πολύ και κουράζεσαι
6 γιατρός δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα ,μόνος θα το κοντρολάρεις
7 να πίνεις ένα ποτήρι κρασί κόκκινο να σε ζαλίζει λίγο να κοιμάσαι
8 να κοιτάξεις τους φρονιμίτες αν είναι σε καλή κατάσταση και αν έχουν βγει
Είναι πολλά βαριέμαι να τα γράφω συζητώντας θα θυμόμουν κι άλλα να ξέρεις δεν περνάει απλός το κοντρολάρεις που σημαίνει το ελέγχεις μόνος σου οι γιατροί δεν ξέρουν τίποτα ετσι κατάφερα να το κοντρολάρω …..εγώ.30 χρόνια.....
2-να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί
3-να μην το σκέπτεσαι και αν είναι ενοχλητικό βαλε χαμηλά μουσική μέχρι να κοιμηθείς ,και όταν κοιμάσαι να μην κάνουν άλλοι φασαρία
4 να κόψεις το τσιγάρο
5 να μην μιλάς πολύ και κουράζεσαι
6 γιατρός δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα ,μόνος θα το κοντρολάρεις
7 να πίνεις ένα ποτήρι κρασί κόκκινο να σε ζαλίζει λίγο να κοιμάσαι
8 να κοιτάξεις τους φρονιμίτες αν είναι σε καλή κατάσταση και αν έχουν βγει
Είναι πολλά βαριέμαι να τα γράφω συζητώντας θα θυμόμουν κι άλλα να ξέρεις δεν περνάει απλός το κοντρολάρεις που σημαίνει το ελέγχεις μόνος σου οι γιατροί δεν ξέρουν τίποτα ετσι κατάφερα να το κοντρολάρω …..εγώ.30 χρόνια.....
ΑΑΝέο Μέλος
μια θεραπεια για το βουητο των αυτιων ειναι το παρακατω βιντεο να το ακουτε συνεχεια σε ενα walkman ή σε ενα κινητο τηλεφωνο με τα ακουστικα του , καθως αφοσιωνεται το αυτι στο θορυβο του νερου και λιγοστευει το βουητο τελικα, οπως μου εχουν πει αρκετα ατομα
ΑΑΝέο Μέλος
http://www.8minutesleep.com
Hey everyone! Have you ever walked through a Japanese garden and felt amazingly peaceful? I have many times, and I looked for simple ways to bring that peace into my own home. This bamboo water fountain video creates that peaceful atmosphere so you can relax, meditate or get some well-deserved shut-eye. Close your eyes and go to that happy place. If you need to study or concentrate at the office, see how the soothing fountain helps you focus and block out distractions. Also, many people suffering from tinnitus (ringing in the ears) have commented that this video works well to lessen the ringing. Alright, it's Zen-time everyone!
Hey everyone! Have you ever walked through a Japanese garden and felt amazingly peaceful? I have many times, and I looked for simple ways to bring that peace into my own home. This bamboo water fountain video creates that peaceful atmosphere so you can relax, meditate or get some well-deserved shut-eye. Close your eyes and go to that happy place. If you need to study or concentrate at the office, see how the soothing fountain helps you focus and block out distractions. Also, many people suffering from tinnitus (ringing in the ears) have commented that this video works well to lessen the ringing. Alright, it's Zen-time everyone!
ΑΑΝέο Μέλος
I use this for sleeping as well and when I wake up, I check how long it has been playing. Sometimes, it's 5-6 hours straight which is good as I have problems sleeping due to my tinnitus. I've been using other music for sleeping but this one is the most soothing. Thank you for sharing this video.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό για ύπνο, καθώς και όταν ξυπνάω, να ελέγξω πόσο καιρό έχει το παιχνίδι. Μερικές φορές, είναι 5-6 ώρες κατ 'ευθείαν το οποίο είναι καλό, όπως έχω προβλήματα ύπνου λόγω εμβοές μου. Έχω χρησιμοποιήσει άλλη μουσική για τον ύπνο, αλλά αυτό είναι το πιο χαλαρωτικό. Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση αυτού του βίντεο.
Taos hum
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
ΧΑΙ123Νέο Μέλος
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΑΘΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ 10 ΝΤΕΣΙΜΛΕΛ ΣΤΑ 4000 ΧΕΡΤΖ ΑΠΟ ΑΚΟΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ
quote:Θα φύγει με το χρόνο (κανένα μήνα μου πήρε) - κάνε υπομονή
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΑΘΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ 10 ΝΤΕΣΙΜΛΕΛ ΣΤΑ 4000 ΧΕΡΤΖ ΑΠΟ ΑΚΟΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ, ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:quote:Θα φύγει με το χρόνο (κανένα μήνα μου πήρε) - κάνε υπομονή
Και σε 'σένα απο βολή έγινε; ![]()
![]()
ΧΑΙ123Νέο Μέλος
ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕΣ?ΠΕΡΑΣΕ?
Μην αγχώνεσαι ΧΑΙ123 θα περάσει, απο την στιγμή που δεν είχες ρήξη τυμπάνου όλα θα επανέλθουν...
αν και βρε φίλε, με καραμπίνα έριξες (προφανώς) δεν μπορεί να σου έκανε τόση ζημιά...
βέβαια ειναι και θέμα ανθρώπου, ισως το είχες τραυματίσει με καμιά μπατονέτα, ηρθε και το "μπαμ" κι έδεσε.
αν και βρε φίλε, με καραμπίνα έριξες (προφανώς) δεν μπορεί να σου έκανε τόση ζημιά...
βέβαια ειναι και θέμα ανθρώπου, ισως το είχες τραυματίσει με καμιά μπατονέτα, ηρθε και το "μπαμ" κι έδεσε.