- Η Νέα Εκπομπή του Χαρδαβέλα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
δε θα βρείς τώρα πιρούνι,
μόνο πλήθος κουταλάκια
σε ανυπόμονα χεράκια.
και στη γκαλερί και στα σκαλιά,
κει που ο μάγος πάνω μιλά,
αν μπορέσεις και περάσεις,
ε! εμένα να με κ...άσεις!
γιατί...
τελικά η εκπομπή είχε πέραση, και φαίνεται ότι λυγίσανε πολλά κουταλάκια,
πώς αλλιώς εξηγείται τόοοση κίνηση; τόοοση κοσμοπλημμύρα;
μανάδες με άρρωστα παιδιά,
γέροι σε αναπηρικά καροτσάκια,
όλοι ήταν εκεί!
όρεξη να έχει ο Ουριέλ, να θεραπεύει...
ο κύριος Χάρδας, φαίνεται άρπαξε "την καλή" με ετούτη την εκπομπή!
από προσωπική μου εμπειρία έχω να δηλώσω το εξής:
το Σαββάτο και εχθές κρατούσα ένα κουταλάκι και είχα έντονη την αίσθηση ότι είχε μαλακώσει και μπορούσε να κουνηθεί λίγο.
μη φανταστείτε κάτι το εντελώς εμφανές, αλλά μιά μικρή μετακίνηση.
ένας φίλος που το είδε και το έπιασε συμφώνησε μαζί μου!
Και τώρα να σας ρωτήσω κάτι φίλοι μου; Μερικά από τα κόλπα δεν έκαναν ΜΠΑΜ ότι ήταν στημένα;
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
XFBFDB
Εάν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα λόγω του οποίου κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, μπορείς να συμβουλευτείς τα θέματα:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ελπίζω στην επόμενη εκπομπή να αφήσουν το θέμα Geller και να πιάσουν κάτι πιο σοβαρό, κάτι που δεν νομίζω.
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Δοκίμασες να το κάνεις κατευθείαν χωρίς να βάλετε τα χέρια πάνω από το κεφάλι του καθισμένου;
![]()
![]()
![]()
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Αν ναι σκέψου λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αν όχι πεστο μου να στο εξηγήσω (Βαριέμαι να γράφω τώρα! Είμαι λίγο πτώμα!)
Ηταν και στο Celebrity Big Brother το κολλητάρι του παιδεραστή με το λουνα παρκ.
Ακόμα ένα προϊον των media
quote:
Φίλε Cybermaster πιστεύω ότι το κόλπο που αναφέρεις είναι μεγάλη απάτη. Δοκίμασες να το κάνεις κατευθείαν χωρίς να βάλετε τα χέρια πάνω από το κεφάλι του καθισμένου;
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΙΣΧΥΕΙ ΔΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ!!!!
ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ (ΔΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΨΕΜΜΑ ΕΙΤΕ ΜΑΓΕΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!
ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Είσαι σίγουρος ότι έπιασε όπως ακριβώς έπιασε και στην εκπομπή;
quote:Είμαι...
Φίλε 1900 να είσαι σίγουρος ότι θα δούμε και χειρότερα!
Και μια που η Ελληνική τηλεόραση αντιγράφει την Αγγλική, τα βλέπω ήδη!...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Jimmerlus
Είσαι σίγουρος ότι έπιασε όπως ακριβώς έπιασε και στην εκπομπή;
Τι έπιασε στην εκπομπή;;;
Ότι τέσσερις άντρες μπορούν και σηκώνουν έναν αλαφροΐσκιωτο;;;
Αυτό δηλαδή είναι ανεξήγητο;;;
Στην εκπομπή την δεύτερη φορά που το προσπαθήσαν δε βάλαν μονο τα δαχτυλάκια τους αλλά και τις υπόλοιπες παλάμες τους, και σηκώσαν ΜΟΝΟ τα πόδια ψηλά, για να ΦΑΝΕΙ ότι τον σηκώσαν ψηλά!
Θυμάστε ποιόν λέω! Εκείνον τον: ΠΑΝΑΓΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣΣΣΣΣΣΣΑ ΜΟΥ!
Που είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια!
Ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και την Ανατολική φιλοσοφία και έχω πληροφορηθεί την ύπαρξη δασκάλων και μοναχών (κυρίως) που κάνουν πράγματα τα οποία στους υπόλοιπους φαίνονται ανεξήγητα και αδύνατα. Ένα πασίγνωστο παράδειγμα είναι οι μοναχοί Σαολίν. Οι κινεζικές ταινίες "Ο Αυτοκράτωρ και ο Δολοφόνος" και "Ο Ήρωας" δε δείχνουν κτ φανταστικό αλλά την πραγματικότητα!
Δεν αποκλείεται τα θαύματα του Ιησού να ήταν απλά η εκδήλωση τέτοιων δυνάμεων. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος έχει αναπτύξει μόνον το 10% των δυνατοτήτων του. Μην ξεχνάτε, επίσης, τη βασκανία (μάτιασμα) καθώς και τη θεωρία ότι η κακή ενέργεια που εκπέμπει ένα πλήθος μπορεί να επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες.
Συνεπώς τα πειράματα του (κάθε) Γκέλλερ δε μπορούν να θεωρηθούν απάτη!
quote:
Φίλη Zadok παρακολούθησες την τελευταία ακπομπή με τον Γκέλερ;
Αν ναι σκέψου λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αν όχι πεστο μου να στο εξηγήσω (Βαριέμαι να γράφω τώρα! Είμαι λίγο πτώμα!)
Έτυχε και είδα μάλλον τις περισσότερες εκπομπές όπου εμφανίστηκε.
Δε θέλω να σε κουράσω, αλλά δεν κατάλαβα καλά αν αναφέρεσαι σε κάτι που έπρεπε να προσέξουμε ή σε κάτι το οποίο γνωρίζεις.
Αν αναφέρεσαι σ' αυτό:
quote:
Στην εκπομπή την δεύτερη φορά που το προσπαθήσαν δε βάλαν μονο τα δαχτυλάκια τους αλλά και τις υπόλοιπες παλάμες τους, και σηκώσαν ΜΟΝΟ τα πόδια ψηλά, για να ΦΑΝΕΙ ότι τον σηκώσαν ψηλά!
...ειλικρινά δεν το πρόσεξα.
Αλλά, αναρωτιέμαι το εξής: τόσοι άνθρωποι που συμμετείχαν στις εκπομπές, δε θα έβγαιναν να πουν την αλήθεια;
Επίσης συμφωνώ με τον ΚΑΛΛΙΣΣΟΣ:
quote:
Ένα πασίγνωστο παράδειγμα είναι οι μοναχοί Σαολίν.
Όσο γι' αυτό:
quote:
Λέτε να φέρουν και τον Άγιο Πέτρο στην εκπομπή;!;!
Βοήθειαααα...!!! Ήμαρτον!
(Παρεπιμπτόντως, νομίζω ότι γλιτώσαμε απ' αυτόν, γιατί έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί...)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)