- Ιερά εξέταση καλά κρατεί. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Berlitz Charles : Το μυστήριο της Ατλαντίδος - Μυστήρια από ξεχασμένους κόσμους - Το τρίγωνο των Βερμούδων - Το πείραμα της Φιλαδέλφειας.
Αν θέλετε να έχετε δικαίωμα για γνώμη εσείς οι επιστημονιστές, διαβάστε και άλλα κείμενα. Επίσης κατά ένα χοντροκομμένο ορισμό μου, όποιος δεν έχει τουλάχιστον 100 βιβλία αναγνωρισμένων συγγραφέων σπίτι του, που να ΜΗΝ αναφέρονται για ένα τομέα μόνο της επιστήμης, να μην είναι ποιητικές συλλογές, εγκυκλοπαίδειες, θρησκευτικά ή σχολικά βιβλία, είναι ημιμαθής.
quote:Για κακή σου τύχη τα έχω και τα 4 και τα έχω διαβάσει και είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ με όλη την έννοια της λέξης
Berlitz Charles : Το μυστήριο της Ατλαντίδος - Μυστήρια από ξεχασμένους κόσμους - Το τρίγωνο των Βερμούδων - Το πείραμα της Φιλαδέλφειας.
τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος
Θα απαντήσεις peronospore σε καμία απο τις ερωτήσεις που σου κάνω ή ανοίγεις το στόμα σου απλά για να δηλώσεις την ύπαρξη σου;
Το πείραμα της Φιλαδέλφειας είναι μπούρδα;;;
Δεν πουλήσανε δηλαδή οι Αμερικάνοι μετά το παροπλισμένο αντιτορπιλικό πλοίο στην Ελλάδα και δεν ονομάστηκε Λέων και δεν υπηρέτησε εκεί κανένας ναύτης και δεν ήταν στο Σκαραμαγκά και δεν το πήραν πίσω οι Αμερικάνοι λέγοντας το ψέμα ότι έγινε ξυραφάκια στη Κύπρο. Αυτά δεν έγιναν ποτέ κατά εσένα και αφού τα διάβασες (τρομάρα σου) για πές τι πήγε στραβά στο πείραμα; Η να ρωτήσουμε το παπά;;
Είσαι ανιστόρητος το λιγότερο που θα πώ, για να μην αρχίσουν τα κοάσματα περί προσβολών ανύπαρκτων προσωπικοτήτων.
Γιατί ημιμαθή peronospore ο βράχος της Ακρόπολης λέγεται και "άορνος πέτρα"; Τι ρόλο παίζει το σημείο που βρίσκεται εκτός από το να επιβλέπει;
Peronospore ουου, γνωρίζεις μήπως τα ταχυόνια και σε ποια κατάσταση ηρεμούν;
quote:Γιατί η μάζα ενός υλικού απειρίζεται με το που φτάνει την ταχύτητα του φωτός.
Γιατί η ταχύτητα του φωτός είναι άφθαστη με τους διαδεδομένους τύπους φυσικής, το ξέρεις
Όσο για τα ταχυόνια ποιός σου είπε ρε ότι υπάρχουν, θεωρητικά σωματίδια είναι. Άσε που ΔΕΝ ηρεμούν ποτέ, γιατί δεν γίνεται να πέσουν κάτω από την ταχύτητα του φωτός (άν υπάρχουν).
Είσαι ένας κλασσικός γραφικός τύπος που έχει διαβάσει πέντε πράγματα, δεν τα κατανοεί και τα "πετάει" δεξιά αριστερά για να κάνει εντύπωση. Είσαι για κλάματα φίλε μου.
Και αυτό που λες για το ότι γίνεται
quote:, όχι δεν γίνεται και φαίνεται πόσο δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις. Για αυτό υποθέτουμε την ύπαρξη των ταχυονίων γιατί ΔΕΝ γίνεται να επιταχυνθούν τα σώματα σε τέτοιες ταχύτητες. Το ότι αναφέρεις την επιτάχυνση σώματος πέρα από τις ταχύτητες του φωτός απαγορεύει την ύπαρξη ταχυονίων (τον άλλο ισχυρισμό σου δηλαδή). Τελικά είχα δίκιο δεν ξέρεις τί σου γίνεται τα έχεις κάνει όλα ένα κυκεώνα μες στο μυαλό σου και πας να μπερδέψεις και εμάς.
Η ταχύτητα του φωτός έχει ξεπεραστεί (μόνο στη ΝΑΣΑ) ,
Αμ δε, έχουν γνώση οι φύλακες και καλή χώνεψη.
Υ.Γ.Όσο για την ακρόπολη έχω ακούσει "διάφορα" αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα για την ιδιαιτερότητα του χώρου.
quote:
Ποιό πείραμα της Φιλαδέλφιας βρε αστοιχείωτε δες το link http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7434με παιδιά που υπηρέτησαν στο Λέων και ξεμπροστιάζουν τις ασυναρτησίες του Berlitz
Και να πώ ότι μέχρι και η Του Βου έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει παρουσιάσει άτομα που υπηρέτησαν στο συγκεκριμένο πλοίο--και γιατί να μην υπηρετήσουν άλλωστε;

Edited by - durden_alie on 06/12/2005 19:19:23
Μερικούς τους εχω ακουστά όπως τον Oni και τον Nio
είναι ανατολικής προελεύσεως αν θυμάμαι καλά,
βέβαια προσωπική μου γνώμη, δεν είναι τίποτα άλλο απο την πανάρχαια αντιπαράθεση "καλού-κακού" η οποία είναι βγαλμένη απο την λαογραφία του κάθε πολιτισμού και της κουλτούρας αυτού .
Όπως κατάλαβες οι σχέσεις/γνώσεις μου με τα Δαιμόνια δεν είναι και οι καλύτερες
Αν θέλεις μπορείς να μας πεις την εμπλοκή που είχαν τα παραπάνω μυθεύματα στη ζωή σου ?

Καλή συνέχεια!
Εάν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη) και χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις, να τις αναγνώσεις και να καταθέσεις τις απόψεις σου εάν το επιθυμείς.
Σχετικά με τους δαίμονες υπάρχει ένα θέμα το οποίο μπορεί να σε ενδιαφέρει (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Επέτρεψε μου όμως να σε ρωτήσω, για ποιό λόγο ενδιαφέρεσαι για τους συγκεκριμένους δαίμονες;

In anticipation of my resurrection...
Nio είναι ο Δαίμονας του Matrix
Oin είναι ο ιδιος δαίμονας στην όπισθεν.
Nisan είναι ο δαίμονας της ιαπωνικής Βιομηχνίας.
Nasin είναι ο ίδιος δαίμονας οταν βάζει όπισθεν!
σωστα?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νομίζω ήταν τουλάχιστον επιστημονική η προσέγγιση σου Νικόμαχε.. Εύγε
Ευχαριστώ Ντοτόρο μου.
Χαίρομαι που δάμασες την ανάγκη σου για τσιζμπέργκερ!!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Την σήμερον ημέρα δεν αρκεί να φανείς εγκρατής απέναντι σε ένα ανούσιο τσίζμπερκερ, αλλά παίρνουν σειρά τα φίςμπερκερ, τα τσίκμπερκερ, τα χάμπουρκερ, τα μιτμπερκερ κτλ.
Η εξάλειψη των κατώτερων επιθυμιών και των ζωικών παθών είναι ένα πολύκοπο έργο. Είναι μακρύς ο δρόμος για την αυτοπραγμάτωση, και όσο πολλαπλασιάζονται τα τσίζμπερκερ τόσο πολλαπλασιάζονται οι δυσκολίες.
Όπως έλεγε ένας σοφός φίλος μου: Το μόνο που διαχωρίζει τον άνθρωπο από το ζώο, είναι ότι το ζώο πεθαίνει στο πρώτο χάμπουρκερ.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 03/05/2011 01:04:15
Η εξάλειψη των κατώτερων επιθυμιών και των ζωικών παθών είναι ένα πολύκοπο έργο. Είναι μακρύς ο δρόμος για την αυτοπραγμάτωση, και όσο πολλαπλασιάζονται τα τσίζμπερκερ τόσο πολλαπλασιάζονται οι δυσκολίες
===========================================================
Να διαφωνήσω?
Οχι δεν μπορώ!
Να συμφωνήσω?
Ναι,ισως,μεν,αλλά και χίλιες δυό παράμετροι ακόμη!
Ασε που είναι και θέμα αντίληψης.
Ασε που δεν είναι και κανόνας!
Μπέρδε-μπέρδε,μπερδεύεται το κουβάρι.
Θέλεις να εξαλείψεις τα κατακάθια των επιθυμιών αλλά
και δεν δεν θέλεις συνάμα!
Γιατί αν ήθελες εξ αρχής θα μπορούσες να το κάνεις!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
-Οσο αντιστεκεσαι στις επιθυμιες σου,τοσο αυτες θεριευουν,
και αν πεισματικα συνεχιζεις,στεγνωνεις.
-Απολαυσε οτι γουσταρεις,αλλα βαλε στη καθημερινοτητα σου
ανωτερες σκεψεις,μεθοδικα και σταθερα.
-Ετσι σιγα-σιγα ,η χαμηλες επιθυμιες,ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ
ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΕς.
-Φιλοι μου,η γνωμη μου ειναι,οτι δεν σκοτωνουμε τις επιθυμιες μας,
τις ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ στο ανωτερο αντιστοιχο τους.
-Παραδειγμα ,η Υπερηφανεια με την ανωτερη γνωση μεταλλασεται
σε ταπεινοφροσυνη.Οσο πιο πολλα μαθαινεις τοσο γινεσαι πιο ταπεινος
-Και κατι που θεωρω προυποθεση:Για να μεταλλαξεις κατι πρεπει να το
εχεις.Μ'αυτη την εννοια χωρις να εχεις επιθυμιες,δε προχωρας,
δεν εξελισεσαι.Οπως ερχεσαι ετσι φευγεις.Συμπονω αυτους που
γεννηθικαν "καλοι" το ιδιο οπως αυτους που ειναι πολυ κακοι
και το απολαμβανουν.
-Θεωρω,οτι ερχομαστε σ'αυτη τη ζωη ,ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ χρεωμενοι,με τις
εκκρεμοτητες που αφησαμε στη προηγουμενη ενσαρκωση μας.
-Αυτα μου εμαθαν οι θεοι και οι δεμονες που βλεπω εδω και καποια χρονια.
Edited by - Notirk on 03/05/2011 03:07:29