ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

chess31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
chessΜέλος
19/03/2011, 21:10:53
Νομιζω οτι εδω θες να παραδεχτεις τον ερωτα σου για μενα......

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

19/03/2011, 21:12:36
Η φθορά των πραγμάτων διακρίνεται σε δύο κατηγορίες :

α) Την φυσική φθορά. Αυτή είναι μη αντιστρέψιμη και δεν εξαρτάται από τον άνθρωπο. Δεν μπορείς να πας κόντρα σ' αυτήν. Το φυσικό είναι αυτό που γεννιέται να πεθαίνει. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν κι αυτές φυσική φθορά με την έννοια ότι τα αισθήματα των ανθρώπων αλλάζουν, μετουσιώνονται ή χάνεται η αρχική τους ισχύ, η δύναμη ή η ορμή τους.

β) Η τεχνητή φθορά, δηλ. η φθορά που προκαλείται από τον ίδιο τον άνθρωπο και την συμπεριφορά του. Αυτή είναι αντιστρέψιμη και εξαρτάται από τους ίδιους τους ανθρώπους και την σχέση που έχουν αναπτύξει. Αν δυο άνθρωποι αγαπιούνται αληθινά, τότε η σχέση τους αντί να φθείρεται, ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο με τον χρόνο. Ωστόσο, ακόμη και αυτή η αγάπη δεν είναι άφθαρτη, ούτε αιώνια.

Συνεπώς κορίτσια, έχετε κι οι δυο τα δίκια σας ...

Edited by - zip on 19/03/2011 21:15:57

19/03/2011, 21:12:51
Ε τι να κάνω...??? Να μην τον παραδεχθώ?? Τον παραδέχομαι δημοσίως! Μια οικογένεια είμαστε

chessΜέλος
19/03/2011, 21:14:22
Ειδες??Ο ζιπ το βρηκε!! Μπραβο ζιπ!! Εγω λεω το α και εσυ το β!

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

19/03/2011, 21:16:03
Α ρε Ζιπ, δικαστής έπρεπε να γίνεις!!

19/03/2011, 22:55:49
Απεστάλη: 19/03/2011, 20:57:11 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτε Email στον Συγγραφέα Send Narkissa555 a Private Message Απάντηση με Παραπομπή (Quote) Οκ, εγω διαφωνώ μαζί σου. Η συμπεριφορά των ανθρώπων επιφέρει τη φθορά. Και αν μιλάμε γενικότερα για ανθρώπινες σχέσεις, για ποιο λόγο άτομα που είναι μαζί από μικρά παιδιά είναι το ίδιο αγαπημένα μετά από πολλά χρόνια?

Γιατί ξέρω περιπτώσεις ζευγαριών που είναι μαζί χρόνια ολόκληρα και αισθάνονται ακόμα ερωτευμένα και ενθουσιασμένα?

Προφανώς, διότι η φθορά καταστρέφει σχέσεις που δημιουργήθηκαν από ανθρωπους, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν "κολλούσαν" 100%...!!

Ο αλαζονικός πρέπει να βρει μια αλαζονική ή μια που να γουστάρει την υποταγή. Αλλιώς, όλες του οι σχέσεις θα διαλύονται.

Με τη λογική της ανοχής της φθοράς, όλοι θα εγκλωβιζόμασταν σε "υποχρεωτικές" σχέσεις. Οι υποχρεωτικές σχέσεις κάνουν τον άνθρωπο δυστυχισμενο.

Ακόμα και η προσπάθεια να μείνεις σε μια σχέση που δεν "τραβάει", σε κάνει δυστυχισμένο
------------------------------------------------------

Οποιος/α το ειπε αυτο,ειναι ολα τα λεφτα.
Ολα τα αλλα ειναι μπουρδολογια.Ο καθενας εχει μεσα του
την φωνουλα,που του το λεει.
Λιγοι την ακουν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/03/2011, 00:46:33
Ωραίο το θέμα chess και θα έλεγα ιδιαίτερα πολύπλοκο για να μπορέσει να αναλυθεί...
Θα πώ κατ'αρχάς ότι οι σχέσεις -έτσι όπως το αναφέρουν οι άνθρωποι καθημερινά- δεν είναι έτσι ή αλλοιώς...εφήμερες ή οτιδήποτε άλλο..!!!
Μου θυμίζει αυτό που πολλοι λένε :"Η δουλειά δεν πάει καλά...το Πανεπιστήμιο δεν πάει καλά...το κράτος δεν πάει καλά..κοκ"

Και αναρρωτιέμαι και γώ :"Ποιό κράτος και ποιά δουλειά...και ποιό Πανεπιστήμιο και σχέση"???
Δουλειά ή Κράτος ή σχέση , χωρίς ανθρώπους δεν γίνεται...δεν υπάρχει..
Πίσω απ'ολα βρισκόμαστε εμείς και η δυνατότητές μας...και για να χτισθεί μια σχέση χρειάζονται δυό...όσο καλή και να είσαι σύ και όση αγάπη και κατάθεση ψυχής και να βάλεις , αν δεν υπάρχει και η αντίπερα συμβολή , δεν πρόκειται να υποστασιοποιηθεί καμμιά σχέση στον αιώνα τον άπαντα!!

Αυτή ήταν μια κατ'αρχάς τοποθέτησή μου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
20/03/2011, 10:29:48
Δεν ξέρω ίσως ναναι η ιδέα μου αλλά είναι πολύ έντονο το άρωμα της αγαμίας εδώ μέσα...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ Σ Ε Ξ!!!!!!

ΞΕΚΩΛΗΣΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ!!!!!

http://www.krassanakis.gr/gelio.files/image014.gif

I never said that I may deceive all the people all the time.
It's enough for a human to do either one or the other.

22/3/2011

20/03/2011, 10:46:01
Και τι σε έκανε να μυριστείς αγαμία, ζουζου?

20/03/2011, 11:09:32
Narkissa555
quote:
Οκ, εγω διαφωνώ μαζί σου. Η συμπεριφορά των ανθρώπων επιφέρει τη φθορά. Και αν μιλάμε γενικότερα για ανθρώπινες σχέσεις, για ποιο λόγο άτομα που είναι μαζί από μικρά παιδιά είναι το ίδιο αγαπημένα μετά από πολλά χρόνια?

Αυτή η παρατήρηση είναι πολύ σημαντική,απο μικρά παιδιά μαζί.
Αν δεν ξαναγίνουμε σαν τα παιδιά δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα αληθινό και αιώνιο,γιατί το αληθινό είναι πάντα αιώνιο.

Νικόμαχος

quote:
Οποιος/α το ειπε αυτο,ειναι ολα τα λεφτα.
Ολα τα αλλα ειναι μπουρδολογια.Ο καθενας εχει μεσα του
την φωνουλα,που του το λεει.
Λιγοι την ακουν!

Συμφωνώ,πρέπει να ακούς αυτήν την φωνούλα σου και όχι τις φωνές των άλλων,δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα μόνο και μόνο επειδή τα κάνουν οι άλλοι.

Ζουζου

quote:
Δεν ξέρω ίσως ναναι η ιδέα μου αλλά είναι πολύ έντονο το άρωμα της αγαμίας εδώ μέσα...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ Σ Ε Ξ!!!!!!

ΞΕΚΩΛΗΣΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ!!!!!

Αυτό δεν είναι κάπως ζωώδες? Αν είναι αυτό το θέμα μας,δηλαδή το σέξ για ικανοποίηση των γεννετήσιων ορμών μας,τότε ποιός ο λόγος να μιλάμε για αιτίες φθοράς των σχέσεων κτλπ,δεν είνει προφανές οτι αυτό απο μόνο του είναι μέγιστο πρόβλημα?

Edited by - alex22 on 20/03/2011 11:13:28

20/03/2011, 12:20:12
Συννεφιασμένη Κυριακή σήμερα , ωστόσο ο ερχομός της άνοιξης είναι έκδηλος παντού...καλημέρα σε όλους!
Διαβάζω όλες τις τοποθετήσεις στο όμορφο θέμα που η φίλη chess ανάρτησε και σκέψεις πάμπολλες "μαστίζουν" το μυαλό μου!
Σχέσεις!!!
Θα μπορούσαν να ακουσθούν πολλές σκέψεις και εκ διαμέτρου αντίθετες...συνήθως σκέψεις με απαισιόδοξο τόνο και άρωμα ως υποπροϊόν της διαχρονικής "εικόνας" που οι σχέσεις παρουσιάζουν!
Τι είναι άραγε η/οι σχέση/εις..???
Κάτι απλό και ευκολοδημιούργητο και "ανηκον" στον οποιοδήποτε??
Κάτι το οποίο έρχεται χωρίς προϋποθέσεις???
Κάτι που δεν χρειάζεται καθημερινή "καλλιέργεια" και "νοιασμό"???
Αλλα κυρίως είναι κάτι που δεν απαιτεί την συνεύρεση ανεξαρτήτων και υπέροχων ανθρώπων???
Προσωπικά θεωρώ ότι κάθε σχέση , αποτελεί και τον καθρέπτη των δυνατοτήτων μας και αποτελεί μια δοκιμασία για την αποκάλυψη και προβολή του ιδίου του εαυτού μας!
Θα ήθελα να πώ περισσότερα , μα θα περιμένω και επιπλέον τοποθετήσεις φίλων...!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...