ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αιχμηρά Χρήσιμα Αντικείμενα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mantis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/04/2005, 00:44:56
Θα μπορούσε να είναι παραμύθι, αλλά δεν είναι… είναι κάτι άλλο…

Πρόσφατα γνώρισα έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να βρει ηρεμία… τον βασανίζουν περίεργες εμφανίσεις αντικειμένων…

Για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψω το όνομα του ή την περιοχή που συμβαίνουν τα όσα θα διηγηθώ… αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστή, σε αρκετούς από εμάς, φυσιογνωμία και δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση, αν και γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του topic... για να διατηρήσω την ανωνυμία του θα τον ονομάσω... τι άλλο? Άγνωστο Χ...

Λογικά, δεν θα τον πίστευα αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου… ακούστε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα…

Πρίν από μερικούς μήνες που γνώρισα τον Άγνωστο Χ μου είχε εξομολογηθεί και συνάμα προειδοποιήσει, ότι ήταν μια επικίνδυνη γνωριμία... για να πω την αλήθεια, σκέφτηκα ότι με δουλεύει και ότι προσπαθεί να με «ψαρώσει» και δεν έδωσα μεγάλη σημασία... μέχρι...

...ένα βράδυ καθόμασταν στο σαλόνι του σπιτιού του... έπινα ένα παγωμένο αναψυκτικό και σχολιάζαμε ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία, τη «Λάμψη» του φίλου μου του Stephen... Είχα απλωθεί αναπαυτικά σε μια ωραία βαθια πολυθρόνα και έσκυψα να πιάσω τα τσιγάρα μου... τότε είδα κάτι να γυαλίζει, κοιτάω καλύτερα και πανω στο πακέτο μου ήταν καρφωμένο ένα ξυραφάκι διπλής όψεως... ανατρίχιασα... τι ήθελε αυτό εκεί και από που είχε έρθει?

Δεν είχα φύγει ούτε λεπτό από το δωμάτιο και αν ο Χ το είχε καρφώσει σίγουρα θα τον είχα δει...

Ο Χ μάζεψε το ξυραφάκι και μου είπε να τον ακολουθήσω... ένα από τα δωμάτια του σπιτίου του ήταν τροποποιημένο σε γραφείο/βιβλιοθήκη, εκεί είχε και ένα χρηματοκιβώτιο αντίκα που στο χρησιμοποιούσε σαν έπιπλο και όχι μόνο...

...το άνοιξε και έμεινα άφωνη... ήταν γεμάτο διάφορα αιχμηρά «αντικείμενα», απλά ξυραφάκια σαν το δικό μου, φαλτσέτες, χειρουργικές λάμες, μαχαίρια διαφόρων ειδών... και έναν μπαλτά...
Δεν πρόλαβα να ρωτήσω... μου τα είπε μόνος του...

Περίπου ένα χρόνο πριν είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να γίνει δυστύχημα... έμεινε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο και όταν τελικά πήρε εξητήριο, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του, άφησε τη δουλειά του που δεν τον ευχαριστούσε, αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο... γενικά έκανε μεγάλες και μικρές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής του...

...μέχρι που ανακάλυψε την μεγαλύτερη αλλαγή που του είχε συμβεί, χωρίς να την επιθυμεί και χωρίς να μπορεί να την «επιστρέψει»... εμφανίζονταν στο σπίτι του διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και σε διάφορα σημεία... το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα έχει δει κάποια στιγμή, κάπου και μετά από μερικές ώρες ή μέρες του έρχονταν... αν τα επέστρεφε στους ιδιοκτήτες τους, αυτά έβρισκαν πάλι το δρόμο τους πίσω στο σπίτι του... ξανά και ξανά... έτσι αγόρασε το χρηματοκιβώτιο και τα κλείδωνε εκεί...

Η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη, η κοπέλα του τον άφησε, οι φίλοι του δεν ήταν τόσο θαραλέοι και έκοψαν τις πολλές επισκέψεις... σκέφτηκε να αλλάξει σπίτι, όμως δεν έφταιγε το σπίτι, αλλά αυτός...

Κάποια στιγμή αστειεύομενος είπε πως θα ήθελε να ζούσε στην Αρχαία Ελλάδα που δεν είχαν μαχαίρια...

.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
19/04/2005, 00:56:53
Mια που η καλή φίλη Mantis ξεκίνησε την καταγραφή αυτής της ιστορίας,

θα ήθελα να συμπληρώσω κι εγώ κάποια πράγματα καθώς πρόκειται για έναν κοινό μας γνωστό...

ο άγνωστος Χ λοιπόν, πολλές φορές μας διηγήθηκε πως της εμφάνισης αυτών των "αντικειμένων" προηγούνταν κάποιες φορές, μικροί λεκέδες από αίμα...

μια σταγόνα εδώ, κάτι σαν πατημασιά στο δάπεδο παραπέρα...

βέβαια, όταν αστειευόταν για την επιθυμία του να ζει στην αρχαία Ελλάδα, εμείς τον παραπέμπαμε στην προϊστορία...

για σιγουριά...

δεν ξέρω... είναι μια περίπτωση που έχουμε συζητήσει πολλές φορές...

μοιάζει όμως να μην έχει μία σαφή εξήγηση...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

19/04/2005, 01:05:14
Εμενα η ιστορια μου θυμιζει κατι σε hide and seek, την ταινια.
Αν δεν την εχετε δει, καντε το. Δεν ειρωνευομαι, μιλαω σοβαρα.

spiritΜέλος
19/04/2005, 01:09:43
Σεναριο επιστημονικης φαντασιας!!!!

ΕΥΓΕ!

19/04/2005, 01:13:42
Αγαπητοί συνταξιδιώτες...

Ασφαλώς και μπορείτε να σχολιάσετε το θέμα, αυτός και είναι ο λόγος που το έκανα γνωστό... απλά να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ζωή ενός ανθρώπου που βρίσκεται ανάμεσα μας...

.
.
.
The She Mantis...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
spiritΜέλος
19/04/2005, 01:20:19
Kαλως Αγαπητη Μαντης,
τοτε υπαρχουν οι εξης εκδοχες:
1)οι Σκεπτομορφες
2)η Λαμψη
3)αλλοι λογοι που αφορουν το υποσυνειδητο του ατομου,και ανοικουν στην σφαιρα της φαντασιας¬

19/04/2005, 01:25:37
Mάλιστα...

πως όμως η κάθε μία από αυτές τις εκδοχές πιστεύεις αγαπητή spirit

πως εφάπτεται της περίπτωσης?

καθώς όπως καταλαβαίνεις, αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε ήδη κάνει προσπαθώντας να βγάλουμε ένα συμπέρασμα...

γι'αυτό και μεταφέρεται εδώ αυτή η εμπειρία, μήπως μέσα από άλλα μάτια η ίδια θεωρία δώσει σαφέστερο και καθαρότερο αποτέλεσμα..

Galadriel

19/04/2005, 01:44:19

δεν ειμαι απολυτος, αλλα τα γεγονοτα θυμιζουν το αναλογο φαινομενο πολτεργκαϊστ.

μονο που στην περιπτωση του γνωστου σας, ειναι "εξειδικευμενο" στα αιχμηρα αντικειμενα.

αν βασιστω στον Γιουνγκ, μπορω να υποθεσω οτι το ατυχημα του αφησε καποιες υποσυνειδητες "ενοχες" (οι οποιες εκδηλωνονται με αυτον τον τροπο), και την ικανοτητα της τηλεκινησης φυσικα.

χωρις να θελω να υπεισελθω σε προσωπικα δεδομενα θα ρωτησω δυο πραγματα: υπηρξαν αλλα θυματα στο ατυχημα?

και, υπαρχει περιπτωση να πιστευει ο φιλος σας υποσυνειδητα οτι "δεν επρεπε να γλυτωσει", ή οτι φταιει?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

PHILOSOFOS-1Μέλος
19/04/2005, 01:46:48
χμ... ψάξτε να βρείτε ποιος είναι ο θεός και θα καταλάβετε...

αρχίζει απο a και τελειώνει σε n αυτός τα ξέρει όλα...

gh

19/04/2005, 02:02:10
Αγαπητέ jonniebegood,

ευχαρίστως να σου πω ό,τι γνωρίζω γύρω απ'αυτό...
αν βέβαια, η φίλη mantis, γνωρίζει κάτι επιπλέον θα το συμπληρώσει...

για το μέν πρώτο που ρωτάς ευτυχώς δεν υπήρχε άλλος εμπλεκόμενος στο ατύχημα...
αλλά ο ίδιος όπως προαναφέρθηκε γλύτωσε όπως θα λέγαμε στο "τσακ"...

όσο για το θέμα των "ενοχών" νομίζω πως κατά ένα μέρος απαντάται, από το προηγούμενο...

προσωπική μου άποψη όμως είναι πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το άτομο αυτό δείχνει ευγνώμων που μπόρεσε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή εδώ...

και γι'αυτό και μπόρεσε να κάνει τόσο θεαματικές αλλαγές στην καθημερινή του ζωή αλλά και στον τρόπο σκέψης του...

όσο για το φαινόμενο της τηλεκίνησης που αναφέρεις, θα έπρεπε όμως για να ισχύει, να βρίσκονται στο χώρο του ήδη τα αντικείμενα που περιγράψαμε...

και απλά να μεταφέρονται μπροστά του...

αλλιώς, μιλάμε και για υλοποίηση...

συν το ότι αυτό δεν εξηγεί και τα σημάδια από αίμα που ανέφερα...

αυτά πως θα τα εξηγούσε η περίπτωση της τηλεκίνησης?

Galadriel

19/04/2005, 02:41:13
Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν οπουδήποτε

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

19/04/2005, 05:51:27
Μια απλή ερώτηση, αν μου επιτρέπετε.

Διαβάζω και ένα "επέζησα".

Έχει σχέση με την ιστορία ?

Ευχαριστώ.

ο κακός Βρίλ

19/04/2005, 11:06:09
ΠΡΙΝ ΨΑΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ .
GRIGORIANOSΜέλος
19/04/2005, 11:41:37
XM........
19/04/2005, 11:51:24

quote:

όσο για το φαινόμενο της τηλεκίνησης που αναφέρεις, θα έπρεπε όμως για να ισχύει, να βρίσκονται στο χώρο του ήδη τα αντικείμενα που περιγράψαμε...

και απλά να μεταφέρονται μπροστά του...

αλλιώς, μιλάμε και για υλοποίηση...

συν το ότι αυτό δεν εξηγεί και τα σημάδια από αίμα που ανέφερα...

αυτά πως θα τα εξηγούσε η περίπτωση της τηλεκίνησης?

βασικα ανεφερα το φαινομενο πολτεργκαϊστ που εχει αμεση σχεση με την τηλεκινηση.

κατα την εκδηλωση του φαινομενου πολτεργκαϊστ υλοποιουνται αντικειμενα μεσα σε κλειστα δωματια, πετρες πχ.

βεβαια την εξειδικευση στα αιχμηρα αντικειμενα πρωτη φορα την ακουω.

αν αποριψουμε το φαινομενο πολτεργκαϊστ, τι απομενει περα απο τον Φρεντυ Κρουγκερ?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

echosanΜέλος
19/04/2005, 11:53:54
XM και από εμένα.

Παρόλα αυτά φίλη Mantis,λες πως πραγματοποιήθηκε το φαινόμενο και με εσένα παρούσα;

Έννιωσες κάτι άλλο;

Διαφορετική την ατμόσφαιρα; Τον χρόνο;

C*-)
----

GRIGORIANOSΜέλος
19/04/2005, 12:35:33
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ….
ΠΡΙΝ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ E-MAIL KAI NICKNAME ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ…
ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕ.
ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
ΤΑ ΔΕ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΘΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ……

oneiric1Μέλος
19/04/2005, 12:49:07
Θα ήθελα να μάθω φίλε Grigoriane (αν το γνωρίζεις), θα μπορούσαν να του δώσουν τέτοιες πληροφορίες από το νοσοκομείο? Δεν είναι εμπιστευτικές? Γιατί πράγματι θα ήταν πολύ χρήσιμες.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

GRIGORIANOSΜέλος
19/04/2005, 13:05:43
EPISIMA OXI.
ANEPISHMA OMWS OLA GINONTAI EIDIKA AN EXHGHSEI THN KATASTASH ME PLHRH SOVAROTHTA(KAI DEN TON MAZEPSOYN STO PSYHIATREIO) TOTE KAPOIOS UA MPOROYSE NA TOY PEI APLA ENA NAI H ENA OXI....
(SORRY GIA TA GREENGLISH).
19/04/2005, 15:48:48
Εγώ θα έλεγα απλώς (αν είναι αληθινή η ιστορία) να προσέχετε με ποιούς έρχεστε σε επαφή.
Τα αιχμηρά αντικείμενα και τα αίματα μπορεί να υπονοούν κάτι πιό επικίνδυνο από ένα απλό φανταστικό σενάριο...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-