- Μετανάστες τι πιστεύετε; Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η επίσημη κρατική αρχή μιλάει για 50.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.
Προσωπική σου γνώμη για αυτόν τον αριθμό θα ήθελα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν είμαι 'αντιρατσιστής'. Ούτε 'antifa'. Ούτε μαρξιστής. Ούτε διεθνιστής. Θεωρώ πως έχεις καταλάβει πολύ καλά το πνεύμα με το οποίο κάνω κουβέντα. Κι όχι μόνο αυτή την κουβέντα, αλλά όλες τις κουβέντες. Θα έχεις διαπιστώσει επίσης, τον τρόπο με τον οποίο σέβομαι την ελληνική γλώσσα, ή μάλλον, όλες τις ελληνικές γλώσσες που μιλήθηκαν και γράφτηκαν ποτέ. Κι αλήθεια τώρα, από όλους αυτούς τους υπερπατριώτες θα ήθελα να μου υποδείξεις έστω και έναν, που να σέβεται τη γλώσσα τουλάχιστον, όσο τη σέβομαι ελόγου μου.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα, πως ο καταγγελτικός του σημερινού χάους λόγος είναι χρυσαυγίτικος. Επισημαίνω μόνο, πως όταν ένας χρυσαυγίτης παραθέτει χρυσαυγίτικα links, είναι αυτό που είναι. Τίποτα άλλο. Λιγότερο ή περισσότερο.
Για τους χρυσαυγίτες βέβαια, σαφώς και έχω άποψη. Όπως και για τους πιθήκους.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Για τους χρυσαυγίτες βέβαια, σαφώς και έχω άποψη. Όπως και για τους πιθήκους.
Είχα κάποτε μια μαϊμού.Πίγκυ τον έλεγα.Διαολόσπερμα ο πούστης.Του φορούσα πάμπερς.Το κρατούσε συνεχώς, αλλά όταν ήταν να χέσει το έβγαζε!!!Και έχεζε όπου βρισκόταν. Είτε κρεμόταν από τον πολυέλαιο, είτε ήταν πάνω στην ντουλάπα.Και γελούσε διαβολικά.
Για τέτοιους πιθήκους μιλάς?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Όχι Μάριε. Οι μαϊμούδες έχουν ουρές και ευκόλως αναγνωρίζονται. Για πιθήκους μίλησα. Που λογίζουν εαυτούς ανθρώπους.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αααα!!
Συγκεκριμένοι Πίθηκες δηλαδή.
Οπως λέμε Χιμπαντζήδες, Μπονόμπο υποσαχάριοι και μη, Ουρακοτάγκοι κ.λ.π.
Πρωτεύοντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη, ως προς την μίμηση και την...αναπαραγωγή!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΣωτήρηΗ επίσημη κρατική αρχή μιλάει για 50.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.
Προσωπική σου γνώμη για αυτόν τον αριθμό θα ήθελα.
Εξαρτάται Μάριε σε ποιους αναφέρονται. Αν αναφέρονται στους νεοαφιχθέντες, πιθανόν να είναι τόσοι. Αν όμως αναφέρονται στο γενικό σύνολο κατά τη γνώμη μου ψεύδονται, γιατί αν προσθέσεις και τους προϋπάρχοντες, πρέπει να είναι πάνω από πενταπλάσιοι.
*
quote:
DSM
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα, πως ο καταγγελτικός του σημερινού χάους λόγος είναι χρυσαυγίτικος. Επισημαίνω μόνο, πως όταν ένας χρυσαυγίτης παραθέτει χρυσαυγίτικα links, είναι αυτό που είναι. Τίποτα άλλο. Λιγότερο ή περισσότερο.
Αυτό που έχει σημασία Μάνο δεν είναι το ποιος παραθέτει την είδηση ή ποια είναι η ιδεολογία του link που παραθέτει, αλλά να προσπαθούμε όσο το δυνατόν ανεπηρέαστοι από τα όποια συναισθήματά μας, να διακρίνουμε το κατά πόσον αυτά που καταγράφονται ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα.
Άλλωστε παγκοσμίως οι αλήθειες συνήθως βγαίνουν από την πλευρά της αντιπολίτευσης, γιατί οι κυβερνώντες στρογγυλεύουν τις ειδήσεις για να απαλύνουν τις εντυπώσεις.
*
quote:Χααχαχα! Κουτοπόνηρε! Το να "μην είσαι" είναι το εύκολο. Ακόμα και ο αστράκιας (
Δεν είμαι 'αντιρατσιστής'. Ούτε 'antifa'. Ούτε μαρξιστής. Ούτε διεθνιστής.
Δεν μας λες όμως τι είσαι!

Edited by - Αίολος on 26/03/2016 11:52:46

Edited by - Αίολος on 26/03/2016 12:51:27
!!!